Kesinlikle haklısınız, ben sevmiyorum bu tür olayları ama sürekli istediler duymazdan geldim, memlekete gidince arayınca ayıp olmasın diye getirdim, parasını vermese hiç önemli değildi ama kapıya koyması çok ayıptıHiç bir daha geri verme etrafında şarküteri varsa alabilirler biz de de vardı annem çok uğraştı sattık hepsini anneme harçlık oldu çok uğraşcıcı çok zahmetli almasınlar
Bu sene üzümleri iç Anadolu da güneş yaktı üzüm de azdı bağlarda
Hem senin hatan değil ki zorla alın demişsin
Ben evdeyken getirip verse yine anlarım ama kapıya koymak nedir sok geçirdim vallahi basımdan kaynar sular döküldü resmen, iyi niyetli olunca saf salak sandılar herhalde, gerçekten bunu hiç unutmam anneme bile diyemem asla, taşınmayı bile düşündüm o derece nefret ettim .Evlerinde taşsa da tadını beğenmeseler de aracıya getirtilen şey geri verilir mi hiç? ve siz daha samimi bir ilişkiye sahipsiniz sizi üzebileceklerini düşünmeleri lazımdı. Geri verme şekilleri de çok kaba.
Öğrenciyken ev sahibimle aynı sizinkine benzer ilişkim vardı. Hiç kimse için kendinizi o kadar yıpratıp fedakarlık yapmayın asla değmiyor. Her kuruş önemli tabi ama bence yine ucuza kurtulmuşsunuz bu insanlardan, artık sadece kira verirken muhatap olursunuz.
Ben nasıl götürdüysem ,onlarında aynı sekil getirmelerini beklerdim, gerçekten tadında sorun yok . asıl sorun pekmez döktük dediler ya para vermek istemediler, kadınla zaten apartmandaki herkes mesafeli şimdi daha iyi anladım kednını neden bu kadar sevmediklerini, bir daha asla umrumda olmaz böyle seylerBence parayla alakasi yok
Bastan sormuslar ogrenmisler tamam getir demisler.
Bence gercekten tadini begenmemis olabilirler..
Ama yaptiklari hos degil.
Sonucta sorabilirlerdi..biz begenmedik onceki gibi degil tadi ama napalim siparis verdik bir kere mecburen alalim..deselerdi sen belki geri alirdin pekmezi.
Tavirlari yanlis
Oluyor boyle seyler
Bir daha kimseye araci olmayin bence
O kadar çok şey söylemek geciyorki ama kadın kalp hastası kalp pili ne takılı inanın tıkanıp kalıyorsunuz bişey olur mazaallah diyeAma ben olsam gicikligina soylerim.
Teyzecim kapiya koymussun begenmemissiniz ama pekmezin yarisi yok? Derdim
En azindan bilsin hatasini
Yarisini yiyince mi anlamis tadinin kotu oldugunu
2 kasikta anlar insan gerisine dokunmaz
Çok haklısınız, kirayı vermeye gittim ev kalabalıktı kızları vardı, dedim pekmezi neden koydunuz çok ayıp ettiniz diye, sonra konuşalım müsait değilim dedi bideValla araya mesafe koy
Ama gercekten koy
Soguk dur
Nedenini sorarlarsa da ..cekinme soyle.
Ayip ettiniz kapi onune birakmakla.yarisi da yok helali hos olsun ama tavriniz beni kirdi.
De
Gittim kira vermeye ev kalabalıktı kızları vardı, pekmezi neden koydunuz çok ayıp ettiniz felan dedim , o da sonra konuşalım müsait değilim şimdi dedi, inanın nefret ettim yüzünü görmek bile istemyrm o aikenin hatta yarısını sordum , yarış nerde dedim döküldü ev mahvoldu neler çektik felan diye söylenmeye başladı bende Allahtan szie bişey olmamış diyip arkamı dönmeden geldim,Konuştunuz mu ev sahibiyle?
Gittim kira vermeye ev kalabalıktı kızları vardı, pekmezi neden koydunuz çok ayıp ettiniz felan dedim , o da sonra konuşalım müsait değilim şimdi dedi, inanın nefret ettim yüzünü görmek bile istemyrm o aikenin hatta yarısını sordum , yarış nerde dedim döküldü ev mahvoldu neler çektik felan diye söylenmeye başladı bende Allahtan szie bişey olmamış diyip arkamı dönmeden geldim,
Pekmezin yarısınınd döküldüğünü söylüyo başkada bişey deniyor , hakkımı asla helal etmiyorum beni böyle uğraştırdıgı için
İnanın uğraşmak istemedim zamanım yk memlekete gitcem, 2 güne kadar ama bunu konuşmadan gitmycemAyyy nasil insanlar bunlar. Tamam neyse kirayi musait oldugunuzda veririm deseydiniz keske.
