kızlar bu akşam sevgilim annesi babası kardeşi,kardeşinin nişanlısının evine oturmaya gidicekler buna patlıyorum,yani sevgilimin ne işi var anlamış değilim otursun evde neden gidiyo haksız mıyım
huzursuz oluyorumkızı ztn hiç sevmiyorum,diğer kardeşinin eşini seviyorum mesela ama bunlar bi tuhaf
evt cnm olan bana oluyo daha bu yaşta saçımda beyazlar var
Ne olacak senin bu halin? yardim almayi dene bence, boyle kendini ye bitir nereye kadar, olan sana oluyor
canım bak kendini düşün boşver senden önemlisi yok bunu bil yaw boşver deki ona kız varsa bana erkek mi yok de salla gitsin takma kafana ben sende kendimi gördüm benim artık içim içimi yemi daha rahatım
cnm valla dua ediyorum Allahım nolur umurumda olmasın diye ama yok takıyorum herşeyi
ahh canım ahh eger imkanın varsa bi dr a görün ama ilaç falan verirse kullanma sadece konuş onunla sana bazı yöntemler verir işe yarar belki ama ilaçlar genelde insanın beynini uyuşturuyo ve boyna uyutuyo sen kendi kendinin ilacı ol ve sadece derdini dinleyip çıkışlar gösterecek birine danış iyi gelir belki
uyumaktada zorluk çekiyorum,doktra görnsem ama kmsenin haberi olmasın istiyorum gittiğime değse bari ilaç verip göndermese
Lorena sen böyle yaptıkça kendi sevgilimden şüphe eder oldum bu adam beni sevmiyo mu diye, şu senin yaptığının onda birini yapsam bana napar bilmiyorum
Sevgilinle sevgilimi tanıştıralım mıı
Şaka bi'yana yine kuruntu yapıyorsun ya:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?