kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum 100 gr da olsa yük atmışsınız.
şimdi sizlerden bir şey rica edeceğim.
haftaya misafir almak istiyorum kalabalık olacak biraz 15-18 kişi olabilir.
şimdi menüye ihtiyacım var aslında oluşturdum bişeyler ama tatlılarım eksik kaldı ne önerirsiniz.
menüyü şöyle düşündüm
tuzlular
kısır
kuskus salatası
dereotlu poğaça
ıspanaklı börek
mücver
lahana sarması
tatlılar
profiterol
elmalı kurabiye
tirmisu(ilk kez deneyeceğim)
gerisini bulamıyorum kızlar. bu menüye ne dersiniz ne yapabilirim kolay ve lezzetli olsun :))
yarın dr a gideceğim boynumda beze geldi elime bakalım ne diyecek...
kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum 100 gr da olsa yük atmışsınız.
şimdi sizlerden bir şey rica edeceğim.
haftaya misafir almak istiyorum kalabalık olacak biraz 15-18 kişi olabilir.
şimdi menüye ihtiyacım var aslında oluşturdum bişeyler ama tatlılarım eksik kaldı ne önerirsiniz.
menüyü şöyle düşündüm
tuzlular
kısır
kuskus salatası
dereotlu poğaça
ıspanaklı börek
mücver
lahana sarması
tatlılar
profiterol
elmalı kurabiye
tirmisu(ilk kez deneyeceğim)
gerisini bulamıyorum kızlar. bu menüye ne dersiniz ne yapabilirim kolay ve lezzetli olsun :))
gülercim bi kaç kişinin toplam verdiği kilo nedn yazmıyo anlamdım canım...
okey canım atlamışım....inşallah önemli bişey yoktur, yarın dr dan bize bize de bildir
canım daha ne olsun kusursuz menü, zaten tuzlu çeşitleri çok, tatlı az yapılır ki senin tatlı çeşitlerin çok. ben fazladan çeşit olsun diye havuç topları yapıyorum misafirlerime kürdan batırıyorum. ama sende profiterol var menün gayet iyi. hatta bizlerde gelebiliriz
canım bi hafta alıp bi hafta verip zor oldu bana toplayıp çıkarmasıaslında ben her hafta sizlerden istedim toplam verdiğiniz kiloyu da yazmanızı bana kolaylık olsun. düz hesap olanları hemen yazıyoum ama mesela sen 1,700 verdin gelde topla 2,200 ile
benim matematik sıfır:26: hesap makinesi kullanıyorum.
kızlar her hafta bildirimlerinizde toplam verdiğiniz kiloyuda bildiriniz
walla az bi kahvaltı ile tartıldım tok sayılırım yani belki 100 gr farkeder...araba kullanmak mı off ya benm de ehliyet var ama cüzdan bekletenlerdenm cesaret yok...erkek milletinn de arabası kıymetli, olyo malum otromatik daha kolaydır ama sen sürersin bence...kaynana nerde oturyo senn aynı şehrde misinz limon için mersi datlımmm..regl gelemdi gitti şişlik gitseydi gerçek kilomu merak edyorum çokNursehulya canım gecmis olsun
Bazen vücut yapıyor ... Bişey çıkmaz ins... İyi duşun iyi olsun
Guler canım bende suan gelen giden yok... Bende giriyorum iste... Bi iki güne gelceZ dedi.. Onların sagı solu belli olmaz. Bian önce gelse gitseler de stresten kurtulsam bende
6767 canım sen daha ne yapcan yeteeeer.. Ama bence tramisu Yada profiterol yerine serbetli bi tatlı yapabilirsin... Eger istersen sana harika bi revani tarifi verebilirim
Yapıp yapıp bana dua edersin :)))
Elifeyza canım eger regly donemindeysen cok limon yeme derlerdi
not : netten baktım cok bilimsel bi dayanağı yok
Ancak kanı sulandirdigi icin fazla kanama olasılığı artıyor sanırım
Kızlar araba aldık ..
Eskisini satmıştık 2 hafta önce .
