kate olur mu öyle şey ne demek sayfadan atmakya devam ediceksin ya edecek!!! yaş ilerledikçe kilo yer ediyo unutma bunu bi 10yıl sonra kilo vermek istesende şimdi verebileceğin kadar kolay veremezsin ve yaş ilerledikçe kilo da alacaksın!! tek yapman gereken toparlanıp düzgün bir şekilde aramıza dönmen. benim bu hafta kaçamaklarla dolu oldu bugün olduğu gibi:18: ama pes etmek yok başlığımızda da bunu belirttik bir kerelik saldık diye toparlanamaz mıyız canım
O zaman önce tahlillerimi yaptırayim sağlık ocağında hemen sonuçları alınca bir iki gün içinde gideyim diyetisyene. Ermeni hastanesine 2006da gitmiştim o zamanlar bir ay ücret alıyordu diğer ay kontrol gibi oluyordu inşallah yine öyledir.
canım önce doktora git sana şunları istiyorum diyecektir ona göre sağlık ocağında yaptır. bu kararına çok sevindim canım başaracaksın sen bunu.
Ne güzel hedeflerin var azmin var masaallah ama ben hala oturuyorum şunuda söyleyeyim 2 3gündür menü paylaşmiyorum tabiri caizse hayvan gibi yedim tekrar 79 oldum aferin bana bir gün iyiyim yazmıştim hatta diğer gün çok yiyorum başladığım yere döndüm 2gündür aynıyim lanet kilolar haftalarca uğraş 2 3günde al çok hakaret edesim var kendime ama ne çare ben bi zavallıyim başkada birşey dememe gerek yok
Ne güzel hedeflerin var azmin var masaallah ama ben hala oturuyorum şunuda söyleyeyim 2 3gündür menü paylaşmiyorum tabiri caizse hayvan gibi yedim tekrar 79 oldum aferin bana bir gün iyiyim yazmıştim hatta diğer gün çok yiyorum başladığım yere döndüm 2gündür aynıyim lanet kilolar haftalarca uğraş 2 3günde al çok hakaret edesim var kendime ama ne çare ben bi zavallıyim başkada birşey dememe gerek yok
sabah 14:30 ( bugn çk geçe kaldm. dün gece uyuyamayınca günde geç başladı ne yazık ki))
1 dilim salçalı ekmekle geçirdim kahvaltıyı
akşam 18:00
çorba
menemen
2 dilim ekmek.
sizler ıslak kek yaparsnz da bnm annem durur mu. o da bugn elmalı kek yapmış ondan yedm 1 dili
2,5 litre de su içtim
iyi 1dilimle kurtarmışsın gününü. ben 2dilim kadar yedim ama dilim 3demeye varmıyorbelkide 3.5
selam kızlar valla ben yne eskiye dönyo gbiyim ama du bakalım yarın dank ederse kafam haftaya pazartesi 68.5 ile bildirim yapmak istyrum..hedefe hafta içi çok yaklaştım ama annemn misafr olayı bozdu beni şimdi kafamı boşaltıp uyumak istyorum ümitsizlik gelyo arda yne Allah ım yardım etsn cümlemize..
Dukancıların topiği vardır kesin diyet günlüklerinden bakabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?