- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.121
- 798
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
hah işte bu yüzden adamı hiç gözüm tutmadı.yarın o altınlar benim der altına bir araba alır işe onla gider konu sahibi de tabana kuvvetevlilik için altın biriktiriyormuş adam. Mesele altın biriktirirlen hesap ödememesi.
İşte onu yapacağını düşündüğü adamla evlenmemeli diyorum ben de. Adamın para harcayıp harcamaması değil burada sorun. Mesele güven. Sırtını yaslayamayacağı insanla da evlenmemeli kimse destek olmak istemediği insanla da. İki taraf da sıkıntılı bence bu ilişkide benim bakış açımdan.hah işte bu yüzden adamı hiç gözüm tutmadı.yarın o altınlar benim der altına bir araba alır işe onla gider konu sahibi de tabana kuvvet
haklısın bacımmİşte onu yapacağını düşündüğü adamla evlenmemeli diyorum ben de. Adamın para harcayıp harcamaması değil burada sorun. Mesele güven. Sırtını yaslayamayacağı insanla da evlenmemeli kimse destek olmak istemediği insanla da. İki taraf da sıkıntılı bence bu ilişkide benim bakış açımdan.
Kadın diyor ki bir oturup çay içtigimizde bile onun parasini odemem icin gozume bakıyor diyor? Bunun neresi normalEvleneceğiniz insana bi yemek ısmarlamak sizi rahatsız ediyorsa çok ciddiyim evlenmeyin. Olmaz, mutsuz olursunuz. Masraf derken ben düğün masrafları falan sanmıştım, biraz hak verecektim. Mevzu bi yemek bir kahveyse cidden olmaz.
Kadın diyor ki bir oturup çay içtigimizde bile onun parasini odemem icin gozume bakıyor diyor?
Kendisini kullandığını düşündüğü bir adamla evlenmeyecek o zaman. Bir insan bir insanla evlilik yoluna girmişse ne kullanmayı düşünür ne kullanıldığını bir çay ısmarladı diye. Ben bu açıdan bakıyor buna göre yorum yapıyorum.Kadın diyor ki bir oturup çay içtigimizde bile onun parasini odemem icin gozume bakıyor diyor? Bunun neresi normal
Kadin zaten bastan hepsini beraber yapalim demis biriktirdigi parasini da soylemis ama bir cay parasini bile sorun eden adam.
Kendisini kullanilmis gibi hissediyor ki burdan bakinca da oyle gozukuyor.
1 yemek 1 kahve değil ki. defalarca tek taraflı bir yemek bir kahve olmuşş.diğer taraf su bile almamışşş.ben evlenmezdim böyle bir adamlaKadın diyor ki bir oturup çay içtigimizde bile onun parasini odemem icin gozume bakıyor diyor? Bunun neresi normal
Kadin zaten bastan hepsini beraber yapalim demis biriktirdigi parasini da soylemis ama bir cay parasini bile sorun eden adam.
Kendisini kullanilmis gibi hissediyor ki burdan bakinca da oyle gozukuyor.
Burayı okumamışım adam beleşçi kene biti konu sahibesi kaçsın acilen
her evliliğin dinamiği farklıdır ama.kimi aşk evliliği yapar kimi mantık kimi mesleğine göre seçer kimi yaşam tarzına göre seçer.bir adam ister sevgilim ister eşim olsun dışarda her yemeği cafeyi kahvaltıyı sinemayı bana ödetiyorsa ki ödetemez o ilişki bitmiştir benim için.karşılıklı jestler yapılmalı tek taraflı değilKendisini kullandığını düşündüğü bir adamla evlenmeyecek o zaman. Bir insan bir insanla evlilik yoluna girmişse ne kullanmayı düşünür ne kullanıldığını bir çay ısmarladı diye. Ben bu açıdan bakıyor buna göre yorum yapıyorum.
İnsan çoğu zaman sırtını yaslandığı, güvendiği kişilerden kazık yer. Güvenmesi, sırtını yaslaması günün birinde kazık yemeyeceği anlamına gelmez, tabii kazık yiyeceği anlamına da gelmez. Tüm yorumları okumadım ama okuduğum kadarıyla bazı üyeler bu açıdan uyarmak istemiş.İşte onu yapacağını düşündüğü adamla evlenmemeli diyorum ben de. Adamın para harcayıp harcamaması değil burada sorun. Mesele güven. Sırtını yaslayamayacağı insanla da evlenmemeli kimse destek olmak istemediği insanla da. İki taraf da sıkıntılı bence bu ilişkide benim bakış açımdan.
Evt birikim yapiyor ve suan bende birikim oldugu icin en ufak harcama bana bakiyor..teklif bile yok artik..herseyi ben üstlenemem ki, birde acelen eden oydu oysaki.. kacsam simdi paraci ben olurum ama benim sorunum tavri ve bana güven dexip güven vermemesi..evliligi ertelemeyi düsündügümü söylemistm bu sefer aileler basliyor..derdin ne gibicesine
Bu ilişkide birbirine güven sıfırhah işte bu yüzden adamı hiç gözüm tutmadı.yarın o altınlar benim der altına bir araba alır işe onla gider konu sahibi de tabana kuvvet
Birileri arkanizdan birseyler diyecek diye geleceginizi yakmayin lutfen. Korkular karar verirken objektifliginizi engeller. Paraci deseler ne olur? Emek verip zaman harcayip kenara koydugunuz paraniz cebinizde kalir. Paraci diyenler de anca zaman harcar konusmakla.Evt birikim yapiyor ve suan bende birikim oldugu icin en ufak harcama bana bakiyor..teklif bile yok artik..herseyi ben üstlenemem ki, birde acelen eden oydu oysaki.. kacsam simdi paraci ben olurum ama benim sorunum tavri ve bana güven dexip güven vermemesi..evliligi ertelemeyi düsündügümü söylemistm bu sefer aileler basliyor..derdin ne gibicesine
Birde bu arkadaşın koskoca hayatında başka hiçbir harcaması yok mu?
Arkadaşlarıyla dışarı çıkmıyor mu?
Ailesi için bir harcama yapmıyor mu?
Size gelince mi bir tek bu yüklenme.
sevgililerine harcamış harcamış size gelince mi eli gitmiyor?valla bu evliliği iyi düşünün.Zamaninda sevgililerine cok harcamis..aslinda eli acik biriymis ama borc harc derken sirf birikime.konsantre suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?