Gülelimde ben okuyamiyorum yazısini:-( teldendan giriyorum ya görüntü var ses yok:-D
ohh be 2gündür veryansın ediyodum rakibem yok diyeeerakibem hoşgeldin, nasıl geçti fazla kaçırmadın umarım
canım elifeyzanı annesi hastanedeydi taş düşürdüğü için, karışmış sanırım.
hoşbuldum. abartmadan yedim, açık havada yürüdüm, hareket de edince çok iyi sonuç aldım şükür. bildirim bile yapmıştım ama pazartesi old. okudum sonradan geri sildim
evet sanırım karıştı aceleyle okuyunca....
kızlarr eğer face adresiniz var ise eklemek isterim sizlerii
kilomuzu görürdük hemburdan özelden resim yollanılamıyor maalesef
çok merak ediyorum kilonu başa baş gidiyor sayılırız bakalım bu hafta açık fark mı atıcaz birbirimize yoksa berabere mii?? canım bir de çizelgeni bir daha düzenlerken boyunu metre cinsinden seç ve bmi değerinde görünsün
kızlarr eğer face adresiniz var ise eklemek isterim sizlerii
kilomuzu görürdük hemburdan özelden resim yollanılamıyor maalesef
kate
bak ben mormalde 63.8 kg ile 9 eylülde başlamıştım diyete. ama bir hafta aldım bir hafta verdim. en sonunda da fazlasıyla (64.6) tekrardan diyetisyen eşliğinde başladım diyete. ve şu an çok şükür sonuçtan memnunum
kendini topla ve gaza gel haydeee
Canım öncelikle hoşgeldin tekrar mevlütünüzü allah kabul etsin. Benimde diyetisyensiz olmayacak öyle görünüyo irade yok arkadaşıma kilo aldım dedim oda pek inanmıyodu resmimi yolladım hamile gibi duruyorsun dedi:-( düşün o derece kötüyüm ya acil kilo ver dedi daha önce onunla birlikte kilo vermiştik ben on kilo o 18kilo vermişti benim iyiliğim için çok şey söyledi ama bu kafa almıyo ya yine koptum güler beni atabilir sayfasından kötü örnek oluyorum :-(
amin, inş.
o zaman hemen diyetisyene katecim vakit kaybetme.
bak ben dün geldim bel ağrım var ev işide yapmadım fazla. hemen kpss ye başladım elimde kitap dahi yok (maşallah)
Maaşallah berekallah azmin her konuda hiç kırılmasin üniversite hastanesinin diyetisyeni iyimidir acaba bezmi aleme gitmeyi düşünüyorum yani eski adıyla vakıf gureba muayene parası birşey değil tahliller çok tutuyor özele gitmek istemiyorum
Canım öncelikle hoşgeldin tekrar mevlütünüzü allah kabul etsin. Benimde diyetisyensiz olmayacak öyle görünüyo irade yok arkadaşıma kilo aldım dedim oda pek inanmıyodu resmimi yolladım hamile gibi duruyorsun dedi:-( düşün o derece kötüyüm ya acil kilo ver dedi daha önce onunla birlikte kilo vermiştik ben on kilo o 18kilo vermişti benim iyiliğim için çok şey söyledi ama bu kafa almıyo ya yine koptum güler beni atabilir sayfasından kötü örnek oluyorum :-(
maalesef yok canım eşim izin vermiyor:-( buraya üye olmama bile zar zor ikna etmiştimsenin face in var mı kate
evet babasınınkelebeğinin dediği gibi benim doktorumda sağlık ocağında yaptırabileceğimi söyledi ve yaptırdımda.
babasınınkelebeği senin diyetisyenin neler diyor mesela neler var listende programın nasıl her hafta değiişiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?