Peki şimdi ne olacak? O Arap ben Türk!

Türkiyeye bir an önce gelin de 3 aile olalım inşallah tez zamanda, gerçi yüzük falımda 31 yaşında evlenecegım cıktı,harmoni sağolsun

Ay cok isterim. Cok sagol iyi dileklerin icin canim. Bizim de gelmemize en az bir yil var gibi gorunuyor. Kontrati dolmadi henuz. Biz gelene kadar da, siz evlenirsiniz hayirlisiyla. Super olur :)

Çok romantik bir insan değilimdir hatta odunumdur aşk hikâkeyelerini sevmem falan ama uluslararası aşklar hep ilgilimi çekmiştir :)
Ben de şu anda Türk (ve maalesef müslüman da) olmayan birinden hoşlanıyorum (ah ahh hep büyük konuştum ben)
Sizi gayet iyi anlıyorum

Bence kültür farkı çok önemli ama siz bunu aşmış görünüyorsunuz
İnşallah sevdiğiniz adam ilerleyen zamanlarda değişmez
Bir de şu çok eşlilik konusuna önceden açıklık getirin bence

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur

Ay cok isterim. Cok sagol iyi dileklerin icin canim. Bizim de gelmemize en az bir yil var gibi gorunuyor. Kontrati dolmadi henuz. Biz gelene kadar da, siz evlenirsiniz hayirlisiyla. Super olur :)

Ahh keşke, Allah söyletiyordur hayırlısıyla inşallah, her şey gönlümüzce olsun canım

sen yurtdısında mısın canım?

seninkine benzer ancak cok daha karmasik bir iliski sonunda evlendim. korkutuk asik degiliz diyorsan yol yakinken don bence. hayatini kolay yollar varken dolambacli yollardan yasamayi secme. tavsiye etmem.

eşin nereli acaba,merak ettim canım...

Hayır Türkiyedeyim :)
Ve çok aptalım

Siz evlenmeye karar verdiniz galiba yorumlardan tam anlayamadım da ? :)

niye aptal dedin kendine kız

ben Türkiyedeyım, internetten görüsüyorum... Babamın haberi yok sadece, en önemlisi de onun fikri... İngiliz benimki ve müslüman oldu. seninki platonik mi ve çocuk nerede...

niye aptal dedin kendine kız

ben Türkiyedeyım, internetten görüsüyorum... Babamın haberi yok sadece, en önemlisi de onun fikri... İngiliz benimki ve müslüman oldu. seninki platonik mi ve çocuk nerede...

Biraz uzun hikâye hatta anlatırsam tepki alırım diye korkuyorum çünkü bu konuda ben de önceden çok katıydım hiç affetmezdim ama işte büyük konuşmamak lazımmış
Aptalım çünkü böyle bir duruma kendimi sokmamam lazımdı :/

Platonik mi emin değilim sanırım öyle zaten bu platoniklik bende kader gibi bir şey
Çocuk yurtdışında ülkesinde yaşayıp gidiyor işte Tıp da okuduğundan fazla vakti yok
Siz nasıl tanıştınız?

Büyük konuşma konusuna gelince, Türkmenistanlı biri beni çok seviyordu burada, peşimden çok koştu, ben de yabancı diye istemıyordum, tabi başka sebepler de vardı istemememde.
Hayat işte; o zamanlar Türkmenistanlıya Türk değil diye olmaz derken, şimdi bir İngilize gayet sıcak bakabiliyorum

dediğim gibi internette İngilizcemi geliştirmek için chat yaparken arkadaş olduk, zamanla da duygular gelişti diyelim, gerçi onun aşkı kamerada beni görür görmez başlamış

Aslı ben evli değildim ama 2 sene Çek Cumhuriyetinden erkek arkadaşım oldu, 1 sene de Londra'da kaldım. Karma bilgilerimle aydınlatabilirim sıkıntıların olursa , özelden yazabilirsin

Artık sınırlar teknoloji sayesınde aşılıyor, internet sağolsun. Yine insanlar artık yurtdışına kolaylıkla gidebiliyor, yurt dışından da buraya tatile geliyorlar. Erişim kolaylaştı her şeye. O yüzden artık çok da yadırgamamak lazım bence. Bana çok normal geliyor, belki de içselleştirdim, ama olaganüstü de bir durum değil yani. Tabi yurtdısında yaşamak daha kolay olurdu yabancı evliliklerde, ama Türkiyede yaşamak da imkansız degıldır herhalde...

Karşılıksız aşk benim de hep kaderim oldu. şimdi de böyle zor aşk oldu dıyelım, bu yabancı çocuk örnegınde...

Aslı ben evli değildim ama 2 sene Çek Cumhuriyetinden erkek arkadaşım oldu, 1 sene de Londra'da kaldım. Karma bilgilerimle aydınlatabilirim sıkıntıların olursa , özelden yazabilirsin

tecrübelere çok ihtiyacım var, çok teşekkür ederim, yazacagım sana

ne güzel bak işte, seninki nereli peki?

Litvanyalı :)
Sma bu kuzey avrupalılar sanırım hiç esprıden falan anlamıyor her seferinde şaka olduğunu söylemem gerekiyor :))
Evet internetten sorunlar aşılabiliyor artık ama yine de ne bileyim ya

Sma bu kuzey avrupalılar sanırım hiç esprıden falan anlamıyor her seferinde şaka olduğunu söylemem gerekiyor :))

sakın sen espri yapamıyor olmayasın

Son düzenleme:

e benimki yapıyor espri ama ben daha iyi yapıyorum ondan, ama ben burada da gayet iyi espri yaparım kii

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…