Vaaaay beni hatırlayan bi arkadasım varmışsalak gbi gdip tok karnına tartıldım ona rağmen kilo vermiş olmam müthiş üstelik regl şişliği var göbeğim patlamak üzere
gülercim menümü bende beğendim pazar olmasına rağmen istikrarlıydım pazartesi bildirim olması cidden müthiş oldu
aysuncum 68 direncini çok doğru sölemişsin..biraz verince nası olsa istedğim an veryorum deyip salıyorum kendimi özellikle haftasonları ama artık zor pazrtesi olayndan sonra
cesminaz nerdesin bacımmm yılbaşına azkaldı netcez böle 3 kilo 900 vermem lazım 22 günde hade bakalım ya çok hevesliyim eğer yaparsam yıllar sonra 67 altına düşmüş olcam
adigegupsecim verdin mi acep seni baya merak ediyorum bi de jillanı indirmeyi başramadım sen yaptın mı datlumm
adige gupse jillian nedir nasıl yürüyorsunuz bununla? rica etsem biraz anlatır mısın?
kızlar dün misafirlerim vardı hepsi kilo verdiğimi söyledi öyle mutlu oldum ki anlatamam dün tekrar ip atlamaya başladım bu arada gitsin kilolar :)
SPOR: jillian*7 + 6saat 15dk. yürüyüş
bunlar eksik mi kalmış tabloda ne:26:
Beni de aranıza alır mısınız hanımlar?(
babasinin_kelebee 1 kilo iyi gitmiş bir de evde değildin çok iyisinaramızda 100gr var. haftaya sana açık fark atmayı planlıyorum
6767 yolunda çok iyi ilerliyosun örnek oluyosun bizlere. azmine hayranım
elifeyza nasıl gitti bu kadar kilo kız, bi sırrı var mı ne yapmıştın sen bu haftayoksa pazartesi diye tuttun kendini haftasonu değil mi
tiin sen ne zamandır sabitsin canım hayırdır artık o kadar aktifte değilsintakıl bize sabitlikten kurtul artık çizelgede neredeyse bi senin bilgilerin sabit sürekli utanmalısın artık
nrhs tebrik ederim böyle böyle gidecek işte.. 60lı rakamlara inşallah ulaşırsın tez zamanda
aysun evet senden artık 2hafta sonra büyük bir patlama bekliyorum jillian yaparken sabitsin sonra patır patır dökülüyor kilolar
nursehulya hayırdır kötü bir şey yoktur umarım:26:
cesminazz iyi salmıyorsun kendini dikkat et bu hafta kilo almamaya. misafirler olunca yemekti abur cuburdu bol olur. bu arada sayfaya bugün yazıcaktım mazeretli olduğunu sen yazmışsın gerekli mazeretini
adigegupse tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?