- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Ya bu insanları anlamıyorum .Benimle düzgün sohbet mi ediyordun.Ne zamandan beri sohbet ediyoruz seninle.Ben bir konuya üye olarak yorum yapıyorum.Sen başka bir üye olarak benim yorumumu beğenmeyip alıntılayıp,bana neyin en olduğunu öğretmeye çalışıyorsun.Ben cevap verince,iğneledi oluyor.Ben seni ne diye iğneleyim.Yekten konuşuyorum.Benim yorumum bu.Kimseyi bağlamaz.Kimseye izah hakkı vermez.Bne böyle düşünüyorum sen öyle.Ben uygun bir zamanda uygun bir dille,parayı alan arkadaşa sözkonusu para olduğu için,arada dostluk hatır olduğu için incitmeden uygun bir dille sorulması tarftarıyım.Sen farklı bir açıdan bakarsın.Saygı duyarım.Konu açılmış yorumumu yapmışım.Bu beni bağlar.Konu sahibine uyarsa uyar uymazsa okur geçer.Burda noktalayalım lütfen.gayet düzgün biçimde sizinle sohbet ederken iğneleyerek konuşup bir de usluptan bahsetmeniz ironi olmuş..
Hanımefendi,kartınızı ben almadımparanızı da ben yemedim.Konu açmışsın.Ben de fikrimi söylüyorum.Benim başıma daha da kötüsü geldi.Benim tepkim böyle olmadı.Benle kendinizi kıyaslamayın.Para nedir ki ya.Benim eşim/nişanlım arkadaşıyla arasındaki güven ilişkisi onları bağlar.Bu hayatta herkesin başına herşey gelebilir.Herkes hata yapar,herkes yanlış yapar.yle herkesi bir kalemde silseydik kimsenin etrafında insna kalmazdı.Haklısındır haksızsındır.Ben senin haklılığını tartışmıyorum.Fevrilikten bahsediyorum.Dünya yerinden oynamadı.Ayrıca ben yorumumu yaptım uyarsa ne ala uymazsa okur teşekkür eder geçersin.Bu ne hiddet ya.
Bi de şu açıdan düşünün. Siz tatilden erken gelmişsiniz, şayet planladığınız tarihte gelseydiniz bu adam hayvancıkları aç, susuz, tedavisiz mi bırakacaktı? Zannetmiyorum. Bana kalırsa kendinin kredi kartlarına borcu vardır. Siz cash para bırakınca kartıma ödeyeyim, harcamaları kendi kartımdan yapayım, hem de faiz yememiş olurum diye düşünmüş olabilir. Siz birden çıka gelince suçluluk psikolojisi ile ne diyeceğini bilememiştir. Eminim ilerleyen günlerde zararınız neyse tazmin eder. Güvenilir biri olmasa çok sevdiğiniz hayvancıkları bırakmazdınız. Bence biraz zaman verin.
Güldürdünüz beni sağolun :) Forum dediğin şey sohbet etmeye yarar, fikir alışverişi etmeye yarar ve evet hepimiz sohbet ediyoruz, acaba konu sahibi dışında kimseyle konuşamazsın diye bir kural var da ben mi bilmiyorum? bir sakin olun lütfen bana celallenerek bir şey elde edemezsiniz sanal ortamda tanımadığım bir insanla tartışacak değilim. Noktalamış oldukYa bu insanları anlamıyorum .Benimle düzgün sohbet mi ediyordun.Ne zamandan beri sohbet ediyoruz seninle.Ben bir konuya üye olarak yorum yapıyorum.Sen başka bir üye olarak benim yorumumu beğenmeyip alıntılayıp,bana neyin en olduğunu öğretmeye çalışıyorsun.Ben cevap verince,iğneledi oluyor.Ben seni ne diye iğneleyim.Yekten konuşuyorum.Benim yorumum bu.Kimseyi bağlamaz.Kimseye izah hakkı vermez.Bne böyle düşünüyorum sen öyle.Ben uygun bir zamanda uygun bir dille,parayı alan arkadaşa sözkonusu para olduğu için,arada dostluk hatır olduğu için incitmeden uygun bir dille sorulması tarftarıyım.Sen farklı bir açıdan bakarsın.Saygı duyarım.Konu açılmış yorumumu yapmışım.Bu beni bağlar.Konu sahibine uyarsa uyar uymazsa okur geçer.Burda noktalayalım lütfen.
