Pazar kahvaltisi

Senin hatan patatesleri çöpe atman olmuş yazık nimet ne olursa olsun atma bir daha canım. Sonucta kahvaltı yani yap patatesi çık yukarı oh mis gibi börekler de sıcak sıcak yiyin niye kastınız kendinizi bu kadar

Soyleyemem zaten,ki soylemeyecegimi de bilir.hurmette kusur yok,elimizden geldigince.bir de ayarini bilsek.huzurumuz kacmayacak.

İyi de hürmet karşılıklı olmalı

Açıkçası bana hürmet etmeyen, benden hürmet beklemesin.

Siz artık ayrı bireylersiniz. Buna saygı duymuyorsa benim sorunum değil, ben de ona göre davranırım.

E buna verecek cevabınız yok mu

"Aşkım, seni çok seviyorum, çok özlüyorum, seninle başbaşa kahvaltı yapmak istiyorum" diye cevap veremez misiniz yani????????????
Konu sahibi değilim ama bu kezde ilk bana söylemen gerekirdi derler.
Yani erkekler kendini bir şekilde savunur.

kahvaltı yapmayı çok severim ama hazırlamaktan hoşlanmam keşke birileri beni hep kahvaltıya davet etse :)

sizin sorununuz kahvaltı değil patates de değil çok sık görüştüğünüz için sıkılıp bunalmışsınız

herkes patatesi niye attın demiş ama o aslında yeter artık deminin davranışa dönüşmüş hali bıktım ben sinyali vermişsiniz

eşinizle oturun konuşun gerekiyorsa k.validenizle de konuşun gidip gelme sıklığınızı azaltın mutlaka

Banada güzel geldi yeni pişmiş böreğe hayır diyemem ©bu kv ne yapsa beğenilmiyor sanırım fazla görüştüğümüz için patlamışsın

Bu olay sadece bir ornekti canim.anlatilmaz yasanir malesef.hergun beraberiz zaten,sadece soframi kurmusum,tatil gunu,ne bileyim.

O olurdu tabiiki. Simdi bos yere nankor damgasi yemis oldu. Kv kahvaltiyi hazirliyor geline yaranamiyor oldu,gerek yok.
Ben daha inan gormedim toplumumuzdaki mesafe kavramini. Gercekten yok. Ya beraber oturmayacaksin,ya da bunu cekeceksin yapacak ucuncu bir sey yok

Konu sahibi değilim ama bu kezde ilk bana söylemen gerekirdi derler.
Yani erkekler kendini bir şekilde savunur.

E tamam o zaman
Bu akşam beklerim fırsatını

"Aşkım dün yaşadığımız olay var ya, ben artık seninle baş başa yemek isteğimde bunu anlamanı istiyorum, o yüzden annen bir daha davet ederse böyle söyleyeceğim, onlar da yavaş yavaş öğrensinler bunu" derim. Küçük bir öpücük kondururum yanağına.

derim.

Konuşmaya bu kadar korkmayın.

papatesleri cope atman problem degıl. coptede kedi köpek yer, gubre olur, kuşlar yer. de kocişim birlikte kahvaltı yapalım dıyıp azıcık cilve yapaydın belki vazgecerdi. ahh ahh... beklentikerinizi isteklerinizi acık kısa ve net cumleler ile dile getırseniz...

Anlıyorum canim seni az çok madem bu kadar sıkıntı veriyor bu durum eşinin moraller iyi olduğu bir zaman güzellikle anlat sıkıntını sert tepki verirsen ters teper
Bu olay sadece bir ornekti canim.anlatilmaz yasanir malesef.hergun beraberiz zaten,sadece soframi kurmusum,tatil gunu,ne bileyim.

Keske oyle olabilse,ama olmuyor .
Aklinizda olsun,bir daha basbasa kalmak isterseniz disari cikin kahvalti icin. Ben seninle basbasa kalmak istiyorum deyin. Uc dort pazar ust uste masrafa sokun esinizi sabah kahvaltisi icin. Belki o zaman sizin istediginiz gibi davranmayi ogrenir bu da bir fikir

Kesinlikle naza cekme gibi bir durum yok.daha cumartesi aksami bizde caydaydi.hani soyleseydi,yukari cikar yardim ederdim,ki normalde boyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…