- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Aynisini yasadim desem malum siteden yollamisti dogum gunumde. Zaten böyle hediyeler sevmem bir de tasinacaktim bunu nereye sigdircam diye sinirlenmiştimgülsem mi ağlasam mı bilemedim. Erkek arkadaşımla saçma bi konuşan tartıştık. 33 yaşındayım bugün peluş ayının koluna sıkıştırılmış Gül almış gelmiş ben şok
Neffeet ederim oyuncak ayıdan lisede hoştu o tür şeyler, ya bir kadının gönlünü almak için peluş ayı nedir. Normalde bugün sakinleşir unutur giderdim şuan regl dönemindeyim bide ayıya bakıp bakıp sinir basıyor.
Şimdi şunu okuyanlar pırlanta kolye mi alacaktı diyecekler var ama değil yaaa peluşta değil yani.
Hem bu ayı meselesi hem tartışma konusunda kendini ne yapmam gerektiğini bilmiyorum diye savunuyor e ben nasıl davranacağını liste yaparsam ne anlamı var. Bu özel şeyler bi kadınların mı içinden geliyor.
Erkekler çiçeksi sitesine girip çiçek seçip gönderme dışında neden beyinleri çalışmıyor (istisnalar hariç)
İçinde i love you yazan kalp şeklinde yastık tutan ayıcık gelmişti banaDaha kötüsü kalp şeklinde yastık
İkisinden de gelmedi bana henüzinşallah gelmez. Hak verdim size valla
Aman sizinki de saçma hediyeler resmi geçit töreni olmuş amaİçinde i love you yazan kalp şeklinde yastık tutan ayıcık gelmişti bana
Aslında hediye konusunda %90 başarılıdır. O yüzden bu % 10luk kismada bir şey demiyorum. Hevesi kırılmasınAman sizinki de saçma hediyeler resmi geçit töreni olmuş ama
O zaman kızmıyorum ben enişte beyeAslında hediye konusunda %90 başarılıdır. O yüzden bu % 10luk kismada bir şey demiyorum. Hevesi kırılmasın
Benimkisi de bu.Arkadaşıma nişanlısı ayı aldı. Baya bildiğin ayı boyutunda 180 falan gayet büyük bir ayı. Normal insan gibi evde yer kaplıyor. Arkadaşım sinirlendikçe tekme tokat girişiyor ayıya
Bak evet bu konuda size katılıyorum winnie the poo olur oradaki eşek olur garfield olur bayılırım bu karakterlereBen peluşları çok severim. Lamadan tut tembel hayvana kadar peluşlarım var. Yaş 36
Ayı peluş çok klasik haklısınız ben de olsam yok muydu bir dodo falan derdim yani
Ama düşünmüş ve gönül almaya çalışıyor diye bakmakta yarar var olaya.
Benimkisi de bu.Bembeyaz, çok sempatik.
Bir de bizim ev küçük, sığdıramıyoruz.
Aslında hediye konusunda %90 başarılıdır. O yüzden bu % 10luk kismada bir şey demiyorum. Hevesi kırılmasın
ben de böylesine sinir olur ve alınmasından hiç hoşlanmam mesela, bu ne böyle kocamanBenimkisi de bu.Bembeyaz, çok sempatik.
Bir de bizim ev küçük, sığdıramıyoruz.
İşin goygoyu bir tarafa şu hususu göz önünde tutmakta fayda var hanımlar;
Birincisi herkesin sevgiyi anlama, içselleştirme ve ifade etme şekli birbirinden farklı.
Bknz: Beş Sevgi Dili - Gary Chapman
Bu kitabı okuyunuz, okutunuz.
İkincisi erkeklerle kadınlar arasında ciddi düşünce, mantık yürütme ve yorumlama farkları var.
Muhatabımızın sevgi dilini kendi cinsiyetimiz, mizacımız ve sevgi dilimizden oluşan bir bakış açısıyla yorumlarsak yanlış ilerleriz.
Benim sevgi dilim hediyedir mesela ama onun bile çeşitleri var.
Süs eşyası, obje vs sevmem bana göre hediye işlevsel olmalı.
Buket çiçek yerine şık bir saksı bitkisi daha makbule geçer mesela.
Üç günde solacak çiçeğe verilen paraya acırım.
Konuya bir de buradan bakan yorumlar olursa keyifle okunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?