Yaşlıvaryemezler.com
10 evleri olsa 1 tllik sakıza beleşe konsalar zil takıp oynarlar
Ben götürdüm bizzat ellerimle teslim ettim, hiç bi sorun yoktu ne olduysa aksam dökmüşler sabah getirip koymuşlar, madem bir sorun vardı keşke aksam getirselerdi nedeniyle beraberİyi de ayıp yaptıkları,kapınıza niye bırakiyorlar ki?
Siz götürüp kapılarına mı bıraktınız?
Onca yoldan kendinize yük edip getirmişsiniz birde,nezaketen beğenmedilerse de kendileri gelip söyleyebilirlerdi böyle böyle diye ki bence ihtiyaç sahibi değillerse ona bile gerek yok.
Ne kadar ki pekmezin kilosu Allah aşkına.
Neyse bu size bahane olur,bir daha asla birşey getirmeyin.
Diyorum ya annemin başına da geldi geçen sene biz yapmadık köyde birinden aldık biri bize sipariş etti 11 kilo halen söyleniyor sonra şekerim var dedi yanmış dedi bedava verdiklerimiz pek tatlıydı ama pekmez de organik 60 lira bazı yerlerde kadından 30 a almıştık tadı da iyiydiBakmaz olur muyum başkalarına da baktırdım kesinlikle tadın bişey yok, onlar döktükleri için para vermek istemediler onu bunu bahane ettiler
Çok çok haklısınız demekkş bedava bekledilerBozuktu kırıktı içinde bişey vardı diye bir açıklama yapmadıklarından parasından kaçtıklarını düşünüyorum.
Senin bedava verdiğin pekmezler lezzetli gelmiştir para verip alınca tadı kaçmıştır :) sana ne kadar diye sorduklarında aaa estağfurullah ne parası aşk olsun demen lazımdı
Kesinlikle katılıyorum bende ilk basta öyle düşündüm aldılar getirip bıraktılar sonrada günahlarını almak istemedim birazdan kira vermeye gidecem çok sert şekilde tepkimi getircem zatenBence o kismını döküldü diye kendilerine ayirdilar.Bize bu kadari yeter niye para verelim dediler.Gelip kapiya biraktilar.Ama acayip ayip bir sey bu.Bir de hediye bulgurun bile kapiya birakilmasi.Ki buna bir aciklama bile bulamiyor insan. Dedigim gibi degilse bu iş.Ben de bisey bilmiyorum.
Aslında takıyorum çünkğ ben bu insanları aile gibi gördüm onlarda kızları gibi gördü, kendi evlatları bi kez olsun gitmezler ben bir ihtiyaçları var mı sürekli sorardım, tursudur nohuttur götürüp götürüp verirdim seviyorlar diye, şuan benim iyi olarak bildiğim insanlar bunlarmıymıs diye çok üzüldüm taaınmayı bile düşünüyorum, bu yaptıkları çok ağır oldu, ben zorla getirmedim sürekli istediler meraklıda değildim getirmeye 10 saatlik yolda dökğlmesin diye resmen kucağında getirdim ne eziyetlerle getirdimparasi fazla gelmistir varyemezlere
sindiremeyince de bi bahane bulup iade ettiler
yuzleri olmadigindan da kapinin onune biraktilar
bulguru da utandiklarindan koydular
yaşli olduklarindan da saglikli dusunemiyo olabilirler
fazla takma bence
Size bişey söyleyin mi kesinlikle katılıyorum,5 kuruş bırakmadan yiyecekler hem de o evlerisonra o evler cocuklara miras kaldiginda onlar catir catur yiyiyor o evleri
Normalde pahalı dediğimiz gibi bunun fiyatıda 20 liraydı çok uygundu gercektenDiyorum ya annemin başına da geldi geçen sene biz yapmadık köyde birinden aldık biri bize sipariş etti 11 kilo halen söyleniyor sonra şekerim var dedi yanmış dedi bedava verdiklerimiz pek tatlıydı ama pekmez de organik 60 lira bazı yerlerde kadından 30 a almıştık tadı da iyiydi
Size bişey söyleyin mi kesinlikle katılıyorum,5 kuruş bırakmadan yiyecekler hem de o evleri
Aaaa bedava o fiyata Yok ki zahmetli çok kaç kilo üzümden çıkıyorNormalde pahalı dediğimiz gibi bunun fiyatıda 20 liraydı çok uygundu gercekten
Bunu anlamıyorlar işte maaleeefAaaa bedava o fiyata Yok ki zahmetli çok kaç kilo üzümden çıkıyor
Hiç bir daha geri verme etrafında şarküteri varsa alabilirler biz de de vardı annem çok uğraştı sattık hepsini anneme harçlık oldu çok uğraşcıcı çok zahmetli almasınlarBunu anlamıyorlar işte maaleeef
Böyle işleri hiç sevmiyorum işte siz de bir daha aracı olmayın siz satan kadını düşündünüz belki ama işte insanoğlu türlü turlu huyu var.Ayip etmişler.Arkadaşlar ev sahibim kaç aydır sürekli organik pekmezle istiyordu memleketten, hatta bende olanı ben hep onlara vermiştim yaşlı çift canı çekmesin. yesinler diye, Yılbaşında memleketteydim aradılar pekmezini unutma diye gerçekten sürekli istiyorlardı . Yılbaşında memleketteydim, bizim akrabalardan bi kadın satıyordu pekmezi, maddi durumu çok kötü çocuklarına harçlık ediyordu ve gerçekten pekmezi çok güzeldi çok isteyen oluyordu.
