Bu tavirlarinla sevgilinin ailesinde de kotu bir izlenim birakiyorsun, bunun da farkina var.
Gecenlerde boyle dedim de garip davrandilar demissin ya, senin tavirlarinin yansimasi o. Senin dedigin seyin tuhafligiydi yani. Eminim istemiyorlardir kardeslerinin seninle evlenmesini. Evlenince hepten aileler ic ice girecek cunku. Bu kiskancliklar hic hos gorulmeyecek. Bunlarin da farkinda ol. Bu kisiden sonra kendini duzeltmeden yeni iliskiye baslama bence. Bu insan da bir gun pes edip yeter be diyecek sonunda. :)
yanlış anlamışsınız galiba beni istemedikleri filan yok çok seviyolar beni bende onları kardeşleriyle bi sorunumz yok yani
bugun neyse geçer bi $ekildede
dugunde napican
sevgilin damadin karde$i olarak $IK bi $ekilde giyinecek butun gozlere ustunde olacak
e gelinin ablalari da en az gelin kdr guzel olucak , dans bile edebilirler
sen napican dugun gunu ben onu merak ettim ..:44:
dans filan söz konusu bile olamaz yapmaz öyle bişy sevgilim yani çok şükür
ablalarından biri eşinden ayrılmş çocuğu var diğerininde yaşı otuz küsür genç kız değiller yani ama sevgilimn onlarla konuşmasına dayanamıyorum işte napiyim
valla düğün günü yine bi kavga çıkcak sanırım off ya
mesela diğer kardeşi evlendiğinde sevgilim bi kızla tokalaştı diye sabaha kadar kavga etmiştik,ben tanımıyodum kızı akrabalarıymış şu an anlatırken bile çıldırıyorum
bende gidicem düğüne ama gitmesem mi yoksa diyorum
öffff kızım sen hiç düzelmeyecek misin ya, şaka yapıyorsun sandım ama ciddiymiş. pes yani artık. şu çocuk senden ayrılsa kendi için çok hayırlı olacak ama dur bakalım. hadi bye
:)))))neyse
canım sevgiline güvenmiyosun sanırım, daha önce güvenini sarsacak bir şey mi yaptı?
aslında güveniyorum ama tam değil,şöyle anlatayım biz sevgili olmadan önce derslerime girmiyodu ama onu tanıyodum kızlarla muhabbeti iyiydi hatta samimiydi,sonra biz tanıştık çok hoşlandm ondan filan olaylar gelişti ve başladık kızlarla muhabbetini kesti uzaklaştı onlarda şaşırdılar noldu böyle diye snra öğrendiler bizi..,şimdi diyceksin ki e bile bile lades demişsin ama bilmiyodum işte böyle olacağını yani bende bilmiyodum bu kdr kıskanç olduğumu ilk neden bu.şimdi yanına soru sormaya geldiklerinde bile söylüyo bana ama korkuyorum ya yine kızlara karşılık verirse diye
ikinci nedene gelince,sevglimn twettr hesabı vardı şifresi vardı bende ama ben tam bir yıl hiç bakmadım güvendim sonra bi sebep oldu bi baktım kızlarla konuşmuş maç yorumları fln yapmışlar iyi geceler demiş kızın birine günaydın demiş,inkar etti tabi...affedemiyorum işte bunu
bu kızın sevgilisi ciddi mazoşist bence:18:..ben adamın da normal olduğuna inanmıyorum
hangi aklı başında normal insan böyle biriyle milyon tane saçmalığa rağman birlikteliğe devam eder?:26:
bi de akademisyenmiş..yazık valla..demek ki gerçekten iq ve eq dedikleri şeyler farklı
:26:
ben konu sahibine şaşırmıyorum artık..öteki taraf daha ilginç gelmeye başladı
o milyon tane saçmalığın alasını bana yaptığı için olabilir mi acaba
senin kendine güvenin yok....hastalıklısın...
en kolay çözüm adamı cam fanus içine koy bence
düzgün konuşun brz ya hastalıklısın ne demek
Konularını üşenmedim baştan okudum yaklaşık 20 günde bir konu açmışsın. Ki bunlar sadece buraya yazdıkların, başka yaşadıklarınız da vardır tabi.
Ben de kendimi kıskanç bilirdim :26:
sen herkese potansiyel aldatacağı kadın diye bakıyorsun, böyle bi olay da yaşamamışsın ki ne bu hapishane tavrı. ne güzel sevgilinle aynı üniversitedesin, tadını çıkarmayı denesen
evt çok haklısın tadını çıkarmam lazım bunun
Eski konularini bilmiyorum, neden bu kadar uzerine gelmisler anlamadim ama benimki gibi bi elti adayin varsa sana hak veriyorum.... Karisamiyosun, elbette gidecek ailesi ile ama icim icimi yiyo benim de her seferinde. Konumu okuyanlar bilir benim sevgilimin abisinin nisanlisi gercekten normal degil. Her an yine ne yapip aramizi bozmaya calisacak diye tetikteyim. Senin de oyleyse hak veriyorum uzulerek ;(
tşkler beni anladığın için