- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
kızlar ilk defa gündüz girme fırsatı buldum ama kimsecikler yok
iyi akşamlar fıstıklar.
güler öyle bir insana sorulmadan kilolusun demek ne ukalaca bir tavırdır ya.
benim de var öyle tanıdıklarım,200 gr alsam farkedip laf ederler,doğumdan sonra 22 kilo verdim bir kere konusu açılmadı.
yolacaksın böylelerini,için rahatlayacak.
herkes zayıf olmak zorunda mı hem,ortada bir çaba var,motive edici konuşulsa ne olur değil mi.neyse çeşit çok dünyada.
ben bugün ne yedim,unutmadan yazayım.
sabah 1 bardak su
kahvaltı
2 dilim ekmek ,peynir,zeytin,biber sosu,çay
1 çay kaşığı marmelat.
ara yok
öğle
2 kaşık müsli,3 yemek kaşığı kadar akşamdan kalan kısır.
ara çok az çekirdek.
akşam
1 porsiyon pırasa
1 dilim ekmek.
suyu sayamadım,tüm gün temizlikle geçti,ama 1.5 lt civarındadır.
spor olarak cam ve yer silme,halı çırpma,toz alma yazsam ayıp mı kaçar.
Ben geldim ki...
yavrum bu jillian neyn nesidr yahu ben bunu yarn bi arastırıyım bakalım bnmde acilen spora geri dönmem lazm gecen seneki montumun içine giremiyorum girsem de fermuarı çekince içinde düdük gbi kalıyoum :)
hiç sorma yaa bi tane yapıştırasım geldiiiama olsun etrafımızda böyle insanlar olmasa kilomuz gözümüze batmazdı varsın söylesinler biz de gaza gelelim
en ala sporu yapmışsın zaten canım, spora vakit ayırsan en fazla 1saatini alırdı ama temizlik öyle mii
hoşgeldin ki..kendime rakibe kimi seçsem ki acep hadiii çabuk kilo verin ama aranızda en zayıf ben kaldım rakibe bilene seçemiyorum
Birlikte verelim canım kiloları İnş..Bende versemde incelsem o bile yeter çünkü vücudum çok biçimsiz...
kuşum sen araştır ve dene hemen...ilk günler yürüyemiyorsun ama sonra incecik oluyorsunilk başlarda kilo kaybı olmuyo sanırım kas artışı yapıo o yüzden ben 2 haftadır aynı kiloda çıkıyorum mesela üstüne yürüyüşte yaptığım halde:44:ama aynada müthiş fark var inceliyorummmm
gülercim o doktora gıcık olurdum hep ama mecbur kalıyoruz yine ona gitmeye çocuk cerrahı kendisi ve bölgede başka yok..üstüne bide böyle söyledi sildim onu defterdensana da iyi gaz olmuştur...bu arada çok sevindim küçülüyorsun kız baksana iyice eridin bende 15gün önce bi kadife pantolon denedim 40 beden almıştım bilerek bol geldi üşendim 38 bedeni denemeye vaktimde yoktu içimde kaldı olacaktı galiba yarın bende arkadaşlarla gezmeye çıkacağım onlar doktora gideceklermiş benide çağırdılar biraz otururuz dışarda dediler belki yarın gene gider bulurum o pantolonu
nursecim ne güzel gene gitmiş bak kilolar sakın dert etme sonuçta artık vermemiz gereken kilo azaldı ve yavaş gitmesi çok normalben dediğim gibi sabitim 2haftadır ama dert etmiyorum artık eskiden çok takıntı yapmıştım ya daha kötü oluyo öyle:44:
aero valla eşin evdeyken allah sabır versinne tv kumandasını paylaşır ne pc.yi di mi? bide işin bitmez hiç senin şimdi toparlanda kapışalım bende sabit sabit takılıyorum umudum kiloların birden şak diye inmesi
kızlar şu oklava olayından hep üşendiğim için hiç denemedim madem o kadar işe yarıyo denemek lazımmış yawwgerçi bende twisterde var ama üşeniyorum ona binmeye ve başımı döndürüyor bide:26:
ama güler çok pis gaza geldim şimdilafa bak rakibe bile seçemiyorsun demek kız koşu bandında yaşıyorum ama gtmiyo işte ne yapayım benimde meto böyle demek sana yetişemiyorum
aero cum ne güzel yazmışsın kız öylegüler buldu bizi eziyoda eziyo ne yapalım biz verelim dedikte alan mı oldu sankı bizim yağları olacak ama olacak gidecek bu kilolar
nursecim spor yaparsan emin ol şekilleneceksin sende yapsana şu jillianıgerçi kaslarım zayıf demiştin sanırım ama ilk başta bende tir tir titriyordum zamanla alışıyorsun kaslarda alışıyo bırakmadan düzenli yapınca valla ben çok faydasını gördüm ..
