Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kızlar dün akşam aldım elime kağıt kalem yazdım hedeflerimii
inşallah sporları tam anlamıyla 2hafta sonra sporum bitince yapıcam

listemde sol tarafta olmam gereken ve sağ tarafta da o hafta olan kilomu yazıcam ve burdada paylaşıcam

Son düzenleme:

Güler artık kendimden nefret eder hale geldim bu kadar iradesiz zayıf bi insanim ben ya bu kadarda olmaz sabah güzel başlıyorum akşam üstü sapıtiyorum. Kendimi aciz hissettim eşimde sen zayıflayamazsin dedi iraden sabrın yok dedi iyice çöktüm ya. Bu tek başına olmayacak karar verdim gidicem diyetisyene hem emzirdigim için bana uygun bi diyet verir ama 2hafta daha gidemem:-(

canım önce doktora git sana şunları istiyorum diyecektir ona göre sağlık ocağında yaptır. bu kararına çok sevindim canım başaracaksın sen bunu.

Ne güzel hedeflerin var azmin var masaallah ama ben hala oturuyorum şunuda söyleyeyim 2 3gündür menü paylaşmiyorum tabiri caizse hayvan gibi yedim tekrar 79 oldum aferin bana bir gün iyiyim yazmıştim hatta diğer gün çok yiyorum başladığım yere döndüm 2gündür aynıyim lanet kilolar haftalarca uğraş 2 3günde al çok hakaret edesim var kendime ama ne çare ben bi zavallıyim başkada birşey dememe gerek yok

canım önce doktora git sana şunları istiyorum diyecektir ona göre sağlık ocağında yaptır. bu kararına çok sevindim canım başaracaksın sen bunu.

Gideceğim hastane 1saat mesafede 2çocukla git gel zor olur diye düşünmüştüm büyük ihtimal kan sayımi tsh falan ister hani yanımda olursa bunlar eksik varsa tekrar giderim istegig tahlillerse tekrar tekrar gitmem diye düşünmüştüm havalar çok soğuk çocuklarla zor olur

canım ne güzel yazmışsın listeni bende imrendim vallahi. iradene hayranım ne diyim. keşke bende öyle olabilsem :18:

kate asla böyle düşünme sen bu işi 2006da yaptıysan ve başardıysan şimdi de yapabilirsin. ki çocukların var zaten hareketlisin spora bile gerek kalmadan belki ideal kilona inebilirsin. çocukların hasta olmasın diye evini süpürüyorsun demi işte bunu öyle düşün
kendin için de birşeyler yapıyorsun canım...

sabah 14:30 ( bugn çk geçe kaldm. dün gece uyuyamayınca günde geç başladı ne yazık ki ))
1 dilim salçalı ekmekle geçirdim kahvaltıyı

akşam 18:00
çorba
menemen
2 dilim ekmek.

sizler ıslak kek yaparsnz da bnm annem durur mu. o da bugn elmalı kek yapmış ondan yedm 1 dili

2,5 litre de su içtim

canım o zaman sende aysun gibi 2hafta köşene çekil istediğini ye sonra zaten elin mahkum pişmanlıktan elbet döneceksin hem o zaman diyetisyene de başlamış olursun.

iyi 1dilimle kurtarmışsın gününü. ben 2dilim kadar yedim ama dilim 3demeye varmıyor belkide 3.5

selam kızlar valla ben yne eskiye dönyo gbiyim ama du bakalım yarın dank ederse kafam haftaya pazartesi 68.5 ile bildirim yapmak istyrum..hedefe hafta içi çok yaklaştım ama annemn misafr olayı bozdu beni şimdi kafamı boşaltıp uyumak istyorum ümitsizlik gelyo arda yne Allah ım yardım etsn cümlemize..

iyi 1dilimle kurtarmışsın gününü. ben 2dilim kadar yedim ama dilim 3demeye varmıyor belkide 3.5

reglim bitmek üzere canm. ilk günlerinde çikoolatanın dibine vurunca son günlerinde artık canım tatlı istemez oldu. annm kabak tatlısı bile yapmış ama elim ona gitmedi bile, sn düşün :)

canım anneciğinin rahatszlıgını bilmiyordum gözmden kaçmış. çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Merhaba arkadaşlar menü paylaşamadım ka gündür kaçamaklardan dolayı bugün paylaşacağım İnşallah....

Arkadaşlar ben böyle topluca menü bildirince çok yiyorum o yüzden parça parça bildirim yapıp gün sonunda hepsini bir mesajda toplarım...

Sabah menüm : 2 dilim ekmek,5 zeytin,yarın kk kaşar peynir,1 haşlanmış yumurta..

Şimdi ara yapacağım ve 1 elma ile 1 mandalina yiyeceğim...

5 kaşık yoğurt, bir parça mısır ekmeği...Bu mısır ekmeği fazla oldu akşamı hafif geçireceğim...

ewett bi kaç gün aradan sonra yendn menü bildirimlerne başlıyorum
saat 11:30 2 dilim çavdar ekmeği ile menmen + 5 zeytn + 2 bardak şekersiz çay

15:00 1 elma

16:00 1 fincen az şekerli türk kahvesi

18:30 1 kase mercmek çorba + salata + 3 yemek kaşığı mantı

yarını çok merak edyorum yaa kara listeden kurtuldum gbi ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…