- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Soyleyemem zaten,ki soylemeyecegimi de bilir.hurmette kusur yok,elimizden geldigince.bir de ayarini bilsek.huzurumuz kacmayacak.Eşin haberi bir şekilde olur ama bence.Bu kezde anneme niye böyle dedin der eş kişisi.
Her zaman,ama hani derler ya emir buyuk yerden diye.E buna verecek cevabınız yok mu
"Aşkım, seni çok seviyorum, çok özlüyorum, seninle başbaşa kahvaltı yapmak istiyorum" diye cevap veremez misiniz yani????????????
Soyleyemem zaten,ki soylemeyecegimi de bilir.hurmette kusur yok,elimizden geldigince.bir de ayarini bilsek.huzurumuz kacmayacak.
Konu sahibi değilim ama bu kezde ilk bana söylemen gerekirdi derler.E buna verecek cevabınız yok mu
"Aşkım, seni çok seviyorum, çok özlüyorum, seninle başbaşa kahvaltı yapmak istiyorum" diye cevap veremez misiniz yani????????????
Her zaman,ama hani derler ya emir buyuk yerden diye.
Bu olay sadece bir ornekti canim.anlatilmaz yasanir malesef.hergun beraberiz zaten,sadece soframi kurmusum,tatil gunu,ne bileyim.Senin hatan patatesleri çöpe atman olmuş yazık nimet ne olursa olsun atma bir daha canım. Sonucta kahvaltı yani yap patatesi çık yukarı oh mis gibi börekler de sıcak sıcak yiyin niye kastınız kendinizi bu kadar
O olurdu tabiiki. Simdi bos yere nankor damgasi yemis oldu. Kv kahvaltiyi hazirliyor geline yaranamiyor oldu,gerek yok.Çöpe atmanın bir getirisi yok, o konuda hemfikiriz.
Ama altlı üstlü de yaşansa, aynı evde de yaşansa insanların SINIRları olmalı. Ne yazık ki türk toplumunda bu sınırların ihlali çok fazla.
Hazır kahvaltı güzel ama eşle başbaşa kahvaltı da güzel. O an konu sahibi hazır kahvaltı istememiş, sadece eşiyle olmak istemiş.
Keşke kapıya çıkıp, "aaaa anne zahmet etmişsin, ben hazırlamıştım kahvaltıyı, başka sabah geliriz artık" deseydi, eşinin cevap vermesine mahal bırakmadan...
Konu sahibi değilim ama bu kezde ilk bana söylemen gerekirdi derler.
Yani erkekler kendini bir şekilde savunur.
Aynen...nasil olmali desem.cunku ben anlatamiyorum.Çok ilginç bir ilişkiniz var
Evliliğiniz var demiyorum, çünkü normal evlilik bu değil.
Sabah uyandim,bir hevesle basladim kahvati sofrasini hazirlamaya.cayi demledim,sofrayi hazirladim,patatesleri kizartma tenceresine atacakken kapi caldi.esim acti kv ,hadi gelin borek firinda pisiyor ,esim de tamam anne dedi.arkadan sesleniyorum sofra hazir ,oglen yeriz diye.kapiya geldim anne oglen yeriz ,sofra hazir dedim.esim de tamam anne geliriz dedi.gectim mutfaga kizartmayi yapiyorum,bir an ki gerginlikle patatesleri aldim cope attim.nimet biliyorum,yapmamam lazim di ama yaptim iste.esim geldi sen yapiyorsun niye cope atiyorsun diye sinirle tezgaha vurdu.tabi ben sinirden elim ayagim titriyor.vur ,tezgaha niye vuruyorsun dedim.o odaya ben mutfakta birz sakinlestikten sonra ciktik kv yekahvatiya.hergun defalarca gorusuyoruz ki daha az o nce geldi gitti yine kv.cumartesi aksami bizdeydi cayda.bilemiyorum sadece bunaliyorum.ve yine hata bende sanirim.
Olay borek degil,haftada bir gunun birazini ozel gecirmek ti sadece.Banada güzel geldi yeni pişmiş böreğe hayır diyemem©bu kv ne yapsa beğenilmiyor sanırım fazla görüştüğümüz için patlamışsın
Keske oyle olabilse,ama olmuyor .İyi de çıkmayın esiniz çok istiyorsa yesin. Kayinvalidenize de kahvaltı hazırdı gelmedim dersiniz birdaha akşamdan haber ver deyin
Bu olay sadece bir ornekti canim.anlatilmaz yasanir malesef.hergun beraberiz zaten,sadece soframi kurmusum,tatil gunu,ne bileyim.
Aklinizda olsun,bir daha basbasa kalmak isterseniz disari cikin kahvalti icin. Ben seninle basbasa kalmak istiyorum deyin. Uc dort pazar ust uste masrafa sokun esinizi sabah kahvaltisi icin. Belki o zaman sizin istediginiz gibi davranmayi ogrenirKeske oyle olabilse,ama olmuyor .
Kesinlikle naza cekme gibi bir durum yok.daha cumartesi aksami bizde caydaydi.hani soyleseydi,yukari cikar yardim ederdim,ki normalde boyle oluyor.Allah im keşke benide kv elti gorumce birgün hazir sofraya çağirsa ne olur du sanki
Siz kendinizi böyle naza çektikçe üstünüze düşüyorlar ya kendimi 5. Kattan atasim geliyo
Hazir kurulmuş sofra ne güzel ailecek yeyin için sohbet edin beraberce toplayın tertemiz evinize gelin oh mis
Böyle kapısına kadar davet eden kaynivalideleri kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?