Patlıyorum sinirden:(

kızlar bu akşam sevgilim annesi babası kardeşi,kardeşinin nişanlısının evine oturmaya gidicekler buna patlıyorum,yani sevgilimin ne işi var anlamış değilim otursun evde neden gidiyo haksız mıyım

huzursuz oluyorumkızı ztn hiç sevmiyorum,diğer kardeşinin eşini seviyorum mesela ama bunlar bi tuhaf

haksızsın evet. her insan Normal (tabi sana göre normallik neyse ) öyle olacak diye bişey yok. ailecek gidiyolar ve gitmeliler bence. ben evde otursa kızardım ailesini yalnız bırakıyor diye.. Lorena canım kusura bakma ama sen bu çocuğu çok sıkıyorsun . ben bu kadar bir şeyleri sorun eden birini daha görmedim .

Son düzenleme:
evt cnm olan bana oluyo daha bu yaşta saçımda beyazlar var

canım bak kendini düşün boşver senden önemlisi yok bunu bil yaw boşver deki ona kız varsa bana erkek mi yok de salla gitsin takma kafana ben sende kendimi gördüm benim artık içim içimi yemi daha rahatım

canım bak kendini düşün boşver senden önemlisi yok bunu bil yaw boşver deki ona kız varsa bana erkek mi yok de salla gitsin takma kafana ben sende kendimi gördüm benim artık içim içimi yemi daha rahatım

cnm valla dua ediyorum Allahım nolur umurumda olmasın diye ama yok takıyorum herşeyi

cnm valla dua ediyorum Allahım nolur umurumda olmasın diye ama yok takıyorum herşeyi

ahh canım ahh eger imkanın varsa bi dr a görün ama ilaç falan verirse kullanma sadece konuş onunla sana bazı yöntemler verir işe yarar belki ama ilaçlar genelde insanın beynini uyuşturuyo ve boyna uyutuyo sen kendi kendinin ilacı ol ve sadece derdini dinleyip çıkışlar gösterecek birine danış iyi gelir belki

inş öyle bi dktor denk gelir cnm,hazır sınavlarmda bitmşken gidebilirim bi cesaret gelse

şimdi çkmam gerekiyo hepinize tşk ederim kızlar yorumlarınz için iyi ki varsınz

Acaba bir destek falanmı alsan:26:Senin kıskançlık biraz aşırıya kaçıyor sanki:26:Sadece sevgilini değil acaba elti adayınıda mı kıskanıyorsun ki:44:Bence kendini rahatlatmalısınAilelerimiz bizi ben sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum baskısıyla büyütmüş olsada mutlu olmak istiyorsak her şekilde güvenmek zorundayızYoksa paranoyak oluruz

Lorena sana kolay gelsin
benim önerilerime ihtiyacın yok

Son düzenleme:
Çocuk ne zaman pes edecek ben onu merak ediyorum :)

Lorena sen böyle yaptıkça kendi sevgilimden şüphe eder oldum bu adam beni sevmiyo mu diye, şu senin yaptığının onda birini yapsam bana napar bilmiyorum

Sevgilinle sevgilimi tanıştıralım mıı

Şaka bi'yana yine kuruntu yapıyorsun ya:44:

aynen ayyynen
ben bunları yapmadıgım halde zamanında neler işitmiştim
Lorena çok çok güzel bir kız herhalde, başka bi açıklaması olamaz...

Demekki sevgiline bi gram güvenin yok ki evde kızın ablaları var ya sevgilim onlara bakarsa diye korkuyorsun.
Yoksa herkesin önünde kızın ablaları sevgilini taciz edecek diye bi korkun olamaz sanırım.

kiskanclik kotu bir hastaliktir,kendine guveni olmayan kadin milletinde daha cok rastlanir.
Allah sifa versin.

Bu tavirlarinla sevgilinin ailesinde de kotu bir izlenim birakiyorsun, bunun da farkina var.
Gecenlerde boyle dedim de garip davrandilar demissin ya, senin tavirlarinin yansimasi o. Senin dedigin seyin tuhafligiydi yani. Eminim istemiyorlardir kardeslerinin seninle evlenmesini. Evlenince hepten aileler ic ice girecek cunku. Bu kiskancliklar hic hos gorulmeyecek. Bunlarin da farkinda ol. Bu kisiden sonra kendini duzeltmeden yeni iliskiye baslama bence. Bu insan da bir gun pes edip yeter be diyecek sonunda. :)

bugun neyse geçer bi $ekildede
dugunde napican
sevgilin damadin karde$i olarak $IK bi $ekilde giyinecek butun gozlere ustunde olacak
e gelinin ablalari da en az gelin kdr guzel olucak , dans bile edebilirler
sen napican dugun gunu ben onu merak ettim ..:44:

ya ben merak ettim sevgilinin kardeşinin nişanlısımı garip sen mi. ailecek gidilecekse elbette gidicek aynı durumda sen olsan ve gelemese diğerleri beni istemiyorlarmı tribine girerdin. bu dertsiz başa dert arama durumu resmen. ailesine gitmemek için ne desin kusura bakmayın sevgilim rahatsız oluyor mu?

Lorena sen bu cocugu kandır evlen bıraksın asıstanlıgı eve kapat bı home office ac calışsın yınede.Internete koruma programı koy giremesin hiç bir sosyal paylasım sıtelerıne falan.Ekmegını suyunu yemegını ver tamamdır.Boyle ancak mutlu olabılırsın sen.

sokakta da kızlar var, her yerde var. sen kısaca şuna sevgilime güvenmiyorum desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…