Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

13:00 kahvaltı
Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76
Sucuk 7 GRAM 32
Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
Sütaş Tam Yağlı Eski Kaşar 10 GRAM 40
Zeytin (Siyah) 10 GRAM 21

ara
Şeker (küp) 1 ADET 20
Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0

akşam 18:00
Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
İnegöl Köfte 0.3 PORSİYON 95
Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 146

ara 21:00
Portakal 1 ADET 50
[13] Elma 1 ADET 60
1yeşilçay
Toplam : 1068 kal.

pazar pazar herkes firarlarda bakıyorum da

yok valla kuzum yarının korkusuna bugün birazcık tuttum kendimii yarın yine sabit kalmaktan korkuyorum hedefim 60.0:26:

elifeyza menün çok iddialı pazar gününe göre. ee yarına hazırlık değil mi? bakalım neler göreceğiz yarın

Selam bende böyle listeli yarışmalı bi topik arıyordum buldum sanırım şimdi sorularım olacak hangi gün tartılıyoruz yediklerimizde yazıyomuyuz bide bende katılabilirmiyim:))

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar rakibeler
Pazrtesi işi iyi oldu kimse kaçamak yapamamış :))
Beni sorarsanız bugün hafta içi yiyeceğim sebzelerimi pişrdim, koydum dolaba dışardan gelince hemen hazır oluyor yemeğim.
Dün akşam sadece kötü geçti ama pişman değilim yedim en azından gözüm kalmayacak. 3küçük börek dilimi köşelerden üstelik.
Neyse gelelim bugüne

Sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynit
5 zeytin
1 haş.yumurta
Domates salatalık

Ara
3 kayısı

Öğle
1 dlm ekmek
1 küçük tabakta karnıbahar
Yoğurt
Salata

Ara
Büyük bir elma

Akşam
Ekmek
Salata
Yoğurt
Tavuk haşlama yarım tabak

Ara
2tane portakal

Şimdide çay demledim içiyorum.

Çok güzel oldu bu pazartesi işi :))

kızlar selam uğrayamadım 2 gündür:26:
gülercim merak etme öyle büyük kaçamaklarım olmadıkilo vermedim gibi görünüyo bu hafta kaçgündür tartı hep aynı yerde duruyo valla hatta bi ara bozuldu sandım yukarıda çıkmıyor aşağıda inmiyor :26:bakalım yarın sürpriz yapacak mı?
adıgupse bende jillianın DVD.si var canım ordan yapıyorum ben hareketleri.. y.tubeden indirebilirsin jillian michaels 30 day shred level 1 yazıp indir bunu 10gün yapacaksın, sonra level 2 .yi 10 gün ve son olarak level3.ü 10 gün yapacaksın canım kolay gele
babasının kelebe hoş geldin diyetisyenin aşkına tutmuşsundur kendini eminim ve güzel kilo vereceksindir yarın..
6767 valla menülerine bakıyorum da çok istikrarlı hiç şaşmıyor yanasıl tutuyorson kendini :44:eşin falan yerken abur cubur canın çekmiyor mu yada o isteyince yapmıyor musun :26:3 dilim börekte nazar boncuğu olsun olur o kadar...
yakarcım kayboldun gene
eliffeyza senin bu 68 kiloda istikararın bozuluyor galiba bacım hadi bu sefer kır o direnci pes etme 2 gün şaşsa bile bırakma tam gaz yürü
katecim bu kadar umutsuz olma canım ya bazen insanın şevki kırılıyor evet ama bi sabredip azıcık kilo verdiğini görsen tartıda varya o gaz bi kaç haftada toparlanmana yetecek.. madem diyetisyen kararı verdin git bakalım..o zaman belki sıkı tutarsın işi para verince başka olur eminim...hadi bırakma kendini biraz ara ver ben öyle yaptım bak iyi geldi toparlandım.. kilo veremiyorum şu 10gündür ama yinede pes etmeden sporlara devam ,dikkatli yiyorum keyfimi kaçırmıyorum yani ..

Son düzenleme:
7aralık cumartesi menü
11:00_ 4yeşil biber +1k. sıvı yağ (kavurdum)+3y.k lor peyniri+ 1y.k salça +57gr ekmek+6zeytin
14:00_10adet incecik patates kızartma(dışarıdaydık ark.menü aldı ben bişey yemedim biraz tırtıkladım )
14:30_vanilyalı cappucino (şekersiz)+ 6tane minik draje
17:30_ 1.5 tabak patates yemeği(çok acıkınca saldırdım valla fazla kaçtı ama olsun)+ 3 tane kornişon +yarım domates(konserve)
2 lt suyu ancak bitirdim SPOR:yapmadım eşim evdeyken üşeniyorum başka odaya gidip spor yapmaya

