peluş ayı

Tek Gül değil mesela şakayıl en sevdiğim çiçek bulamadı mı papatya o da kı yok kaktüs. Gül kolaya kaçmadır benim için
sakayik cok pahali yani bir buketini 2-3 bin liraya alir anca. sakayikin muadili nasil papatya olur onu da anlamadim

siz genel olarak zor mu begeniyorsunuz? benim nisanlim bana farkli boyut ve renklerde 5-6 tane pelus ayicik almistir hicbirine boyle sinirlenmedim bazilarina evet cok sevinmedim yaa sekermis dedim gectim ama ne bileyim ayiya kurulmayin ya bakip bakip

Pahalı mı o kadar ya. Muadil değil papatya da severim demek istedim.
Hadi şakayık pahalı kaktüs alsın valla kırmızı Gülden iyidir. Ay hadi sarı pembe Gül olsun ama kırmızı olmasınnn. Bide koluna sıkıştırmış bir tane gülü

sizin ayi da yani cok ayiymis bana da pek sevimli gelmedi hjahajaahha simdi gordum fotografini ay ben de daha cok korukledim sinirinizi cok pardon. ama gulup gecin ya hediye icin valla caninizi sikmaniza degmez.

sizin ayi da yani cok ayiymis bana da pek sevimli gelmedi hjahajaahha simdi gordum fotografini ay ben de daha cok korukledim sinirinizi cok pardon. ama gulup gecin ya hediye icin valla caninizi sikmaniza degmez.
Bide bu açıdan bak yine mi sevimli değil bak nasıl bakıyor.

Öff şuna vereceği parayla yemek yerdik sinir bastı

Eklentiler

• 970154E3-B062-460A-9F30-18B899250A25.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 132
Bide bu açıdan bak yine mi sevimli değil bak nasıl bakıyor.

Öff şuna vereceği parayla yemek yerdik sinir bastı
Şapşal bir ayıcık işte. Bildiğin tedy bear, filmi de vardı bunun. Ayı canlanıyordu falan. Çok üstüne gitmeyin ayının, gece Chucky gibi canlanır falan.

Sevimliymiş. Temizlik malzemeleri ve yumuşatıcı yanındaki oyuncakları da sevimli bulan biri olarak beni rahatsız etmedi.

Ben kesme çiçek sevmiyorum ve onlara harcanan parayı gereksiz buluyorum. Bu hediye gelse , karşı tarafın parasını bu ürüne harcaması yerine beraber bir çay vb içmeyi, onunla beraber zaman geçirmeyi tercih ederdim.

Üstteki yoruma da yazdım şuna verilen parayla yemek yerdik gülde kurudu bile

+10000 bir Demet şakayık buketine ruhumu verebilirim.
Bence de. Bana da bir demet gül yerine bir adet lale hadi laleyi de geçtim bir adet ay çiçeği getirse daha çok hoşuma gider mesela. Ben en son uyardım bana bir daha gül alma olur mu ben gül sevmem dedim sarı al turuncu al evrende bir tek kırmizı gül yok ya, bu ne kolaya kaçmaktır. Aldığı çıceğin benim karakterimi yansıtmadığı taktir de ne önemi var ki? Bu durum, onun hediye alırken bu kadın ne sever onu ne mutlu eder diye düşünmediğini gösterir. Bahçeden bir adet yasemin ya da başka bir şey koparıp getirse daha mutlu olurum.

Bence alınan hediye değil sizi tanımadığını önceliklerimiz zevkinizi anlayamamış olması kırmış. Benim de dünyanın en güzel annesi madalyam var anneler günü hediyesi sinir küpü olmuştum gördüğümde bir sürü eksiğim varken ve bunlardan haberdarken alınan hediyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…