Hic vaktim yoksen litvanca da öğrenırsın buna inat şimdi
Hic vaktim yok
Konu sahibesi inancli biri olmanizdan yola cikarak size istihareyi tavsiye ediyorum :)
Bir is hayirli mi hayirsiz mi anlamak icin yapiliyor bilmiyorsaniz :)
ya aslında ben de öyle düşündüm ama ben hiç göremiyorum ki
Hic vaktim yok
Konu sahibesi inancli biri olmanizdan yola cikarak size istihareyi tavsiye ediyorum :)
Bir is hayirli mi hayirsiz mi anlamak icin yapiliyor bilmiyorsaniz :)
ya aslında ben de öyle düşündüm ama ben hiç göremiyorum ki
konunu okumuştum canım daha önce
şimdi son gelişmelere o kadar sevindim ki :)))))))))))))))
"habibi" ne güzel bir hitap değil mi
birbirinize sevdiğinizi söyleyebildiniz mi sonunda.. ah ne güzel heyecandır o :)
Gözlerim doldu okuyunca çok hoş dilerim mutlu olursunuz
söyledik söyledik :) çok şükür
Rabbim sana çok daha güzelini nasip etsin canım
Irkın ne önemi var ki?
İnsan evlenirken;''Sonsuza Kadar'' diye imza atıyor,bu cümleyi içten söyleyebildiğiniz ve mutlu olacağınız bir insanı bulduğunuza
inanıyor ve eminseniz;bana göre ne IRK,ne de DİN önemlidir.
Sizin ırklarınız başka,dinleriniz aynı,ikiniz de dinarsınız...ayrılmayacağınız bir noktanız var..
Ancak yetişme şekli,ortamı,gelenekleri mutlaka farklı olacaktır,
Türkiye'de bile bölge bölge değişmiyor mu gelenekler?
Bu konuda;gelecek için daha detaylı düşünmeniz ve ailesini daha yakından tanımanız gerektiğini düşünüyorum...
Fakat bu cümleleriniz ile karşımda kör bir aşık var dedirtiyor malesef...
Üstte dediğim gibi Türkiye bile,bölge bölge değişir iken;
ve hatta aynı bölge de bulunan iller arasında,adet ve gelenek farklılıklarını barındırırken;
bambaşka bir ülkeye gelin gidip,sadece eşinizin sizi koruyup kollaması karşılığında kolay uyum sağlamanın kolay olacağını düşünmeniz hayalperestlik gibi
geliyor bana..
Mutlu olmazsınız demiyorum,elbetteki olabilirsiniz de
yorumumu negatif algılamanızı istemem..
Sadece aranızdaki bu sessiz,çekimser ve romantik aşkın büyüsüyle olası muhtemel şeyleri görmezden gelmeyin diyorum!
Yani demem o ki;
birbirinize kavuştuğunuzda,aranızdaki heyecan dinip rutinleştiğinde,gerçekler daha çıplaklaşmaya başlar!!!
Sadece karar alırken her şeyi düşünmeli...
Hakkınızda hayırlısı olsun!
onun ailesinin kabulu dışında bir problem yok diyorsanız bence o da bir problem değil.
onun ailesinde eğitimli kişiler, ileri gelenler de mi illaki tanıdıkla evlensin görüşündeler?
Sonra ilk defa alnımdan öptü, sen benim kadınımsın dedi. Elim ayağım titredi.
Herşey dilediğin gibi olur inşallah.
Mutluluğun daim olsun.
Allaah razı olsun
Nasıl mutlu oldum şu an acaba aşktan gözüm köreldi de ben mi öyle sanıyorum diyordum. En başından beri en çok dikkatimi çeken özelliği sadakatiydi. İlk benimle tanıştığında arap erkeklerinin kadınlarını avuçlarının içerisindeki değerli bir elmas gibi gördüklerini koruduklarını, onlar için sevdikleri kadını ne kadar önemli olduğunu anlatmıştı. .
Ahhhh! O "HABİBİ" ne güzel bir kelime değil mi? Türkçe olsa etkilenmem sanırım bu kadar. Kalbim dışarı çıkıp yerine girecek gibi oluyor. O kadar içeriden o kadar yürekten ki o kelime. Maşallah ne güzel anlatıyorsunuz eşinizi ya. Rabbim bize de nasip eder mi ki acaba
Neyse ki tüm Türk kadınları sizin gibi değil, tıpkı tüm Arap erkeklerinin sizin düşündüğünüz gibi olmaması durumu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?