- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Özel numaranın da onunla bağlantısı olduğu kanıtlansın hepsini yapacağım.. daha bu kız 18'yaşında bir de ya ..Ben olsam gsm şirketlerine gider bu hemşirenin numarasına çok yakın bi numara bulmaya çalışırım.
Sonra hemşirenin numarasını malum sitelerde "arayın, tanışalım. Tırmala beni, kaşı beni" gibi sloganlarla paylaşırım
Daha sonra olay yasal boyuta geçerse de, "bir rakamı yanlış yazınca benim numaram yerine hemşirenin numarasını yazmışım farketmeden. Aynı metni her siteye kopyala yapıştır yaptığım için de farketmedim numaradaki hatayı" derdim
Başhekim aile dostumuz, emin olun beni dikkate alacaktır ki alması için de elimden geleni yapacağım..Tabi bu dediğim olay devlet hastanesinde gerçekleşiyor özeli bilmiyorum böyle bi uygulaması varmı
Foyası çıkınca bi baskasını konusturup üstündeki okları çekmeye çalısmıstır ben yaptım demesini bekleyemeyiz öyle olsa en basta gizliden aramazdıİşin garip kısmı, bu kızı 3.aradığımda telefona bir erkek çıktı bu telefonu ben kullanıyorum dedi kapattı ve beni WhatsApptan vs engellemişti..
Yok canım herhalükarda bu suc özeli devleti yok benim dediğim rumuz olayı devlette var özelde böyle bi uygulama varmı derken o rumuz olayını kastettim yoksa böyle bi durumda özel devlet farketmez hiç bi personel özel olsun devlet olsun böyle görev ihlali kötüye kullanım yapamaz yaptıgı an zaten gereken yapılır cünkü dediğim gbi hassas bi konu ve çok önem verilir hastanede bunaBaşhekim aile dostumuz, emin olun beni dikkate alacaktır ki alması için de elimden geleni yapacağım..
Evet haklısın canım bunu yapanlar her kimse bedelini ödemeli, hayatta yuvaya göz dikmek huzur bozmak bu kadar basit olmamalı.. ama bu kadar art niyetli nasıl olabilir insanlar ? Ben buna hayret ediyorum etrafta hiç mi bekar erkek yok..Yok canım herhalükarda bu suc özeli devleti yok benim dediğim rumuz olayı devlette var özelde böyle bi uygulama varmı derken o rumuz olayını kastettim yoksa böyle bi durumda özel devlet farketmez hiç bi personel özel olsun devlet olsun böyle görev ihlali kötüye kullanım yapamaz yaptıgı an zaten gereken yapılır cünkü dediğim gbi hassas bi konu ve çok önem verilir hastanede buna
Bana bu konuda eşiniz masum gibi geldi. Hastanedeki kızların işi gibi. Özel bilgilerin bu şekilde kullanılması hoş değil. Elinizden geleni yapın. Siz eşinize daha ters tepki verirdiniz belki o da kaldıramazdı yuvanızın yıkılmasına kadar gidebilirdi Allah korusun.Merhaba Arkadaşlar;
Bu sabah eşimi özel numara aradı eşim açtı eşimin adı soyadıyla hitap etti kadın sesiydi sahibinden.com'da kiralık ev ilanınıza istinaden aradım dedi, eşim öyle bir ilanımız yok dedi ben şüpheyi aldım telefonu kaptım tabi, kimsiniz neden arıyorsunuz dedim? Eşiniz ilan vermiş dedi ilan numarası nedir dedim uyduruk bir numara verdi zaten böyle bir ilan da yok- akabinde eşimin T.C.kimlik numarasından tutun da açık ikametgah adresimize kadar hatta babasının adına kadar söyledi. Sonra dalga geçmeye başladı babası bize numarasını verdi eşiniz bakarmış görücü arıyormuş dedi güldü siz kimsiniz de bizimle dalga geçiyorsunuz dedim 28 yaşındayım ben dedi ki sesi daha büyük geliyordu benim adım Eda arkadaşımın adı Nur eşiniz bizi iyi tanır bizde zaten sizi aramadık dedi pat telefonu kapattı
Sonrasında eşimi bir numara daha aradı biz bu verilerle savcılık yolunu tuttuk emniyete ifade verip şikayetçi olduk eşim Kuran-ı Kerim'e el basıyor onunla ilgisi olmadığına dair bu arada sonrasında arayan numara dün gittiğimiz hastaneden bir hemşireye aitmiş benim aklımda deli sorular kızla uzun uzadıya konuştum , konunun savcılığa intikal ettiğini ve gerçekleri itiraf etmezse kendisinin de başının yanacağını ifade ettim ama kız ısrarla inkar ediyor ve yanlış aradığını beyan ediyor..
