Patronum mu sapık yoksa ben mi pimpirikliyim?

Niyeti kötü olsa bunları dile getirmez diye düşünüyorum ama patavatsız biri çok sinir ediyor bu tavrı.

Aklı fikri bu konularda, çok belli. Durduk yere bu konular niye bu kadar dile geliyor ki, başka konu mu kalmadı iş yerinde.
Bence bir yandan iş bakın siz yine.

Bildiğin açık ve net cinsel tacize maruz kalıyorsun ama öyle rol kesmiş ki adam ben mi abartiyorum yanlış anlıyorum diye düşünüyorsun. Adam çok mide bulandırıcı.

Bence o iş yerine Birgün daha gitmene gerek yok çünkü sert bir dille konusursan terslersen ertesi gün seninle anlaşamadık diye kovar. Hiç ruhuna eziyet etme unut gitsin o 2 günü.

Adamin sorularina bak hele..
Ne kadar mide bulandirici!
Rahatsiz edici bi konusmadi bu!
Yok tunigini tutsam ne dusunursun falan diye soruyor ..

Evet özellikle tuniğe olan takıntısı mideme kramplar sokuyor.

Temizlik mi işe alım mı

Nasıl bir yönetici pozisyonu bu

Yönetici asistanı vs mi desem işe alım olmaz

Adam takıntılı her şeyin derli toplu ve aynı hizada durmasına önem veriyor. Temizlikten kastım bunlardı yanlış bi ifade oldu galiba. ben de anlamış değilim. aynı zamanda ilk iş tecrübem. Bir de bu hafta banka ve ihaleler için vekalet çıkartacak.

SApık evet

Bir de alttan alttan seni hazırlamış, diğer tepki veren kadınları anormal gibi göstermeye çalışmasının sebebi seni alıştırmak ki kafan karışsın.
Ki karışmış işte

Bir arkadaşım da sizin gibi düşündü çok mantıklı dediğiniz.

O çıkartmadan vekalet sen çık ordan

Dün de bir kadın elamanı işe aldık. Ama bugün gelmedi. X bey'e onu aradınız mı diye sordum. Hayır ben sadece seni aradım sen umutluyuz umarım senden yana sıkıntı olmaz diye cevap verdi. Eğer işten çıkmayı istersen bunu kabul etmem dedi. Ben sana günümü verdim iş öğrettim işi bırakmanı istemem dedi.

Baştan belli etmiş kendini sizde problem görmeyip işe başlamışsınız.
Elim değdi tuniğine değdi tuttum bunlar problem mi derken bunları sormamış ki başka şeyi sormuş çgitmeyin yarın derim

O çıkartmadan vekalet sen çık ordan

Size de yukarıda yazdığımı yazayım. Dün de bir kadın elamanı işe aldık. Ama bugün gelmedi. X bey'e onu aradınız mı diye sordum. Hayır ben sadece seni aradım sen umutluyuz umarım senden yana sıkıntı olmaz diye cevap verdi. Eğer işten çıkmayı istersen bunu kabul etmem dedi. Ben sana günümü verdim iş öğrettim işi bırakmanı istemem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…