Yok yahu ben arkadaslar arasinda esprilerimle nam salmis bir insanimdir limonkiz gelse de eglensek derler
Belki de ingilizce turkce gibi esnek olmadigindan elverisli bir dil degildir :)
valla buradan pek belli olmadı
bir de o dile tam hakim olmayınca da zor, espri yapmak.
Çok romantik bir insan değilimdir hatta odunumdur aşk hikâkeyelerini sevmem falan ama uluslararası aşklar hep ilgilimi çekmiştir :)
Ben de şu anda Türk (ve maalesef müslüman da) olmayan birinden hoşlanıyorum (ah ahh hep büyük konuştum ben)
Sizi gayet iyi anlıyorum
Bence kültür farkı çok önemli ama siz bunu aşmış görünüyorsunuz
İnşallah sevdiğiniz adam ilerleyen zamanlarda değişmez
Bir de şu çok eşlilik konusuna önceden açıklık getirin bence
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım.
harmoni biz burada kaynattık bayagı ama kızmazsın umarım
ingilizcen mi iyi yani
Iyi mi bilemem ama yabancilar turk olduguma inanamiyor genelde guzel konusuyormusum (ne alakaysa) ama bu dis gorunusumden de olabilir
Espiri yaparm ama ingilizcede
Tesekkur ederim Harmoni hepimiz icin hayirlisi olsun
benımkı de benım iyi konustugumu iddia edıyor ama KPDS den 55 aldım en son
Anlasiyorsaniz iyi demek ki :)
çocuk benle basit konusacagım dıye cocugun konusması degıştı,ailesi zor anlıyormus bunu artık
Bizde oyle bisey olmadi ya ben anlayabiliyorum zaten anlamam daha iyi
Bu zaten litvan oldugundan oyle bir sorun olmadi (mukemmel ingilizce konusuyor o ayri)
Bir de yok litvanca cok zor bik bik diye otuyo bu aralar nasil sinir oluyorum ya
Biryil yurdisimda kaldim arap ulkesindeciki kes dusunun derim evet ilk etapta cok gorus ayriliklakri olmuyor hatta bizim gibi ne kadarcgelenek gorenekli olduklarini dusuebilirsiniz ancak cook farklilarr aile yasam iliskilere bakis acilari..tavsiyem arti ve eksileri bir kagidacyazin ve gozden gecirin ve bunu yaparkende kendinizi kandirmayin.
İkinizde müslümansınız çok fazla sorun olacağını sanmıyorum açıkcası. Hakkınızda hayırlısı olsun
bence zamanla şekillenir çok ağır basan duygular varsa
ama ne önemi varki bunun sonuçta müslüman değil misiniz ikiniz de
şimdi bu dediğimde yanlış anlaşılacak ama normlde biri hristiyana yahudiye filan aşık olur yada evleneyim der ya hani sorun edenler olur
o neyse ööle bişide değil bu bence gerçek aşk varsa sorun değil..yalnız önceden yaşanan bitakım kötü olaylar etkisini tamamen kaybetmeli
ve her insan aynı değildir bu unutulmamalı nereye kadar insanlara güvensiz yaşayabiliriz ama
her zaman tedbirli olmak da lazım umarım mutlu olursunuz herşeyin hayırlısı..
aslında evet içimi rahatlatan şey bu. evet kültürler de çok aynı ama olmasa bile şu var gerçekten müslüman gibi yaşayan biri zaten birine zulmetmez elinden geleni yapar. kaldı ki son günlerde annesiyle birlikte sürekli vakit geçiriyoruz. şu ana kadar bana ters gelen hiç birşey olmadı. ben onlara karşı çok açığım onlar da bana karşı çok açıklar.
güven konusunda da tam olarak o dediğiniz yerdeyim. güveniyor muyum evet ama tedbir hep bir yerlerde beni dürten emniyetim oluyor. ama işte eskiye dair şeyler henüz tamamen etkisiz değil. ama orada da şöyle bir şansım var ki muhattabım bazı konularda çok açık sözlülükten yana. eğer ben bir konuda soru işaretine sahipsem açık bir dille gidip soruyorum kendimi yemektense. bu olay böyle midir nasıldır bana açıkla dediğimde o zaten olayı anlıyor ve bana en açk ve ikna edici bir dille durumu anlatıyor.
şu başlığı okuyup şu mesajımı gören herkesten rica ediyorum lütfen açık gönüllülükle bana dualarınızı yollayın. çok ihtiyacımız var.
öncelikle dualarım seninle canım
bazı yazdıklarında kendimi gördüm azcık da olsa..
açık olmakta büyük yarar var bence şöle gör geçmişte o seni üzen olaylar olmasa
belki bugün bööle açık bi dialogu kurmak zor olurdu birisiyle..herşey tecrübe işte bu hayatta
bence aklına getirme olumsuzlukları ve' acaba mı ' ları o zaman göreceksin zaten karşındaki insanı iyce tanıyıp karakterini çözdüğünde
taşlar yerine oturmuş olacak sende çok rahat edeceksin eminim bundan canım sadece bu güzel başlangıcın tadını çıkar
ne mutlu bak farklılıklar görmemişsin ve hatta annesiyle bile zaman geçiriyosun bunlar büyük ve önemli şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?