- 20 Kasım 2018
- 11.674
- 41.969
- 598
- 35
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Haha yok dışa sessiz sakin oldugum için böyle mağdur edildim…Kapatırsa para isteme ama
Bu yetenek boşa gitmesin ama lütfen. Arada birilerine yol,köprü,viyadük falan satın benceHaha yok dışa sessiz sakin oldugum için böyle mağdur edildim…
Ne zaman kapatacagi da önemli. Altın yükseliyor.Kapatırsa para isteme ama
Bir sonraki konuda burda çok örselendiği için bizden tazminat isteyecek gibi görünüyor.Mesleğiniz nedir,hangi üniden mezunsunuz? Ben bunu daha çok merak ettim.
Bu düşünce yapısında olan birinin iş hayatında nasıl ayakta kaldığını da ayrıca merak ediyorum. Selam verenlerden de para alın bence iyi iş yaparsınız.
Simdiden altin alip atalim kenara. Gec alirsak daha zor oderiz.Bir sonraki konuda burda çok örselendiği için bizden tazminat isteyecek gibi görünüyor.
Kendimizi zincire vurursak belki bir nebze insafa gelebilirBir sonraki konuda burda çok örselendiği için bizden tazminat isteyecek gibi görünüyor.
Abov munenin bakmasını da bekleyemiyor.Mune yorumlar cok seviyesizleşti lütfen konumu kapatır mısınız
Çok mantıklı, faiziyle ister şimdi. Kasım sonu açtığım konuda örselendiğim için alacağım tazminat kasım sonundan itibaren altın fiyatına göre hesaplansın der, şapa otururuz.Simdiden altin alip atalim kenara. Gec alirsak daha zor oderiz.
Kaç konudur şu sayfaları okurken giden zamanım 300-400 tl den fazla eder sanki. Sizin için de öyledir. Devlet kimseden özür dilemez sehven der geçer. Burada sekreter devleti temsil ediyor ona göre iş bitti ödeme alındı. 15 gün önce tam alsaydınız diğerleri eksik alsaydı altın çakılsaydı farkı devlete verecek miydiniz?Kizlar selam meslektaşlarıma 15 inde yatan 8 bin tl benim bugun sormam üzerine yattı çok şükür. Yalnız bana da 8 bin yatı. Ve 15 indeki altın fiyatıyla şu anki arasında fark var.onu geçtim ödemeler ayın 15 inde ve faize biniyor sonuçta ve en sinir eden şey sekreter sürecin takipçisi değil ben bilmiyorum diyor ben sorunca aradi üst mevkiyi yazı öyle gönderildi. Sizce bu durum adil mi? Ne düşünüyorsunuz? Hiçbir şey demeyeceğin tabi ki ama ben mağdur edildiğimi düşünüyorum. Sizce abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?
Şunu anlamıyorum bu iş hayatınızda çalıştığınız ilk iş mi ? 13 günler milyarlar faiz yiyecek bir şeyiniz olduğunu sanmıyorum 200-300 tl için kendinizi bu kadar yormayın hayat yaşanmaz böyleKizlar selam meslektaşlarıma 15 inde yatan 8 bin tl benim bugun sormam üzerine yattı çok şükür. Yalnız bana da 8 bin yatı. Ve 15 indeki altın fiyatıyla şu anki arasında fark var.onu geçtim ödemeler ayın 15 inde ve faize biniyor sonuçta ve en sinir eden şey sekreter sürecin takipçisi değil ben bilmiyorum diyor ben sorunca aradi üst mevkiyi yazı öyle gönderildi. Sizce bu durum adil mi? Ne düşünüyorsunuz? Hiçbir şey demeyeceğin tabi ki ama ben mağdur edildiğimi düşünüyorum. Sizce abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?
Kız bu cidden çok kötüymüşKaç konudur şu sayfaları okurken giden zamanım 300-400 tl den fazla eder sanki. Sizin için de öyledir. Devlet kimseden özür dilemez sehven der geçer. Burada sekreter devleti temsil ediyor ona göre iş bitti ödeme alındı. 15 gün önce tam alsaydınız diğerleri eksik alsaydı altın çakılsaydı farkı devlete verecek miydiniz?
Ben 10 sene olacak devletten alacağımı güç bela geçen sene aralık ayında aldım 10 sene önceki alacağımın %9 faizi eklenmiş. Şu an iki asgari ücret etmiyor o zaman 15 maaş ediyordu. Böyle olsa kalp krizi geçirir saçlarınız beyazlardı. Konuyu mesaja kapasa keşke adminler
Bende kızardım biraz ama onemseyip kafaya takip konu acmazdimEvet bence de söylenmez zaten ama ödemeler faize biniyor mesela bu bence hoş. Bi durum değil. Olan oldu yapacak bişey yök ama fikirleri merak ediyorum. Gayet normal bi durum mu ben mi abartıyorum yoksa haklı kıyım?
Devletin başına bela olmuşsunuz resmen memur olarak... 15 gün bile olmadan paranız verilmiş işte ne abarttınız.Kizlar selam meslektaşlarıma 15 inde yatan 8 bin tl benim bugun sormam üzerine yattı çok şükür. Yalnız bana da 8 bin yatı. Ve 15 indeki altın fiyatıyla şu anki arasında fark var.onu geçtim ödemeler ayın 15 inde ve faize biniyor sonuçta ve en sinir eden şey sekreter sürecin takipçisi değil ben bilmiyorum diyor ben sorunca aradi üst mevkiyi yazı öyle gönderildi. Sizce bu durum adil mi? Ne düşünüyorsunuz? Hiçbir şey demeyeceğin tabi ki ama ben mağdur edildiğimi düşünüyorum. Sizce abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?