pazar pazar herkes firarlarda bakıyorum da
ewett bi kaç gün aradan sonra yendn menü bildirimlerne başlıyorum
saat 11:30 2 dilim çavdar ekmeği ile menmen + 5 zeytn + 2 bardak şekersiz çay
15:00 1 elma
16:00 1 fincen az şekerli türk kahvesi
18:30 1 kase mercmek çorba + salata + 3 yemek kaşığı mantı
yarını çok merak edyorum yaa kara listeden kurtuldum gbi ama bakalım
kızlar selam uğrayamadım 2 gündür:26:
gülercim merak etme öyle büyük kaçamaklarım olmadıkilo vermedim gibi görünüyo bu hafta kaçgündür tartı hep aynı yerde duruyo valla hatta bi ara bozuldu sandım yukarıda çıkmıyor aşağıda inmiyor :26:bakalım yarın sürpriz yapacak mı?
adıgupse bende jillianın DVD.si var canım ordan yapıyorum ben hareketleri.. y.tubeden indirebilirsin jillian michaels 30 day shred level 1 yazıp indir bunu 10gün yapacaksın, sonra level 2 .yi 10 gün ve son olarak level3.ü 10 gün yapacaksın canımkolay gele
babasının kelebe hoş geldindiyetisyenin aşkına tutmuşsundur kendini eminim ve güzel kilo vereceksindir yarın..
6767 valla menülerine bakıyorum da çok istikrarlı hiç şaşmıyor yanasıl tutuyorson kendini :44:eşin falan yerken abur cubur canın çekmiyor mu yada o isteyince yapmıyor musun :26:3 dilim börekte nazar boncuğu olsun olur o kadar...
yakarcım kayboldun gene
eliffeyza senin bu 68 kiloda istikararın bozuluyor galiba bacım hadi bu sefer kır o direnci pes etme 2 gün şaşsa bile bırakma tam gaz yürü
katecim bu kadar umutsuz olma canım ya bazen insanın şevki kırılıyor evet ama bi sabredip azıcık kilo verdiğini görsen tartıda varya o gaz bi kaç haftada toparlanmana yetecek.. madem diyetisyen kararı verdin git bakalım..o zaman belki sıkı tutarsın işi para verince başka olur eminim...hadi bırakma kendini biraz ara ver ben öyle yaptım bak iyi geldi toparlandım.. kilo veremiyorum şu 10gündür ama yinede pes etmeden sporlara devam ,dikkatli yiyorum keyfimi kaçırmıyorum yani ..
günaydın kızlar inşallah herkes yağlarını atmıştır :))
ben 75.5 kg bu sabah.
geçtüğimiz hafta 77.0 idi yani 1.5 kg gitmiş.
güle güle gitsin...
(bu arada hala netim yok okuldan yazıyorum, telefondan takip etmeye çalışıyorum yalnız bilg. gibi olmuyor cvp yazamıyorum.)
kızlar selam uğrayamadım 2 gündür:26:
gülercim merak etme öyle büyük kaçamaklarım olmadıkilo vermedim gibi görünüyo bu hafta kaçgündür tartı hep aynı yerde duruyo valla hatta bi ara bozuldu sandım yukarıda çıkmıyor aşağıda inmiyor :26:bakalım yarın sürpriz yapacak mı?
adıgupse bende jillianın DVD.si var canım ordan yapıyorum ben hareketleri.. y.tubeden indirebilirsin jillian michaels 30 day shred level 1 yazıp indir bunu 10gün yapacaksın, sonra level 2 .yi 10 gün ve son olarak level3.ü 10 gün yapacaksın canımkolay gele
babasının kelebe hoş geldindiyetisyenin aşkına tutmuşsundur kendini eminim ve güzel kilo vereceksindir yarın..
6767 valla menülerine bakıyorum da çok istikrarlı hiç şaşmıyor yanasıl tutuyorson kendini :44:eşin falan yerken abur cubur canın çekmiyor mu yada o isteyince yapmıyor musun :26:3 dilim börekte nazar boncuğu olsun olur o kadar...
yakarcım kayboldun gene
eliffeyza senin bu 68 kiloda istikararın bozuluyor galiba bacım hadi bu sefer kır o direnci pes etme 2 gün şaşsa bile bırakma tam gaz yürü
katecim bu kadar umutsuz olma canım ya bazen insanın şevki kırılıyor evet ama bi sabredip azıcık kilo verdiğini görsen tartıda varya o gaz bi kaç haftada toparlanmana yetecek.. madem diyetisyen kararı verdin git bakalım..o zaman belki sıkı tutarsın işi para verince başka olur eminim...hadi bırakma kendini biraz ara ver ben öyle yaptım bak iyi geldi toparlandım.. kilo veremiyorum şu 10gündür ama yinede pes etmeden sporlara devam ,dikkatli yiyorum keyfimi kaçırmıyorum yani ../QUOTE]
öncelikle teşekkürler zahmet edip yazdığın için elif sanada teşekkür ederim hiç keyfim yoktu cevap yazamadim. Evet öyle yapıcam kızlar kafaya çok taktim inadına yiyorum o zaman:-( dün dünya umurumda değil gibi davrandım ara verdim ya ınan her zamankinden az yedim demek böyle yapmak gerekiyormuş. Kaç gündür sporda yapmıyorum 2gün kıtliktan çıkmış gibi yedim dün hariç bugün tartıyi söylemesem iyi olacak utanıyorum resmen ya ama bir iki hafta takmiycam kafaya tabi kıtlikdan çıkmış gibide yemiycem sonra tekrar devam. Büyük kızım 2buçuk yaşındayken başlamıştım diyete yine 79la şimdi küçük kızım daha 10aylık acelem yok 1senedede olsa ilk hedefim 70 kilo. ELIF açtım kanal dyi bakalım nasıl hareketler gösterecek kubilay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?