Pazar kahvaltisi

ben böyle durumlarda eşlere hayret ediyorum, insan pazar sabahını karısıyla başbaşa kahvaltı yaparak geçirmek istemez mi? çocuk da yoksa kahvaltıdan sonra sevişmek, sarılıp güzel bir film izlemek, akşam üzeri yürüyüş yapmak, akşam yemeğini birlikte hazırlamak... bir adam eşiyle böyle bir gün geçirmektense annesiyle börek yemeyi tercih ediyorsa ben o adamın sevgisini sorgularım...

Bu börekler buzluktan hemen hazır çıkmadıysa bir hazırlanma süresi var değil mi, sabah kalkınca direk arayabilirdi kv veya akşam birlikte iseniz o zaman söylemeliydi.
Hadi hazır her şey, kalkın gelin denir mi ya, hadi denir diyelim de eşinin senin emeğine saygı göstermesi lazımdı bence, anne deniz erken kalkıp hazırladı, biz gelmeyelim demeliydi.
Tüm kusur ve kabahat eşte.
Yeni evli de değiliz yazmışsın, hiç konuşmadınız mı ev düzeni hakkında eşinizle.

Haklısınız ama hatalisiniz evet.

O an peki diyip ,hazirladiklarinizla yukarı çıkarsaydiniz.
Yenilip icildikten sonra, ayrılma safhasında, eşinize ya da kv. Nize ( hangisi daha anlayisliysa ) bu çağırma işi daha programlı olursa ikintaraf içinde daha iyi olacak denilse daha tatlı cozulebilirdi sanki.

Sonuçta bir rest çekiyorsanız , o zaman cikmayacaktiniz yukarıya. Ha çıkma gibi bir mecburiyet varsa ağız tadı bozulmadan hallolmaliydi.

Bunlarda daha önce eşinizin haberi var gibi bir konuşma geçmiş sanki.

Sorma valla ben de ayni durumdayim. Firsatini bulsa benimkiler bizim evden cikmazlar gunde 5 vakit yemek sofra isterler. Nerdeee boyle kahvaltiyi hazirlayip cagiran. anca ben enayi gibi hizmet etmeliyim

Sorma valla ben de ayni durumdayim. Firsatini bulsa benimkiler bizim evden cikmazlar gunde 5 vakit yemek sofra isterler. Nerdeee boyle kahvaltiyi hazirlayip cagiran. anca ben enayi gibi hizmet etmeliyim

Ben adım gibi eminim deniz hanım hazıt sofraya gitti ama bedelini ödemiştir, servis yapmıştır, sofrayı toplamıştır, kahve yapmıştır. Boşuna demiyoruz azıcık aş kaygısız baş diye.

Ben adım gibi eminim deniz hanım hazıt sofraya gitti ama bedelini ödemiştir, servis yapmıştır, sofrayı toplamıştır, kahve yapmıştır. Boşuna demiyoruz azıcık aş kaygısız baş diye.
Eh iste isi bilecen is yapmayacan o kadarini da ayarlamali insanlar.

Hata sende degil kocan da ve kv de de koca kadin dusunmuyor mu aksam beraber oturduk sabahta kari koca kahvaltilarini yapsinlar kapidan boreklerinizi yiyin kahvaltida diye uzatsan olur musun.esin gormuyormu senin hazirladigin kahvaltiyi anne atiyorum fatma da hazirlamis ona da ayip olmasin dese olur mu..bizim analarimiz niye boyle yapmiyor annem mesela sevdigim yemekleri borekleri yapar ya gonderir ya da isterseniz gelin der..ya da anne zaten yarin gelecegim o zaman yeriz derim..annem de belki esi istemiyordur belki keyif edeceklerdir huzursuzluk cikmasin diye tamam kizim nasil isterseniz der konu kapanir.ee tabi erkek erkekligini one surerek elini tezgaha vurarak korkutarak cikardir kv evine.kv de de oglumun dedigi oldu karisina sozunu geciriyor diye boburlenmistir kesin.sizinde burnunuzdan gelmistir o kahvalti kesin.

Bende kaynana yoktu ama teyze var kapı komşum. Aynı sürekli müdahale.sürekli sofra hazırken çağırma.laf anlamama. Verdim ayarı o gün bugündür salça olmuyor. Hayatına müdahale ediyor senin hatan yok. Hayatına parmak atmaya çalışıyor.

Çöpe atmak yerine sizde patates kızartmasını alıp oraya götürseniz insanlar yese ??? Gitmişken annesinede anne önceden haberi ver bidahakine böyle çok ani oldu masa hazırladım bende deseniz belki bu kadar büyümezdi bu konular bence

Demi ya? Uyanıyorsun kahvaltı hazır, miss.. kahvaltı hazırlamanın nesi romantik

Kv biraz anlayissiz kahvalti hazr dyorsun hala gelin yiyek dyor git ye sen yada wer borekten biraz basbasa yesinler dyilmi inte bazn dusuncesiz olablyor insan ama sende pattesi xope dokmeyecektin alcakton eline pattesi cikaaktn ewine koyacaktin sorarsa da kahvaltiya basladik sen cagrdin dyeceksin... Bu kdr bast

hatanın tamamı eşinde. ama en baştan aynı apartmanda oturmayacaktınız. tam bir bunalım sebebi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…