8aralık pazar menü
11:30_ 1haş. yumurta +30gr beyaz peynir+20gr kaşar+6zeytin + 2k. salça
13:30_95gr elma+75gr mandalina +2 kupa yeşil çay
17:00 _ 4havuç+ 1/4 göbek marul+ 1.tatlı k. nar ekşisinden (büyük kasede salata =yağsız)+ 2 bardak acılı şalgam
18:00_ 1dilim ev ekmeği +2 çatal helva(eşim annesinde yemeğe gitmişti ekmek yollamış sıcak sıcak dayanamadım yedim:26:ee akşam yemeğini salatayla geçiştirince böyle oldu )
21:00_ 2 avuç fındık (otururken kırayım dedim bi baktım yemişim )+şekersiz çay
SPOR: jillian 2/5 + 60dk yürüyüş
SU :2.5LT
kilo veremedim ama bacaklarım inceldi çok fena kalçam taş gibi olup şekillendi ilgiyi çekmiş
karnımda kaslar oluştu ama göbekte hafifi şişlik var onu çözemedim:44: galiba sezeryan göbeği erimeyecek sonuna kadar uğraşacağım bakalım ne kadar giderse kardır
yarını iple çekiyorum kızlar erimiş misiniz bakalım

tşk ettm canm benm yarn bir indirmeyi deniyim ve başlıyım hemen şiştim iyice

saat 11:00
2 dilim ekmek
omlet
6 zeytin
açık çay

saat 13:00
1 kupa yeşil çay

saat 15:00
sade türk kahvesi

saat 17:30
çorba
yaprak sarması
yoğurt

2 ltrede su içtim kızlar

yarın için bnm umudm yok ama umarım sizlern yüzü güler kızlar

günaydın kızlar inşallah herkes yağlarını atmıştır :))

ben 75.5 kg bu sabah.
geçtüğimiz hafta 77.0 idi yani 1.5 kg gitmiş.
güle güle gitsin...

(bu arada hala netim yok okuldan yazıyorum, telefondan takip etmeye çalışıyorum yalnız bilg. gibi olmuyor cvp yazamıyorum.)

evde olan arkadaşlar ve özellikle kate hadi kanal d yi açın gzel bilgiler veryolar

geçen hafta 71.600

bu hafta 69.900

verilen 1.700 gr

haftaya hedef 68.500

bundan sonra haftalık hedef koycam kilo bildirmnde

salak gbi gdip tok karnına tartıldım ona rağmen kilo vermiş olmam müthiş üstelik regl şişliği var göbeğim patlamak üzere

gülercim menümü bende beğendim pazar olmasına rağmen istikrarlıydım pazartesi bildirim olması cidden müthiş oldu

aysuncum 68 direncini çok doğru sölemişsin..biraz verince nası olsa istedğim an veryorum deyip salıyorum kendimi özellikle haftasonları ama artık zor pazrtesi olayndan sonra

cesminaz nerdesin bacımmm yılbaşına azkaldı netcez böle 3 kilo 900 vermem lazım 22 günde hade bakalım ya çok hevesliyim eğer yaparsam yıllar sonra 67 altına düşmüş olcam

adigegupsecim verdin mi acep seni baya merak ediyorum bi de jillanı indirmeyi başramadım sen yaptın mı datlumm

bu gün bütün programlar bze çalışıyo satr da ayça çıkmış seviyorum bu kadını onunla öğrendm diyet yapmayı diyebilirim

merhaba arkadaşlar

geçen hafta kilo:74.7
bu hafta : 74.0
giden :700 gr :)

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.

günaydın kızlar bugün sabahtan sporum vardı ama uykuya yenik düştüm şimdi uyanıp hemen kahvaltımı yaptım. şimdi yürüyerek diğer seansa gideyim bari evde boş boş oturup popo büyütmektense.

geçen hafta 61.0
bu hafta 60.5
giden -500gr
haftaya hedef: 59

1kilo umut etmiştim ama börekleri kekleri o kadar yersem olacağı buu elifeyza iyiymiş haftaya hedef koymak.
bu haftada veremediğim o kalan 500gramı şimdiden itibaren vereceğim

1.5kilo hedefim haftaya kadar

kızlar hepiniz süpersiniz
eliffeyza muhteşemsin
6767 sen bi harikasın
babasınınkelebe
nrhs
unuttuklarım varsa hepiniz çok iyi iş çıkarmışşınız
sıra bende
başlangıç: 67.6
geçen hafta(29kasım): 66.8
bugün:66.7
giden:100gramcık
SPOR: jillian*7 + 6saat 15dk. yürüyüş
bunu bile beklemiyordum jillian yaparken böyle oluyo :26:keyfim yerinde ama sorun yok gidecek o pis mikrop yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…