- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
kızlar bu akşam sevgilim annesi babası kardeşi,kardeşinin nişanlısının evine oturmaya gidicekler buna patlıyorum,yani sevgilimin ne işi var anlamış değilim otursun evde neden gidiyo haksız mıyım
arkadaşlar üzerime geliyosunuz ama elimden olan birşey değil ki bu yoksa ben niye bu kötülüğü yapayım kendime değil mi
ayrılmayı düşünmüyor musun ?
gitmesi çok normal bişey ama, seni biraz anlayabiliyorum. evlenmeden önce eşim ve ailesi evli ablasına giderdi,ben de tutturdum sen gitmiceksin diye.ama şimdi çok çocukça geliyor, o zamanki şartlarda niye öyle yapıyodum ben de bilmiyorum ama tecrübelerimden bildiğim kadarıyla böyle yaparsan kendine zarar verirsin, yıpranırsın gereksiz yere
Onun icin doktora git diyoruz zaten. Yorumlarla gececek birsey degil seninki. Bugun bunu konusuruz, yarin baska bir sorunla gelirsin, kokten cozum lazim.
sen kizi sevmiyorsun diye o da yengesini sevmesin mi yani?
ona bu tarz seyleri empoze etmemeyi ogrenmelisin
yoksa olan sana, sevgiline, iliskinize olur
ablaları güzel diye mi bu tavrın?
Önceki konuna da yazmıştım, Lorena ayrılmalısın ! Bak sonra çok pişman olacaksın
sevip sevmemesi değilde mesafeli davransın ona karşı çünkü oda kızın davranışlarının farkında,bana hak veriyo yani
Ailece davet edilmisler ki ailece gidiyolar, abi olarak gorevini yapiyor
zaten sana hak veriyormus sevgilin, buyuk bi ihtimal bayildigindan gitmiyor
Sorun nerde o zaman?
çok ciddiyim Lorena
nereye kadar gidecek böyle
sen kendine ediyorsun Lorena
yarın öbür gün o ayrılırsa hepten kötü olacaksın
kızlarla yakın ilişkide olmayan, en önemlisi sana güven verebilecek bir erkek tanıyabilirsin ilerde
Bu çocuk asistandı değl mi ? ne kadardır berabersiniz ?
Sen sevgilinin diğer kızlara ilgi duydugunu hissediyor musun ?
evt doğru,ama ben kötü oldum işte buda elimde değil böyle şeyler olunca mideme bşy oturuyo sanki,ama saçmalıyorum işte sonuçta okulda birsürü kızla muhattap oluyo bende bunu dert ediyorum offf çok dertliyim yemin ederim bazen çok pişman oluyorum ben bunları bilerek başladım onunla sonra çok sevdim ayrılamadım şimdide çekiyorum işte
ben arkadaşı anlıyorum gercekten kıskançlık çoook kötü bişey kendimden biliyorum hani diyeceksiniz güvensizlikten gelen bişey ama gercekten alakası yok bi insanın içinden gelen bişey buna dur diyemiyosun ama sadece zamanla anlıyosunki yıpranan sadece sen oluyosun ben kendimi yıprattıgımı gördügüm zamandan beri daha sakin davranmaya başladım çünkü ben üzülüyodum karşı tarafın benim kadar üzüldügünü görmüyordum neyse arkadaşa gelecek olursak,kızın ve kardeşlerinin davranışlarıda senin kıskançlık duygunu ortaya çıkartmış ve onları sevmemende olayı yani sevgilini göndermeme istegini ortaya çıkartmış.eger sevgilin inadına gitmek istiyorsa bırak gitsin ve sakın onu orda arama çünkü ona gösterdigin her kıskançlıgın eline gecmiş bi koz oluyo ve senden bi adım daha sogumaya başlıyo eger zaten yapacaksa yapar yan yana gelmese bile telden pcden mutlaka konuşurlar sen buna engel olamazsın ve son olarak eger sen onu sıkarsan bu seferde gizli saklı yapmaya başlar ne yaparsa ufacık şeyi bile kızarsın diye sana söylemez ve arlıkmak istedigi zamanda senin kıskançlıkların yüzünden oldugunu söyler emin ol
canım yaw valla sen benmişsin resmen kuzum bak sen sadece ve sadece kendini üzüyosun bu durumda karşı tarafsa senin gibi düşünmedigi için arada bi zıtlaşma oluyo ben artık kıskançlıgımı içimde yaşamaya başladım ve allaha şükür de bu durumu atlattım
yok sevgilim gitmedi ztn onlar çağırdığnda,çok haklısın ne diyim
evt cnm olan bana oluyo daha bu yaşta saçımda beyazlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?