canım kaçırmışım heralde niye o saate kadar uyuyodun:26: gerçekten gün geç başlayınca diyet falan yapılmıyor
10 adet yemişimdir :18: 1porsiyon de gitsinyuvarlak hesap oldu birazcık
ee tabi şalgam içebilen az şekerli vişne suyu da içerben şalgamın tadına bile zor baktım bi kaç kez
Selam kızlarAYSUN bugün günüm güzel geçti ama hala spor yapmadım çocuklar uyusun yapicam birşeyler. Leslie bacaklarımi inceltti bugün ablamda dedi bacakların incelmis diye üst tarafım duruyo bacaklar ince sevmiyorum ben öyle ya gökdelene kolon dikmis gibi şişkoydum ama her yerim orantılı kiloluydu acaba yapmasammi leslie eeeee mekiğide biraz kilo vermeden yapmayın diyorlar ne yapcam ben:-(
Güler'cim ben zaten oklova yapıyorum. Leslieyi yapana kadar kum saati fiziğim vardı ama şimdi sanki bacaklarım daha ince:-/ anlamadım gitti niye böyle oldum :-(anam benim rakibem bi b_kelebee vardı o da bi 10gün kadar yokksmilee da yok ortalıkta listeden silinecek pazartesi günü. yeni bir rakip seçmem lazım kendime ki gaza geleyim birazcık.
kate omzuna oklava koy sağ sol çevir bedenini ama leslie yi de bırakma bence üst de gider merak etme
benimde tam tersi alt bölgem daha çokgöbekte var ama düzenli mekik çeksem eser kalmaz
Ne yapsın bu hatun boğaz köprüsü en temizi:-( spordan soğuttu beni be korkuyorum dahada incelir diye:-( kürdan bacak üst tarafımda 46beden müthiş dimi
aslında normal yürüyüş yapınca heryerden gidiyo ama lesli galiba daha çok bacak inceltiyor demek :26:ama bırakırsan da sadece diyetle sarkarsın :44:ne yapsan ki? jillian yap desem kilo verdikten sonra daha etkili o şöyle bi 70kiloya düşsen o zaman iyi gelir o :44:ay bilemedim kızlar bi el atın napsın bu hatun
anam benim rakibem bi b_kelebee vardı o da bi 10gün kadar yokksmilee da yok ortalıkta listeden silinecek pazartesi günü. yeni bir rakip seçmem lazım kendime ki gaza geleyim birazcık.
kate omzuna oklava koy sağ sol çevir bedenini ama leslie yi de bırakma bence üst de gider merak etme
benimde tam tersi alt bölgem daha çokgöbekte var ama düzenli mekik çeksem eser kalmaz
kız güler ne geldi aklıma sen demişsin ya kabanla 55kilo olmak istiyorum diye:44:
geçen gün oğlumu doktora götürdüğümüzde kilosunu tartalım dedin ee haliyle önce tartıya ben bindim sonra oğlumu kucağıma alıp binerek tarttık:26: tartıda 68 kilo gösteriyordu kabanla ayakkabı ile.. doktor dedi kilonuda öğrenmiş oldunben zaten biliyorum 66 kiloyum dedim o zaman kilo almışsın dedi sinir oldum e dedim ayakkabı var üstüm giyinik 2kilo mu yapıyo onlar dedi bana uyuz oldum içimden dedim be adam bütün gün yedik içtik zaten kışlık giyinmişiz yani bu konuda çok haklısın giyinik ve tok hedfe ulaşmış olmak lazım ki böyle laf sokmasınlar
Haklısın rakibem...Şimdi sana bu kadar laf sokan dr un fiziğini merak ettim doğrusu...
Şu oklava hakkaten işe yarıyor yani öylemi ? tecrübeyle sabit mi ? Vücudumun şekillenmesi lazım ...
Evet hülya ise yarıyor ben 2.kızıma hamile kalmadan yine 79dan 69 70e düşmüştüm o ara hergün mekik oklava yapmıştım beli çok güzel inceltiyor o sıralar lesliede yapmamıştim güzel sıkılasmistim yinede
canım menün gayet iyi görünüyor
yağsız mısır tencereyi yakmıyor mu :44:ben hiç denemedim kendime öyle yapayım bari ya çok seviyorum çünkü ve yemeyeyim diye eşimede yapmıyorum dünden beri istiyo adamcağız onada yazık
arada senin topiğide okumuştum ama mesaj yazmaya fırsatım olmadı kusura bakma yarın gelirim uydurabilirsem
uyku durumunu anlarım canım benimde geçen haftalarda oğlumda böyle düzensiz uyku halleri vardı hatta ara verdim bi müddet buraya çok şükür daha iyi şimdi gece 2 yada en geç 3 te yatıyo sabah 10da uyanıyoruzönceden sabaha karsı 6da falan uyurdu da neyse atlattık o günleri sende düzene girersin umarım biran evvel gün çabuk bitiyo böyle olunca yemek saatleri geceye sarkıyo haliyle diyet düzeni bozuluyor :44:
jillianı benim ikinci kez yapışım bu geçen mayıs ayından hazirana kadar 30gün tam olarak yaptım ve müthiş incelmiştim...şimdi defterim yanımda değil AMA hatırladığım kadarıyla göğüsten 7cm kalçadan yine 7cm kadar göbekten 13cm bacaktan 5cm belden 10cm kadar inceldimtabi diyetle beraber kiloda verdim onun etkiside var incelmede ama hakikaten taş gibi olmuştum ...gören şaşırdı beni verdiğim kilodan daha çok küçülmüştüm..şimdi yine ölçülerimi aldım başladığımda ama hem regl den dolayı hemde özellikle 2. level bittikten sonra incelme daha garanti olduğu için o zaman ölçeceğim kendimi bakalım ama görünüşte göbekte toparlanma ve kaslar meydana çıktı kalça zaten taş biraz göğüslerim büyür gibi olmuştu son zamanlarda sanırım hafiften onlarda toparlandı azıcık daha dikleşti gibi olacak olacak
dkanı deneyen var mı*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?