- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Tamam işte tek gül almamış peluş ayı da almış.Tek Gül değil mesela şakayıl en sevdiğim çiçek bulamadı mı papatya o da kı yok kaktüs. Gül kolaya kaçmadır benim için
sakayik cok pahali yani bir buketini 2-3 bin liraya alir anca. sakayikin muadili nasil papatya olur onu da anlamadimTek Gül değil mesela şakayıl en sevdiğim çiçek bulamadı mı papatya o da kı yok kaktüs. Gül kolaya kaçmadır benim için
sakayik cok pahali yani bir buketini 2-3 bin liraya alir anca. sakayikin muadili nasil papatya olur onu da anlamadim
siz genel olarak zor mu begeniyorsunuz? benim nisanlim bana farkli boyut ve renklerde 5-6 tane pelus ayicik almistir hicbirine boyle sinirlenmedimbazilarina evet cok sevinmedim yaa sekermis dedim gectim ama ne bileyim ayiya kurulmayin ya bakip bakip
Tamam işte tek gül almamış peluş ayı da almış.
sizin ayi da yani cok ayiymis bana da pek sevimli gelmedi hjahajaahha simdi gordum fotografiniPahalı mı o kadar ya. Muadil değil papatya da severim demek istedim.
Hadi şakayık pahalı kaktüs alsın valla kırmızı Gülden iyidir. Ay hadi sarı pembe Gül olsun ama kırmızı olmasınnn. Bide koluna sıkıştırmış bir tane gülü
Mantıken doğru ama, tek gül değil.Ahahahah mrlfmclekdsinirim bozuldu
Bide bu açıdan bak yine mi sevimli değilsizin ayi da yani cok ayiymis bana da pek sevimli gelmedi hjahajaahha simdi gordum fotografiniay ben de daha cok korukledim sinirinizi cok pardon. ama gulup gecin ya hediye icin valla caninizi sikmaniza degmez.
AhahahahMantıken doğru ama, tek gül değil.Dua edin bir oğlak burcu ile karşı karşıya değilsiniz. Sinirden kuduruyorum, o sırada ağzıma gofret tepiyor adam.
Şapşal bir ayıcık işte. Bildiğin tedy bear, filmi de vardı bunun. Ayı canlanıyordu falan.Bide bu açıdan bak yine mi sevimli değilbak nasıl bakıyor.
Öff şuna vereceği parayla yemek yerdik sinir bastı
Sevimliymiş. Temizlik malzemeleri ve yumuşatıcı yanındaki oyuncakları da sevimli bulan biri olarak beni rahatsız etmedi.
Ben kesme çiçek sevmiyorum ve onlara harcanan parayı gereksiz buluyorum. Bu hediye gelse , karşı tarafın parasını bu ürüne harcaması yerine beraber bir çay vb içmeyi, onunla beraber zaman geçirmeyi tercih ederdim.
Şapşal bir ayıcık işte. Bildiğin tedy bear, filmi de vardı bunun. Ayı canlanıyordu falan.Çok üstüne gitmeyin ayının, gece Chucky gibi canlanır falan.
Bence de. Bana da bir demet gül yerine bir adet lale hadi laleyi de geçtim bir adet ay çiçeği getirse daha çok hoşuma gider mesela. Ben en son uyardım bana bir daha gül alma olur mu ben gül sevmem dedim+10000 bir Demet şakayık buketine ruhumu verebilirim.
Bide bu açıdan bak yine mi sevimli değilbak nasıl bakıyor.
Bide bu açıdan bak yine mi sevimli değilbak nasıl bakıyor.
Üstteki yoruma da yazdım şuna verilen parayla yemek yerdikgülde kurudu bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?