Pekmez olayı

Kesinlikle haklısınız, ben sevmiyorum bu tür olayları ama sürekli istediler duymazdan geldim, memlekete gidince arayınca ayıp olmasın diye getirdim, parasını vermese hiç önemli değildi ama kapıya koyması çok ayıptı

Ben evdeyken getirip verse yine anlarım ama kapıya koymak nedir sok geçirdim vallahi basımdan kaynar sular döküldü resmen, iyi niyetli olunca saf salak sandılar herhalde, gerçekten bunu hiç unutmam anneme bile diyemem asla, taşınmayı bile düşündüm o derece nefret ettim .

Ben nasıl götürdüysem ,onlarında aynı sekil getirmelerini beklerdim, gerçekten tadında sorun yok . asıl sorun pekmez döktük dediler ya para vermek istemediler, kadınla zaten apartmandaki herkes mesafeli şimdi daha iyi anladım kednını neden bu kadar sevmediklerini, bir daha asla umrumda olmaz böyle seyler

Ama ben olsam gicikligina soylerim.
Teyzecim kapiya koymussun begenmemissiniz ama pekmezin yarisi yok? Derdim

En azindan bilsin hatasini
Yarisini yiyince mi anlamis tadinin kotu oldugunu
2 kasikta anlar insan gerisine dokunmaz
O kadar çok şey söylemek geciyorki ama kadın kalp hastası kalp pili ne takılı inanın tıkanıp kalıyorsunuz bişey olur mazaallah diye

Valla araya mesafe koy
Ama gercekten koy
Soguk dur
Nedenini sorarlarsa da ..cekinme soyle.
Ayip ettiniz kapi onune birakmakla.yarisi da yok helali hos olsun ama tavriniz beni kirdi.
De
Çok haklısınız, kirayı vermeye gittim ev kalabalıktı kızları vardı, dedim pekmezi neden koydunuz çok ayıp ettiniz diye, sonra konuşalım müsait değilim dedi bide

Konuştunuz mu ev sahibiyle?
Gittim kira vermeye ev kalabalıktı kızları vardı, pekmezi neden koydunuz çok ayıp ettiniz felan dedim , o da sonra konuşalım müsait değilim şimdi dedi, inanın nefret ettim yüzünü görmek bile istemyrm o aikenin hatta yarısını sordum , yarış nerde dedim döküldü ev mahvoldu neler çektik felan diye söylenmeye başladı bende Allahtan szie bişey olmamış diyip arkamı dönmeden geldim,

Pekmezin yarısınınd döküldüğünü söylüyo başkada bişey deniyor , hakkımı asla helal etmiyorum beni böyle uğraştırdıgı için

Ayyy nasil insanlar bunlar. Tamam neyse kirayi musait oldugunuzda veririm deseydiniz keske.

Pekmezin yarısınınd döküldüğünü söylüyo başkada bişey deniyor , hakkımı asla helal etmiyorum beni böyle uğraştırdıgı için

100 lirayla kimse ne zenginlesir ne fakirlesir. Ama sizin gibi birini kaybettiler acaba farkindalar mi?

Sen daha sorma para da ister halı temizleme parası döktüyse kendi ahmaklığı sen inşallah taşınırsın burdan çık evlenirden müsait değilim sonra konuşalım diyorlar birde cidden konuşmasın diyorum üsteleme akıl noksanlığı var belli onları ikna edemezsin suçlu çıkarırlar uzak dur

Benim annem olsa o pekmez bozuk çıksa dahi bir şey demez, çöpe atar yine de o parayı verirdi.

Bir keresinde bir akrabamız başka bir akrabamızdan el işi çeyizlik birşeyler yapmasını istemiş. Kadın da ihtiyacı var. El emeği yapmış anneme iletmesi için vermiş. Yaptıran kadın fiyatını bilmesine rağmen pahalı deyip almamış. Annem kadına iade etmek ayıp, deyip kendisi aldı. Sipariş veren zengin annem emekli maaş ev kira.

Ayıp etmişler. Bundan sonra siz de pekmez, yada bir bardak su dahi vermeyin hiç bir şekilde.
Sizden parasız yemişler, şimdi para verince mi tanını beğenmemişler. Ayıp.

Baya baya almışlar pekmezden kendilerine yetecek kadar

Şahsen ben el emeği bir şey alsam tadını beğenmezsem sesimi bile çıkarmam. Öyle de naif biriyim. Ama bu dünyada hep öyle insanlar kazanıyor ve mutlu oluyor maalesef

Şahsen ben el emeği bir şey alsam tadını beğenmezsem sesimi bile çıkarmam. Öyle de naif biriyim. Ama bu dünyada hep öyle insanlar kazanıyor ve mutlu oluyor maalesef
ben de oğlumun Doğum için bi sayfadan kurabiye yaptırdım şeker hamurundan benim gönderdiğim basit bi görseldi ama bana verilen sanki anaokulu çocuğu yapmış gibi alakasız bişeydi :) hiç bişey demedim ilk şoku atlattıktan sonra ellerine sağlık çok güzel olmuş diyebildim Emek var el emeği ne yapayım orada fotoğrafı çıkarsam bu buna benzemiş mi yada bu kadar acemice yapılmış mı desem kadın hiç bişey diyemeyecekti .. konu sahibi konuşsa keşke tekrar ve inanmadığını söylese en azından bi akıllı kendileri olmaz... besbelli Canlarının çektiği kadarını almışlar

Köyde yapılıp geliyor ya, ona tenezzül edip para vermek istemezler. İnsanların emeği önemli değil, beleşe yapıyolar ya onlara göre. Biliyorum böyle insanları. Üstüne organik yazsalar süslü kurdeleyle bağlasalar böyle markete geri götürüp bu güzel değil diyemezler. Yazık değil mi o pekmez için ne kadar çaba sarf ediliyor. Büyütmesi ayrı toplaması pişirmesi ayrı. Hiç alttan almayın, muhattap da olmayın. Böyle yaşlı olunmaz. Bir sorun varsa insan gibi gelip söylesinler.

Kalp kırdıktan sonra 3 günlük dünya da mutlu olsalar nolur ki .bugün var yarın yokuz bu işler sırayla olursa onlar daha evvel gidici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…