Pekmez olayı

Böyle zengin oluyor bunlar, sen bi.şey istesen parasını almadan vericekler mi acaba çok merak ediyorum.

Son zamanlar okulla ilgili de sorunlarım var inanın bu da eklenince tuzu biberi oldu, aklı selim düşündüm söyle bi, ben ayağına kadar gittim götürdüm pekmezi, o neden ben evdeyken getirmedi kapıya koyup gitti ne kadar terbiyesizce ya

Tamamen samimiyeti kestim ç bu kadar nefret edeceğim aklıma gelmemişti maalesef, bana değilde insanların emeklerini düşünselerdi keşke

Sağlıkcıyım diye çok işleri düşüyordu bana , bu saatten sonra umrumda değiller, babada anlattığınız gibi yapıldı işte ne kadar ayıp ya, koskoca apartman sahibinin, para harcayacak yer bulamıyorlar inanın o kadar gereksiz şeye para harcıyorlar ki, 20 lira onlara battı

Sizin yaptığınız kişilik sahibi olduğunuzun göstergesidir, ne güzel emek var diyip teşekkür ediyorsunuz, keşke sizin gibi düşünselerdi, ne emek ne çekilen çile ne de başka bişey hiç umurlarında değil, deselerki çok sonra veririz yine önemli değil, ama küfür eder gibi kapıya bırakmaları çok terbiyesizce, ben de onlara bu ay ev pek ısınmadı begenmedim evinizi diye kirayı geç versem ya da eksik versem olur mu acaba

Bence de yanlış yapmışlar ama hemen gaza gelme annem hep halk bilmezse hak bilir diye tamam eski samimiyetin olmasın ama nezaketinle döv belki kibarliktan sonradan anlarlar

Hiç onların seviyesine düşmeyin yakışmaz... kirasını başkası ile gönderin belki onların yüzünü görmek istemediğinizi anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…