- 20 Nisan 2020
- 128
- 161
- 53
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Zamaninda sevgililerine cok harcamis..aslinda eli acik biriymis ama borc harc derken sirf birikime.konsantre suanda
dersteyim suan bitsin gelicem ama yine bi kadının kocasına esir olması anlamadım gitti bu toplumda kadınlar neden böyle okumusta olsa 5bin degil 10 binde alsa aman kocamdır kafasındalimoncu28 yetis bacimmmmm
Demek ki birileri bu adama para harcatabiliyor. Ama o sen değilsin. Bil bakalım neden.Zamaninda sevgililerine cok harcamis..aslinda eli acik biriymis ama borc harc derken sirf birikime.konsantre suanda
aynı fikirdeyim adamın cebinde akrep olmuş aniden.ama sadece konu sahibine.maddiyatı çok iyi arkadaşlarım dostlarım var bir gün onlar yemek ısmarlarsa ertesi buluşmada ben ısmarlıyorum borcum vs olmasına rağmen.utanırım yahuu birinden sürekli yiyip içmekten.bu adam bana hiç güven vermediSizinle buluşunca çay parasını dahi ödemeyen adam başka hiçbir harcama yapmıyor mu? Arkadaşıyla buluşma, aile ya da herhangi birşey?
Mesele size gelince mi birikim olayına dönüyor?
Çok itici bu tavrı.
Altın için birikim yapıyorum diyor ama eminim düğün sonrası onun yerini bile belirlemiştir kafasında.
Eski sevgililerine çok para harcamış size gelince akillanmiş! ne hikmetse.
Çünkü birikim varya hali hazırda ona güveniyor
Huzursuz olmakta,, güvenmemekte haklısınız bence.
Düğün sürecini uzatıp kendisini gözlemleyin bence evlilik için acele etmeyin, güven duymadığınız biriyle hiç evlenmeyi bence ama ona yanaşmayacağınız belli.
Demek ki birileri bu adama para harcatabiliyor. Ama o sen değilsin. Bil bakalım neden.
Sevmiyor. Hiç öyle akıllandım ettim masalı anlatmasın, yemem. Sen de yeme.Neden? =(
Samimiyetsiz bir durum bu zaten, ben birikim yapıyorum o yüzden sen içtiğimiz çayın parasına kadar öde ben hiç oralı olmayayım.aynı fikirdeyim adamın cebinde akrep olmuş aniden.ama sadece konu sahibine.maddiyatı çok iyi arkadaşlarım dostlarım var bir gün onlar yemek ısmarlarsa ertesi buluşmada ben ısmarlıyorum borcum vs olmasına rağmen.utanırım yahuu birinden sürekli yiyip içmekten.bu adam bana hiç güven vermedi
İlişkinin dinamiği ne olursa olsun güven olmazsa olmazdır. Mantık evliliğinde de aşk evliliğinde de. Aksi bana normal gelmiyor.her evliliğin dinamiği farklıdır ama.kimi aşk evliliği yapar kimi mantık kimi mesleğine göre seçer kimi yaşam tarzına göre seçer.bir adam ister sevgilim ister eşim olsun dışarda her yemeği cafeyi kahvaltıyı sinemayı bana ödetiyorsa ki ödetemez o ilişki bitmiştir benim için.karşılıklı jestler yapılmalı tek taraflı değil
güveniyoruz diye de tüm birikimimizi ortaya mı dökelim?karşı taraftan da istenmemeli böyle bir şey.böyle ponçik ponçik bir şey değil ki evlilik.boşanmaların oranına ve boşanma davalarında yaşanan çirkefliklere bir baksana kuzumİlişkinin dinamiği ne olursa olsun güven olmazsa olmazdır. Mantık evliliğinde de aşk evliliğinde de. Aksi bana normal gelmiyor.
İdare edilir diyorum. Bu adam eğer yeni tanışıp evlenmeye karar vermedilerse evlilik kararından önce ve birikim yapmaya başlamadan önce böyle değildir sanıyorum. Bilmemkaç senelik ilişkide hiç bir şey ısmarlamadıysa zaten bu ilişki evliliğe nasıl geldi? Yok birikim yapacam diye kasıyorsa konu sahibi üç beş liralık yemeğin hesabını yapmamalı. Evlenene kadar bu süreç idare edilebilir diyorum.güveniyoruz diye de tüm birikimimizi ortaya mı dökelim?karşı taraftan da istenmemeli böyle bir şey.böyle ponçik ponçik bir şey değil ki evlilik.boşanmaların oranına ve boşanma davalarında yaşanan çirkefliklere bir baksana kuzum
Ezici çoğunluk mal mülk davası. Aşkın sevginin güvenin hatta merhametin sıfırlandığı hiç olduğu yer o mahkeme duvarı.güveniyoruz diye de tüm birikimimizi ortaya mı dökelim?karşı taraftan da istenmemeli böyle bir şey.böyle ponçik ponçik bir şey değil ki evlilik.boşanmaların oranına ve boşanma davalarında yaşanan çirkefliklere bir baksana kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?