- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Sen sustukca ozeliniz olmayacak.Olay borek degil,haftada bir gunun birazini ozel gecirmek ti sadece.
Sorma valla ben de ayni durumdayim. Firsatini bulsa benimkiler bizim evden cikmazlar gunde 5 vakit yemek sofra isterler. Nerdeee boyle kahvaltiyi hazirlayip cagiran. anca ben enayi gibi hizmet etmeliyimAllah im keşke benide kv elti gorumce birgün hazir sofraya çağirsa ne olur du sanki
Siz kendinizi böyle naza çektikçe üstünüze düşüyorlar ya kendimi 5. Kattan atasim geliyo
Hazir kurulmuş sofra ne güzel ailecek yeyin için sohbet edin beraberce toplayın tertemiz evinize gelin oh mis
Böyle kapısına kadar davet eden kaynivalideleri kutluyorum
Sorma valla ben de ayni durumdayim. Firsatini bulsa benimkiler bizim evden cikmazlar gunde 5 vakit yemek sofra isterler. Nerdeee boyle kahvaltiyi hazirlayip cagiran. anca ben enayi gibi hizmet etmeliyim
Eh iste isi bilecen is yapmayacanBen adım gibi eminim deniz hanım hazıt sofraya gitti ama bedelini ödemiştir, servis yapmıştır, sofrayı toplamıştır, kahve yapmıştır. Boşuna demiyoruz azıcık aş kaygısız baş diye.
Çöpe atmak yerine sizde patates kızartmasını alıp oraya götürseniz insanlar yese ??? Gitmişken annesinede anne önceden haberi ver bidahakine böyle çok ani oldu masa hazırladım bende deseniz belki bu kadar büyümezdi bu konular benceSabah uyandim,bir hevesle basladim kahvati sofrasini hazirlamaya.cayi demledim,sofrayi hazirladim,patatesleri kizartma tenceresine atacakken kapi caldi.esim acti kv ,hadi gelin borek firinda pisiyor ,esim de tamam anne dedi.arkadan sesleniyorum sofra hazir ,oglen yeriz diye.kapiya geldim anne oglen yeriz ,sofra hazir dedim.esim de tamam anne geliriz dedi.gectim mutfaga kizartmayi yapiyorum,bir an ki gerginlikle patatesleri aldim cope attim.nimet biliyorum,yapmamam lazim di ama yaptim iste.esim geldi sen yapiyorsun niye cope atiyorsun diye sinirle tezgaha vurdu.tabi ben sinirden elim ayagim titriyor.vur ,tezgaha niye vuruyorsun dedim.o odaya ben mutfakta birz sakinlestikten sonra ciktik kv yekahvatiya.hergun defalarca gorusuyoruz ki daha az o nce geldi gitti yine kv.cumartesi aksami bizdeydi cayda.bilemiyorum sadece bunaliyorum.ve yine hata bende sanirim.
Demi ya? Uyanıyorsun kahvaltı hazır, miss.. kahvaltı hazırlamanın nesi romantikAllah im keşke benide kv elti gorumce birgün hazir sofraya çağirsa ne olur du sanki
Siz kendinizi böyle naza çektikçe üstünüze düşüyorlar ya kendimi 5. Kattan atasim geliyo
Hazir kurulmuş sofra ne güzel ailecek yeyin için sohbet edin beraberce toplayın tertemiz evinize gelin oh mis
Böyle kapısına kadar davet eden kaynivalideleri kutluyorum
Eh iste isi bilecen is yapmayacano kadarini da ayarlamali insanlar.
Yaptiriyordum zatenO zaman size gelenlere de işi yaptırın. :) Öyle kolay değil gidipte yapmamak.
o zaman evi kapatip kv ile bir yasayin. Daha guzel hurmet edersiniz ayni evde olunca.Soyleyemem zaten,ki soylemeyecegimi de bilir.hurmette kusur yok,elimizden geldigince.bir de ayarini bilsek.huzurumuz kacmayacak.
Kv biraz anlayissiz kahvalti hazr dyorsun hala gelin yiyek dyor git ye sen yada wer borekten biraz basbasa yesinler dyilmi inte bazn dusuncesiz olablyor insan ama sende pattesi xope dokmeyecektin alcakton eline pattesi cikaaktn ewine koyacaktin sorarsa da kahvaltiya basladik sen cagrdin dyeceksin... Bu kdr bastSabah uyandim,bir hevesle basladim kahvati sofrasini hazirlamaya.cayi demledim,sofrayi hazirladim,patatesleri kizartma tenceresine atacakken kapi caldi.esim acti kv ,hadi gelin borek firinda pisiyor ,esim de tamam anne dedi.arkadan sesleniyorum sofra hazir ,oglen yeriz diye.kapiya geldim anne oglen yeriz ,sofra hazir dedim.esim de tamam anne geliriz dedi.gectim mutfaga kizartmayi yapiyorum,bir an ki gerginlikle patatesleri aldim cope attim.nimet biliyorum,yapmamam lazim di ama yaptim iste.esim geldi sen yapiyorsun niye cope atiyorsun diye sinirle tezgaha vurdu.tabi ben sinirden elim ayagim titriyor.vur ,tezgaha niye vuruyorsun dedim.o odaya ben mutfakta birz sakinlestikten sonra ciktik kv yekahvatiya.hergun defalarca gorusuyoruz ki daha az o nce geldi gitti yine kv.cumartesi aksami bizdeydi cayda.bilemiyorum sadece bunaliyorum.ve yine hata bende sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?