peluş ayı

gayet sıradan, özensiz bir hediye. aşırı kolaya kaçmak. bence sevmiyor ve önemsemiyor, bununla gönlünü alırım işte demiş geçmiş gibi. gerçekten içinden gelse, seni sevse senin sevip sevmediğin şeyleri ne yapar eder öğrenir ona göre bişey alırdı. bilemiyorum ben hep ince düşünülmüş, sahiden anlam barındıran hediyeler alırım, özellikle kafa yorarım alırken ve buna yakın biçimde karşılık gördüm şimdiye dek, bana hep böyle denk geldiği için şu an tuhaf karşıladım konudaki hediyeden ziyade bu özensizliği.

ayyy en sevmediğim şey.
peluş ayının kadınlara sevimli geldiği kanısına nasıl vardı bu erkekler

Hah sonunda. Bir ayı alanımız bile yok, enişteye üzüldüm, nankör dışında biri bişi yazdı.
Soradan özenilmemiş alayımda almış olayım hediyesi bu

Ben de hayatta ayıcık yok bilmem kalpli kutuda bsyker bsyler güller vs sevmem. Eşim bana da kocaman ayuick almıştı annemekrin üst kata koymustuk..sonra çocuğumuz olunca getirdik şimdi kızımız bayılıyor ayı diye dolaşıp sariliyor. Siz de koyun kenara ilede lazım olur.

Küçükmüş sizin peluş ayı. Benim eşim benim boyumda peluş ayı aldı. Bir gün hep beraber sahilde gezmeye bile gittik.
Benim en sevdiğim kalpli balondur. Daha çok mutlu eden az şey var. İnstagramda da pek çok fenomen hediye gelen gülleri, çikolataları, peluşları.. paylaşıyor. Bazısı seviyor. Bence kolaya kaçmak değil.

Kalpli uçan balona ben de bayılırım işte

şimdiki eşim olan adamın bana ilk hediyesi KPSS hazırlık kitabıydı . Sonra bana erzak kolisi hazırlamıştı Hediye diye . En sevindiğim hediye o olmuştu . 2 aylık peynir , zeytin , reçel , bal , kavurma , hepsi vardı . Hatta un bile vardı yurda bir getirdim koliyi , memleketten geldi zannetti herkes . Nasıl güzel kahvaltılar yaptık sayesinde anlatamam
Benim kızdığım şey hediye çeki alması olmuştu . Şimdi de alışveriş uygulamasında favorilere eklediğim şeylerden alıyor . Aklı ermiyor hediye almaya . Kavga etmeyin böyle şeyler için . Çok sevmediyseniz , yolda kağıt toplayan, cam silen bir çocuğa hediye edin

Bir erkekten son kez çiçek aldığımda yıl 2009’du. O tarihten sonra hiç bir erkek bana günahını bile vermedi Ben de sizin üzülmenize üzüldüm, bana o ayılı aranjmanlardan alınsa cidden çok sevinirdim hiç şaka yapmıyorum Adamın niyeti kötü değil, siz de fazla üstüne gitmeyin bence…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…