Lütfen bana yardımcı olun, zekanıza güveniyorum..
Bu arada arayan kişi konferans görüşmesi yapıyordu yani tek kişi değillerdi..
Art niyetli insan bunu düşünmezki canım evli mi degilmi vs kirişi kırmış zaten niyeti bozmuş ama tabiki hakkınızı arayın kesinlikle boşvermeyin bugün size yarın baskasına yapar bu kişiEvet haklısın canım bunu yapanlar her kimse bedelini ödemeli, hayatta yuvaya göz dikmek huzur bozmak bu kadar basit olmamalı.. ama bu kadar art niyetli nasıl olabilir insanlar ? Ben buna hayret ediyorum etrafta hiç mi bekar erkek yok..
Haklısınız ama maalesef eşimden de kuşkulanıyorum acaba ben yokken bakıştı vs de cesaretlendirdi mi karşı tarafı diye düşünmeden edemiyorum ..Bana bu konuda eşiniz masum gibi geldi. Hastanedeki kızların işi gibi. Özel bilgilerin bu şekilde kullanılması hoş değil. Elinizden geleni yapın. Siz eşinize daha ters tepki verirdiniz belki o da kaldıramazdı yuvanızın yıkılmasına kadar gidebilirdi Allah korusun.
Hastaların *Ben kendim bile sisteme eski numaramı yazdım hastanede öyle seyler dönüyor ki personel personelin numarasını alıyor başıma gelmedi ama önlem olsun diye eski numaramı yazdım tabi hataların bunu yapmasını önermem cünkü tedavi sürece ile bilgi verilmesi gerekiyor önemli bişry oluyor aramıyor ulaşılamıyor oyuzden bu tür insanları ifşa edin ki baskalarınada yapmasınlar
Haklısınız tedbiri elden bırakmayın tabi ama günümüzde maalesef erkeğin cesaretlendirmesene gerek bile olmuyor bazenHaklısınız ama maalesef eşimden de kuşkulanıyorum acaba ben yokken bakıştı vs de cesaretlendirdi mi karşı tarafı diye düşünmeden edemiyorum ..
Facebook profilinden öğrendim terlikçiyi ararken yanlışlıkla eşimi aramış ama aynı zaman dilimi içerisinde .. hep yalan dolan, olay savcılığa intikal etti deyince de nedense korkmuş gibi değildi 18 yaşında profesyonel yalancı olmuş insanlar..Hastaneden arayan kızın yanlışlıkla araması imkansız, numarasını tekrar gizli yapmayı unutmuş olabilir. Hastanede çalıştığını nasıl öğrendiniz? yani ya eşinizi beğendiler ya da size gıcıklık yapmak istediler, eşinize yüklenmeyin. işin peşini de bırakmayın görsün edepsizler
Evet haklısın canım ama artk hastanelere bile inan numara vermeyeğiz bu da bize ders oldu böyle acı bir tecrübe de yaşattılar sağolsunlar..Hastaların *
Haklısınız insan böyle bi durum yasayınca haklı olarak vermek istemez umarım bi an önce çözülür canım Allah kolaylık versinEvet haklısın canım ama artk hastanelere bile inan numara vermeyeğiz bu da bize ders oldu böyle acı bir tecrübe de yaşattılar sağolsunlar..
Valla ben olsam hastane Yönetimi'ne de o kişileri şikayet ederdimHastaneye de mi gidemeyeceğiz artık ya..
Allah razı olsun teşekkür ederim yardımların için canım ..Haklısınız insan böyle bi durum yasayınca haklı olarak vermek istemez umarım bi an önce çözülür canım Allah kolaylık versin
Nasıl yani kim kime demiş tam olarak anlamadımEşime güvenirdim. Eşiniz kesinlikle haklı bence.
Sanırım burda okumuştum. Bir arkadaşa iğne yalan hemşir çok güzelsiniz tanışabilir miyiz diye aramıştı.
O kişileri işlerinden edinceye kadar uğraşacağım..Valla ben olsam hastane Yönetimi'ne de o kişileri şikayet ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?