Patlıyorum sinirden:(

kızlar bu akşam sevgilim annesi babası kardeşi,kardeşinin nişanlısının evine oturmaya gidicekler buna patlıyorum,yani sevgilimin ne işi var anlamış değilim otursun evde neden gidiyo haksız mıyım

gitmesi çok normal bişey ama, seni biraz anlayabiliyorum. evlenmeden önce eşim ve ailesi evli ablasına giderdi,ben de tutturdum sen gitmiceksin diye. ama şimdi çok çocukça geliyor, o zamanki şartlarda niye öyle yapıyodum ben de bilmiyorum ama tecrübelerimden bildiğim kadarıyla böyle yaparsan kendine zarar verirsin, yıpranırsın gereksiz yere

arkadaşlar üzerime geliyosunuz ama elimden olan birşey değil ki bu yoksa ben niye bu kötülüğü yapayım kendime değil mi

Onun icin doktora git diyoruz zaten. Yorumlarla gececek birsey degil seninki. Bugun bunu konusuruz, yarin baska bir sorunla gelirsin, kokten cozum lazim.

hem kendine hem de erkek arkadaşına biraz güvenmeyi denesen? böyle şeyler için bunaltmamış olursun onu. aynı zamanda sen de yıpranmazsın bu kadar sinirlenip.

sen kizi sevmiyorsun diye o da yengesini sevmesin mi yani?
ona bu tarz seyleri empoze etmemeyi ogrenmelisin
yoksa olan sana, sevgiline, iliskinize olur

ayrılmayı düşünmüyor musun ?

hyr cok seviyorum onu

beni anlayan biri:)

Onun icin doktora git diyoruz zaten. Yorumlarla gececek birsey degil seninki. Bugun bunu konusuruz, yarin baska bir sorunla gelirsin, kokten cozum lazim.

cesaret edemiyorum bi türlü bide sevgilimin haberi olmasın istiyorum gittiğimden nasıl olcak bilmiyorum

sen kizi sevmiyorsun diye o da yengesini sevmesin mi yani?
ona bu tarz seyleri empoze etmemeyi ogrenmelisin
yoksa olan sana, sevgiline, iliskinize olur

sevip sevmemesi değilde mesafeli davransın ona karşı çünkü oda kızın davranışlarının farkında,bana hak veriyo yani

Önceki konuna da yazmıştım, Lorena ayrılmalısın ! Bak sonra çok pişman olacaksın

Son düzenleme:
sevip sevmemesi değilde mesafeli davransın ona karşı çünkü oda kızın davranışlarının farkında,bana hak veriyo yani

Ailece davet edilmisler ki ailece gidiyolar, abi olarak gorevini yapiyor
zaten sana hak veriyormus sevgilin, buyuk bi ihtimal bayildigindan gitmiyor
Sorun nerde o zaman?

çok ciddiyim Lorena
nereye kadar gidecek böyle
sen kendine ediyorsun Lorena
yarın öbür gün o ayrılırsa hepten kötü olacaksın
kızlarla yakın ilişkide olmayan, en önemlisi sana güven verebilecek bir erkek tanıyabilirsin ilerde
Bu çocuk asistandı değl mi ? ne kadardır berabersiniz ?
Sen sevgilinin diğer kızlara ilgi duydugunu hissediyor musun ?

Ailece davet edilmisler ki ailece gidiyolar, abi olarak gorevini yapiyor
zaten sana hak veriyormus sevgilin, buyuk bi ihtimal bayildigindan gitmiyor
Sorun nerde o zaman?

evt doğru,ama ben kötü oldum işte buda elimde değil böyle şeyler olunca mideme bşy oturuyo sanki,ama saçmalıyorum işte sonuçta okulda birsürü kızla muhattap oluyo bende bunu dert ediyorum offf çok dertliyim yemin ederim bazen çok pişman oluyorum ben bunları bilerek başladım onunla sonra çok sevdim ayrılamadım şimdide çekiyorum işte

yahu ilk defa yorum yapıyorum ama gerçekten şaka gibisin. burda konu açman yetmez en kısa zmnda bi doktora git, ayrıca kendine baska ugraslar bul bak sende demişsin elimde deil diye.

ben olsam seninle kardeşimin görüşmesini istemem hiç bi yerede çağırmam kardeşime güvenen ona saygı duyan biri ile birlikte olsun isterim kendini toparlamazsan cok üzülürsün.

garip olan sevgilindeki peygamber sabrı, ama sonsuza dek sürmez bak herkes aynı seyleri soylerken kendini toparla

ben arkadaşı anlıyorum gercekten kıskançlık çoook kötü bişey kendimden biliyorum hani diyeceksiniz güvensizlikten gelen bişey ama gercekten alakası yok bi insanın içinden gelen bişey buna dur diyemiyosun ama sadece zamanla anlıyosunki yıpranan sadece sen oluyosun ben kendimi yıprattıgımı gördügüm zamandan beri daha sakin davranmaya başladım çünkü ben üzülüyodum karşı tarafın benim kadar üzüldügünü görmüyordum neyse arkadaşa gelecek olursak,kızın ve kardeşlerinin davranışlarıda senin kıskançlık duygunu ortaya çıkartmış ve onları sevmemende olayı yani sevgilini göndermeme istegini ortaya çıkartmış.eger sevgilin inadına gitmek istiyorsa bırak gitsin ve sakın onu orda arama çünkü ona gösterdigin her kıskançlıgın eline gecmiş bi koz oluyo ve senden bi adım daha sogumaya başlıyo eger zaten yapacaksa yapar yan yana gelmese bile telden pcden mutlaka konuşurlar sen buna engel olamazsın ve son olarak eger sen onu sıkarsan bu seferde gizli saklı yapmaya başlar ne yaparsa ufacık şeyi bile kızarsın diye sana söylemez ve arlıkmak istedigi zamanda senin kıskançlıkların yüzünden oldugunu söyler emin ol

ama çok seviyorum işte kaldıramam yani
evt asıstan,üç yıldr beraberiz
tabi ki öyle bişey hissetmedim,ama hep etrafında birileri oluyo malum okul..oda güleryüzlü bi insandır bi yanlışı olmuyo ama ben işte katlanamıyorum herkes evlenine artık umursamazsın diyo ama sanmıyorum.ben yanlış bi tercih yaptım ama çok gec artık

canım yaw valla sen benmişsin resmen kuzum bak sen sadece ve sadece kendini üzüyosun bu durumda karşı tarafsa senin gibi düşünmedigi için arada bi zıtlaşma oluyo ben artık kıskançlıgımı içimde yaşamaya başladım ve allaha şükür de bu durumu atlattım

yok sevgilim gitmedi ztn onlar çağırdığnda,çok haklısın ne diyim

evt cnm olan bana oluyo daha bu yaşta saçımda beyazlar var

yok sevgilim gitmedi ztn onlar çağırdığnda,çok haklısın ne diyim

canım eger evlenirsen bu durum degişiyo ben şimdi diyorum ki gözü bi kıza baksa yaw onunla birlikte olmuyo ya bi daha nerde görecek diyorum sonuçta erkek yani istesende istemesende bakıyo güzel birini gördügü zaman hadi diyorum benim yanımda bakmıyo ben olmayınca mutlaka bakıyodur kabullendim artık bazı şeyleri yani akışına bırakmak lazım bazı şeyleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…