Paramın kontrolünü almak istiyor

zehra333

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
196
18
13
İstanbul
Herkese merhaba
Bir aydır çalışıyorum bir mağazada 1000 tl maaşım var. İlk maaşımı aldım ama annem her şeyi kontrol altında tutmak isteyen birazda cimri biri. Çalışmazkrn en ufak bir ihtiyacım bile karşılanmazdı harçlık alamazdım. Bu yüzden ve diğer sebeplerden dolayı işe başladım eksiklerim okadar çok ki üç beş ay çalışsam ancak tamamlanır. Ama annem maaşımı istedi benden ihtiyaçlarımın olduğunu kalan kısmını vericeğimi söyledim ama şimdiye kadar nasılsan bundan sonrada öyle olursun dedi bana. Yırtık ayakkabıyla işe gidiyorum kalkmış bana bundan sonra nasılsan öyle olursun diyor. Bu tavrından dolayı bir kuruş bile veresim yok. Nasıl başlarsa öyle gidermiş anneme karşı nasıl bir tavır almalıyım hiçbilmiyorum. Lütfen fikir verin

Son düzenleme:

Sakın maaşını falan verme. Zamanla kabul edecektir..ne demek ya hem çalışayım hem yırtık ayakkabı giyeyim.seni düşünmeyeni sen de düşünme.

sen annene deki guzelım şimdiye kdr nasıl bana bır kuruş vermedıysen bundan sonrada öyle de çalışıyorm emegımı sen ye dıye degıl de sakın verme maaşınıda ha kabul ederse verırsın 200-300 kabul etmezse keyfı bılır zaten sımdıye kdr çalışmıyordn sımdıde çalışmıyor saysın senı !

Varda mı vermedim diye duygu sömürsü yapıcak. Tamam bollukta değiliz ama ufak tefek ihtiyaçlarım giderilebilirdi. Paramın hesabınıda sormasını istemiyorum. Biliyorum ki kuruş kuruş hesabını sorucak harcatmicak bana. Ozaman ne dicem? Korkudan maaşımı aldığımı bile söylemedim.

sen kendıne bır mıktar ayır gerısını ver hepsını veremem ıhtıyaclarm var ve para bırıktırıyorm de nekdr çok söylenırsede kararlılıgını sürdür alışıcaktır başka bır çözumun yok malesef

tatlım annene 500 lira alıyorum desen 500 versen dicem ama hem inanmaz hemde aldıkların gözüne batar bilmiyorum bencede paranı verme

Güzelim,her ne yaparsan yap karşındakinin annen olduğunu unutma.Burda çok çeşitli yorumlar olur,sinirle konuşanların gazına gelip kadını kırma.İnsanların hataları olabilir elbette.Ama bunları yapan anne ya da babaysa herkese davrandığımız gibi davranamıyoruz maalesef.

Son düzenleme:
Bende hem okurken hem çalışmaya başlamıştım hemde 14 yaşında kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için sonrasında ailemin maddi durumu sıkışınca yardımcı olup tüm maaşımı kendim vermeye başladım taki durum düzelene kadar. Ama her zamanda ihtiyaçlarımı aldım. Senin durumun biraz farklı keşke baştan maaşımı şu kadar alıyorum deyip kendine bir miktar bıraksaydın. Heyşeyden önce genç kızsın ayakkabı elbise gibi ihtiyaçların var. Bence bu konuyu evdeki diğer büyüklerinle konuş varsa. Onlar anneni ikna edecektir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

niye yalan söylesin ki annesine? kendine bir miktar para bırakmasını annesinin kabullenmesi gerek, yalan söylemeyi gerektirecek bir durum değil. 19 yaşındaki bir genç kızın bütçesi elverdiğince takıp takıştırması hakkıdır. anası bütün maaşı istiyor maşallah.

valla bende maaşımı olduğu gibi biriktiriyorum özel bi durum için ihtiyaçlarımı babamın parasıyla karşılıyorum öyle şeymi olur yaa anne nasıl kzının güzel giyinmesini istemez yırtık ayakkabıyla gitmesine içi el verir anlamadım doğrusu

:) yalan söyle diye kimseyi örgütlediğim yok öyle bir yazmışsınız ki! Yazdığım bir hayıflanmaydı madem annesinin huyunu biliyor böyle bir yol deneyebilirdi ki bu bir yalan bile sayılmaz. Ayrıca sonda gayet uygar bir çözümden bahsediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elimden geldiğinde evede katkıda bulunmak istiyorum ama önce ihtiyaçlarımı giderip biraz hevesimi almak istiyorum. Hepsini anneme vermesem bile almasa bile paran nerde ne yaptın ne kadar harcadır onu alma şunu yapma diye kısıtlicak beni. Daha işe başladığımdan beri söylemeye başladı

Küçüklükten beri üst baş almaz bize alabilicek durumdayız ama yengem falan bazen kendi kıyafetlerinden verir bana varsa yoksa o

Az çok ne kadar aldığım belli olduğu için söyledim. Yaşıtlarım giyiniyor ama ben başkasının eskileri verdiklerini giyiyorum şu yaşımda. Annemin derdi tek para değil. Paramda gözü olduğundan değil ana para harcanmasını hiç istemez kuruş kuruş hesap sorar

Küçüklükten beri üst baş almaz bize alabilicek durumdayız ama yengem falan bazen kendi kıyafetlerinden verir bana varsa yoksa o

allah allah çok şaşırdımm verme sende bacım boşveer tadını çıkar paranın sonra gerekirse annene harçlık verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…