Parayi harcamissin, en azindan yalan soyleme!

Tahmin etmistim canlariniz oldugunu :)
Yasak mi geldi ? Bilmiyordum. Biz yas mama getirmeyi dusunuyorduk baya fark ediyor fiyat cunku. Ben apar topar dondugum icin getiremedim. Nisanlim getirecekti sorun olur mu acaba ?

Tahmin etmistim canlariniz oldugunu :)
Yasak mi geldi ? Bilmiyordum. Biz yas mama getirmeyi dusunuyorduk baya fark ediyor fiyat cunku. Ben apar topar dondugum icin getiremedim. Nisanlim getirecekti sorun olur mu acaba ?
Biri getirince sorun yok zannedersem biz internet üzerinden alıyorduk ama artık gümrükte takılıyor.

Aslında konu senin maddi durumun falan değildi. Ülkenin iki yüzü ve hayvanlardı genel olarak ama bir şekilde teğet geçtin konu senin olduğu için sanırım.

Evcil bir hayvan beslemediğim için masraf hakkında bilgim yok lakin 9500 büyük bir para.mutlaka istemelisiniz.Kaba olacak ama harcamasını bilen geri vermesini de bilmeli.Para kolay kazanılmıyor.

Evcil bir hayvan beslemediğim için masraf hakkında bilgim yok lakin 9500 büyük bir para.mutlaka istemelisiniz.Kaba olacak ama harcamasını bilen geri vermesini de bilmeli.Para kolay kazanılmıyor.

Aynen katiliyorum size.
Boyle dusundukce nisanlima sinirim artiyor. Onun arkadasiyla da ben mi yuzgoz olayim yahu. Adam hala bosver olan oldu diyor.

Dudağım uçakladı harcanan parayı duyunca Allah daha çok versin, Türkiye'deki asgari ücretle geçinenler geldi aklıma birde geçen gece yağmurun altında çöp toplayan amca ...

Eski konularınızdan sizi de nişanlınızı da çok iyi kalpli insanlar olarak düşündüğümü hatırlıyorum. Nişanlınızın arkadaşı fırsatçılık yapmış muhtemelen size dokunmayacak bir miktar olduğunu ve sorgulamayacağınızı düşünmüş ama bu emanete hıyanet resmen. Nişanlınız da muhtemelen sizin üzüldüğünüzü görüp daha fazla üzülmeyeyin diye sakin yaklaşmış. Bence nişanlınızla konuşun, giden paraya değil, paranın bu şekilde insanı enayi (sözüm meclisten dışarı) yerine konarak alınmış olmasına bozulduğunuzu ve bu yüzden hakkınızı aramak istediğinizi net bir dille belirtin.
Bir de belirtmeden edemeyeceğim, keşke herkes imkanı doğrultusunda hayvanlarla ilgilenebilse. Kendimi bilidm bileli evde ve sokakta sayısız hayvan beslemiş bir insan olarak hayvanlara değer veren insanları görmek mutlu ediyor beni

Cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin :)
Uyanmis simdi aradi ise gidecek yolda ararim dedi. Canini da sıkmak istemiyorum ama dediginiz gibi ciddi bir konusma yapmam sart oldu. Biz pek boyle durumlar yasamadik ki ben sinirlenince icimden farkli bir insan cikiyor o yuzden nisanlimi da uzmek istemiyorum.

Hatalı olan nişanlınız arkadaşı, ona olan hırsınızı nişanlınızdan çıkarmayın ama sakın :) bildiğim kadarıyla hayatta sırtsırta vermişsiniz siz, başkaları yüzünden tartışmayın Arkadaşına kızdığınız noktayı iyice anlatın bence yeterli olacaktır

Iyi ki varsiniz ya nasil iyi geldi yazdiginiz. Simdi arayacak catmayi dusunuyordum. Durup durup kendimi doldurdum galiba

Iyi ki varsiniz ya nasil iyi geldi yazdiginiz. Simdi arayacak catmayi dusunuyordum. Durup durup kendimi doldurdum galiba
Aman sakın çatma:) sorun nişanlın değil unutma, başkasının acısını sevdiğinden çıkarma :) bir de bahsettiğiniz arkadaş çookkkk samimi bir arkadaşı değilse nişanlınızın, görüşmek istediğinde istemsiz olarak siz istemediğinizi belli edeceğiniz için zamanla o kişi de çıkar hayatınızdan diye düşünüyorum.

Samimi bir arkadasi. Artik nasil samimiyetse? Ben dun o sinirle soyledim zaten dugune gelmesin diye. Ben gorusmem bir daha umrumda degil ama hayatimizdan cikarsa cok sevinirim, yalan yok.

