- 11 Eylül 2025
- 14
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi pcosluhayat
-
Bende de pcos var, kilom yok zayıfım ama ilaçsız hiçbir şekilde adet olamıyorum, amh değerim de 6.3 sizlerde çatlatma hapları ya da iğnesi vs. Kullandınız mı öncesindeMerhabalar kızlar PCOS ile çocukluğumdan beri mücadele ediyorum şuan evliyim ve çocuğum maalesef olmadı 1 tüp bebek denemem de başarısız oldu bu yüzden beslenme ve alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim Pcos için Online Diyetisyen önerebilir misiniz.
Bende de pcos var, kilom yok zayıfım ama ilaçsız hiçbir şekilde adet olamıyorum, amh değerim de 6.3 sizlerde çatlatma hapları ya da iğnesi vs. Kullandınız mı öncesinhayir bend
Rabbim en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip etsin sizlere de bana da, çok ağladım içim dışıma çıkana kadar ama sabır gerek Rabbim sonunda mutlu edecek biliyorum bende şu an vitamin takviyesi kullanıyorum sonrasında hsg çekileceğim sonrasında da ilaç hayırlısıAmh değerim 1.51 di benim ve bir yumurtalığım kistten dolayı alındı o yüzden direkt tüp Bebek tedavisine geçildi ama üniversite hastanesinde oldu ve beş embriyo olmasına rağmen dondurma işlemi olduğu söylenmedi ilgilenmedi ikinci tüp bebek tedavisine baslamadan önce beslenmemi değiştireceğim
Diyetisyen ezgi sena turgut var instagramda. Pcosla ilgili paylaşımlar yapıyor bir inceleyin istersenizMerhabalar kızlar PCOS ile çocukluğumdan beri mücadele ediyorum şuan evliyim ve çocuğum maalesef olmadı 1 tüp bebek denemem de başarısız oldu bu yüzden beslenme ve alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim Pcos için Online Diyetisyen önerebilir misiniz.
Teşekkür ederimDiyetisyen ezgi sena turgut var instagramda. Pcosla ilgili paylaşımlar yapıyor bir inceleyin isterseniz
Diyetisyen ezgi sena turgut var instagramda. Pcosla ilgili paylaşımlar yapıyor bir inceleyin isterseniz
Tamamdır aklımdaDiyetisyene direkt başarısını sor kaç tane danışan kaç kilo verdi bunu korudu mu diye
Ben denedim memnun kaldim ama yarim biraktigim icin kilo aldim depresiyondaydim pko ve bebek icin tedavi derken kendimi yedim bitirdim.Merhabalar kızlar PCOS ile çocukluğumdan beri mücadele ediyorum şuan evliyim ve çocuğum maalesef olmadı 1 tüp bebek denemem de başarısız oldu bu yüzden beslenme ve alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim Pcos için Online Diyetisyen önerebilir misiniz.
Hızlı kilo verince hızlı alınıyor diyorlar siz peki sonradan daha fazla kilo aldıniz miBen denedim memnun kaldim ama yarim biraktigim icin kilo aldim depresiyondaydim pko ve bebek icin tedavi derken kendimi yedim bitirdim.
O yüzden kesinlikle diyetisyen Hatice nur Ege hanimi öneririm.
1. Pko için özellikle hazırlıyor
2. Çok sık dıyet uyguluyor
3. Devamlı yokluyor ve motive ediyor sabah akşam öğle mesaj atıyor. Öyle böyle değil aşırı umut edici motive edici güzel sözleriyle uyanıyorsun harika bir insan.
Diyet çok sık ve sana verilecek diyet listesi bende var ve akdeniz diyeti uygulayacaktır. Eğer başka hastalığın yoksa sana yarayan yaramayan belli bir besin yoksa sana yazabilirim ama istersen direk hatice hocayla yap 10 günde 5 kg gitti. 1 ay da 10 kilo vaad etmişti haklıymış yani devam etseydim ideal kilomdaydım şimdi belki de benimde tüp bebek yapmama gerek kalmayacaktı.. yol bize de göründü o yüzden bende tekrardan diyete başlicam canım
Benim başka sıkıntılarım da var bu yüzden kilo aldım ve alıyorum ama her bünye farklı bişey diyemem.. insülin direncim ve tiroid sorunlarımdan ötürü kilo vermekte zorlaniyorumHızlı kilo verince hızlı alınıyor diyorlar siz peki sonradan daha fazla kilo aldıniz mi
Bütçeniz elveriyorsa Ceren YavuzMerhabalar kızlar PCOS ile çocukluğumdan beri mücadele ediyorum şuan evliyim ve çocuğum maalesef olmadı 1 tüp bebek denemem de başarısız oldu bu yüzden beslenme ve alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim Pcos için Online Diyetisyen önerebilir misiniz.
İyi günler bende pcos varmış yeni öğrendimBen denedim memnun kaldim ama yarim biraktigim icin kilo aldim depresiyondaydim pko ve bebek icin tedavi derken kendimi yedim bitirdim.
O yüzden kesinlikle diyetisyen Hatice nur Ege hanimi öneririm.
1. Pko için özellikle hazırlıyor
2. Çok sık dıyet uyguluyor
3. Devamlı yokluyor ve motive ediyor sabah akşam öğle mesaj atıyor. Öyle böyle değil aşırı umut edici motive edici güzel sözleriyle uyanıyorsun harika bir insan.
Diyet çok sık ve sana verilecek diyet listesi bende var ve akdeniz diyeti uygulayacaktır. Eğer başka hastalığın yoksa sana yarayan yaramayan belli bir besin yoksa sana yazabilirim ama istersen direk hatice hocayla yap 10 günde 5 kg gitti. 1 ay da 10 kilo vaad etmişti haklıymış yani devam etseydim ideal kilomdaydım şimdi belki de benimde tüp bebek yapmama gerek kalmayacaktı.. yol bize de göründü o yüzden bende tekrardan diyete başlicam canım
Dyt Merve tuysuz sayesinde hamile kaldım ondan önce Ocean inesitol kullanmanızı öneririmMerhabalar kızlar PCOS ile çocukluğumdan beri mücadele ediyorum şuan evliyim ve çocuğum maalesef olmadı 1 tüp bebek denemem de başarısız oldu bu yüzden beslenme ve alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim Pcos için Online Diyetisyen önerebilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?