- 7 Mayıs 2021
- 274
- 269
- 18
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Yavv niye umudu olacak? Niye o umut kesilmek zorunda? Harcamak istemiyorum niye diyemiyor?Parayı ailenin bi ihtiyacına harcadığını söyle bence o paradan umudunu kessin.
Diyebilseydi bu zamana kadar derdi diye düşünüyorumYavv niye umudu olacak? Niye o umut kesilmek zorunda? Harcamak istemiyorum niye diyemiyor?
İşte diyemiyorsa evlenilecek olgunluğa erişilmemiş demektirDiyebilseydi bu zamana kadar derdi diye düşünüyorum
Niye yani denesin. Kadın da erkek de denesinİşimize gelen suçlanmalı.
"Ben paramı aileme verdim de, gerçek yüzünü o zaman görürsün" diye akıl verenler olmuş, en çok buna şaşırdım.
Nişanlı bir erkek tam evlilik üzeri "bütün paramı aileme verdim" dese kim "tamam aşkım" der ki? Ben böyle bir şey yaşasam parça pinçik ederdim adamı. Gerçek yüzüm çok çirkinse demek
Bana dediniz herhalde?Cidden bazı yorumlara şaşırdım ben de çok Avrupalıyım kezban değilim şuyum buyum demek için yazılmış yorumlar ama bu konuyla hiçbir alakası yok. Konu sahibesi üstüme yat kat yapsın demiyor zaten bir de üstüne para koyuyor, adamın tavrından rahatsızım gamsız mı, asalak mı nedir diyor. Kadınlar ne hissediyorsa doğru.
Adam sorumsuz, evlenecek bir insan bu kadar gamsız olur mu? Adam basbayağı konu sahibesinin parasına/maaşına güveniyor konu sahibesi ev tutar alır eder ben de çok zahmet etmeyeyim ohhh kafasında. Adam zaten batmış çıkmış bir şeyler etmiş, gururlu sorumluluk sahibi bir erkek karşı tarafın karşısına ciddi niyetle çıkmadan önce oturur bir maddiyat hesabı yapar. Ağız yaya yaya eayyyyyyyaaa senin paran vardı ya getir işte yeriz demez.
Hayatta 50-50 olmak başka, karşıdaki sorumluluk alan biriyse beraber çalışır yaparsınız. Öte yandan bu adam basbayağı kene biti karşıya yıkılma derdinde. Burda ben kezban değilim, çok modernim manifestosu atıcaz diye kızın başını yakıcaksınız gün gözüyle sakın evlenme konu sahibesi ayrıl direkt.
5 senede para harcaması nasıldı ki yani hesap ödemesi vsEvlenmeye karar verdiğimizde ikimizin de beş kuruşu yoktu. Çünkü öncesindeki beş sene deliler gibi gezip eğlenmiştik. 5 ay içinde a’dan z’ye her şeyi kimseden hediyeler dışında beş kuruş yardım almadan hallettik. İsteyince oluyor
sana dememiştir.miss avrupada yaşadı uzun yıllar her iki kültürü de bilir.genel olarak yazdı.ayrıca nazikçe tartışıyoruz aynı fikirlerde yüzde yüz olamayız ki haksızmıyım?kudra yı da severim ama bak bu konuda farklı görüşlerdeyiz gibi gibiBana dememişsenizde alıntılamadığınız için anlayamadım kusura bakmayınMissCherryBlossom
İyi forumlar dilerim
Ben aynı fikirde olmayı beklemedim yalnız beklediğim şey eğer bana demişse beni alıntılamasıydısana dememiştir.miss avrupada yaşadı uzun yıllar her iki kültürü de bilir.genel olarak yazdı.ayrıca nazikçe tartışıyoruz aynı fikirlerde yüzde yüz olamayız ki haksızmıyım?kudra yı da severim ama bak bu konuda farklı görüşlerdeyiz gibi gibi
Dediğim gibi sen ödedin ben ödedim yoktu bizde. Defalarca beş kuruş harcatmadan tatile götürmüşümdür mesela. Sevdiğim, hayatımı birleştireceğim adamla harcamayacaksam parayı ne yapayım?5 senede para harcaması nasıldı ki yani hesap ödemesi vs
Bana dediniz herhalde?
Bana diyorsanız beni direkt alıntılayacaksınız çünkü yazınızdan o çıkıyor besbelli
konuya binayen yprum yapmadığımı 10000000 kez yazdım genel olarak sorun olmasa da savunulan şeyler var ama eşitlikçi değil
bundan sonra lütfen benim yazdıklarım üzerinden yorum yapacaksınız direkt beni alıntılamanız daha hoş bir hareket olur
vander sen kezban değilim demek için yazmışsın ama bilmem ne diye
Cidden düşündüğüm ve uyguladığım şeyleri yazıyorum
konu sahibi reşit biri hala ben ı ben ıı diyorsa kendi sorunu bu
Fakat evlilik içerisinde dahi bazı durumlardan bahsetti kimse kusura bakmasın erkekler de karın tokluğuna evlenmiyor yani
evet eşitlikten yanayım
valla sen sevdiğim üyelerdensin benim senle hiç sorunum olamaz.başkalarını da karışamamBen aynı fikirde olmayı beklemedim yalnız beklediğim şey eğer bana demişse beni alıntılamasıydı
ondan sordum cevap hakkı doğuyor bence bana
Özellikle hani kezban değilim demek için yapılan yorumlar yazınca ben de sorma gereği duydum
bunun nesi aynı fikirde olmayı beklemek?
Başka fikirlerde olmamız sorun yaratamaz zaten hakaret yok bir şey yok konuşuyoruz sadece sordumvalla sen sevdiğim üyelerdensin benim senle hiç sorunum olamaz.başkalarını da karışamam
Sen ödedin,ben ödedim meselesi değil mesele.Anladığım kadar evlilik gibi bir konuda elini taşın altına koymuyor.Eğer hesap ödemekde vs de böylediyse o iş yaşDediğim gibi sen ödedin ben ödedim yoktu bizde. Defalarca beş kuruş harcatmadan tatile götürmüşümdür mesela. Sevdiğim, hayatımı birleştireceğim adamla harcamayacaksam parayı ne yapayım?
Avrupalı falan değilim, kullanılmadım da hiç. Sadece para benim için araç. Hayattan keyif almak için, mutlu olmak için, iyi yaşamak için kazanıyoruz biz parayı.
Konu sahibi için yazmadım bu yazdıklarımı, biri gelip ama adam şöyle böyle demesin. Konu sahibi bu kadar rahatsız olduğu bi ilişkiyi evliliğe taşımamalı.
evlilik için altın biriktiriyormuş adam. Mesele altın biriktirirlen hesap ödememesi.Sen ödedin,ben ödedim meselesi değil mesele.Anladığım kadar evlilik gibi bir konuda elini taşın altına koymuyor.Eğer hesap ödemekde vs de böylediyse o iş yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?