Peki şimdi ne olacak? O Arap ben Türk!

Hic vaktim yok

Konu sahibesi inancli biri olmanizdan yola cikarak size istihareyi tavsiye ediyorum :)
Bir is hayirli mi hayirsiz mi anlamak icin yapiliyor bilmiyorsaniz :)

ya aslında ben de öyle düşündüm ama ben hiç göremiyorum ki

konunu okumuştum canım daha önce
şimdi son gelişmelere o kadar sevindim ki :)))))))))))))))
"habibi" ne güzel bir hitap değil mi
birbirinize sevdiğinizi söyleyebildiniz mi sonunda.. ah ne güzel heyecandır o :)

konunu okumuştum canım daha önce
şimdi son gelişmelere o kadar sevindim ki :)))))))))))))))
"habibi" ne güzel bir hitap değil mi
birbirinize sevdiğinizi söyleyebildiniz mi sonunda.. ah ne güzel heyecandır o :)

söyledik söyledik :) çok şükür

Gözlerim doldu okuyunca çok hoş dilerim mutlu olursunuz

Rabbim sana çok daha güzelini nasip etsin canım

nasıl gidiyor canım ilişkiniz,inş. her şey yolundadır
benimki işten dolayı gelemıyor, umutlar yavaş yavaş tükeniyor, bu gidişle çooook zor bizim iş

bide evlendikten sonra arap erkekleri çok değişiyor.

onun ailesinin kabulu dışında bir problem yok diyorsanız bence o da bir problem değil.
onun ailesinde eğitimli kişiler, ileri gelenler de mi illaki tanıdıkla evlensin görüşündeler?

ne dediğibi görmedinmi?
babası akademisyen, kız kardeşleri biri mimar biri gazeteci, ama abileri zorla aşiretten birileriyle evlendirmişler..
bu ne çelişkidir böyle?

Sonra ilk defa alnımdan öptü, sen benim kadınımsın dedi. Elim ayağım titredi.

benim tuhafıma gidiyor böyle konuşmalar.
eşim bana ciddi ciddi öle derse herhalde ensesine bir şamar yapıştırıp noluyoruz ya derim

bu arada ben yurtdışında yaşadım ve orda arap sevgilisi olan çok insanlarla tanıştım.
çoğunun dediği şey : burda (yani yurtdışında) arap erkekleri çok romantik, düşünceli efendi olurlar ama kendi ortamlarına girince, kendi ülkelerine dönünce bambaşka oluyorlar. anında değişiveriyorlar.

eğer gerçekten evlenmek istiyosan onunla bence kesinlikle onun ülkesinde yaşamayı kabul etme, türkiyeye yerleşin.

Son düzenleme:

niye aynı anca bi kaç kadınla evleniyorlar peki?

abartmayın yaaa
aşkımmmm daha güzel bence

Neyse ki tüm Türk kadınları sizin gibi değil, tıpkı tüm Arap erkeklerinin sizin düşündüğünüz gibi olmaması durumu gibi.

benim eşimde yabancı hiç bir sorun da yaşamıyorum. sen sorun etmedikten sonra kime ne düşer laf söylemek. dediğin kadar seviyorsan aşkına sahip çık o zaman ailen de herkes de saygı duyar ve kabul eder ilişkini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…