parasiz erkek

Şu anki durumu, sizin cebinizden çıkıp onun birikimine ekleniyor gibi anladım ben.
Düğünde altın taktım gösterişini sizin desteğinizle mi yapacak? Takmasın ihtiyaçlarınıza harcayın beraber. Yani biraz saçma değil mi?

Niye yani denesin. Kadın da erkek de denesin

Cidden bazı yorumlara şaşırdım ben de çok Avrupalıyım kezban değilim şuyum buyum demek için yazılmış yorumlar ama bu konuyla hiçbir alakası yok. Konu sahibesi üstüme yat kat yapsın demiyor zaten bir de üstüne para koyuyor, adamın tavrından rahatsızım gamsız mı, asalak mı nedir diyor. Kadınlar ne hissediyorsa doğru.

Adam sorumsuz, evlenecek bir insan bu kadar gamsız olur mu? Adam basbayağı konu sahibesinin parasına/maaşına güveniyor konu sahibesi ev tutar alır eder ben de çok zahmet etmeyeyim ohhh kafasında. Adam zaten batmış çıkmış bir şeyler etmiş, gururlu sorumluluk sahibi bir erkek karşı tarafın karşısına ciddi niyetle çıkmadan önce oturur bir maddiyat hesabı yapar. Ağız yaya yaya eayyyyyyyaaa senin paran vardı ya getir işte yeriz demez.

Hayatta 50-50 olmak başka, karşıdaki sorumluluk alan biriyse beraber çalışır yaparsınız. Öte yandan bu adam basbayağı kene biti karşıya yıkılma derdinde. Burda ben kezban değilim, çok modernim manifestosu atıcaz diye kızın başını yakıcaksınız gün gözüyle sakın evlenme konu sahibesi ayrıl direkt.

Bana dediniz herhalde?
Bana diyorsanız beni direkt alıntılayacaksınız çünkü yazınızdan o çıkıyor besbelli

konuya binayen yprum yapmadığımı 10000000 kez yazdım genel olarak sorun olmasa da savunulan şeyler var ama eşitlikçi değil

bundan sonra lütfen benim yazdıklarım üzerinden yorum yapacaksınız direkt beni alıntılamanız daha hoş bir hareket olur

vander sen kezban değilim demek için yazmışsın ama bilmem ne diye
Cidden düşündüğüm ve uyguladığım şeyleri yazıyorum

konu sahibi reşit biri hala ben ı ben ıı diyorsa kendi sorunu bu
Fakat evlilik içerisinde dahi bazı durumlardan bahsetti kimse kusura bakmasın erkekler de karın tokluğuna evlenmiyor yani

evet eşitlikten yanayım

Son düzenleyen: Moderatör:
5 senede para harcaması nasıldı ki yani hesap ödemesi vs

Bana dememişsenizde alıntılamadığınız için anlayamadım kusura bakmayın MissCherryBlossom
İyi forumlar dilerim
sana dememiştir.miss avrupada yaşadı uzun yıllar her iki kültürü de bilir.genel olarak yazdı.ayrıca nazikçe tartışıyoruz aynı fikirlerde yüzde yüz olamayız ki haksızmıyım?kudra yı da severim ama bak bu konuda farklı görüşlerdeyiz gibi gibi

Ben aynı fikirde olmayı beklemedim yalnız beklediğim şey eğer bana demişse beni alıntılamasıydı

ondan sordum cevap hakkı doğuyor bence bana
Özellikle hani kezban değilim demek için yapılan yorumlar yazınca ben de sorma gereği duydum

bunun nesi aynı fikirde olmayı beklemek?

5 senede para harcaması nasıldı ki yani hesap ödemesi vs
Dediğim gibi sen ödedin ben ödedim yoktu bizde. Defalarca beş kuruş harcatmadan tatile götürmüşümdür mesela. Sevdiğim, hayatımı birleştireceğim adamla harcamayacaksam parayı ne yapayım?

Avrupalı falan değilim, kullanılmadım da hiç. Sadece para benim için araç. Hayattan keyif almak için, mutlu olmak için, iyi yaşamak için kazanıyoruz biz parayı.

Konu sahibi için yazmadım bu yazdıklarımı, biri gelip ama adam şöyle böyle demesin. Konu sahibi bu kadar rahatsız olduğu bi ilişkiyi evliliğe taşımamalı.

Ben eşe yardımcı olma hatta birlik yapma taraftarıydim. İnanın eşim gelin gibi geldi bir koltuk bir masa aldı gelinliğim dahil tüm ev ihtiyaçlarını aldım. Asla değerin olmuyor. Hatta görevin oluyor. Bir sene sonra ben çalıştım benim paramı yedin dedi. Evine baktıgi için paramı yedin dedi. Gerektiği kadar destek oluun eğer size dahasini iteliyor ise kabul etmeyin en başında. Verip kötü olmaktansa vermeyip kötü olun.

Yok kim ne yazdı tek tek bakmadım sadece bu yönde yorumları gördüm o yüzden genel bir cevap yazayım dedim

Ben de zaten erkek evi geçindirmeli, erkek değil mi gitsin evi yapsın vb asla demem bana göre de hayat 50-50. Lakin bu konunun onunla alakası yok, adam gevşek. Konu sahibesi evlenirse bu adamı maddi manevi sırtında taşır, net. Ben yüksek kazanç grubundanım mesela, param var diye kimseyi sırtımda taşıyamam olmaz. Evlilik destek olmak için başkasını sırtlanıp kambur olmak için de değil, başkasına yıkılmak için de değil keza. Sorumsuz, gamsız, yüzsüz, gevşek biriyle hayat geçmez.

valla sen sevdiğim üyelerdensin benim senle hiç sorunum olamaz.başkalarını da karışamam

Sen ödedin,ben ödedim meselesi değil mesele.Anladığım kadar evlilik gibi bir konuda elini taşın altına koymuyor.Eğer hesap ödemekde vs de böylediyse o iş yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…