Patlıyorum sinirden:(

öffff kızım sen hiç düzelmeyecek misin ya, şaka yapıyorsun sandım ama ciddiymiş. pes yani artık. şu çocuk senden ayrılsa kendi için çok hayırlı olacak ama dur bakalım. hadi bye

bu kızın sevgilisi ciddi mazoşist bence:18:..ben adamın da normal olduğuna inanmıyorum
hangi aklı başında normal insan böyle biriyle milyon tane saçmalığa rağman birlikteliğe devam eder?:26:
bi de akademisyenmiş..yazık valla..demek ki gerçekten iq ve eq dedikleri şeyler farklı :26:
ben konu sahibine şaşırmıyorum artık..öteki taraf daha ilginç gelmeye başladı

senin kendine güvenin yok....hastalıklısın...
en kolay çözüm adamı cam fanus içine koy bence

Konularını üşenmedim baştan okudum yaklaşık 20 günde bir konu açmışsın. Ki bunlar sadece buraya yazdıkların, başka yaşadıklarınız da vardır tabi.
Ben de kendimi kıskanç bilirdim :26:
sen herkese potansiyel aldatacağı kadın diye bakıyorsun, böyle bi olay da yaşamamışsın ki ne bu hapishane tavrı. ne güzel sevgilinle aynı üniversitedesin, tadını çıkarmayı denesen

hahahah hakkaten asıl bomba bu olur..tahmin bile edemiyorum

yok artık
heralde gidecek kardeşinin nişanlısıymış heralde müstakbel gelinlerine oturmaya gidecek bunun nesi garip,tövbe YARABBİM ya
bu nasıl bir kıskançlık böyle

Eski konularini bilmiyorum, neden bu kadar uzerine gelmisler anlamadim ama benimki gibi bi elti adayin varsa sana hak veriyorum.... Karisamiyosun, elbette gidecek ailesi ile ama icim icimi yiyo benim de her seferinde. Konumu okuyanlar bilir benim sevgilimin abisinin nisanlisi gercekten normal degil. Her an yine ne yapip aramizi bozmaya calisacak diye tetikteyim. Senin de oyleyse hak veriyorum uzulerek ;(

Son düzenleme:
anladım sen sımdı kıskanclık yapıyorsun evde baska kızlar olucak dıye ama kardesının nısanlısın eve aılce davet edılsmı olabılır tabıkıde gıdıcek bunda ne var aynı durumuda sendede olabılrdı kardesının nısanlısı olsayd evını aılesını ve ya kendısını merak etmezmıydın sonucta kardesını evlendırıyosun kolady degıl tabı gıdıp tanıcak kotu bı durum varsa kardesıne paylasıcak ha bu arada kıskanclık krıze gırmene hıc gerek yok cunku benım sevgılm arkadasanın nısana gıttı araba kullandı arkada ıse sevgılımın eskı kız arkadası oturyordu ben gıtmedım ama dusun ben bunu musade ettıysem senınkı bıseyok hem merak etme anne babların yanına bısey yapmazlar ıcın rahat olsn ama yne ystemyosan sevgılıne soyle bence ama o karsı gelıcektrı emınım

ailecek bir davete gidiyorlar neden gitmesin. şahsen ben nişanlımın ailesini davet etsem kardeşlerinden biri gelmese çok bozulurum. ve hayat boyu diğer kardeşlerinden geride tutarım bi adım evde başka kızlar olabilir o zaman hiç bi yere göndermeyin. bu aşırı kıskançlık olmuş bence sevgilinizi bu kadar sıkmayın

bence aşırı kıskançlığınız konusunda psikolojik destek almalısınız eski konularınızıda okuduğumda aynısını düşünmüştüm ama yorum yapmamıştım çok bunaltıyorsunuz adamı biraz kendi haline bırakın lütfen böyle davranmaya devam ederseniz kaçıracaksınız elinizden erkekler bu kadar sıkmaya gelemiyorlar

Bence de kesinlikle doktora gitmesin... davranislarin ve dusuncelerin normal degil... bu kadar kiskanclik hastalik sayilir..

kıskançlığın da dibine vurmuşsunuz yani
kendinize zarar..

Mesela siz nişanlansanız, ailesiyle birlikte sevgilinizin kardeşinin de gelmesi çok mu abes olurdu ? Hayır bence gelmemesi abes olurdu, ailece bir davete gidiyorlar ve sevgiliniz de o ailenin bir mensubu, çok gereksiz ve yersiz bir kıskançlık olmuş bu

nişanlımı yanından gecen kızdan bile kıskanan biri olarak bu kadarını beeenn bile yapmam peeess diyorum bende senin gibi ani parlamaları olan biriyim bu bana o kadar cok zarar verdi ki anlatamam şimdi kendi kendimi tedavi ediyorum öfkemi kontrol etmeyi başarıp hanım kız olacam

bu kdr kırıcı yoruma ne gerek var ki,inanmıyorsanz konularmı okumazsınız olur biter.bazı şeyler insanın elinde olmuyo

konularınla aramda sevgi-nefret ilişkisi oluştu, bu sefer neye takmış acaba diye okuyorum sonra sinir oluyorum ama dayanamayıp gene okuyorum.
bazı şeyler insanın elinde değil demene hiç katılmıyorum. insan kendini kontrol edebilir, değiştirebilir, geliştirebilir, hatalarıyla yüzleşip büyüyebilir. bunu yalnız yapamıyorsa uzmanlar var, gidip destek alabilir. "elimde değil" e sığınıp hem kendine hem çevresindekilere hayatı zehir etmez.
gerçek sevgi bize kendimizi güvende hissettirir, daha mutlu daha özgür daha güçlü kılar. boğmaz, bunaltmaz, tedirgin ve takıntılı birine dönüştürmez.ama sen benim neler yaşadığımı, zamanında ne kadar üzüldüğümü biliyor musun dersen; geçmişteki kötü tecrübelerin yüzünden şu an hayatında olan insanın hayatını cehenneme çeviremezsin. böyle bir hakkın yok. dünya senin etrafında dönmüyor, büyü biraz. Amerikalıların dediği gibi "get a life"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…