Pazar kahvaltisi

Arkadaslarin cogu ne guzel hazir kahvalti demis.konu bu degilki.esi karisinin hassasiyetlerine onem vermiyor.
Yapmayın arkadaşlar, sanki erkekleri bilmiyoruz adamlar düz mantık bizim gibi şöyle dersem böyle olur, böyle yaparsam şöyle hisseder mantığı mı var?
O karnını doyurmaya odaklanmış, kimin elinden yediğinin önemi yok, açım öyleyse karnımı doyurmalıyım bu kadar onlar için. Sırf bunun için huzur bozulacaksa ooo....

Evet hata sende , taviz tavizi doğurur. Neden esin sofranın kurulduğunu bile bile annesini reddemiyor? Bu rahatlık nedir ? Kayinvaliden de kafasına estiği an kapiniza dayanıp -hele de pazar günü -sizi davet etmemesi gerektiğini yada telefonda musait lik durumunuzu öğrenmesi gerekirdi .ikinci hatan da patatesleri çöpe atmak ,niye atıyorsun ki ? Özenle hazırladığın sofranın baş köşesine kurulup ,esin çağırdığında da "emeğime yemegime yazık edemem ,size afiyet olsun!" diyip keyfini sürecektin. Hem esin hem kayinvaliden hatasının farkına varacakti .belki de bu emrivaki tekrarlanmayacakti. ..

Kayinvalide elinde, börekle gelip al oglum kahvaltida yersiniz deseydi daha şık olurdu.
Yani esinde buldum suçu orta noktayi bulmak zor degil,aksam cay ile iceriz diyebilirdi

kıt kafalının hangisi orta yolu buluyor ki , öyle bir becerileri yok kabiliyetsizler ,

insanın ömrünü tüketiyorlar ,

ne yap bilyiromusun yıldırma politikası uygula taktık degiştir ,

senı kahvaltıyamı çağırıyor o çağırmadan sen git kahvaltı hazırmı yapmaya geldik de ,
akşam yemegıne mi çağırıyor tlf aç yemek hazırsa geliyoruz anne de , kocana söyle yemek hazırsa gidelim de ,
yeminle usanacaklar ve sizi beklemeden kahvaltılarını yapamaya başlayacaklar , gel bu dediğmi yap ,
kv aklınca benım her çapırdıgımda geliyor oglum diyerek övünüyor , ama onu sen rahat koyma sen huzursuz et ,

hahahahatyyyyy kötümüyüm neeee

Ama iki kez siz hatalısınız. Aynı binada oturmakla başlamış hata sonrada patatesi çöpe atmakla.

Hiç eşinizle gerilmiycektiniz kapıya gelip demişsiniz işte gelmiycez sonra geliriz geçip kızartıcaktınız sonrada yiycektiniz bukadar basitti.

Bütün mevzu eşinizde başlıyor eşinizde bitiyor. Ama inanın istediğinizi yapın fayda etmeyecek.
Şahsen aynı durumu düşünemiyorum hiç ne eşim ne ben bu denli düşüncesizce davranmadık. Eğer onun ailesi ise orta yolu o benim ailemse ben bulmuşuzdur. Ben olsam kayınvalideyi içeri alır sofraya oturtur, kocamı yukarı böreği almaya gönderir patetes kızartmaya devam ederdim. Ha isteğiniz eşiniz ile başbaşa kalmak bişeyler paylaşmaksa maalesef eşinizinde aynı istekte olması gerekiyor belliki...

Orta yolunu bulmak lazım . .
Ya beraber gidersiniz . .
Ya o gider gitmek istemiyorsan. .

Sonucta konu sahibi arkadas oylede boylede kendinden ödün verip,kendi hazirladigi kahvaltiya ragmen yine oraya gitmis,bence buyuk bir özverilik göstermis gitmekle ama boyle yaptikca benzer ornekler yasaman da an meselesi biraz durusunu belli etmeye calis,tavrini net goster
Ayni binada oturmak 7/24 beraber zaman gecirmek degildir,her insanin özel yasam alani vardir,anlayisli olmak gerekir ,kahvalti yapmak tasarlaniyorsa onceki aksam soylenir her an cat kapi gidilmez vs vs

Not: annemle altli ustlu oturuyorum ve sinirlarimiz var ikimizinde ve boyle cok mutluyuz

