peluş ayı

Hediye deyince erkeklerin aklina neden pelus ayi geldigini oglum olunca anladim. Erkek bebeklere yonelik hemen her kiyafet, ya ayi, ya dinozor, ya araba ya da robotlu. Cogu aksesuar (Sapka, kemer askisi, vb) de yine pelus ayili.

Bence erkek cocuk anneleri olarak bu duzene bir son vermeli ve cicek, bocek temalarini cocuklarimiza bebekliginden itibaren kullanmaliyiz. Yoksa hepsi ayi gelip, ayi gidecek.

Aynisini yasadim desem malum siteden yollamisti dogum gunumde. Zaten böyle hediyeler sevmem bir de tasinacaktim bunu nereye sigdircam diye sinirlenmiştim Ama ona soyleyince de kollarında guller olmasi sevimli gelmis. Hem de kız kardesleri bu tarz hediyeleri severmis ondan almış. Sonra da unuttum gitti. Diğer yorumları okuyamadim ama çok takilmayin bence.

Daha kötüsü kalp şeklinde yastık
İkisinden de gelmedi bana henüz inşallah gelmez. Hak verdim size valla
İçinde i love you yazan kalp şeklinde yastık tutan ayıcık gelmişti bana

Konu sahibi merak etmeyin biraz zaman geçince daha işlevsel hediyeler bulabiliyorlar. Mesela eşim gecenlerde kutup ayısınin üzerine çıkmış penguen resimleri olan pijama almış efil efil çok rahat ama o ayı hep hayatımızda

Şöyle düşünün, en azından bunu almış kucağında taşımış kim ne der diye düşünmeden, o şekilde getirmiş. Bence de komik ama yani ben olsam sinir minir kalmazdı ölürdüm heralde gülmekten.

Eşim sevgiliylen kutulu gül alırdı, ilk bir iki sevindim baktım ki hep kutulu gül geliyor. Çakal karlos, elinde çiçek taşırken görülürse karizması çizilmesin diye kutulu gül alıp poşete koyup taşıyormuş, en son elime poşetle verince jetonum düştü. O zaman sinirlenip daha da alma demiştim. Ayı yine iyi kalıyor yani. Bak yine sinirlendim, yarın uyanınca bi çemkireyim.

Arkadaşıma nişanlısı ayı aldı. Baya bildiğin ayı boyutunda 180 falan gayet büyük bir ayı. Normal insan gibi evde yer kaplıyor. Arkadaşım sinirlendikçe tekme tokat girişiyor ayıya
Benimkisi de bu. Bembeyaz, çok sempatik.
Bir de bizim ev küçük, sığdıramıyoruz.

Eklentiler

• 420C6827-E058-4CEC-80C5-BCC5A577C82A.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 81
Bak evet bu konuda size katılıyorum winnie the poo olur oradaki eşek olur garfield olur bayılırım bu karakterlere

İşin goygoyu bir tarafa şu hususu göz önünde tutmakta fayda var hanımlar;
Birincisi herkesin sevgiyi anlama, içselleştirme ve ifade etme şekli birbirinden farklı.
Bknz: Beş Sevgi Dili - Gary Chapman
Bu kitabı okuyunuz, okutunuz.

İkincisi erkeklerle kadınlar arasında ciddi düşünce, mantık yürütme ve yorumlama farkları var.

Muhatabımızın sevgi dilini kendi cinsiyetimiz, mizacımız ve sevgi dilimizden oluşan bir bakış açısıyla yorumlarsak yanlış ilerleriz.

Benim sevgi dilim hediyedir mesela ama onun bile çeşitleri var.
Süs eşyası, obje vs sevmem bana göre hediye işlevsel olmalı.
Buket çiçek yerine şık bir saksı bitkisi daha makbule geçer mesela.
Üç günde solacak çiçeğe verilen paraya acırım.

Konuya bir de buradan bakan yorumlar olursa keyifle okunur.

Eşim her özel günde ya da beni kızdırdığında arada içinden geldiğinde cam vazoda çiçek yollar
ilk 2si hoşuma gitti sonraki gelenler de güzeldi ama artık fıttırdım evde vazo koleksiyonu oldu vazoların kendine ait dolabı vardı bende düşündüm düşündüm vazoların üzerine desenler çizip içine çiçek veya mumlar koyup ailelere dağıttım herkesin evindeler şu an

Peluş ayı diyince aklıma bir anım geldi. paylaşmak istedim :)

İlk çalıştığım yerde yıllarca tek personel olarak çalıştım .
Sonrasında bir kız aldılar satış elemanı olarak

Kızın yaş günüymüş o gün patron gidip kıza hediye olarak bir tane peluş ayı almış.
Beni de unutmamış .Bana da oturan kucağında üç tane yavrusu olan bir anne ayı almıştı

Neyse pasta v.s. sonra herkes masasına çekildi.

Akşam üzeri patronum yanıma gelip sana aldığım anne ayıyı veririr misin dedi aldı gitti.

Yarım saat sonra geldiğinde elinde başka bir anne peluş ayı ama bu seferki tek bebeği var kucağında.

Neden değiştirdiğini sordum.

İlerde üç çocuğum olursa eğer ona küfür etmeyim diye değiştirdiğini söylemişti.

Kendisi hep tek çocuk taraftarıydı.

Yıllarca bende kaldı hediye ayı ve taşınma esnasında kayıp bir kolunun içinde gitti.

Bu yaşıma geldim hala anlam veremediğim bir durumdur neden değiştirdiği.

Eskiler de kalan ama aklımdan çıkmayan günlerden biri.

sağlıkla kalın.

Benimde hediye çok önemlidir ama cidden tek güle atıyorum 20 30 lira vermeye acırım. Hele peluş yav napim şimdi beraber mi uyuyayım alıp gezmeye mi gideyim aksesuar olarak mı takayım.

Aylar önce aldığı saksı çiçeği misler gibi duruyor.

Ben de sevmem peluş vs.
Bana da 30 yaşındayken yolladı kocam, hem de iş yerime
Akşam eve götürdüm ve dedim ki, çociğimize almışsın bunu bak iyi sevdi de oynuyor.(çocuk da oynamadı aslında kapı tutuyor çarpmasın diye sadece)
Sonra kesildi bu peluş bilmem ne işleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…