Benden 4 kilo istediler, zor şartlarda otobüslerde getirdim pekmezi 10 saatlik yoldan, dün akşamda verdim hatta yanında bulgurda istediler , aksam pekmezle bulguru götürdüm, Ne kadar dedi bende fiyatını söyledim ,bulguru da annem gönderdi hediye dedim ( hepsi organik)
Sabah sınavdan geldim bi baktım , kapının önünde pekmezle bulgur duruyor ama pekmezin bası eksik ,şok oldum sinirlerim tavan yaptı, beni aradılar bayagı zaman sonra" pekmez açınca tastıda ev bark kalmadı her yere döküldü bu yüzden getirdiklerini söylediler önce ben sasırınca geri tadı hoşuma gitmedi felan dediler, bende bende yediğinizin aynısı pekmezin aynısı nasıl tadı farklı olur dedim, yaslı insanlar diye sesimi çıkarmadım sorun değil dedim, peki bulgur hediye geldi size onu niye bıraktınız diyince sustular, tepki gösterdiğimi anlayınca Aksam müsait misin sana gelelim bi dediler daha bana neyin açıklamasını yapacaklarsa , bende değilim k.bakmayın dedim kapattım.
Kaç gündür burnumdan pekmez diye getirdiler şimdi böyle yaptılar ,özellikle annemin hediyesi dediğim bulguru da görünce çok sinirlendim üzüldüm, ve bu insanlar çok zenginler gerçekten pekmezde çok uygundu çünkü kadın sırf satılsın diye kim ne verirse ona uygun satıyordu, Akşam cebimden gönderdim parasını kadına ve ben aldım yemiycem pekmezi, ben bu insanları gerçekten seviyordum ama şuan o kadar kırıldımki com ayıp ettiler resmen dalga geçer gibi iş yaptılar neden böyle yaptılar acaba aklım almıyor size yapılsa bu olay napardınız
(Bastan fiyatını herseyini biliyordu)
Ama ben olsam gicikligina soylerim.Krsinlikle haklısınızn bendekş pekmezi yediler çok beğendiklerini söylediler aynısından getirdim sonrada geri kapıya bırakıp gittiler aradan 1 gün geçmeden ve pekmezin yarısı yok
Valla araya mesafe koyBakmaz olur muyum, hatta başkalarına da tattırdım kesinlikle bişey yok mis gibi pekmez dediler, sorun döküldü diye getirdiklerini söylediler sonrada begenmedik dediler sürekli bahane aradılar
pekmez asitli mi ki tasacak,...akil var mantık var.bir daha sipariş almayın. yapılan da hos degil hiç..Arkadaşlar ev sahibim kaç aydır sürekli organik pekmezle istiyordu memleketten, hatta bende olanı ben hep onlara vermiştim yaşlı çift canı çekmesin. yesinler diye, Yılbaşında memleketteydim aradılar pekmezini unutma diye gerçekten sürekli istiyorlardı . Yılbaşında memleketteydim, bizim akrabalardan bi kadın satıyordu pekmezi, maddi durumu çok kötü çocuklarına harçlık ediyordu ve gerçekten pekmezi çok güzeldi çok isteyen oluyordu.
Benden 4 kilo istediler, zor şartlarda otobüslerde getirdim pekmezi 10 saatlik yoldan, dün akşamda verdim hatta yanında bulgurda istediler , aksam pekmezle bulguru götürdüm, Ne kadar dedi bende fiyatını söyledim ,bulguru da annem gönderdi hediye dedim ( hepsi organik)
Sabah sınavdan geldim bi baktım , kapının önünde pekmezle bulgur duruyor ama pekmezin bası eksik ,şok oldum sinirlerim tavan yaptı, beni aradılar bayagı zaman sonra" pekmez açınca tastıda ev bark kalmadı her yere döküldü bu yüzden getirdiklerini söylediler önce ben sasırınca geri tadı hoşuma gitmedi felan dediler, bende bende yediğinizin aynısı pekmezin aynısı nasıl tadı farklı olur dedim, yaslı insanlar diye sesimi çıkarmadım sorun değil dedim, peki bulgur hediye geldi size onu niye bıraktınız diyince sustular, tepki gösterdiğimi anlayınca Aksam müsait misin sana gelelim bi dediler daha bana neyin açıklamasını yapacaklarsa , bende değilim k.bakmayın dedim kapattım.
Kaç gündür burnumdan pekmez diye getirdiler şimdi böyle yaptılar ,özellikle annemin hediyesi dediğim bulguru da görünce çok sinirlendim üzüldüm, ve bu insanlar çok zenginler gerçekten pekmezde çok uygundu çünkü kadın sırf satılsın diye kim ne verirse ona uygun satıyordu, Akşam cebimden gönderdim parasını kadına ve ben aldım yemiycem pekmezi, ben bu insanları gerçekten seviyordum ama şuan o kadar kırıldımki com ayıp ettiler resmen dalga geçer gibi iş yaptılar neden böyle yaptılar acaba aklım almıyor size yapılsa bu olay napardınız
(Bastan fiyatını herseyini biliyordu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?