Patronunuzla iş gezisine gitseniz ve ondan hoşlansanız?

10 mayıstan bugüne
Başka şehire taşındınız
İşe girdiniz
İş evraklarını topladınız
İşyerine teslim ettiniz
SGK bildirimi vs yapıldı
İşe başladınız
Hop bir iş gezisi çıktı
Patron da şirkette tanıdığı, bildiği, güvendiği, şirketi bilen, sektörü bilen, konuyu bilen kimseyi bulamadı ve yeni başlayan kızı götürdü öyle mi?
Öyleyse adam iş gezisi diye başka işler peşinde olduğu için sizi götürmüş.
Siz de en iyi ihtimalle 5 kere gördüğünüz (pzt Salı çrs perşembe ve bugün cuma) adamlarla hemen yatmayı mı düşünürsünüz?

Yakınlaşır mıydınız? Sadece ikiniz gitmişsiniz. Evli değil. Oldu mu hiç öyle etkilenen?
Fantazin fılan mı

Amacın seksse olur
Sevgıyse olmaz
Türk filmi mi ayol hayat

Çünkü şöyle ki aklı başında hiçbir patron yatıp kalktığı insanı iş çevresinde tutmaz. İki takılır eğlenir sonra “uyum sağlayamadın” deyip şutlar hazır tazminat vs derdi yokken.
Ya niyeti ciddiyse hemen nikahi basıcaksa ne kadar kıskanç kadınlar var bu konu da yaaa:KK12:

10 mayıstan bugüne
Başka şehire taşındınız
İşe girdiniz
İşyerine teslim ettiniz
SGK bildirimi vs yapıldı
İşe başladınız
Hop bir iş gezisi çıktı
Patron da şirkette tanıdığı, bildiği, güvendiği, şirketi bilen, sektörü bilen, konuyu bilen kimseyi bulamadı ve yeni başlayan kızı götürdü öyle mi?
Siz de en iyi ihtimalle 5 kere gördüğünüz (pzt Salı çrs perşembe ve bugün cuma) adamlarla hemen yatmayı mı düşünürsünüz?
İşe girmeden önce zaten bu geziden bahsettiler, muhtemelen de ona göre eleman seçtiler. Aldınız mı cevabınızı? Nerede yazıyor eleman götürülmeyeceği?

Ayrıca ben evlenmekten bahsetmiyorum. Etkilendiniz mi hiç diyorum?

İşe girmeden önce zaten bu geziden bahsettiler, muhtemelen de ona göre eleman seçtiler. Aldınız mı cevabınızı? Nerede yazıyor eleman götürülmeyeceği?

Ayrıca ben evlenmekten bahsetmiyorum. Etkilendiniz mi hiç diyorum?
Etkilenmedim. Aldınız mı cevabınızı?

Kuzenimin başına gelmişti iş gezisinde patronun yakınlaşması sonra bir süre daha tacizlerin devam etmesi. Kuzenim de adama gidip istifa etmek istiyorum dayanmıyorum ama bu işe çok ihtiyacım var ailemi geçindiriyorum beni o kadar zor durumda bıraktınız ki filan fıstık ağlayarak içten bir konuşma yapmıştı.
Patron da birden insafa gelip kuzenimi işten kovup tazminatını verip arkadaşının kurumsal iş yerine bayağı referans olup göndermişti.
Kuzenim yeni iş yerinde çok daha iyi şartlarda yönetici olarak başladı. Aradan yıllar geçti. Sektöründe itibarini korudu kuzenim şu an bayağı iyi bir pozisyonda.
Sizin seçiminiz sonuç olarak.

Tv dizilerinin halt yemesi bunlar.
Plazada zengin ve yakışıklı bir patron, o'nun kalbini (?) kazanmak için birbirlerinin kuyusunu kazan alt sınıf kızların bitmek bilmez mücadelesi.
Ayaklarınız yere bassın biraz. Şu ekonomik ortamda iş bulmuşsunuz ne güzel. Çalışın güzel güzel.

Kuzenimin başına gelmişti iş gezisinde patronun yakınlaşması sonra bir süre daha tacizlerin devam etmesi. Kuzenim de adama gidip istifa etmek istiyorum dayanmıyorum ama bu işe çok ihtiyacım var ailemi geçindiriyorum beni o kadar zor durumda bıraktınız ki filan fıstık ağlayarak içten bir konuşma yapmıştı.
Patron da birden insafa gelip kuzenimi işten kovup tazminatını verip arkadaşının kurumsal iş yerine bayağı referans olup göndermişti.
Kuzenim yeni iş yerinde çok daha iyi şartlarda yönetici olarak başladı. Aradan yıllar geçti. Sektöründe itibarini korudu kuzenim şu an bayağı iyi bir pozisyonda.
Sizin seçiminiz sonuç olarak.
Ümit verdiniz şimdi siz 🤣🤣

Bunlar hep yaz dizileri etkileri 🤭

10 mayıstan bugüne
Başka şehire taşındınız
İşe girdiniz
İşyerine teslim ettiniz
SGK bildirimi vs yapıldı
İşe başladınız
Hop bir iş gezisi çıktı
Hayatı şu kadar hızlı yaşayamadik yaa püüü bize.
Markete gittim, ev süpürdüm, çamaşır yikadım, bir bölüm dizi izledim.
Hayatıma mı tükürsem.

Hayatı şu kadar hızlı yaşayamadik yaa püüü bize.
Markete gittim, ev süpürdüm, çamaşır yikadım, bir bölüm dizi izledim.
Hayatıma mı tükürsem.
Oo sen gene iyisin markete de gitmedim çamaşırı da ancak kalkıp yıkayacağım.
Bir derdim varda herseye yorum yazdım ama 😎

Etkilendiysen ve işi ciddiye götürmek istiyorsan sakın yatma.
Ha şirkette adim çıksa nolur bosveeer dersen yat gitsin 🤣

Back
X