Paramın kontrolünü almak istiyor

ne analar var benim annem de yazık çeyizimi hep kendi aldı beni de hiç açıkta bırakmadı hiç çalışmadımda.
bence kendine çeyiz al taksitle paranı oraya bağla. tabiki annene de vereceksin ama ilerisi için ihtiyaçlarını tamamlaman lazım

benimde arkadaşımın annesi tutumludur çok fazla. Ancak asla yırtık ayakkabıyla gezdirmez çocuklarını yani anneninkinin tutumlulukla pek alakası yok gibi canım. Annen bu parayı bir kenara mı koyuyor yoksa evin giderleri için mi harcıyor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok çok bonkörümdür ama bazı şeyler nasılsa yapmalısın diye görüldüğünde 1 kuruş harcayasım gelmez... gerçekten çok sinir bozucu bir durum. bir kere verirsen öyle gider... eğer darılır surat yapar vs diyorsanız bence aldığınız maaşı az gösterin. bir kısmınıda iş yerinde yemek yol parası vs diye kırpıp bir kısmını verin bari. anneniz bunu yapabiliyosa sonrasında vermeyince de sizi sıkıntıya sokacaksa en temiz yol bu gibi görünüyor.

Maaşının miktarını olduğundan daha az söylemen bi seçenek olabilir... Ama eğer buna inanmaz diyorsan senin maaşın yokken nasıl geçiniyorsa öyle geçinmeye devam edebilir sonuçta sende bi bireysin ve kendine göre harcamalar yapman gerekecek zaten çok acil bi ihtiyacı olursa annene yardım etmeyeceğini de düşünmüyorum :44:

ya da anne diceksin ben sana her ay 500 vereyim geri kalanıyla da eksiklerimi tamamlıyım... o kadar yoruluyorum eğer bu kadar para da kendime almazsam işten çıkarım motive olamıyorum eğer öyle olursa çalışmak istemiyorum de.. annen de belki düşünür iyi madem 500 lira 500 liradır diye...

Evin giderleri için harcanıyor. Durumumuz şu an pek iyi değil ama varkende böyle ihtiyaçlarımız alınmazdı. Benim istediğim birkaç ay kendime harcıyım sonra yarısını eve veririm diye düşünüyorum. Derdim bana hesap sorması birde beklenti içine girmesin vericem diye

seni anlayabiliyorum ama çalışmasaydın hiç para getiremeyecektin birde bu açıdan baksa keşke. Bütün parayı almak istemiyorsun sonuçta ayakkabı gibi zaruri bir ihtiyaç söz konusu. Bence maaşını alınca bu tarz ihtiyaçlarını ileri gitmeden hallet kalanını annene ver. Buna alışacaktır emin ol birde özelden mesaj yazdım bakar mısın

bastan alistirma bence ben dustum sen dusme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çalışmadan önce zaten annen para almıyormus, şimdi de almasın
çalışmıyor saysın seni

sen annene aylık 300 tl ver sussun
fazlasını da verme. zaten bu kadın seni düşünen bırı degıl

annen çok haklı zannetmiyorumki yırtık ayakkabıyla göndersin işe alırsın ayakkabını yada ihtiyaçlarını kalanını verirsin annene
çok bencilce kendime harcayım ev ne yaparsa yapsın ev halkı borç içindeyken siz paranızı istediğiniz gibi harcayın
valla birde annesinden parayı kaçırması için yol gösteriyorsunuz

Yani aslında yalancı demiş oluyorsunuz. Kimse burada yırtık ayakkabıyla işe gidiyorum. Maaşımın tamamını aileme veriyorum diye duygu sömürüsü yapmaz. Lütfen empati yapın.

iphone kullanıp telinde interneti olan ama yırtık ayakkabı giyen birinden bahsediyoruz
empati yaparım ama içimden annesine yapmak geldi zavallı kadın evladının onun hakkında yazdıklarını okusa kahrolur
cimri demiş yaaa

Sizin düşünceniz ayakkabımın yırtık olduğunu ve annemin buna göz yumduüu gerçeği değiştirmez. Yalancılıkla suçlamadan önce bir yazdıklarımı okusaydınız keşke. İhtiyaçlarımı karşıladıktan sonra üç beş ay sonra yarısını anneme vermek istiyorum dedim. Sorun kontrolün tamamen annemde olmaması yani. Ayrıca vermesem bile o benimanlımın teri kimse kalkıp bunun hesabını soramaz kaldı ki para kaçırıyorsun hiç diyemez kendi param bu başkasınn değil

İphone telim yok arkadaşım ipad evin ortak kullanımı için abim almıştı. Kaldıki internet de lüks değil bu devirde.

Dedikodumu yaptığınız konudan beni araştırıp buraya geldiniz sanırım. Gerçekten komik :)

Yahu para senin paran istedigin gibi harcarsin saklarsin biriktirip yatirim yaparsin. Burda kimseye mal varligini aciklamak zorunda degilsin kimsenin de eline nakit para sayma evin bir eksigi varsa sen git kendin al hic olmazsa aldigin yaptığın evde olur ve gözükür oteki sekilde paran harcaniyor mu saklaniyor mu bilemezsin. Annene ihtiyac olursa ben alirim benin param bende kalacak de.
Yahu sanki milyarlar kazaniyorsun 1000 lira su gibi gider zaten.
Allah kolaylik versin bereket versin.

Son düzenleme:

Çok tşk ederim. Faturaları ben öder 200 tl de mutfağa harcarım diye düşünüyordum bende. Annemle birlikte pazara çıkar öyle alışveriş yaparız artık.

Çok tşk ederim. Faturaları ben öder 200 tl de mutfağa harcarım diye düşünüyordum bende. Annemle birlikte pazara çıkar öyle alışveriş yaparız artık.

Dedigim gibi anne baba da olsa emek para sizin bunu unutmayin ihtiyaclari olursa destek olursun ama geri kalan zamanda annenin eline tikir tikir para sayma bence. Ama ihtiyac olursa da ihtiyactan kacma elinden geleni yap ama geri kalan zamanda para senin parandir ac bi banka hesabi orda biriktir iyi gun var kotu gun var para herzaman ihtiyactir biriktir ilerde eline gelir.

Cirkin bir tutum bence....asil o simdiye kadar nasilsa oyle devam etsin, senin 1000 tl ne guvenerek mi yasamis hep?
Cok ihtiyaci varsa kendisi de calisabilir.

.

Son düzenleme:
canım 1000 tl alıyorum demeseydin keşke, ya da dedin mi? demediysen 500 alıyorum dersin en fazla 150-200 ona verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…