Parayi harcamissin, en azindan yalan soyleme!

Ben sizin gibi iyi tarafindan bakamiyorum. Erken dondugum icin hazirliksiz yakalanmis olabilecegi dogru. O zaman harcamadan once dusunecekti. Ben kendi paramin akibetini ogrenmek icin aradan zaman gecmesini ve onun keyfinin yerine gelmesini beklemeyecegim. Dusundukce cok sinirleniyorum boyle bir durum olacagini bilsem asla birakmazdim. Cok istedigimi de soyleyemecegim zaten nisanlim guveniyordu gorsun simdi guveni.

O zaman siz basiniza boyle bir sey geldiginde oyle yaparsiniz ne diyeyim?
Para benim param, kart benim kartim, istedigim zaman alir bir sorun gordugumde de hesap sorarim. Ki ben once sadece acil bir durum olup olmadigini, paranin yerinde olmadigini soyledim. Para oradaydi diye israr edince iftira atiyor durumuna mi duseyim,cikarttim hesap dokumunu. Kendimi aptal yerine koyduracak degilim. Beni cileden cikaran nokta inkar etmesi. Ben xxx' le (nisanlimla) konusacagim demesi bile yeterliydi benim icin.

Zaten duzgunce anlattim nisanlima konusacak bugun. O cekmedi,ben cekmedim,buharlasti mi bu para. Elbette ogrenmek hakkim akibetini.

bir keresinde başıma şöyle birşey geldi... bi baktım hesaptan bin lira uçmuş ama bakıyorum kartım da ben de. birisi alıp da geri yerine de koyamaz. hemen savcılığa başvurdum. sanırım ben bankamatikten para çekerken kopyalamışlar. çünkü bankamatikten çekilmiş gibi görünüyordu internet bankacılığında da...belki öyle bi durum da olmuş olabilir

nişanlın ona , " o zaman savcılığa başvuralım demek ki kartı kopyaladılar, bi arkadaşa böyle olmuş, bankamatiklerdeki kameradan tespit edilebiliyormuş" falan desin bakalım ne diyecek

gayet düzgün biçimde sizinle sohbet ederken iğneleyerek konuşup bir de usluptan bahsetmeniz ironi olmuş..

Fikir sormussunuz sonra da siz öyle yapın diyosunuz. Fikrini söylemiş işte .

kimseye para emanet edilmez....keşke yetecek kadar bıraksaymışsınız...

Keske. Cok pisman oldum ders oldu bana.

Gercekten o kadar cok isterim ki boyle olsun. Farkli zamanlarda farkli miktarlar cekilmis gozukuyor ama keske ondan bagimsiz bir sebepten gitmis olsa para. Aslinda o arkadas da kesin eminse biz de basvurabiliriz.
Sonuc alabildiniz mi sikayetinizden?

Fikir sormussunuz sonra da siz öyle yapın diyosunuz. Fikrini söylemiş işte .

Peki.

evet banka geri yatırdı paramı...bende de mesela 1000 tl bir yerden çekilmiş, kalan 80 küsür tl de ertesi gün tamamen alakasız bir yerden...

evet banka geri yatırdı paramı...bende de mesela 1000 tl bir yerden çekilmiş, kalan 80 küsür tl de ertesi gün tamamen alakasız bir yerden...

Keske boyle olmus olsa. Para vardi diye israr etmesi beni cileden cikaran cunku .
Nisanlim konusmustur muhtemelen daha beni aramadi
Calisiyor diye ben de aramiyorum. Cok uzuluyordum sevinirim bile boyle bir sey olursa.

Keske boyle olmus olsa. Para vardi diye israr etmesi beni cileden cikaran cunku .
Nisanlim konusmustur muhtemelen daha beni aramadi
Calisiyor diye ben de aramiyorum. Cok uzuluyordum sevinirim bile boyle bir sey olursa.
Olumsuz gibi olmak istemem de bu şekilde olmuş olsa siz çıkıştığınızda olur mu öyle şey gidelim bankaya bir hata var derdi karşınızdaki insan zan altında kalmamak için gibi geliyor

Olumsuz gibi olmak istemem de bu şekilde olmuş olsa siz çıkıştığınızda olur mu öyle şey gidelim bankaya bir hata var derdi karşınızdaki insan zan altında kalmamak için gibi geliyor

Haklisiniz.

Nisanlim aradi simdi..abi yarin arayacagim ben seni demis. Nisanlim da tamam demis. Ben guveniyorum keske haber verseydi ama kotu bir durum oldugunu dusunmuyorum dedi bana da.
En azindan inkar etmemis. Gelisme var.

Haklisiniz.

Nisanlim aradi simdi..abi yarin arayacagim ben seni demis. Nisanlim da tamam demis. Ben guveniyorum keske haber verseydi ama kotu bir durum oldugunu dusunmuyorum dedi bana da.
En azindan inkar etmemis. Gelisme var.
bir aciklama gelecek gibi..olur da mantikli bir cevapla gelirse ve zararinizi karsilarsa bence siz de nisanlinizin hatrina kapayin konuyu :) boyle bir olay uzayip sizin aranizda sorun olmasin. Zaten o arkadasla gorusmek zorunda degilsiniz

bir aciklama gelecek gibi..olur da mantikli bir cevapla gelirse ve zararinizi karsilarsa bence siz de nisanlinizin hatrina kapayin konuyu :) boyle bir olay uzayip sizin aranizda sorun olmasin. Zaten o arkadasla gorusmek zorunda degilsiniz

Zaten emin olun ne aciklama gelirse gelsin nisanlim kabul eder. Hemen de unutur. Cok iyi niyetlidir. Bak seni kullaniyor desem bile ama hayatim o soyle boyle diye aciklamalara baslar.
Ben zaten gorusmem bir daha. Nisanlimin gorusmesine karismam ama benden uzak tutsun yeter.

Belliki guzelce harcamis paranizi Aptal:S Insanlik hali acil durum olur lazim olur birde yakin arkadasmis size soylese sanki olduruceksiniz. Iste boyle insanlar yuzune hic kimseye guvenim kalmiyor.

gelişmeleri bekliyorum. merak ettim önce inkar edip nasıl kıvırcak

Haber gelsin bana yazarim buraya.

Belliki guzelce harcamis paranizi Aptal:S Insanlik hali acil durum olur lazim olur birde yakin arkadasmis size soylese sanki olduruceksiniz. Iste boyle insanlar yuzune hic kimseye guvenim kalmiyor.

Beni de en cok uzen bu zaten inkar etmesi. Ihtiyacim var dese inanin nisanlim da ben de asla lafini yapmazdik.
Ne aciklama yapacagini cok merak ediyorum. Hayalkirikligimi anlatamam.

Hanımefendi,kartınızı ben almadımparanızı da ben yemedim.Konu açmışsın.Ben de fikrimi söylüyorum.Benim başıma daha da kötüsü geldi.Benim tepkim böyle olmadı.Benle kendinizi kıyaslamayın.Para nedir ki ya.Benim eşim/nişanlım arkadaşıyla arasındaki güven ilişkisi onları bağlar.Bu hayatta herkesin başına herşey gelebilir.Herkes hata yapar,herkes yanlış yapar.yle herkesi bir kalemde silseydik kimsenin etrafında insna kalmazdı.Haklısındır haksızsındır.Ben senin haklılığını tartışmıyorum.Fevrilikten bahsediyorum.Dünya yerinden oynamadı.Ayrıca ben yorumumu yaptım uyarsa ne ala uymazsa okur teşekkür eder geçersin.Bu ne hiddet ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…