canimm gecmis olsun..insallah tüplerin acik cikmistir..Rabbim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah :Saruboceq:bende 27 şbt çektirdim canım.çok ani oldu benimkisi.ve anestezili 415 tl,anestesisiz 335 tl idi.eşim korkarsın sen anestezili olsun dedi.hiç bi tahlil yapmadan 5 dk nın içinde aldılar beni oadaya.ama ben nasıl ağlıyorum kendimi bu fikre alıştırmamıştım çünkü.15 dk sürdü odaya almaları ve çıkarmaları.eşimi çağırmışlar uyanırken korktun mu diye sormuş.bende evet demişim.neden diye sormuş.bende geri uyanamamaktan demişim.
demem o ki korkuyorsan eğer anestezili yaptır.fiyatlar yerine göre değişir tabi.bazen düşünüyorum bu ağrıya dayanamayız diyoruz doğuma nasıl dayanıcaaaz allah (cc) kısmet eder de o günü görürsek.allah (cc) yardımcımız olsun
cnm bu testi adetimin 3. günü yaptırdım
ya sen beni nasıl rahatlattın anlatamam inş kiloda verebilirmde doğal yollardan bebeğim olur..
allahım her isteyene nasip etsin inş...
canimm hadi gözün aydin,bitmis farlutal..
tatlim acidan korkuyorsan yazilanlara hic kulak asma cünkü herkesin agri esigi farkli oluyor..
korkuyorum diyorsan sor doktoruna lokal anestezi yapabilirler sanirim..
hadi bakalim süper sonuclarla gelmeni bekliyorummalkisalkisalkis
bende 27 şbt çektirdim canım.çok ani oldu benimkisi.ve anestezili 415 tl,anestesisiz 335 tl idi.eşim korkarsın sen anestezili olsun dedi.hiç bi tahlil yapmadan 5 dk nın içinde aldılar beni oadaya.ama ben nasıl ağlıyorum kendimi bu fikre alıştırmamıştım çünkü.15 dk sürdü odaya almaları ve çıkarmaları.eşimi çağırmışlar uyanırken korktun mu diye sormuş.bende evet demişim.neden diye sormuş.bende geri uyanamamaktan demişim.
demem o ki korkuyorsan eğer anestezili yaptır.fiyatlar yerine göre değişir tabi.bazen düşünüyorum bu ağrıya dayanamayız diyoruz doğuma nasıl dayanıcaaaz allah (cc) kısmet eder de o günü görürsek.allah (cc) yardımcımız olsun
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve tahmin edeceğiniz gibi pco hastasıyım.10 yıldır tüp bebek hariç her tür tedaviyi denedim ancak başarılı bir sonuç alamadım ve 3 yıldır tedavilerime ara verdim bilindiği üzere pco nun belirtilerinden olan adet görememe benimde sorunumdu ancak ne değişti bilmiyorum yaklaşık 6 7 aydır düzenli olarak adet görüyorum (30 günde ) hiç şaşmıyor.ve geçen dayanamayıp doktora gittim şu an çok az pco görünümü olduğu ve bunun hamile olmama engel olmayacağını söyledi eşimle ben ne yapacağımızı bilemedik doktorun dediği kadarıyla ilişki günleri denk gelmemiş doğrudur çünkü taşınma telaşımız tayin stresimiz falan vardı.sanırım bilmeden yaptığım bişey pcoyu azalttı şu an en az seviyede bu arada hiç kilo vermedim.merak ettiğim şey aranızdan benim yaşadıklarımı yaşayıpta hamile kalan varmı?
canimm aramiza hosgeldin
ne kadar sanslisin massallah,bak pek bi sorun yokmus ne güzel..kafani takmadan calismalara basla bence yerimseniben
eczanelerdende rahatlikla bulabilecegin ovulasyon testleriyle tam gününe denk getirebilirsinyerimseniben
senin gibi olupta hamis kalan elbetteki vardir,düsün hic adet görmeyen pcoslu bayanlar bile kalabiliyorken,yani onu takma bile canima.s
umarım herşey yolunda gider teşekkürler:))
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve tahmin edeceğiniz gibi pco hastasıyım.10 yıldır tüp bebek hariç her tür tedaviyi denedim ancak başarılı bir sonuç alamadım ve 3 yıldır tedavilerime ara verdim bilindiği üzere pco nun belirtilerinden olan adet görememe benimde sorunumdu ancak ne değişti bilmiyorum yaklaşık 6 7 aydır düzenli olarak adet görüyorum (30 günde ) hiç şaşmıyor.ve geçen dayanamayıp doktora gittim şu an çok az pco görünümü olduğu ve bunun hamile olmama engel olmayacağını söyledi eşimle ben ne yapacağımızı bilemedik doktorun dediği kadarıyla ilişki günleri denk gelmemiş doğrudur çünkü taşınma telaşımız tayin stresimiz falan vardı.sanırım bilmeden yaptığım bişey pcoyu azalttı şu an en az seviyede bu arada hiç kilo vermedim.merak ettiğim şey aranızdan benim yaşadıklarımı yaşayıpta hamile kalan varmı?
canimm dualarimiz seninle,icini ferah tut,temiz cikacak insallah..bu arada karar verdin mi?anestezi alacak misin?mrb arkadaşlar dün adet oldum yarın kontrolum var ve rahım filmi için rab-ndevu alcam dua dın benım için inş.kötü bişey çıkmazzzzz
selam arkadaslar gecen sene bu zamanlarda ben de hamile olduğumu ogrenmiştim ben de klomen ve pregnyl iğnesi ile hamile kaldım polikıstık over yuzunden yumurtalarım buyumuyordu yeterince
ilk ay gunde bir 2. ay gunde 2 adet klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldım simdi oğlum yaklasık bes aylık insallah siz de en kısa zamanda bu mutluluğu tadarsınız
selamlar.
selam arkadaslar gecen sene bu zamanlarda ben de hamile olduğumu ogrenmiştim ben de klomen ve pregnyl iğnesi ile hamile kaldım polikıstık over yuzunden yumurtalarım buyumuyordu yeterince
ilk ay gunde bir 2. ay gunde 2 adet klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldım simdi oğlum yaklasık bes aylık insallah siz de en kısa zamanda bu mutluluğu tadarsınız
selamlar.
cucu canım mrbb sagol canım evet karar verdım normal olcaaam inş.orda kararım degısmezse normal yaptrıcam canımmm.
kizlar carsamba günü hamilelik testine gidiyorummm...
insallah güzel haberlerle gelirimmm:1rolleyes:
kizlar carsamba günü hamilelik testine gidiyorummm...
insallah güzel haberlerle gelirimmm:1rolleyes:
ayy süper canım yaaa inş.güzel sonuclar alırsın bitanem senın için bol bol dua etcem canım hadı hayırlısıı .çarşambada gelmez şimdi sana :)
CUCU ARKADAŞ, UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR...
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?