Yapmayın arkadaşlar, sanki erkekleri bilmiyoruz adamlar düz mantık bizim gibi şöyle dersem böyle olur, böyle yaparsam şöyle hisseder mantığı mı var?Arkadaslarin cogu ne guzel hazir kahvalti demis.konu bu degilki.esi karisinin hassasiyetlerine onem vermiyor.
Evet hata sende , taviz tavizi doğurur. Neden esin sofranın kurulduğunu bile bile annesini reddemiyor? Bu rahatlık nedir ? Kayinvaliden de kafasına estiği an kapiniza dayanıp -hele de pazar günü -sizi davet etmemesi gerektiğini yada telefonda musait lik durumunuzu öğrenmesi gerekirdi .ikinci hatan da patatesleri çöpe atmak ,niye atıyorsun ki ? Özenle hazırladığın sofranın baş köşesine kurulup ,esin çağırdığında da "emeğime yemegime yazık edemem ,size afiyet olsun!" diyip keyfini sürecektin. Hem esin hem kayinvaliden hatasının farkına varacakti .belki de bu emrivaki tekrarlanmayacakti. ..Sabah uyandim,bir hevesle basladim kahvati sofrasini hazirlamaya.cayi demledim,sofrayi hazirladim,patatesleri kizartma tenceresine atacakken kapi caldi.esim acti kv ,hadi gelin borek firinda pisiyor ,esim de tamam anne dedi.arkadan sesleniyorum sofra hazir ,oglen yeriz diye.kapiya geldim anne oglen yeriz ,sofra hazir dedim.esim de tamam anne geliriz dedi.gectim mutfaga kizartmayi yapiyorum,bir an ki gerginlikle patatesleri aldim cope attim.nimet biliyorum,yapmamam lazim di ama yaptim iste.esim geldi sen yapiyorsun niye cope atiyorsun diye sinirle tezgaha vurdu.tabi ben sinirden elim ayagim titriyor.vur ,tezgaha niye vuruyorsun dedim.o odaya ben mutfakta birz sakinlestikten sonra ciktik kv yekahvatiya.hergun defalarca gorusuyoruz ki daha az o nce geldi gitti yine kv.cumartesi aksami bizdeydi cayda.bilemiyorum sadece bunaliyorum.ve yine hata bende sanirim.
Kayinvalide elinde, börekle gelip al oglum kahvaltida yersiniz deseydi daha şık olurdu.
Yani esinde buldum suçu orta noktayi bulmak zor degil,aksam cay ile iceriz diyebilirdi
Sabah uyandim,bir hevesle basladim kahvati sofrasini hazirlamaya.cayi demledim,sofrayi hazirladim,patatesleri kizartma tenceresine atacakken kapi caldi.esim acti kv ,hadi gelin borek firinda pisiyor ,esim de tamam anne dedi.arkadan sesleniyorum sofra hazir ,oglen yeriz diye.kapiya geldim anne oglen yeriz ,sofra hazir dedim.esim de tamam anne geliriz dedi.gectim mutfaga kizartmayi yapiyorum,bir an ki gerginlikle patatesleri aldim cope attim.nimet biliyorum,yapmamam lazim di ama yaptim iste.esim geldi sen yapiyorsun niye cope atiyorsun diye sinirle tezgaha vurdu.tabi ben sinirden elim ayagim titriyor.vur ,tezgaha niye vuruyorsun dedim.o odaya ben mutfakta birz sakinlestikten sonra ciktik kv yekahvatiya.hergun defalarca gorusuyoruz ki daha az o nce geldi gitti yine kv.cumartesi aksami bizdeydi cayda.bilemiyorum sadece bunaliyorum.ve yine hata bende sanirim.
kıt kafalının hangisi orta yolu buluyor ki , öyle bir becerileri yok kabiliyetsizler ,
insanın ömrünü tüketiyorlar ,
Kesinlikle buyuk konusmayinSiz hevesle pazar kahvaltisi hazirliyorken kapı çalıyor ve kayinvalideniz kahvaltıya çağırıyor sizi siz sofra hazır sonra geliriz diyorsunuz ama esiniz bunun üstüne yinede annesine börek yemeğe gidiyor ben olsam beni borege değişen adama uyup gitmezdim kahvaltıya oturup tek başıma ederdim kahvaltimi...
Kayınvalideniz çok dusuncesizmis bence... Zaten sık sık gorusuyormussunuz pazar gunu de rahat birakiverse olmuyor mu yani...Ben olsam büyük konusmak istemiyorum ama asla kaynanamla alt li ust lu oturmazdim...Bence sorunun kökeni bu imkanınız varsa başka bir yere taşının...
İkisini de yapmayi dusundum o an,hatta anne sofra hazir sen gel bize diyecektim,amabu tur olaylar evlendigimizin ilk gunlerinde basladi.bu yuzden bir bucuk yil ayni binada oturup,ayri eve ciktik.simdi de birbucuk aydir burdayiz.bir yil burda oturmak durumundayiz.Sen gitmese idin
Yani bu tavır üzerine Nasıl kalkıp gittin bir de yemek yedin ki
Ya patatesi kızartıp alıp gidecektin ya da ben evinde kahvaltı edeceğim deyip oturacaktın
Hem eşinle kavga edip hem de gidince çok havada kalıyor hareketler
Aynen soylediklerini beynim dunden beri soyluyor ,ama benim elimden birsey gelmiyor.Evet hata sende , taviz tavizi doğurur. Neden esin sofranın kurulduğunu bile bile annesini reddemiyor? Bu rahatlık nedir ? Kayinvaliden de kafasına estiği an kapiniza dayanıp -hele de pazar günü -sizi davet etmemesi gerektiğini yada telefonda musait lik durumunuzu öğrenmesi gerekirdi .ikinci hatan da patatesleri çöpe atmak ,niye atıyorsun ki ? Özenle hazırladığın sofranın baş köşesine kurulup ,esin çağırdığında da "emeğime yemegime yazık edemem ,size afiyet olsun!" diyip keyfini sürecektin. Hem esin hem kayinvaliden hatasının farkına varacakti .belki de bu emrivaki tekrarlanmayacakti. ..
İkisini de yapmayi dusundum o an,hatta anne sofra hazir sen gel bize diyecektim,amabu tur olaylar evlendigimizin ilk gunlerinde basladi.bu yuzden bir bucuk yil ayni binada oturup,ayri eve ciktik.simdi de birbucuk aydir burdayiz.bir yil burda oturmak durumundayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?