9500 6 aylık masraf desek aylık 1500 lira mı hayvanlarınızın masrafı?
Nisanlim hala ABD' de oldugu icin saat farki var aramizda. Arkadasi ona gore arar soyler diye dusunuyorum.Haber geldi mi acaba merak ettim ben de?
Ya güzelim sen ne diyorsun ya.Git o zaman sohbet topicine.Şimdi de forum ne işe yarar onu öğretiyorGüldürdünüz beni sağolun :) Forum dediğin şey sohbet etmeye yarar, fikir alışverişi etmeye yarar ve evet hepimiz sohbet ediyoruz, acaba konu sahibi dışında kimseyle konuşamazsın diye bir kural var da ben mi bilmiyorum? bir sakin olun lütfen bana celallenerek bir şey elde edemezsiniz sanal ortamda tanımadığım bir insanla tartışacak değilim. Noktalamış olduk
İnsanız olur.Önemli değil.Senin ki biraz hayal kırıklığından sanırım olayla ilgili.Ama gerçekten bu kadar takma kafana.Olan olmuş.Normalde sinirli bir insan degilim, 19 sayfa boyunca da alakali alakasiz her soruya sakince cevap vermeye calistim. Size biraz cikismisim gibi olmus, kusura bakmayin lutfen. Gercekten cok uzgun ve sinirliydim cunku dun bugun daha sakinim.
Sadece sakin cevap verin diyorum tersleyen sizsiniz kimse kimseye birşey öğretmiyor bu şekilde algılıyorsanız sizin probleminiz benim öyle bir amacım yok. Konu sahibine saygımdan daha yazmam size, lütfen siz de yazmayın. Ayrıca nerede yazacağıma siz karar veremezsiniz. Senli benli olmazsak sevinirim. Kapatalım bu konuyu şurada lütfen rica ediyorum. LütfenYa güzelim sen ne diyorsun ya.Git o zaman sohbet topicine.Şimdi de forum ne işe yarar onu öğretiyor
İster yazarım ister yazmam.Sen iyimisin ya.Gel benim yorumumu alıntıla,bana düstur çek beni sinirlendir,ukalaca konuşmaya devam et,sonra da olaydan bihaber sanki ben durduk yere ona sataşmışım gibi yok sizin probleminiz yok öyle algılıyorsunuz.kUSURA BAKMA BENİM YORUMUMU ALINTILAYIP BENİM YORUMUMU ELEŞTİRME HAKKINI VERMİYORUM SANA.GİT BAŞKA NEREYE NE YAZARSAN YAZ.BENİ RAHAT BIRAK.Sadece sakin cevap verin diyorum tersleyen sizsiniz kimse kimseye birşey öğretmiyor bu şekilde algılıyorsanız sizin probleminiz benim öyle bir amacım yok. Konu sahibine saygımdan daha yazmam size, lütfen siz de yazmayın. Ayrıca nerede yazacağıma siz karar veremezsiniz. Senli benli olmazsak sevinirim. Kapatalım bu konuyu şurada lütfen rica ediyorum. Lütfen
Gelismeleri yazacagim demistim. Nisanlimin hesabina tam 5500tl yollamis. Ne bir aciklama ne baska bir sey.
Demek ki sucunu kabullenmis.
Sanirim oyle.
Nisanlima bisey demedim ama simdi yuzune nasil bakabilecek acaba?
Yalniz sozkonusu mebla biraz daha fazla degil miydi?
Gelismeleri yazacagim demistim. Nisanlimin hesabina tam 5500tl yollamis. Ne bir aciklama ne baska bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?