• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paronayakmıyım

iyikiamaiyiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.288
541
73
Eşimin daha önce iç çamaşırında beyaz leke gördüğüm ile ilgili konu açmıştım. Arada bakıyorum artık görmüyorum ancak iş pantolonun iç kısmında beyaz leke gördüm. Sordum, ayran dökülmüştü dışından silmiştim belki odur dedi

Bazen iç çamaşırında saç görüyorum.mesela bugün gördüm boxerın üst tarfında Bel kısmında. Kızımın saçına benzettim ama bilmiyorum benim değil kesin

Arada saç görüyorum. Birde üstüne pantolonunda beyaz leke gördüm.bilmiyorum. Bunlar herkesin başına gelen şeylermi, yoksa ben gerçekten kafayımı yedim. Paronayakmıyım?

aldatılmak üzerine master yapmış biri olarak söylüyorum. Şüpheleniyorsanız doğrudur. Burda asıl soru şu : öğrenirseniz ne yapacaksınız. Arada kzım var ayy ayrılamadık tarzı kadınlardansanız donlarını kontrol etmeyi bırakın. Bulursam çeker giderim boşarım diyorssanız adım adım takip edin. Mutlaka bir şey bulacaksınız

Eşimin daha önce iç çamaşırında beyaz leke gördüğüm ile ilgili konu açmıştım. Arada bakıyorum artık görmüyorum ancak iş pantolonun iç kısmında beyaz leke gördüm. Sordum, ayran dökülmüştü dışından silmiştim belki odur dedi

Bazen iç çamaşırında saç görüyorum.mesela bugün gördüm boxerın üst tarfında Bel kısmında. Kızımın saçına benzettim ama bilmiyorum benim değil kesin

Arada saç görüyorum. Birde üstüne pantolonunda beyaz leke gördüm.bilmiyorum. Bunlar herkesin başına gelen şeylermi, yoksa ben gerçekten kafayımı yedim. Paronayakmıyım?
Evet paranoyaksınız, hastasınız, tedavi olmalısınız.

Aynı şeyler eski konularınızda milyon kez söylendi size.

Ben aldatan erkek eski yırtık iç çamaşırı giymez diye duymuştum. Bide evden yolladığınız donla değilde yenisiyle gelse daha kötü hissederdiniz öyleside varmış. Ama bukadar inceleme sizi yıpratır. Yani adam mantar olduysa yada ürolojik bşr hastalığı varsa beyazlık oluyorsa insan kendini kötü hisseder. Tek sorun don değil sizde anlaşılan baska seyler görmeseniz onu neden kontrol edesiniz değil mi?

Yine mi beyaz leke😁😁

Icinizde boyle bir şüphe varsa dogru olma ihtimali yüksektir. Asil soru sormanız gereken durum su? Neden sonlarına bakıyorsunuz? Demek ki suphelendiginiz ama anlam veremediğiniz bir durum var. İnsan hasta degilse genelde bu tarz durumlarda hissettiği doğrudur.
Simdi karşılıklı düşünmek gerekirse esim bana böyle bir sey dese acikcasi aciklama bile yapmam manyak misin sen derim. Aciklama yapip su oldu bu oldu demek de bana tuhaf geldi.
Suphelendiginiz durum nedir? Aldattığı mi? Çocuğumun sac teli donundaydi demişsiniz? Baska bir şeyden mi suphelendiniz?

Back
X