Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

oooo o zaman hiç kendini kandırma yavrum bi porsiyon 250 kalori olamazşöyleki ben gecen sefer hesapladım da sardım küçük küçük yani bi buyuk yaprağı tahminen 5e böldüm o kadar küçük eşim yemeğe düşkün ve minik sarmayı sever bende uğraşırım böyleneyse tanesi 40 kalori olmuştu onların hadi seninkide öle olmuş olsa 400kalori midede bacım
kız ben şalgamı ilk içtiğimde midem fena oldu katiyen içmem dedim bi dahasonra bi alıştım ki şimdi markete gidince şalgam alıyorum depo dolu 4 şişe aldım geçende valla gazlı içeceğe göre en güzeli alış bacım alış bide kalorisi yok hiçç 100ml sadece 3kalori düşün üfff ne canım çekti şimdi neyse yarın menüde balık var yanında içerim bol bol
bide ben gecen sene oğlum için kayısı ve şeftali alıp meyve suyu yapmıştım ona süzgeçten geçirip tam içilecek gibi öyle güzel oldu ki hazırlara 100 basar yaniherkes çok beğendi eşim bayıldı öyle olunca bu sene daha çok yaptım ve bide vişneden yaptım bayıla bayıla içiyoruz şimdi çokta sağlıklı ve şeker oranını kendime göre ayarladığım için satın olanlara göre süper süper kızlar tavsiye ediyorum hepiniz yapın bigün uğraşıp yorulursunuz ama kışın keyfi başka al kenardan aç iç

Menü bildirimi sabah 2dilim c.ekmeği 2kesme şeker kadar beyaz peynir 2yeşil zeytin 1tane yumurtadan omlet domates ARA 1dilim sütlü irmik tatlısı ablam yapmıştı 2kaşık kadar yoğurtlu havuç. Asıl bomba şimdi geliyor Akşamda 2kepçe çorba 2servis kaşığı mantı:-(

anam benim rakibem bi b_kelebee vardı o da bi 10gün kadar yokk smilee da yok ortalıkta listeden silinecek pazartesi günü. yeni bir rakip seçmem lazım kendime ki gaza geleyim birazcık.

kate omzuna oklava koy sağ sol çevir bedenini ama leslie yi de bırakma bence üst de gider merak etme
benimde tam tersi alt bölgem daha çok göbekte var ama düzenli mekik çeksem eser kalmaz

aslında normal yürüyüş yapınca heryerden gidiyo ama lesli galiba daha çok bacak inceltiyor demek :26:ama bırakırsan da sadece diyetle sarkarsın :44:ne yapsan ki? jillian yap desem kilo verdikten sonra daha etkili o şöyle bi 70kiloya düşsen o zaman iyi gelir o :44:ay bilemedim kızlar bi el atın napsın bu hatun

Güler'cim ben zaten oklova yapıyorum. Leslieyi yapana kadar kum saati fiziğim vardı ama şimdi sanki bacaklarım daha ince:-/ anlamadım gitti niye böyle oldum :-(
Ne yapsın bu hatun boğaz köprüsü en temizi:-( spordan soğuttu beni be korkuyorum dahada incelir diye:-( kürdan bacak üst tarafımda 46beden müthiş dimi

kız güler ne geldi aklıma sen demişsin ya kabanla 55kilo olmak istiyorum diye:44:
geçen gün oğlumu doktora götürdüğümüzde kilosunu tartalım dedin ee haliyle önce tartıya ben bindim sonra oğlumu kucağıma alıp binerek tarttık:26: tartıda 68 kilo gösteriyordu kabanla ayakkabı ile.. doktor dedi kilonuda öğrenmiş oldun ben zaten biliyorum 66 kiloyum dedim o zaman kilo almışsın dedi sinir oldum e dedim ayakkabı var üstüm giyinik 2kilo mu yapıyo onlar dedi banauyuz oldum içimden dedim be adam bütün gün yedik içtik zaten kışlık giyinmişiz yani bu konuda çok haklısın giyinik ve tok hedfe ulaşmış olmak lazım ki böyle laf sokmasınlar

Şu oklava hakkaten işe yarıyor yani öylemi ? tecrübeyle sabit mi ? Vücudumun şekillenmesi lazım ...

