Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Keşke senin iş arkadaşlarında kocana ulaşsalar

Yok kendini böyle akliyorsunya sana diyecek birsey bulamiyorum. Ufacık 18 yaşında kizlarla tartışmaya giriyorsun yapmışlar bir cahillik. Ki sen koskoca kadin cahillikler yaparken ne yüzle kocasına ulaşıp kotuluyorsun. Neyi bukadar buyutuyorsun. Sanki canını almislar. Olmayan aile birliğinden bahsediyorsun. Benim gözümde ağır şizofrensin sen. Şu anlattıklarının hiçbirine inanmiyorum. Kendi hayal dünyanda yaşıyorsun. Evet beni ilgilendirmiyor senin hayatın ama burda gor mek zorunda kaldığım icin herkes gibi fikrimi soyleyebilirim. Olayı dün oluyor bugün tüm sulalelerine ulaşıp tüm gizemi çözüyorsun. Buna inanmak icin senin gibi hayal dünyası geniş olması gerek insanin

Keşke senin iş arkadaşlarında kocana ulaşsalar
Demi ya o kadar hırs yapmış ki hiç sevmediği kociskoşu oldu bir pırlanta imm şey birde ozel dedektif tutmaya gerek kalmadan işler aninda çözüldü roman tadında gerçekten bir konusu vardı hırsım kendimi korkutuyor diye hakliymis

İnanıp inanmıyor oluşun da benim zerre umrumda değil ama bu şekilde konumu sabote etmeye hakkın yok, ben burada kaliteli insanların görüşlerini dikkate alıyorum, sizin gibi sırf polemik olsun diye yorum yapanları dikkate almıyorum ısrarla yazmaya devam ediyorsunuz , inanmazsanız inanmayın ama daha fazla konumu işgal etmeyin sizin için de mi savcılıktan hakaretten suç duyurusunda bulunmamı istiyorsunuz ?

Böyle insanların var olması gerçekten korkunc. Düşünsene biri can sıkıntısından böyle masallar uydurabiliyor. Kafaya bak. Hangi müdüre karşı masasındaki adama bacak show yapar. Hangi müdüre 24 saat bu sitede yazabilir. Yok birde buna inananlar var yazik

Beni burda bilen biliyor asla polemiğe girmem kimseyle. Ama artık şu hikayelerini görmezden gelemiyorum inanki. Ben san hakaret etmedim. Kendi yazdigin şeyleri dile getirdim. Savcılığa verebilirsin. Senin hakkında yalan yanlış bilgiler aktarmiyorum. Senin yaptığın gibi

Çok abartmıyor musunuz? Yaşları da gerçekten küçük. Hem bu tarz şeyler sicile işleniyor en azından işlerini kaybetmeselerdi uzun vadede problem olur kesin zaten bu aşamaya gelinceye kadar ki korku yetermiş onlara.
Bir de aileye falan çok bulaşmayın bence. Biliyorsunuz çok değişik insanlar var dünyada nolur nolmaz...

Aaaa litfen ama kıskançlık yapma biz hepimiz onda gözü olan bir varlıklarız ama bak hatun kişi kocasına göz dikeni 1 günde buldu kocasına kadar ulaştı tabi bu arada işlerini haketmiştir üst düzey ya o acıdan biz gibiler ne anlar demi Ya hu masal desem değil dizi tadında desem yok başarısız tutmadı yani de kendi bile inanıyor anlattıklarına

Sizi arayan kisinin hemsire oldugunu nasil ogrendiniz diye sordum cvp vermediniz
Duzmece bi konu

Sizi arayan kisinin hemsire oldugunu nasil ogrendiniz diye sordum cvp vermediniz
Duzmece bi konu
Evet, sizde tarafınızı belli edip konumu yeterince sabote ettiğinize göre konudan uzaklaşabilirsiniz keza hiçbir şekilde alakasız yorumlarınızı dikkate almıyorum, inanıp inanmıyor oluşunuz da umrumda değil düzgünce okusaydınız burda onlarca insanın anladığı gibi sizde anlardınız

Yaw he he ne geçiyor elinize böyle herkese yok troll yok uyduruk hikaye demekle ? Hayattaki tek amacınız böyle herkesi karalamak mı ?

Siz gerçekten okuyor musunuz yazılanları ? Savcılık işlemleri 1 ay sürecek zaten denildi burada olayı çözen hastane yönetimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…