parasiz erkek

hah işte bu yüzden adamı hiç gözüm tutmadı.yarın o altınlar benim der altına bir araba alır işe onla gider konu sahibi de tabana kuvvet
İşte onu yapacağını düşündüğü adamla evlenmemeli diyorum ben de. Adamın para harcayıp harcamaması değil burada sorun. Mesele güven. Sırtını yaslayamayacağı insanla da evlenmemeli kimse destek olmak istemediği insanla da. İki taraf da sıkıntılı bence bu ilişkide benim bakış açımdan.

haklısın bacımm

Kadın diyor ki bir oturup çay içtigimizde bile onun parasini odemem icin gozume bakıyor diyor? Bunun neresi normal
Kadin zaten bastan hepsini beraber yapalim demis biriktirdigi parasini da soylemis ama bir cay parasini bile sorun eden adam.
Kendisini kullanilmis gibi hissediyor ki burdan bakinca da oyle gozukuyor.

Kendisini kullandığını düşündüğü bir adamla evlenmeyecek o zaman. Bir insan bir insanla evlilik yoluna girmişse ne kullanmayı düşünür ne kullanıldığını bir çay ısmarladı diye. Ben bu açıdan bakıyor buna göre yorum yapıyorum.

1 yemek 1 kahve değil ki. defalarca tek taraflı bir yemek bir kahve olmuşş.diğer taraf su bile almamışşş.ben evlenmezdim böyle bir adamla

Burayı okumamışım adam beleşçi kene biti konu sahibesi kaçsın acilen

Evt birikim yapiyor ve suan bende birikim oldugu icin en ufak harcama bana bakiyor..teklif bile yok artik..herseyi ben üstlenemem ki, birde acelen eden oydu oysaki.. kacsam simdi paraci ben olurum ama benim sorunum tavri ve bana güven dexip güven vermemesi..evliligi ertelemeyi düsündügümü söylemistm bu sefer aileler basliyor..derdin ne gibicesine

her evliliğin dinamiği farklıdır ama.kimi aşk evliliği yapar kimi mantık kimi mesleğine göre seçer kimi yaşam tarzına göre seçer.bir adam ister sevgilim ister eşim olsun dışarda her yemeği cafeyi kahvaltıyı sinemayı bana ödetiyorsa ki ödetemez o ilişki bitmiştir benim için.karşılıklı jestler yapılmalı tek taraflı değil

İnsan çoğu zaman sırtını yaslandığı, güvendiği kişilerden kazık yer. Güvenmesi, sırtını yaslaması günün birinde kazık yemeyeceği anlamına gelmez, tabii kazık yiyeceği anlamına da gelmez. Tüm yorumları okumadım ama okuduğum kadarıyla bazı üyeler bu açıdan uyarmak istemiş.

Hesabı erkek ödemeli mantığında biri değilim. Tam tersi hesap geldiğinde karşımdaki kabul etmiyorsa gerilen biriyim illaki bir yolunu bulup öderim. Üst üste kaç hesap ödediğimin kalemini de tutmam, bence normali de bu. Ama konu sahibinin yerine kendimi koydum hem evlilik biran önce olsun istiyor karşımdaki hem de bütün masraflar benim maaşımdan harcanıyor o ise elini cebine atmayıp sadece birikim yapıyor ve bunu da kendi hesabında yapıyor. Bu beni huzursuz ederdi. Sırf birikim yapacağım diye bir çay bile ısmarlamamak normal gelmiyor bana. Arada bir insan karşıdan da bir hareket görmek istiyor..

Bu ne yaf khaççççççççççççççççç
Koskoca adam 5tllik çay için mal mal yüzüme bakıyorsa direkt soğurum zaten. Birikim yapoyorsa yapıyor yani, senden paraları yiyip içip öyle yapıyor belli ki. Sen soğumadın mı? Çay parasını ödemekten aciz adamı kapıma köpek diye bağlamam.

Kadın yada erkek farketmez hayat arkadaşım diyebilecek kadar güvenip birlikte yola çıkildiysa tamamen şeffaf olunmalı bence, benim param senin paran mevzusu asla yakışık olmaz hayatını paylastigin insan yahu.burda farklı fikirlerin çıkması çok normal çünkü herkes kendi eşine,partnerine yada çevresindeki rol modellere bakarak yorum yapiyor.Burdaki durum ise biraz farkli.konu sahibinin sürekli olarak gideri olurken nişanlısının birikim yapıyorum demesi çok kurnaz ve içten pazarlikli olduğunu gosteriyor.ilk başta para mevzusunu ayıran zaten kendisi.Daha nişanlıyken bile guvenemediginiz bu sekilde aklınızda soru işaretleri bırakan biriyle hayatınızı birleştirme dusuncesnizi tekrar gözden geçirin derim

Konu sahibi burda yanlış bir şeyler kesinlikle var.
Tabi ki sevdiğin insanla her şeyi birlikte yapabilirsin. Yeri gelir onda para olmaz siz ödersiniz ama karşıdaki insan çocuk gibi ben birikim yapıyorum deyip bir çayı bir yemeği bile sizden bekliyorsa bu ciddi bir sıkıntı.
Oradaki fiyatları bilmiyorum ama Türkiye şartları için bir 10 lira çay hesabı bile ödemeyen insan anormaldir.

Eminim o elinden geleni yapsa siz fazla fazla hesapta ödersiniz ama karşıdaki insan elini her şeyden çekmiş vaziyette.
10 lira ya 10 lira versen senin altinindan birikiminden ne eksilir Allah aşkına dalga mı geciyorsun derler adama.
Bu hangi akla mantığa sığar?

İlerde çok ciddi problemler yaşarsınız bu zihniyetle. Burdan öyle görünüyor maalesef.
O yüzden iyi düşünün.

Birileri arkanizdan birseyler diyecek diye geleceginizi yakmayin lutfen. Korkular karar verirken objektifliginizi engeller. Paraci deseler ne olur? Emek verip zaman harcayip kenara koydugunuz paraniz cebinizde kalir. Paraci diyenler de anca zaman harcar konusmakla.
Bana sorarsaniz da bu zamanda para biriktirebilmisseniz akilli bir insansiniz.

Birde bu arkadaşın koskoca hayatında başka hiçbir harcaması yok mu?
Arkadaşlarıyla dışarı çıkmıyor mu?
Ailesi için bir harcama yapmıyor mu?
Size gelince mi bir tek bu yüklenme.

Zamaninda sevgililerine cok harcamis..aslinda eli acik biriymis ama borc harc derken sirf birikime.konsantre suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…