Bende onu düşünüyorum herşey para mı, hator denilen bişey yok hiç100 lirayla kimse ne zenginlesir ne fakirlesir. Ama sizin gibi birini kaybettiler acaba farkindalar mi?
Sen daha sorma para da ister halı temizleme parası döktüyse kendi ahmaklığı sen inşallah taşınırsın burdan çık evlenirden müsait değilim sonra konuşalım diyorlar birde cidden konuşmasın diyorum üsteleme akıl noksanlığı var belli onları ikna edemezsin suçlu çıkarırlar uzak durGittim kira vermeye ev kalabalıktı kızları vardı, pekmezi neden koydunuz çok ayıp ettiniz felan dedim , o da sonra konuşalım müsait değilim şimdi dedi, inanın nefret ettim yüzünü görmek bile istemyrm o aikenin hatta yarısını sordum , yarış nerde dedim döküldü ev mahvoldu neler çektik felan diye söylenmeye başladı bende Allahtan szie bişey olmamış diyip arkamı dönmeden geldim,
Arkadaşlar ev sahibim kaç aydır sürekli organik pekmezle istiyordu memleketten, hatta bende olanı ben hep onlara vermiştim yaşlı çift canı çekmesin. yesinler diye, Yılbaşında memleketteydim aradılar pekmezini unutma diye gerçekten sürekli istiyorlardı . Yılbaşında memleketteydim, bizim akrabalardan bi kadın satıyordu pekmezi, maddi durumu çok kötü çocuklarına harçlık ediyordu ve gerçekten pekmezi çok güzeldi çok isteyen oluyordu.
Benden 4 kilo istediler, zor şartlarda otobüslerde getirdim pekmezi 10 saatlik yoldan, dün akşamda verdim hatta yanında bulgurda istediler , aksam pekmezle bulguru götürdüm, Ne kadar dedi bende fiyatını söyledim ,bulguru da annem gönderdi hediye dedim ( hepsi organik)
Sabah sınavdan geldim bi baktım , kapının önünde pekmezle bulgur duruyor ama pekmezin bası eksik ,şok oldum sinirlerim tavan yaptı, beni aradılar bayagı zaman sonra" pekmez açınca tastıda ev bark kalmadı her yere döküldü bu yüzden getirdiklerini söylediler önce ben sasırınca geri tadı hoşuma gitmedi felan dediler, bende bende yediğinizin aynısı pekmezin aynısı nasıl tadı farklı olur dedim, yaslı insanlar diye sesimi çıkarmadım sorun değil dedim, peki bulgur hediye geldi size onu niye bıraktınız diyince sustular, tepki gösterdiğimi anlayınca Aksam müsait misin sana gelelim bi dediler daha bana neyin açıklamasını yapacaklarsa , bende değilim k.bakmayın dedim kapattım.
Kaç gündür burnumdan pekmez diye getirdiler şimdi böyle yaptılar ,özellikle annemin hediyesi dediğim bulguru da görünce çok sinirlendim üzüldüm, ve bu insanlar çok zenginler gerçekten pekmezde çok uygundu çünkü kadın sırf satılsın diye kim ne verirse ona uygun satıyordu, Akşam cebimden gönderdim parasını kadına ve ben aldım yemiycem pekmezi, ben bu insanları gerçekten seviyordum ama şuan o kadar kırıldımki com ayıp ettiler resmen dalga geçer gibi iş yaptılar neden böyle yaptılar acaba aklım almıyor size yapılsa bu olay napardınız
(Bastan fiyatını herseyini biliyordu)
Baya baya almışlar pekmezden kendilerine yetecek kadar2.5 litrelik kola şişesinin yarısındma biraz fazlası yoktu, taştı ev battı ilk basta o yüzden almıyoruz dediler sonra çevirdiler işte tadı istediğimiz gibi değildi diye, bendekş pekmezi yediler , yerken gayet çok begenmişlerdi. Dökülünce begenmediler.
Elbet o pekmez bir gün bitecek.Baya baya almışlar pekmezden kendilerine yetecek kadar
ben de oğlumun Doğum için bi sayfadan kurabiye yaptırdım şeker hamurundan benim gönderdiğim basit bi görseldi ama bana verilen sanki anaokulu çocuğu yapmış gibi alakasız bişeydi :) hiç bişey demedim ilk şoku atlattıktan sonra ellerine sağlık çok güzel olmuş diyebildimŞahsen ben el emeği bir şey alsam tadını beğenmezsem sesimi bile çıkarmam. Öyle de naif biriyim.Ama bu dünyada hep öyle insanlar kazanıyor ve mutlu oluyor maalesef
Kalp kırdıktan sonra 3 günlük dünya da mutlu olsalar nolur ki .Şahsen ben el emeği bir şey alsam tadını beğenmezsem sesimi bile çıkarmam. Öyle de naif biriyim.Ama bu dünyada hep öyle insanlar kazanıyor ve mutlu oluyor maalesef
+1beleş beklemişler trip atmışlar resmen..
çok mu yaşlılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?