Pekmez olayı

Bu taraflara gelin alırız inşallah seni o zaman

Bizde yıllarca bedava verdik herkes şipariş verir çok beğenirler paralı diyince bahane bulurlar organik pekmez ama acaba o pekmez beklemiş olabilir mi ? Aldığınız kişiden bekleyince ekşiyip taşar tadına bak bir

Pekmezi kendisi yapsa tamam hediye beklesin hadi, ama kadın pekmeze para verip başkasından satın alıyor. Ne saçmalık yahu. Sebep ne olursa olsun yaptıklarını haklı çıkarmaz ama ben olsam konuşurdum hem merak ediyorum hem de yaptıkları terbiyesizlik için 2 çift laf sokmasam çatlarım çünkü ...

Bakmaz olur muyum başkalarına da baktırdım kesinlikle tadın bişey yok, onlar döktükleri için para vermek istemediler onu bunu bahane ettiler

Aynen öyle çok teşekkür edeeim
Aklıma ne geldi ,içine birşey girmiş olmasın.Ne biliyor,kıl mesela.Veya onlardan kaynaklı birşey,atiyorum elinde birşey vardır o düşer.Ben bir kere 5kiloluk süt kaynarken bulaşık yikiyordum.Elimden köpük bir sıçradı yaşa süte.Ne biliyim aklıma geldi.Gerci hadi pekmezde birşey oldu.Bulguru niye veriyorlar.Allah Allah acaba biri kabul etme falan dedi de ondan mı geri koydular.Bilemedim valla

Aksam çıkcam zaten laf sokmaya içinde kaldı o,

Olabilir ama pekmezin yarısı neden yok, hadi pekmezi getiriyor bulguru niye koyuyor, birde içinde bişey çıksa söylerler o yönden çekinmezler, sadece döküldü ev bark kalmadı diye verdiklerini söyle sonrada acaba tadında bişey olabilir mi dediler tadın da kefilim bişey olamaz bahane üstüne bahane

İyi de ayıp yaptıkları,kapınıza niye bırakiyorlar ki?
Siz götürüp kapılarına mı bıraktınız?
Onca yoldan kendinize yük edip getirmişsiniz birde,nezaketen beğenmedilerse de kendileri gelip söyleyebilirlerdi böyle böyle diye ki bence ihtiyaç sahibi değillerse ona bile gerek yok.
Ne kadar ki pekmezin kilosu Allah aşkına.
Neyse bu size bahane olur,bir daha asla birşey getirmeyin.

Bozuktu kırıktı içinde bişey vardı diye bir açıklama yapmadıklarından parasından kaçtıklarını düşünüyorum.
Senin bedava verdiğin pekmezler lezzetli gelmiştir para verip alınca tadı kaçmıştır :) sana ne kadar diye sorduklarında aaa estağfurullah ne parası aşk olsun demen lazımdı

Bence o kismını döküldü diye kendilerine ayirdilar.Bize bu kadari yeter niye para verelim dediler.Gelip kapiya biraktilar.Ama acayip ayip bir sey bu.Bir de hediye bulgurun bile kapiya birakilmasi.Ki buna bir aciklama bile bulamiyor insan. Dedigim gibi degilse bu iş.Ben de bisey bilmiyorum.

kapıya niye bırakmışlar. sordunuz mu? ben merak ettim şimdi. hadi herşey olabilir diyelim. hadi inandık falan. Kapıya niye bırakmışlar?

parasi fazla gelmistir varyemezlere
sindiremeyince de bi bahane bulup iade ettiler
yuzleri olmadigindan da kapinin onune biraktilar
bulguru da utandiklarindan koydular
yaşli olduklarindan da saglikli dusunemiyo olabilirler
fazla takma bence

Üstte mesaj yazan bir arkadaşın dediği gibi. O döküldü denilen kısmı aldılar bize bu kadar yeter deyip gerisini verdiler sana. Bulgurda sanırım işlerine yaramayacaktı. Çok uyanıklar çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…