Kac gündür pekmez istediler getirdim geri getirip kapıya bıraktılarPekmez pekmez pekmez
Ben hiçbir şey anlamadım.
Gerçekten ve pekmezden ibaret yazın
60 yaşlarında , olabilir hiç böyle düşünmedimbeleş beklemişler trip atmışlar resmen..
çok mu yaşlılar?
Bulguru da sen mi getirdin hediye diye?Kac gündür pekmez istediler getirdim geri getirip kapıya bıraktılar
Bulguru da istediler parasıyla diye ama, para almam ben hediye gönderdi annemBulguru da sen mi getirdin hediye diye?
Ona alındılar belki
60 yaşlarında , olabilir hiç böyle düşünmedim
İnanın çok zpruma gitti, hiç mi hatrım yoktu, bir iğneleri olsa yardıma ihtiyaçları olsa koşa koşa giderdim, onca yolu onlarla çektirip hiç bi açıklama yapmadan kapıya koymaları çok kırıldmAyip etmisler
Gorusmeyin elbette bir daha. Resmen ic etmisler
Aynen geri götür onlara.Bulguru da istediler parasıyla diye ama, para almam ben hediye gönderdi annem
İnanım çok uygun parası çok haklısınız olabilirçokta yaşlı sayılmazlar. akılları başlarındadır.
senin ne parası hiç gerek yok demeni beklemişler.
Bastan söyledim zaten son anda duydukları bişey değilBir de böyle sipariş oluyorsa, litresi şu kadar, kilosu buymuş baştan söyle.
İnanım çok uygun parası çok haklısınız olabilir
Kesinlikle benimde bu zoruma gitti, birde bana haber vermediler beni balkonda görünce geldiğini gördükten sonra arama zahmetşnde bulundularvalla uygun olmasa bile sipariş etmişler terbiyesizlik yaptıkları.
birde kapıya bırakmışlar.
Bence pasif kalmışsınBastan söyledim zaten son anda duydukları bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?