patavatsız arkadaşım

işte benide çileden çıkaran o oldu kızgın dahi olsam gece yarısı gitmesine izin vermek istemedim yat bak sabah konuşuruz uzatma dedim çekti gitti o saatte.
yıllarca emek verdiğim insanın bi anda içindeki gerçek kişilği ortaya çıkarması çok üzüyor beni
bide şu var kıskanıyomusun diyen insan kendi kıskanıyo olabılır dımı benmı yanlış düşünüyorum acaba.
Kuzum üzülme zamana bırak İnşallah gönlünü alır ;) düzelir herşey ;)

1 duble rakıyla sarhoş oldugunu sanmış hazır fırsat bu fırsat demiş koyvermiş. sorsan hatırlamazda bu :))))

Ne kadar enteresan insanlar var hey allahım. :) İçmeyi bilmeyen insanlarla içilmemesi gerektiğinin göstergesi.

1 duble rakıyla sarhoş oldugunu sanmış hazır fırsat bu fırsat demiş koyvermiş. sorsan hatırlamazda bu :))))
katılıyorum cnm dedimde bak sarhoş oldun sen dedim yoo diyo içmedimki ben.
ulan içmediysen ikide bir rakı koy diyen kimdi D:

Canım neden üzülüyorsun ki?Sen sonuna kadar haklısın bu durumda erkek arkadasının yanında yaptğı cok cirkin,sonrasında"sen sevgilini benden kıskanıyorsun"demesi cok daha cirkin.Kesinlikle taviz vermemeli tavrını koymalısın,davranıslarını düzeltene kadar.Özellikle"sevgilini benden kıskanıyorsun" demesinden cok rahatsız olduğınu belirtmelisin.

Canım neden üzülüyorsun ki?Sen sonuna kadar haklısın bu durumda erkek arkadasının yanında yaptğı cok cirkin,sonrasında"sen sevgilini benden kıskanıyorsun"demesi cok daha cirkin.Kesinlikle taviz vermemeli tavrını koymalısın,davranıslarını düzeltene kadar.Özellikle"sevgilini benden kıskanıyorsun" demesinden cok rahatsız olduğınu belirtmelisin.
evet en üzüldüğümde o oldu ki ben ondan canımı saklamam herşeyimi paylaşırım
neden bu tarz şeylere gerek duydu bilemiyorum
birde şöyle bi durum var bunun eşi evi terk etti başka biri ile gitti
boşluktamı acaba da benim sevgilime olan tavrım mesafem ona soğuk geldi
ama öyle bile olsa adamın yanında söylenmezki bu ya

içince dilinin bağı çözülmüş. demekki hakkında gerçekten öyle düşünüyor. ben olsam biraz daha zorlar hazır kafası güzelken hakkımda neler düşünüyor öğrenirdim :confused:

içince dilinin bağı çözülmüş. demekki hakkında gerçekten öyle düşünüyor. ben olsam biraz daha zorlar hazır kafası güzelken hakkımda neler düşünüyor öğrenirdim :confused:
ay sen çok yaşa ccnm ya ne güldüm :D
aklıma gelmedide değil ama ben dayanamam döverdim cnm ondan frenledim kendimi :D

canım benim hiç üzülme bence..
kendi içinde iyi niyetle söylemiştir, içkinin de etkisiyle böyle bir tartışma olmuş..
10 yıllık arkadaşım diyorsun böyle yanlış anlaşılmadan dolayı bitirme arkadaşlığını.. bu arkadaşın zaten problemli biriydi hatırladığım kadarıyla , bazı davranışlrını çekicen sineye.. o da seni çok yanlış anlamış..bence bugün bekle o aramazsa sen ara yanlış anlaşılma yüzünden dostluğunuz bozulmasın..

Back
X