Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Özel numaranın da onunla bağlantısı olduğu kanıtlansın hepsini yapacağım.. daha bu kız 18'yaşında bir de ya ..

İşin garip kısmı, bu kızı 3.aradığımda telefona bir erkek çıktı bu telefonu ben kullanıyorum dedi kapattı ve beni WhatsApptan vs engellemişti..
Foyası çıkınca bi baskasını konusturup üstündeki okları çekmeye çalısmıstır ben yaptım demesini bekleyemeyiz öyle olsa en basta gizliden aramazdı

Başhekim aile dostumuz, emin olun beni dikkate alacaktır ki alması için de elimden geleni yapacağım..
Yok canım herhalükarda bu suc özeli devleti yok benim dediğim rumuz olayı devlette var özelde böyle bi uygulama varmı derken o rumuz olayını kastettim yoksa böyle bi durumda özel devlet farketmez hiç bi personel özel olsun devlet olsun böyle görev ihlali kötüye kullanım yapamaz yaptıgı an zaten gereken yapılır cünkü dediğim gbi hassas bi konu ve çok önem verilir hastanede buna

Evet haklısın canım bunu yapanlar her kimse bedelini ödemeli, hayatta yuvaya göz dikmek huzur bozmak bu kadar basit olmamalı.. ama bu kadar art niyetli nasıl olabilir insanlar ? Ben buna hayret ediyorum etrafta hiç mi bekar erkek yok..

Bana bu konuda eşiniz masum gibi geldi. Hastanedeki kızların işi gibi. Özel bilgilerin bu şekilde kullanılması hoş değil. Elinizden geleni yapın. Siz eşinize daha ters tepki verirdiniz belki o da kaldıramazdı yuvanızın yıkılmasına kadar gidebilirdi Allah korusun.

Art niyetli insan bunu düşünmezki canım evli mi degilmi vs kirişi kırmış zaten niyeti bozmuş ama tabiki hakkınızı arayın kesinlikle boşvermeyin bugün size yarın baskasına yapar bu kişi

Hastaneden arayan kızın yanlışlıkla araması imkansız, numarasını tekrar gizli yapmayı unutmuş olabilir. Hastanede çalıştığını nasıl öğrendiniz? yani ya eşinizi beğendiler ya da size gıcıklık yapmak istediler, eşinize yüklenmeyin. işin peşini de bırakmayın görsün edepsizler

Ben kendim bile sisteme eski numaramı yazdım hastanede öyle seyler dönüyor ki personel personelin numarasını alıyor başıma gelmedi ama önlem olsun diye eski numaramı yazdım tabi hataların bunu yapmasını önermem cünkü tedavi sürece ile bilgi verilmesi gerekiyor önemli bişry oluyor aramıyor ulaşılamıyor oyuzden bu tür insanları ifşa edin ki baskalarınada yapmasınlar

Haklısınız ama maalesef eşimden de kuşkulanıyorum acaba ben yokken bakıştı vs de cesaretlendirdi mi karşı tarafı diye düşünmeden edemiyorum ..

Hastaların *

Haklısınız ama maalesef eşimden de kuşkulanıyorum acaba ben yokken bakıştı vs de cesaretlendirdi mi karşı tarafı diye düşünmeden edemiyorum ..
Haklısınız tedbiri elden bırakmayın tabi ama günümüzde maalesef erkeğin cesaretlendirmesene gerek bile olmuyor bazen

Facebook profilinden öğrendim terlikçiyi ararken yanlışlıkla eşimi aramış ama aynı zaman dilimi içerisinde .. hep yalan dolan, olay savcılığa intikal etti deyince de nedense korkmuş gibi değildi 18 yaşında profesyonel yalancı olmuş insanlar..

Evet haklısın canım ama artk hastanelere bile inan numara vermeyeğiz bu da bize ders oldu böyle acı bir tecrübe de yaşattılar sağolsunlar..
Haklısınız insan böyle bi durum yasayınca haklı olarak vermek istemez umarım bi an önce çözülür canım Allah kolaylık versin

Eşime güvenirdim. Eşiniz kesinlikle haklı bence.
Sanırım burda okumuştum. Bir arkadaşa iğne yalan hemşir çok güzelsiniz tanışabilir miyiz diye aramıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…