6aralık menü bildirim
KAHVALTI 12:00
1yumurta+1yumurta akı+100gr köz biber =omlet (yağsız)
3yeşil _3 siyah zeytin
3y.k maydanozlu lor peyniri
2y.k salça(ev yapımı)
24gr beyaz ekmek
bol şekersiz çay
ARA 14:00
1 kupa yeşil çay
ARA 16:30
65gr elma
AKŞAM 18:00
mangalda 1 büyük çipura
büyük kase havuç salata
soğan salatası
2 bardak ŞALGAM
ARA 20:00
1portakal
100gr ayva
2kupa yeşil çay
bi arada türk kahvesi
SU: 3.5lt
SPOR: jillian 2/4 +60dk yürüyüş
kendimi tebrik ,takdir ediyorum
yarın kızlarla sadece kahve içip gelirim umarım bikaç top çikolata yerim :26:
Bu pazartesiden geçti bir dahaki pazartesine rakiben hazır olacak İnşallah...
vayyy güler tek rakibim türk hava yolları diyorsun yaniiii,jet hızında veririm kiloları derdinize yanın diyosuuun.
ezikleme kardeşim bizim gramlarımız altın ayarında öyle kolay bozduramıyoruz ne yapalım.
aysun valla tatil işi iyi güzel de dediğin gibi işim hiç bitmiyor.evde bir kaos durumu var sanki.
bir de büyüğün projeleri ve performansları artı yazılıları derken baygın yatıyorum gece.hani spor yapayım desem bantın üstünde uyuyakalacağım diye korkuyorum.şu bir haftayı kazasız atlataydım iyiydi.
Ben bir spor günlüğü tutacağım kendime defterim hazır...Hergün tarihi ile birlikte yapaağım spor miktarını yazıam yaptığım yanına tik atacağım bakalım işe yarayacak mı...
kuşum sen araştır ve dene hemen...ilk günler yürüyemiyorsun ama sonra incecik oluyorsunilk başlarda kilo kaybı olmuyo sanırım kas artışı yapıo o yüzden ben 2 haftadır aynı kiloda çıkıyorum mesela üstüne yürüyüşte yaptığım halde:44:ama aynada müthiş fark var inceliyorummmm
gülercim o doktora gıcık olurdum hep ama mecbur kalıyoruz yine ona gitmeye çocuk cerrahı kendisi ve bölgede başka yok..üstüne bide böyle söyledi sildim onu defterdensana da iyi gaz olmuştur...bu arada çok sevindim küçülüyorsun kız baksana iyice eridin bende 15gün önce bi kadife pantolon denedim 40 beden almıştım bilerek bol geldi üşendim 38 bedeni denemeye vaktimde yoktu içimde kaldı olacaktı galiba yarın bende arkadaşlarla gezmeye çıkacağım onlar doktora gideceklermiş benide çağırdılar biraz otururuz dışarda dediler belki yarın gene gider bulurum o pantolonu
nursecim ne güzel gene gitmiş bak kilolar sakın dert etme sonuçta artık vermemiz gereken kilo azaldı ve yavaş gitmesi çok normalben dediğim gibi sabitim 2haftadır ama dert etmiyorum artık eskiden çok takıntı yapmıştım ya daha kötü oluyo öyle:44:
aero valla eşin evdeyken allah sabır versinne tv kumandasını paylaşır ne pc.yi di mi? bide işin bitmez hiç senin şimdi toparlanda kapışalım bende sabit sabit takılıyorum umudum kiloların birden şak diye inmesi
kızlar şu oklava olayından hep üşendiğim için hiç denemedim madem o kadar işe yarıyo denemek lazımmış yawwgerçi bende twisterde var ama üşeniyorum ona binmeye ve başımı döndürüyor bide:26:
CANIM benim boyum 1,55 yani 1,5 metre boyundayım.77 kilo bende bildiğin obezlik yani. bildiğim kadarıyla en kısa benim. onun için yazdım kırdıysam özür dilerim.
ben o kilodayken herkes bana ama beni üzmek maksatlı o göbek sana kardeş oldu , herkes erir sen eritemezsin yok sezeryan karnı böyle olur falan filan daha neler neler ama ben hırs yaptım sadece onların o surat ifadeleri için bile kilo vermeye değer dedim. şu an kilom gene fazla ama asla ve asla benden birşey olmaz deme . kendine bunu yapma . sen benim bu kiloları vermem gerek demenla zaten yolun yarısına gelmişsin diğer yarısı biraz azim ve sabır istiyor. ama sakın pes edip 100 kiloya çıkma
Aysun'cum benim isyanim bitmez19 yaşıma kadar 55i hiç geçmedim daha çok 50 52ydim kortizonlu krem kullandım 2sene falan o aldırdı bana kiloları biliyorumda yapacak birşey yok:-( kafam atıyo ye ne varsa cik 90a diyo sonra aman necla bırak sen uyma o sese hepten psikolojin bozulur diyo ama acele etmiycem 1senede gitsin yeterki gitsin modundayim artık
ben geldim doktora gittim geldim hemde yürüyerek.
çok umutsuzdum kilo veremedim belki de 300 500 gr ancak gitmiştir diye.
hatta doktora da dedim ölçtü ki 75.9 yani 1.400 gr daha vermişim.
yalnız yine ödem var o ödemi atarsan bunun tamamı yağdan gitmiş olacak dedi.
ödemin sebebi de suyu çok içemeyişim(
ama bu hafata 2,5 3 lt. yakın içeceğim günlük.
listem değişmedi aynı listeye devam
menülerim yazdığım gibi olacak bu hafta.
her gün 1 fincan yeşil çay içebilirmişim
step aletim var onunla her gün 10 dk. çalışacağım haftaya daha iyi olmalıyım bu ödemleri atmalıyım.
geliyim yediklerime
sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1 haş. yumurta
1 domates salatalık
marul nane roka
çay içmedim bu sabah
ara
4 kuru kayısı
şimdilik böyle kızlar
Arkadaşlar bu cuma günü kilo bildirimi yapılMAYACAK !!!
Artık pazartesi günleri kilo bildirim yapılacaktır
bu hafta çok şanslıyız o zaman
herkese merhaba.ben geldim ama bir yığın iş var evde. kaloriferler yanmaya başlamış ve benim perdelerin uçlarını kestirmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?