Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

hoşbuldum. abartmadan yedim, açık havada yürüdüm, hareket de edince çok iyi sonuç aldım şükür. bildirim bile yapmıştım ama pazartesi old. okudum sonradan geri sildim
evet sanırım karıştı aceleyle okuyunca....

çok merak ediyorum kilonu başa baş gidiyor sayılırız bakalım bu hafta açık fark mı atıcaz birbirimize yoksa berabere mii?? canım bir de çizelgeni bir daha düzenlerken boyunu metre cinsinden seç ve bmi değerinde görünsün

Son düzenleme:
kızlarr eğer face adresiniz var ise eklemek isterim sizlerii
kilomuzu görürdük hem burdan özelden resim yollanılamıyor maalesef

kardeşimdeyim ondan yazıyorum size.
18 aralıkta diyetisyene başladım hiç kaçamağım olmadı.
yalnız bu akşam dışardaydık ve kardeşime geldiğimde yemek saatiydi
börek yapıyordu ve ben yedim
pişmanlık duyuyo muyum acaba diye düşündüm hayır çünkü 3 taneydiler küçük küçüktüler.
başka hiçbir şey
yemedim akşam yemeği yerine. ama gün içindekidiğer menümüde yazayım

sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1 haş. yumurta
domates salatalık

ara
3 kayısı

öğle
1 dlm ekmek
3 kaşık yoğurt
3 parça tavuk
salata

ara
2 galeta

akaşam
3 küçük dlm patatesli börek

ara
saat 9 da yiyeceğim 2 mandalina.

evet aslında hep o şekilde yapıyordum ama bu kez böyle olmuş. pazartesi düzeltirim artık. ben de çok merak ediyorum.....memlekette çok hareketliydim (ev çok olunca) ama evde o kadar hareketli olamıyorum malesef

kızlarr eğer face adresiniz var ise eklemek isterim sizlerii
kilomuzu görürdük hem burdan özelden resim yollanılamıyor maalesef

çok iyi bir fikir. özelden yollayalım adlarımızı

kate
bak ben mormalde 63.8 kg ile 9 eylülde başlamıştım diyete. ama bir hafta aldım bir hafta verdim. en sonunda da fazlasıyla (64.6) tekrardan diyetisyen eşliğinde başladım diyete. ve şu an çok şükür sonuçtan memnunum

kendini topla ve gaza gel haydeee

Canım öncelikle hoşgeldin tekrar mevlütünüzü allah kabul etsin. Benimde diyetisyensiz olmayacak öyle görünüyo irade yok arkadaşıma kilo aldım dedim oda pek inanmıyodu resmimi yolladım hamile gibi duruyorsun dedi:-( düşün o derece kötüyüm ya acil kilo ver dedi daha önce onunla birlikte kilo vermiştik ben on kilo o 18kilo vermişti benim iyiliğim için çok şey söyledi ama bu kafa almıyo ya yine koptum güler beni atabilir sayfasından kötü örnek oluyorum :-(

amin, inş.
o zaman hemen diyetisyene katecim vakit kaybetme.

bak ben dün geldim bel ağrım var ev işide yapmadım fazla. hemen kpss ye başladım elimde kitap dahi yok (maşallah)

amin, inş.
o zaman hemen diyetisyene katecim vakit kaybetme.

bak ben dün geldim bel ağrım var ev işide yapmadım fazla. hemen kpss ye başladım elimde kitap dahi yok (maşallah)

Maaşallah berekallah azmin her konuda hiç kırılmasin üniversite hastanesinin diyetisyeni iyimidir acaba bezmi aleme gitmeyi düşünüyorum yani eski adıyla vakıf gureba muayene parası birşey değil tahliller çok tutuyor özele gitmek istemiyorum

benim doktor sağlık ocağında yaptır gel burası ücretli dedi. sen de sorsan belki tahlilleri sağlık ocağında yaptırmanı isteyebilir

evet babasınınkelebeğinin dediği gibi benim doktorumda sağlık ocağında yaptırabileceğimi söyledi ve yaptırdımda.

babasınınkelebeği senin diyetisyenin neler diyor mesela neler var listende programın nasıl her hafta değiişiyor mu

kate olur mu öyle şey ne demek sayfadan atmak ya devam ediceksin ya edecek!!! yaş ilerledikçe kilo yer ediyo unutma bunu bi 10yıl sonra kilo vermek istesende şimdi verebileceğin kadar kolay veremezsin ve yaş ilerledikçe kilo da alacaksın!! tek yapman gereken toparlanıp düzgün bir şekilde aramıza dönmen. benim bu hafta kaçamaklarla dolu oldu bugün olduğu gibi:18: ama pes etmek yok başlığımızda da bunu belirttik bir kerelik saldık diye toparlanamaz mıyız canım

Son düzenleme:
senin face in var mı kate
maalesef yok canım eşim izin vermiyor:-( buraya üye olmama bile zar zor ikna etmiştim

O gideceğim hastanede başka bir bölüme gitmiştim kayıt yaptırırken bir genç geldi diyetisyene 50lira ödemişti artık ssk si falan yokmu yada o kadar yinede alıyorlarmi bilmiyorum. Çünkü o hastanede bazı bölümlere ssknda olsa para alıyorlar. Ben 50lirayi gözden çıkarmistim tahliller için o hastaneye gidecektim ama sağlık ocağında oluyorsa ermeni hastanesine giderim çünkü daha önce o hastaneye gittim 9kilo vermiştim koruma programı almadan bırakmıştım gitmeyi özel olduğu için daha bi içime siniyor.

bugün yaptığım kaçamakları en iyisi yazmıyayım
2.300 kalori yemiş bulundum. sonra nasıl bir pişmanlık duyuyorum bu ne böyle yaaa

100 oklava yaptım spor olarak sadece

O zaman önce tahlillerimi yaptırayim sağlık ocağında hemen sonuçları alınca bir iki gün içinde gideyim diyetisyene. Ermeni hastanesine 2006da gitmiştim o zamanlar bir ay ücret alıyordu diğer ay kontrol gibi oluyordu inşallah yine öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…