Patronunuzla iş gezisine gitseniz ve ondan hoşlansanız?

İşe giriş, çıkış, uçak biletleri bunları mı yüklemem gerekiyor? Ben cevabınızı, tepkinizi, tavsiyenizi soruyorum.
Gittiginiz ilk is seyahatinde, hele de yeni basladiysaniz, patronla yatmak size bir saatlik zevk disinda bir sey kazandirmaz.
Is ve itibar anlaminda cok sey goturur.

Karsilikli cok etkilendiyseniz seyahat dönüşü dogru duzgun gorusmeye baslarsiniz.

Yoksa patronun is seyahatinde, tabirimi bagislayin, goturdugu calisanlardan biri olarak listeye girersiniz.
 
Yakınlaşır mıydınız? Sadece ikiniz gitmişsiniz. Evli değil. Oldu mu hiç öyle etkilenen?
ahah hep bu yaz dızılerı :D kızlar hemen patronla sevısmeler partıler seyehatler falan pembıs bulutlu dunya sanıyor. yakınlasılmaz etık degıl. her yalnız kaldıgın ınsana yan gozle bakıyorsan bı kendını gerı al :) evlı ya da bekar farketmez mudurle patronla yakınlasılmaz.
 
İşe yeni başlayan, 1 yıldan uzun süredir iş hayatından uzak olan personeli iş gezisine götüren şirket ne konuda faaliyet gösteriyor ?
1-İşle, sektörle ilgili bilgi vermek zorunda mıyım?
2-Dışarıdan serbest çalışsanız da iş gezilerine çağırıyorlar. Ne var bunda? İş gezisinin konusunu bilmiyorsunuz, ne olduğunu bilmiyorsunuz.

Lyanna Mormont Lyanna Mormont gayet güzel cevap vermiş. Teşekkürler.​

 
1-İşle, sektörle ilgili bilgi vermek zorunda mıyım?
2-Dışarıdan serbest çalışsanız da iş gezilerine çağırıyorlar. Ne var bunda? İş gezisinin konusunu bilmiyorsunuz, ne olduğunu bilmiyorsunuz.

Lyanna Mormont Lyanna Mormont gayet güzel cevap vermiş. Teşekkürler.​

Boş ver yat madem nasıl olsa itibarının bir ehemmiyeti yok :)
 
Daha 3 günlük çalışansın hemen patrondan hoşlandın tamam da adamdan karşılık bulabileceğini nasıl anladın.

Evli degil ama sevgilisi var belki. Bu ayrıntıları 3 günde öğrenmiş olamazsın heralde.
İlk iş gezine giderken aklındakinin patronla yakınlaşmak olmasi da ayrı sıkıntı. Hem sektörden şikayet ediyorsun hem sektörde kalamamak için elinden geleni yapıyorsun.

Ha adamın sevgilisi yoksa ve niyeti varsa gezinin tadını seninle çıkarır belki. İşine gelmediği noktada da seni işten çıkarır.
 
Allah aşkına asgarinin az üstüne çalışalmaya niyeti olan ve şimdi iş buldugunu söyleyen elemani hangi iş veren, kendi yanına alıp uçakla geziye götürür.. önemli bir kisinin sekreterliğini mi yapıyorsunuz birden bire
 
Çok komiksiniz gerçekten ya! 30 yıllık çalışanlar mı geziye çıkarılıyor? Adamların bir konuda eleman ihtiyacı olmuş ve götürmüş. Belki başka eleman gidecekti, rahatsızlandı, beni gönderdiler. Olamaz mı? 6 aydan az çalışanlar iş gezisine çıkamaz diye bir kanun mu var?
Sanki adamın içkisine ilaç attım, kucağına falan oturdum.
 
aynı iş yerinde çalıştığın herhangi biriyle ilişki kurmak korkunç bir fikir. 7/24 bir arada olmak berbat bir düşünce. Bir iki seneye bıkkınlık verir.
Birlikte çalışırken oluşacak tansiyon hiç çekilmez, birliktelik bittikten sonraki gerginlik hele hiç çekilmez.
Deneyesin varsa dene, sen ne ayaksın diye reddederse de kötü. Reddetmezse de kötü, 15 gün deneme süresiydi diyip işten çıkarılman an meselesi.
 
Neden çıkışı hemen elime veriyorlar? Adama tecavüz mü ettik? Kimse şirketten ilişki yaşamıyor mu? Ya çok etkilendik diyelim.
Çünkü şöyle ki aklı başında hiçbir patron yatıp kalktığı insanı iş çevresinde tutmaz. İki takılır eğlenir sonra “uyum sağlayamadın” deyip şutlar hazır tazminat vs derdi yokken.
 
Ne ara belgeleri toparladiniz, sigortaniz baslatildida patronla basbasa seyahat edecek duruma geldiniz?

Bu sirketin faaliyet alani ne yahu? Ne amatorluk bu boyle! Y yingyang92
 
Back
X