Haklısın rakibem...Şimdi sana bu kadar laf sokan dr un fiziğini merak ettim doğrusu...

Şu oklava hakkaten işe yarıyor yani öylemi ? tecrübeyle sabit mi ? Vücudumun şekillenmesi lazım ...

Evet hülya ise yarıyor ben 2.kızıma hamile kalmadan yine 79dan 69 70e düşmüştüm o ara hergün mekik oklava yapmıştım beli çok güzel inceltiyor o sıralar lesliede yapmamıştim güzel sıkılasmistim yinede

Bende yapayım o zaman pazar günüden itibaren kendime bir çekidüzen vereceğim bayramdan hemen sonra görümcem geldi o gidecek İnşallah cumartesi...Evimizde küçük olduğu için pek birşey yapamadım ama hiç değilse yılbaşına kadar yaparım...

yavrum bu jillian neyn nesidr yahu ben bunu yarn bi arastırıyım bakalım bnmde acilen spora geri dönmem lazm gecen seneki montumun içine giremiyorum girsem de fermuarı çekince içinde düdük gbi kalıyoum :)

sabah 12:00
2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
açık çay

saat 15:15
3 kuru kayısı
1 kupa yeşil çay

akşam 17:30
balık
salata

bugn hesaplamadm ama sanırım en az 2 litre su içmişimdir.

kızlar ara ara sizi takip ediyorum içimden bir his daha sık takip et diyor bu 60lık çıtırları.
kendi sayfama menü yazıp çıkıyorum e 2. takım zaten vacgeçilemzim.
Sizde değişik bişey gördüm: oklava... nedir bu oklava işi...nasıl ve günde kaç defa yapıyorsunuz?
Genel izleniminiz oklava üst tarafı inceltiyor , leslie bacakları inceltiyor
diyorsunuz değil mi...benim göbek ve kalça basende problemim..
günde 100-200 ip atlama bazen 100 mekik oluyo çoğu zaman spor yapamıyorum. öğle arasında 30 dk yürüdüğüm de oluyor ama bu sıralar oruç tuttuğumdan pek yürüyemiyorum.düşe kalka gidiyoruz işte...

GÜNAYDIN KIZLAR.
bu ara yazamıyorum,en az bir hafta daha yoğun olacağım,sonra tam gaz buradayım inşallah.
boş günümde geçmişi okur neler kaynatmışsınız bakarım.
sayfayı açıyorum ama başına oturamadan bir şey çıkıyor,hele eşim işe başlamadan normale dönmem zor.
yediklerime dikkat ediyorum allahtan.almasam bana yetecek bu ara.
neyse görüşürüz kızlar.

Günaydın arkadaşlar bugün diğer topikte tartı günüydü tartıldım burayada yazayım dedim -400 gitmiş yani yata yata karpuz büyür ben bu hafta sporsuz ancak o kadarını becermişim...Pazartesiye Allah kerim...

kızlarrr bugün 28 beden pantolon aldım oldu valla kavuştu düğmesi(tabi esnekti) 30beden daha rahat oluyordu şimdi 28 oldu

ayyy aysun deli mi o doktor ne öyle takip ediyo kilonu falan iyi moral olmuştur sana evet hedef o olmalı kışlık kıyaflerle istediğimiz kiloda olmak gerek!!
bugün spor salonunda bi tartılayım dedim görevli bayan vardı tartının yanında duruyodu tam o sırada tartıldım ve kiloma bakarak kilolusun dedi tabii kendi çıtır gibiydi vee bu moral bozulmaları hakket işe yarıyor yaa gaza geldim.
2hafta sonra sporum bittiğinde düzenli olarak mekik, oklava ve ip atlıcam inşallah

nursehulya buna şükür de her hafta 1kilo vermek zaten imkansız. ama elbette gönül isterr off yiyip kilo almayanlara sinir oluyorum sinirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…