Siz zaten her ihtimale karşı harcanır diye para koymuşsunuz karta.O da kendi ihitaycı için karşılamış.(Sorması,söylemesi lazım o ayrı)
Ama kusura bakma,bu şekilde hesap sorar gibi maille telefonla,ekstre yollamkla.Erken dönmüşsün sana söylemeye çekinmiştir,belki uygun bir zamanda uygun bir dille anlatacaktır.Sonuçta bu insan aylarca hayvanlarınıza bakmış.Kimse de yapmaz kolay kolay.Bu kadar kolay siliniyorsa,bu para bu kadar önemliyse yatırmasaydınız.Senin değer verdiğin kedini köpeğini sağ salim teslim aldın mı aldın.Gerisi boş.

Samimi bir arkadasi. Artik nasil samimiyetse? Ben dun o sinirle soyledim zaten dugune gelmesin diye. Ben gorusmem bir daha umrumda degil ama hayatimizdan cikarsa cok sevinirim, yalan yok.
Ya zaten az utanacak yüzü varsa o kişinin aranızda geçen olaydan sonra sizin karşınıza pek çıkmaz gibi geliyor. Nasıl insanlar var ya..

Hesap sordugumu inkar etmiyorum zaten.
Hesap soruyorum ve cevap istiyorum. Kendi ihtiyaci icin benim parami kullanamaz. Kullandiysa da soyleseydi sorun yapmazdik. Ama para yok iste ortada hala diyor ki bana icinde para olmasi lazimdi. Inkar etmesi beni cok kizdirdi. Hayal kirikligina ugratti.

Hayvanlarimiza da bakmayi kendi teklif etti. Biz zorlamadik. Nisanlim daha once onun iki kopegine bakmis 5 6 ay o yuzden kendi seve seve bakacagini soyledi.

Ya zaten az utanacak yüzü varsa o kişinin aranızda geçen olaydan sonra sizin karşınıza pek çıkmaz gibi geliyor. Nasıl insanlar var ya..

Paranin olmadigini kabul etmiyor ki? Hala diyor ki bana para vardi icinde. Elimde hesap dokumu var cekilmis iste para. Sen cekmediysen kim cekti?
Dusundukce gercekten cok sinir oluyorum.
Nisanlim yuz verirse sanmam ki cikar hayatimizdan.

Violetto hesap sormadım demiyor zaten, galiba sinirle çıkışmış biraz ama bu onun haklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ne demek uygun bir zamanda uygun bir dille anlatacaktı? Ben de kabul edemem böyle birşeyi. Kartı iade ederken böyle böyle bir ihtiyacım oldu ama iade edicem dese ya da kartta paranın olduğunu iddia etmese zannetmiyorum ki Violetto konuyu uzatsın. Burada onun kızdığı konu paranın nasıl bittiğinin anlatılmaması ve hesapta para olduğunu iddia etmesi

Normal hayatta sakin bir insanim ama sinirlenince gercekten cok farkli bir insan oluyorum.
Hesap dokumunu gonderme sebebim de para oldugunu iddia etmesi. O zaman ben iftira atiyor gibi olacaktim.

Aynı şeyi söyleyeceğim.Arkadaşın yaptığının savunulacak bir tarafı yok o ayrı.Fakat ihtiyacı oldu mecbur kaldı aldı bunu da belki uygun bir dille arkadaşına (nişanlına)izah edecekti.Ama üslup çok önemlidir.Aradan biraz zaman geçer,nişanlın kendisine uygun bir dille sorsa,belki de açıklayacaktı.Ama bu şekilde hesap sorulunca hazırlıksız yakalanıp,tepkiden korkup mahcubiyetinde verdiği bir durumla inkar yolunu seçmiş.Senin nişanlının zamanında onun köpeğine bakmış olması onu karşılığını göstermeye mecbur kılmaz.Sonuçta hatırşinas bir insanmış ki,o da teklif edip seve seve bakmş.Sonuçta bakmış mı bakmış.

Sağol canım.Ben de anlayamamıştım zaten izah ettiğin için teşekkür ederim.
Haklı olmak farklı birşey,üslup farklı birşey.Bir insana,acil durumda kullansın diye kart verirsen,o da (sebebin ne olduğunu bilmiyoruz.O parayı harcamış olursa) Eve erken dönüpte (belki yerine koyacaktı)köpeklerini almaya gittiğinde hemen kartı da istersen o an açıklayamamış olabilir.Nihayetinde nişanlısının arkadaşı.Belki ona açıklayacaktı.Hmen sinirlenip hesap sorar şekilde para ne oldu dersen mahcubiyet gösterip inkar yolunu seçmiştir (haklı demiyorum.İnsan psikolojisi diyorum)
Nihayetinde.Karşısındaki arkadaşı.Nihayetinde iyi niyet var.Nihayetinde yıllardır süre gelen bir arkadaşlık var.Hemen ilk olumsuz olayda bu şekilde tavır yanlış diyorumNişanlısı muhatap olup çzömeliydi zaten.Senin aylarca köpeiğne kedine bakmış insana şak diye para hesabı sorulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…