Bir de bence sizden once baskalariyla skinti yasamis belkide taciz etmis,hani kulaginiza gelirse yanlis anlamayin der gibi davranislarini normal gostermeye calismis,ve kesinlikle o is yerinde birilerini taciz etmis bence.
Aklıma bir cevap geliyo da ban yemeyeyim simdi tövbe estağfurullah
Yıllar önce aynısı başıma geldi desem yeridir hem de ailemin en ihtiyacı olduğu zamanlarda... Bir dakika durmadm, çıkarken de ağzına bir guzel s...tm! İş o ya, iki gün sonra iki katı maaşla daha iyi bir yere girdim. Hani ihtiyacım var deyip asla durmayacağm şeyler bunlar... Onun ağzını orada çekip ayiririm başına yıkarım orayı onun edepsiz herif ! Sapık !
"Niyeti kötü olsa bunları dile getirmez" demeniz bile tamamen sizin iyi niyetliliğiniz. Adam sapığın önde bayrak flama sallayanı bence, yarın bir gün yalnız kaldığınızda fiziksel tacizde de bulunabilir. Paraya ihtiyacınız varmış anlıyorum ama her an taciz edilme korkusuyla o işte huzurlu çalışamazsınız. Şu an bile huzursuzsunuz.
Fazla iyi niyetli düşünmüşsünüz, sapık olda bunu dile getirmez derken.
Yerinde olsam çıkarım o iş yerinden, bu muameleye maruz kalmaktan iyidir sıfırdan başlamak.
İkincisi olur fark eder mı ? Ben olsam bir dakika durmam... Çalıştığım sürece " acaba ne zaman beni elleyecek, nereye sıkıştıracak" diye düşünmektense gider en kötü yerde huzurlu çalışırım ondan iyi...İlk iş tecrübem ve iş hayatını hiç bilmiyorum desem yeridir. Sanırım bundan kaynaklı oldu bu saflığım.
Hiçbir kadın bu muameleyi haketmiyor...Çok haklısınız
İkincisi olur fark eder mı ? Ben olsam bir dakika durmam... Çalıştığım sürece " acaba ne zaman beni elleyecek, nereye sıkıştıracak" diye düşünmektense gider en kötü yerde huzurlu çalışırım ondan iyi...
Hiçbir kadın bu muameleyi haketmiyor...
Kesin sapık :) böyle güvenilir görünüp aslında hiç güvenilir olmayan kişellilerin tavırları hiç bir çekinceleri yokmuş.emin ol seni yokluyor av arıyor zaten seni düşüremiyceğini anlayınca işin de biter merak etme.
adam sapığın teki evet de sizin tavrınız da saçma olur eğer "böyle devam ederseniz işi bırakırım." tarzı bir cümle kurarsanız.
sonuçta işveren o. siz gidersiniz başkası gelir.
öyle şey denmez. daha 3 gün durduğunuz yerde onların size aman aman ihtiyacı olamaz ki.
yani hiç umrunda olmaz bence. sizi belki de çok tersler, hoş olmayan cümleler kurup canınızı sıkar.
az daha gözlem yapın. hoşunuza gitmezse çıkın ve sebep sorulursa belirtin bana kalırsa.
öbür türlü çok çocuksu bir tavır sergilemiş olursunuz. yılların çalışanı olsanız hadi bir derece ama henüz çok çok yeni. profesyonel davranmak en güzeli laubali olmak yerine.
bir de gitmeni istemem gibi bir şeyler demiş sanırım. bu laflar da denemelik, gaz vermelik. aklı sıra o küçük beyniyle kandırmak, etkilemek istiyor. sizi değerli hissettirmeye mi çalışıyor ne. bunların altında iğrenç bir zihin olduğu kesin. inanmayın o laflara.
Kesinlikle sapık. Bu işe ihtiyacınız varsa ve caresizseniz mutlaka sert tavırlarla ilerleyin, hic gülmeyin konusmamaya calısın. Bu sapık muhabbetlerden bahsederken de "fikirlerinizi kendinize saklayın" diyerek tersleyin. Yine adam olmadıysa ağzının payını bir güzel verip öyle ayrılın işten. Pis herif.Arkadaşlar merhaba.
Kısaca sorunumu anlatacağım. Hafta başında bir şirkette işe başladım,pozisyonum yöneticilik. Küçük ama büyük isler yapan bir şirket. Çalışan sayısı 7 8,ben birde yönetim kurulu başkanı. Ben direk yönetim kuruluna bağlıyım. Neyse konumuz şu,patronum 40 yaşında ben 24. İlk ise girdiğimde ben çalışacak eleman istiyorum uzun ömürlü düzenli vs diye bahsetti. Yok eli elime değdi yok müşteri geldi gözüme baktı yok bu oldu meseleleri istemiyorum dedi okey dedim bende sıkıntı yok.
Ondan sonra adam her muhabbette ben iş istiyorum iş istemesem ofiste yalnızız 3. kişi şeytan neticede muhabbetleri yaptı, yok ben kimseye gel kucağımda otur demiyorum istersem derim ama demiyorum muhabbeti yaptı. Bugün kıyafetime bakıp hep böyle bol mu giyiyorsun dedi ve yine laf arasında çalışan başka bir kadın hakkında konuşurken geçen gün senin her yerini gördüm sen yine bir şey demedin aferin gibisinden konuştu, ilk işe başladığımda bak elim tuniğine değdi eline değdi sorun yapar misin diye sürekli kurcaladı sorguladı tuniğini tuttum ne düşünürsün falan filan dedi.
Bende parladım ne demek her yerini gördüm ne diyorsunuz siz sadece tuniğimi tuttunuz dedim tartıştık, beni yanlış anlıyorsun ben senden çok memnunum sadece her şeyi anlatıyorum ki yarin obur gün elemanları sen alacaksın her şeyi bil açık ol falan filan dedi.
Yani 3.günüm bugün, mideme kramplar giriyor midem bulanıyor moralim çok çok bozuk. Niyeti kötü olsa bunları dile getirmez diye düşünüyorum ama patavatsız biri çok sinir ediyor bu tavrı. Ofise günde 15 20 dakika uğruyor 15 20 dakika muhattabız. Sadece yüz yüze iken ukala oluyor, ben hep x bey diyorum, zarf atıp babam çalıştığım yeri görmek istiyor dedim gelsin tabi tabi kimseden çekincemiz yok dedi. Paraya ihtiyacım var o yüzden bu işteyim, yarin rest çekmeyi düşünüyorum ya bu şekilde konuşmayı kesin yada işi bırakıyorum diye.
Farklı bakış açıları alabilmek için konu açtım.
Unuttuğum daha çok şey var,çok konuştu çok şey söyledi sinirlerimi yıpratacak şekilde ama tacizlik durumu olmadı,bu yaptıkları sözlü patavatsızlıkları saymasak tabi.
Çalışacağım sure 5 -6 ay, bu arada, görüşlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum
Hangi alandaki tecrübenize dayanarak sizi 24 yaşında yönetici olarak işe aldı?
Kesinlikle sapık. Bu işe ihtiyacınız varsa ve caresizseniz mutlaka sert tavırlarla ilerleyin, hic gülmeyin konusmamaya calısın. Bu sapık muhabbetlerden bahsederken de "fikirlerinizi kendinize saklayın" diyerek tersleyin. Yine adam olmadıysa ağzının payını bir güzel verip öyle ayrılın işten. Pis herif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?