Ben olsam epeyce uzun bir süre evde yemek kahvalti fln hazirlamazdim ve annende yeriz diye düşündüm der ama kvye haber bile vermezdim, direk yemege geldik diye karsisina cikardim. Bakalim hosuna gidecek mi kv nin.
Patatesleri ben de çöpe atardim çünkü o an sinirden yazik günah gibi şeyler aklina gelmiyor insanin.
Esiniz sadece karnini doyurmaya ve annesini asla kirmamaya odaklanmis ama be adam görmüyor musun bu kadın mutfakta iki saattir. Sizinle yalniz kalmaktansa annesine gitmeyi tercih ediyor.
Duzelmez bu saatten sonra siz kendinizi uzmeyecek cozumler bulmalisiniz. Yoksa kv ye bundan sonra önceden haber ver diyecek olsaydiniz derdiniz çoktan diye düşünüyorum. Demek de çözüm degil sorun olur gördüğüm kadarıyla.

Eşin hazırlık yaptığını bile bile ve söylediğin halde neden geliriz diyor ki eşin suçlu bence.Kayınvaliden de madem sofra kurdun tamam öğlen yeriz desin ya da bir tabak getirsin buyrun yiyin diye.
Ben seni haklı buldum ben olsam ben de çok sinirlenirdim.

Siz hevesle pazar kahvaltisi hazirliyorken kapı çalıyor ve kayinvalideniz kahvaltıya çağırıyor sizi siz sofra hazır sonra geliriz diyorsunuz ama esiniz bunun üstüne yinede annesine börek yemeğe gidiyor ben olsam beni borege değişen adama uyup gitmezdim kahvaltıya oturup tek başıma ederdim kahvaltimi...
Kayınvalideniz çok dusuncesizmis bence... Zaten sık sık gorusuyormussunuz pazar gunu de rahat birakiverse olmuyor mu yani...Ben olsam büyük konusmak istemiyorum ama asla kaynanamla alt li ust lu oturmazdim...Bence sorunun kökeni bu imkanınız varsa başka bir yere taşının...

Sen gitmese idin

Yani bu tavır üzerine Nasıl kalkıp gittin bir de yemek yedin ki

Ya patatesi kızartıp alıp gidecektin ya da ben evinde kahvaltı edeceğim deyip oturacaktın

Hem eşinle kavga edip hem de gidince çok havada kalıyor hareketler

Kesinlikle buyuk konusmayinsaka bir yana.…
Malesef olmuyor,basaramiyoruz bunu.yas kemale erdi diyorum,bunlar yeni evli ciftlerin yasayabilecegi diyaloglar diyorum ,ama olmuyor.daha gecen hafta ,eltimin oglunun dogum gunu vardi.her yil bir pasta alirlar kv ye gelirler.biz buraya bir bucuk ay once tasindik.bir yil burada oturacagiz.bizide cagirirlar gelirdik.bu sene eltimin kizi yine aksam yemegini hazirliyordum ki,kapi caldi esim acti kapiyi,amca e... Nin dogumgunu babamlar gelecek birazdan dedi,esim de tamam geliriz dedi.gibi gibi....

İkisini de yapmayi dusundum o an,hatta anne sofra hazir sen gel bize diyecektim,amabu tur olaylar evlendigimizin ilk gunlerinde basladi.bu yuzden bir bucuk yil ayni binada oturup,ayri eve ciktik.simdi de birbucuk aydir burdayiz.bir yil burda oturmak durumundayiz.

O kadar haxırlık yapmışsın asla gitmemeliydin, bana önceden haber verilmedi ben gazırlığımı yaptım diyip gitmeyecektin.
Eşin de görmüyor mu hazırlığını nasıl tamam anne diyebiliyor annnesi belli ki normal değil
Bu bazı eşler annelerine evlat değil köle oluyolar malesef bunlardan biride benim eşim

Aynen soylediklerini beynim dunden beri soyluyor ,ama benim elimden birsey gelmiyor.

Bunlarda haklısınız

Ama o tartışma yaşanmış tezgaha değil bana vur aşamasına gelmiş

Sonra Nasıl çıktınız

Deniz kızar bağırır dediğimi yapar imajı olmuş eşinize karşı

Muhtemelen o patatesi ben de döker kocama da git annenle ye derdim ama kendim çıkmazdım

Öğlene akşama da yemek yapmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…