Patlıyorum sinirden:(

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
kızlar bu akşam sevgilim annesi babası kardeşi,kardeşinin nişanlısının evine oturmaya gidicekler buna patlıyorum,yani sevgilimin ne işi var anlamış değilim otursun evde neden gidiyo haksız mıyım

kızlar bu akşam sevgilim annesi babası kardeşi,kardeşinin nişanlısının evine oturmaya gidicekler buna patlıyorum,yani sevgilimin ne işi var anlamış değilim otursun evde neden gidiyo haksız mıyım

kırsın dizini otursun
çok haklısın
Lorena canım başka derdin yok sanırım bunu takıyorsun kafaya

belli ki ailecek oturmaya gidiyorlar. sevgilin neden gitmesin ya da sen neden bu kadar sinirlendin buna? hiç anlam veremedim.

Bu forumda konusuna sert yorum yapacagım tek insan sen olacaksın Lorena
ama yapmayacagım, tutuyorum kendimi.

canım yazdıklarını görünce aklıma daha önce sevgilisi akademisyen olan ve onu öğrencilerinden kıskanan biri vardı ona benziyo bu dedim.
bir baktım senmişsin!!
ne var ki bunda ailecek gidilen bir yere neden gitmesin?
sinir olunacak bir şey göremiyorum.
bu kadar kısıtlarsan elinden kaçacak bu çocuk..

tersini düşün...
sen ailenle biyere gidecek olsan ve sevgilin neden gidiyon otursana evinde gibi şeyler söylese nolurdu acaba??
boş şeyler bunlar....bunlar yüzünden aranıza ancak soğukluk girer...siz kaybedersiniz...

gitme filan demedim ztn kendi kendime patlıyorum,evde kızın ablaları filan var napiyim huzursuzum

kusura bakma ama sen gerçek misin?artık ya forumdakilerle eğlenmek için bunları uydurduğunu ya da ruh sağlığında ciddi bozulmalar olduğunu düşünmeye başladım.adamın senden başka hayatı olmasın istiyorsun sanırım.benim sevgilim olsan senden ayrılmakla yetinmem, ülkeyi terk ederim hatta başka gezegene giderim.sevgilindeki sabır evliyalarda yok, kendisi adına üzülüyorum gerçekten.sana tavsiyem pazartesi ilk iş bir ruh sağlığı uzmanına gitmen seni buradaki tavsiyeler paklamaz.senin konularına bu kadar gerilmeye başladığım için ben de bir uzmana gitsem fena olmayacak sanki ama sen yazdıkça ben boğuluyorum:)

böyle anlık sinirle konu açıyorum sonra hepiniz beni haksız bulunca konu açtığm için utanıyorum nolcak benim bu halim

kızın ablaları da sevgilinin üzerine atlar çiğ çiğ yerler zaten.azcık sakin ol ya böyle düşüncelerle hem kendine hem sevgiline zindan edersin hayatı

bu kdr kırıcı yoruma ne gerek var ki,inanmıyorsanz konularmı okumazsınız olur biter.bazı şeyler insanın elinde olmuyo

Bence acilen bir doktora gorunun.
Iliskiniz surmez sizin. Akli basinda hicbir insan boyle kisitlanmaya gelmez. Evde kendi kendinizi parcalar durursunuz bu olayda da oldugu gibi. Bu derece kiskanc insanlarin kendine bile faydasi yoktur. Gercekten acinasi derecede kiskanclik bu. Kendiniz icin duzelme yoluna gidin derim.

Çok haklısın Lorena, sevmediğin kız şimdi orada ablaları da var, ya kapıverirlerse akademisyen sevgilini...

Bu kıskançlığınla hayatta dertsiz kalmazsın. Kendine ve sevdiklerine dar edersin dünyayı...

bunlar bi tuhaf derken..

bi gün sevgilimin annesi yemeğe çağırmıştı beni onlarda vardı sevgilimi biyere davet ettiler beraber çıkalım oturalım diye ablalarıda aaa iyi olur dediler beni davet etmediler sadece sevgilime x abi bak gel mutlaka dediler,saki ben yokmuşm gibi bende o bensiz gelmez dedim,bana hepsi garip davrandı o gün hatta kızın davranışlarınıda anlatmştım burda

arkadaşlar üzerime geliyosunuz ama elimden olan birşey değil ki bu yoksa ben niye bu kötülüğü yapayım kendime değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…