Rabbim kazadan beladan korusun
Ehliyetim var. Esim kullanmamı cok istiyor
Otomatik vites aldı kullanabileyim diye
Ama bende cesaret yok
Dua edin ya... Bi kullanabilsem resmen özgürlüğüme kavusucam
Hep evdeyiZ bebelerimle
Kizlar dün gece yazmıştım bu yazıyı göndermemden kk beni dışarı attı
bi daha da giremedim
elifeyza bacım sen tok karna 69.9 sun heralde ama dimi
gülercim rakibe listesi yok mu bana mı öle geldi biiti mi rakibe devri..yoksa herkes gözne kestrdiği ilemi kapışcak bbeeebbeeeemmm
Ayrı sehirdeler canımwalla az bi kahvaltı ile tartıldım tok sayılırım yani belki 100 gr farkeder...araba kullanmak mı off ya benm de ehliyet var ama cüzdan bekletenlerdenm cesaret yok...erkek milletinn de arabası kıymetli, olyo malum otromatik daha kolaydır ama sen sürersin bence...kaynana nerde oturyo senn aynı şehrde misinz limon için mersi datlımmm..regl gelemdi gitti şişlik gitseydi gerçek kilomu merak edyorum çok
gülercim rakibe listesi yok mu bana mı öle geldi biiti mi rakibe devri..yoksa herkes gözne kestrdiği ilemi kapışcak bbeeebbeeeemmm
Ayrı sehirdeler canım
bu soğukta gelmeyi cok tercih etmezler gibi ama bilmiyorum iste
geldiklerinde cok sorun olmuyorda
boyle yaptıkları icin onlar gelene kadar bende acayip stres oluyor
benim suan cok heveslikullan kullan diye
ins cesaret toplarım canım
sen bu sabah kaç çıktın onu de bakim bana:18:
ben evi bugn üstten bi toparldım hava bulanık hiç canım iş istemyo çocukalrda gece uyutmuyo ikis de öksürükten boğuluyo ya napcam bilmiyorum hele büyük krz geçryo resmen geçen haafta doktor bi şurup verdi ii gelmişti ona başlayım yne bari yaa
69.8 çıktım bacım ama o da tok karnına idi..unutuyorum tartılmayı kahvaltıdan sonra geliyo aklıma iş yaprken..
yok yok olmaz olur mu liste yenilenecek inşallah. hatta biraz düşünelim rakibeler arası nasıl bir yarışma düzenlesek??
birbirimizi geçme hırsı doğsa içimize. iddia gibiii
fikri olan var mı?
evim savaştan çıkmış gibi. bi temizliğe girişeyim sonra uğrarım aranıza
babasinin_kelebee 1 kilo iyi gitmiş bir de evde değildin çok iyisinaramızda 100gr var. haftaya sana açık fark atmayı planlıyorum
6767 yolunda çok iyi ilerliyosun örnek oluyosun bizlere. azmine hayranım
elifeyza nasıl gitti bu kadar kilo kız, bi sırrı var mı ne yapmıştın sen bu haftayoksa pazartesi diye tuttun kendini haftasonu değil mi
tiin sen ne zamandır sabitsin canım hayırdır artık o kadar aktifte değilsintakıl bize sabitlikten kurtul artık çizelgede neredeyse bi senin bilgilerin sabit sürekli utanmalısın artık
nrhs tebrik ederim böyle böyle gidecek işte.. 60lı rakamlara inşallah ulaşırsın tez zamanda
aysun evet senden artık 2hafta sonra büyük bir patlama bekliyorum jillian yaparken sabitsin sonra patır patır dökülüyor kilolar
nursehulya hayırdır kötü bir şey yoktur umarım:26:
cesminazz iyi salmıyorsun kendini dikkat et bu hafta kilo almamaya. misafirler olunca yemekti abur cuburdu bol olur. bu arada sayfaya bugün yazıcaktım mazeretli olduğunu sen yazmışsın gerekli mazeretini
adigegupse tebrik ederim
Kızlar araba aldık ..
Eskisini satmıştık 2 hafta önce .
Rabbim kazadan beladan korusun
Ehliyetim var. Esim kullanmamı cok istiyor
Otomatik vites aldı kullanabileyim diye
Ama bende cesaret yok
Dua edin ya... Bi kullanabilsem resmen özgürlüğüme kavusucam
Hep evdeyiZ bebelerimle
kış geldimi herkesin ortak sorunuben evi bugn üstten bi toparldım hava bulanık hiç canım iş istemyo çocukalrda gece uyutmuyo ikis de öksürükten boğuluyo ya napcam bilmiyorum hele büyük krz geçryo resmen geçen haafta doktor bi şurup verdi ii gelmişti ona başlayım yne bari yaa
anaaaaa (tiin sen ne zamandır sabitsin canım hayırdır artık o kadar aktifte değilsin takıl bize sabitlikten kurtul artık çizelgede neredeyse bi senin bilgilerin sabit sürekli utanmalısın artık) taş gelmiş kafama hhaahhaaa
yazamıorm canım ekran klavysyle yazıorm oda çok zor.yememe dikkat ediorm ama veremorm spor olmadğı için sanrm haftya 1 kilo hdfliorm inş.
inşallah önemli bişey yoktur, yarın dr dan bize bize de bildir
canım daha ne olsun kusursuz menü, zaten tuzlu çeşitleri çok, tatlı az yapılır ki senin tatlı çeşitlerin çok. ben fazladan çeşit olsun diye havuç topları yapıyorum misafirlerime kürdan batırıyorum. ama sende profiterol var menün gayet iyi. hatta bizlerde gelebiliriz
canım bi hafta alıp bi hafta verip zor oldu bana toplayıp çıkarmasıaslında ben her hafta sizlerden istedim toplam verdiğiniz kiloyu da yazmanızı bana kolaylık olsun. düz hesap olanları hemen yazıyoum ama mesela sen 1,700 verdin gelde topla 2,200 ile
benim matematik sıfır:26: hesap makinesi kullanıyorum.
kızlar her hafta bildirimlerinizde toplam verdiğiniz kiloyuda bildiriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?