Pcoslu olup yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi????

canimm gecmis olsun..insallah tüplerin acik cikmistir..Rabbim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah :Saruboceq:
cnm bu testi adetimin 3. günü yaptırdım
ya sen beni nasıl rahatlattın anlatamam inş kiloda verebilirmde doğal yollardan bebeğim olur..
allahım her isteyene nasip etsin inş...

bitanem rahatlamana cok sevindim..
ne kadar stresle,korkuyla,umutsuzlukla yaklasirsan pcosa,o kadar vaktini aliyor inanki..
ben inaniyorum,sende inan,biraz azmet,ac kalmamak ve dengeli beslenmek kosuluyla fazlaliklarini ver bakalim..hersey dahada kolay olucak o zaman yerimseniben

sagol canım benım bakalım hastalıgımı bekliyorum bi olayımdaaa

mrb canım bilgi için çok sagoll.bilmiyorum napccam ben yaa hem çok korkuyorum anestezi olmak istiyorum ama burdada fiyatlar öyle canım.acıkcası fiyatlar benı zorlar ama bilmiyorum napcam.çok haklısın dogumda napcaz.allah yardımcımız olsun.inş.tüplerin açıktır canımmm

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve tahmin edeceğiniz gibi pco hastasıyım.10 yıldır tüp bebek hariç her tür tedaviyi denedim ancak başarılı bir sonuç alamadım ve 3 yıldır tedavilerime ara verdim bilindiği üzere pco nun belirtilerinden olan adet görememe benimde sorunumdu ancak ne değişti bilmiyorum yaklaşık 6 7 aydır düzenli olarak adet görüyorum (30 günde ) hiç şaşmıyor.ve geçen dayanamayıp doktora gittim şu an çok az pco görünümü olduğu ve bunun hamile olmama engel olmayacağını söyledi eşimle ben ne yapacağımızı bilemedik doktorun dediği kadarıyla ilişki günleri denk gelmemiş doğrudur çünkü taşınma telaşımız tayin stresimiz falan vardı.sanırım bilmeden yaptığım bişey pcoyu azalttı şu an en az seviyede bu arada hiç kilo vermedim.merak ettiğim şey aranızdan benim yaşadıklarımı yaşayıpta hamile kalan varmı?

canimm aramiza hosgeldin
ne kadar sanslisin massallah,bak pek bi sorun yokmus ne güzel..kafani takmadan calismalara basla bence yerimseniben
eczanelerdende rahatlikla bulabilecegin ovulasyon testleriyle tam gününe denk getirebilirsinyerimseniben
senin gibi olupta hamis kalan elbetteki vardir,düsün hic adet görmeyen pcoslu bayanlar bile kalabiliyorken,yani onu takma bile canima.s

umarım herşey yolunda gider teşekkürler:))

kaç yaşındasın aceba??
yaşla ilgili olabilir.genellikle 25 ile 30 yaş arası kadınlarda fazla oluyormuş

mrb canım aramıza hoşgeldin a.s. pco görüntünün azalmasınada çok sevındım canım.inş.güzel haberlerini alırız.

mrb arkadaşlar dün adet oldum yarın kontrolum var ve rahım filmi için rab-ndevu alcam dua dın benım için inş.kötü bişey çıkmazzzzz

selam arkadaslar gecen sene bu zamanlarda ben de hamile olduğumu ogrenmiştim ben de klomen ve pregnyl iğnesi ile hamile kaldım polikıstık over yuzunden yumurtalarım buyumuyordu yeterince
ilk ay gunde bir 2. ay gunde 2 adet klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldım simdi oğlum yaklasık bes aylık insallah siz de en kısa zamanda bu mutluluğu tadarsınız
selamlar.

mrb arkadaşlar dün adet oldum yarın kontrolum var ve rahım filmi için rab-ndevu alcam dua dın benım için inş.kötü bişey çıkmazzzzz
canimm dualarimiz seninle,icini ferah tut,temiz cikacak insallah..bu arada karar verdin mi?anestezi alacak misin?

canimmm Allah anali babali büyütmek nasip etsin insallah...
cok sagol yazdigin icin,umut oldun bizlerede..en kisa zamanda insallah hepimiz bu mutlulugu yasariz..:Saruboceq:
tatlim o dönemde ekstra kullandigin ilac vs.var miydi?
birde gebelik belirtilerin nelerdi bahsedebilir misin birazcik a.s.

cucu canım mrbb sagol canım evet karar verdım normal olcaaam inş.orda kararım degısmezse normal yaptrıcam canımmm.

mrb canım senınadına çok sevındım.güzel dileklerin içinde sagol allah razı olsun.inş.bizde kalcazz

kizlar carsamba günü hamilelik testine gidiyorummm...
insallah güzel haberlerle gelirimmm:1rolleyes:

ayy süper canım yaaa inş.güzel sonuclar alırsın bitanem senın için bol bol dua etcem canım hadı hayırlısıı .çarşambada gelmez şimdi sana :)

ayy süper canım yaaa inş.güzel sonuclar alırsın bitanem senın için bol bol dua etcem canım hadı hayırlısıı .çarşambada gelmez şimdi sana :)

CUCU ARKADAŞ, UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR...
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH...alkisalkisalkis

cok cok tesekkür ederim kizlar..
Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah... :Saruboceq:
son 2 gün ohaoldumsmile

mrb arkadaşlar cucu canımmm.dün hsg çektirdim canım rahım ve tüpler tertemiz hiçbi sorun yok bugun inş.kadın dogum doktoruma göstercem bakalım hayırlııssıı çok mutluyum çokkkkkkk:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…