Paramın kontrolünü almak istiyor

Bencillikten değilde maddi olarak sıkışığız o yüzden ben vericem zaten. Sıkıntımız bende 100 lira kalsa o yüz liranın tek tek hesabını sorar. Zaten maaşımın 700 olduğunu söyledim allah affetsin yoksa altından hiç kalkamazdım

Ya ben kendi çocuğu giib değilim zaten.Olsam ,içimden gelse neyse..Kendi çocuklarına çok özen gösteriyor ama ben o özeni göremiyorum...O evdenmiş gibi muamele görmüyorum ,buna rağmen o evdenmiş gibi yardım etmem,evi kendisi için kendi istediği zaman,kendi istediği gibi tadilat etmem bekleniyor..Bukadar da bencil olunur mu.Ya annem gibi olsa neyse.Annem yaşlı kendi halinde zaten...Ama o da yok...İhtiyacım olduğunda bir işi zorla yaptırıyorum..Hasta olduğumda bakmıyor bile....Çok düşüncesiz,şefkatsiz..Çocuklarına daha iyi..

Mesela yeğenlerle ilgili birşeye karışsam ,karıştırmıyor,bir öneri versem,ben bilirim ne yapacağımı'sen karışma ''diyor...

Bu yüzden hayırlı biriyle evlenmeyi daha çok istiyorum..

Son düzenleme:

Benimde ablam böyle açıkgözdür üstüne beni kıskanır birde. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…