kızlar bu akşam sevgilim annesi babası kardeşi,kardeşinin nişanlısının evine oturmaya gidicekler buna patlıyorum,yani sevgilimin ne işi var anlamış değilim otursun evde neden gidiyo haksız mıyım
kırsın dizini otursun
çok haklısın
Lorena canım başka derdin yok sanırım bunu takıyorsun kafaya
anne babalarının yanında sevişecek değiller heraldegitme filan demedim ztn kendi kendime patlıyorum,evde kızın ablaları filan var napiyim huzursuzum
kusura bakma ama sen gerçek misin?artık ya forumdakilerle eğlenmek için bunları uydurduğunu ya da ruh sağlığında ciddi bozulmalar olduğunu düşünmeye başladım.adamın senden başka hayatı olmasın istiyorsun sanırım.benim sevgilim olsan senden ayrılmakla yetinmem, ülkeyi terk ederim hatta başka gezegene giderim.sevgilindeki sabır evliyalarda yok, kendisi adına üzülüyorum gerçekten.sana tavsiyem pazartesi ilk iş bir ruh sağlığı uzmanına gitmen seni buradaki tavsiyeler paklamaz.senin konularına bu kadar gerilmeye başladığım için ben de bir uzmana gitsem fena olmayacak sanki ama sen yazdıkça ben boğuluyorum:)
huzursuz oluyorumkızı ztn hiç sevmiyorum,diğer kardeşinin eşini seviyorum mesela ama bunlar bi tuhaf
bunlar bi tuhaf derken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?