Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

gülercim iyisin sen iyi bak bana bütün hafta tartı oynamadı şaştım kaldım :26:bu sabah 100gr aşağı düştü mutluluktan uçtum bakalım inş artık biraz hızlanır ya benim bu 66, 65 takıntımı bi yeneyim istiyorum ..

Merhabalar...
Geçen hafta :64.3

Bu hafta:63.8

Giden:600 gr

Bu ara pek dikkat edemeyebilirim çünkü moralim bozuk biraz...

Vaaaay beni hatırlayan bi arkadasım varmış
Operim yanaciklarindan
Harikasin tebrik ederim güzel kilo vermişsin
Canım gulerle görüştük
Hic fırsatım olmadı
Gelen giden
Bugün yarın gelicez dedi k.validede
Nedense hic gunü olmaz
Bu haftada onlar gelip kalacaklar
O yüzden giremedim (misafirim vardı)
Şimdide evi görseniz ucuyo resmen
Nerden başlasam diye kara kara düşünüyorum
Bu arada aldığımı zan edip tartıya korka korka çıktım
Kilomu söyleyeyim de öyle gideyim

69.9
Elifeyza Canm yılbaşına hala umut var mı bilmiyorum
Aslında boğazımı tutsam her turlu veririm
Misafir olunca koşturma daha cok oluyor
Ammmaaaaaaaa çeşit çeşit yapip
Yememekte her yiğidin harcı degil iste

Kilo veren kizceler hepinizi tebrik ederim
kilo verme iştahınız artarak devam etsin ins

baş.tarihi: 10 kasım 2013
baş.kilo: 74.2 kg
geçen hafta kilo:72,9 kg
bu hafta kilo:72 kg
giden: 0,900 gr
spor: bu hafta hiç olmadı

adige gupse jillian nedir nasıl yürüyorsunuz bununla? rica etsem biraz anlatır mısın?

yüeüyş için olanı leslie canm. jillian bir nevi egzersiz programı gbi birşey anladgm kadarıyla. ama özellikle de incelme konusunda aysunun da dediği gbi baya işe yarıyormuş. özellikle de bnm gbi spora gidemeyenler için evde yapılacak güzl hareketler

kızlar dün misafirlerim vardı hepsi kilo verdiğimi söyledi öyle mutlu oldum ki anlatamam dün tekrar ip atlamaya başladım bu arada gitsin kilolar :)

arkadaşlar ben 4-5gündr akşam yemekten sonra sofrada yarım kalan limonu yiyorum fayda veya zararı var mıdır bilyo musunz

kızlar eve yeni girdim,geç kaldığım için üzgünüm bildirime.
zaten yazacak güzel bir şey de yok,+500 deyim bu hafta.67.5 yani.
neyse kaçan maçlara değil önümüzdekilere bakacağız artık.

kızlar hepinizi tebrik ederim akşam hepinize teker teker yazıcam inşallah. vaktim kısıtlı tablomuzu paylaştım

babasinin_kelebee 1 kilo iyi gitmiş bir de evde değildin çok iyisin aramızda 100gr var. haftaya sana açık fark atmayı planlıyorum
6767 yolunda çok iyi ilerliyosun örnek oluyosun bizlere. azmine hayranım

elifeyza nasıl gitti bu kadar kilo kız, bi sırrı var mı ne yapmıştın sen bu hafta yoksa pazartesi diye tuttun kendini haftasonu değil mi

tiin sen ne zamandır sabitsin canım hayırdır artık o kadar aktifte değilsin takıl bize sabitlikten kurtul artık çizelgede neredeyse bi senin bilgilerin sabit sürekli utanmalısın artık

nrhs tebrik ederim böyle böyle gidecek işte.. 60lı rakamlara inşallah ulaşırsın tez zamanda

aysun evet senden artık 2hafta sonra büyük bir patlama bekliyorum jillian yaparken sabitsin sonra patır patır dökülüyor kilolar

nursehulya hayırdır kötü bir şey yoktur umarım:26:

cesminazz iyi salmıyorsun kendini dikkat et bu hafta kilo almamaya. misafirler olunca yemekti abur cuburdu bol olur. bu arada sayfaya bugün yazıcaktım mazeretli olduğunu sen yazmışsın gerekli mazeretini

adigegupse tebrik ederim

Son düzenleme:
haftaya kadar 1.5kilo vermek için şimdiden çalışmak gerek değil mii yarın ip atlıcam artık

su 2lt
yürüyüş: 2saat
spor: 1saat

11:30- klasik kahvaltı
17:00- 1portakal (istemeden geç oldu ara spora git gel vakit geçiyor:26:)
18:00- 1tabak kıymalı karnıbahar yemeği, 1tabak kıymalı patates yemeği
18:30- şekerli türk kahvesi
21:00- 1kupa yeşilçay, 1elma
22:00- 5i1 çay

yarın dr a gideceğim boynumda beze geldi elime bakalım ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…