Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

meni bildirimi 10 aralık salı 69.8 09 15 bir dilim çavdar ekmeği sürülmüş beyaz peynir artı 4 zeytin artı 1 haşlanmış yumurta artı bir bardak çay 12 20 bir küp şekerler bir fincan türk kahvesi artı bir kara bitter çikolata 14 30 bir porsiyon fırında karnıbahar yoğurtlu 16 00 1 kase meyve salatası 19 00 bir buçuk kase hazır çorba artı salata 21 00 bir avuç ceviz siyah kartı siyah kuru üzüm karşıma

Esimn telefondan girdim kizlar ne zormus be bole menu yazimi sacma oldu biraZ ama idare edin yaw

Merhaba arkadaşlar gülercim gittim bugün dr a ö0ne0mli birşe0ydeğil dedi iltihabi bir hastal0ıktan olabilirmiş....Rabbime binlerce kere şükürler olsun Allah herkesi evladına bağışlasın ...

kayıpsınız millet ne ayak..ben kara kara pazrtesi rübe hedfme ulaşcam mı ki diye düşünürken bi yandan da kaçamak yapıyorum ne hikmetse..aman olsun bee yakarım daha çok var nasılsa

aklıma bi fikir geldi kızlar belki siz de yapıyosunuzdur ama benm yeni geldi...istisnalar harici akşamları sırf çorba ve salata yeym diyorum akşam yaptığım yemekten kendime ertesi öğle için ayırcam bölece o yemeği canım çeke çeke durmıcam yemiş olcam ama gndüz yediğim için yakabilcem diye düşünüyürum ...

annaaamm midem küçülyo mu ne..2 dilim pizza yedim 12:30 hala şiş hisssedyorum kendmi ara öğn bile yiyesim yok..

gremdiğim 42 bedn eteğimi dendm vee artık içine griyorum....73.8 iken 44 bazen 46 giyiyodum şimdi 42_44 bedn olck bana...4 kilo 1 bedn duyumu doğrumymuş demk ki...tey tey teyy

Ben geldim artık...

Sabah menüm:az sucuğu yağsız kızarttım çeyrek ekmeğin çeyreğiyle yedim...

Ara: 2 tane mandalina...

Merhaba arkadaşlar gülercim gittim bugün dr a ö0ne0mli birşe0ydeğil dedi iltihabi bir hastal0ıktan olabilirmiş....Rabbime binlerce kere şükürler olsun Allah herkesi evladına bağışlasın ...

amin canım içinde şüphe kalacağına doktora göründüm ve için rahatlamıştır. hastalık ihmale gelmez

kayıpsınız millet ne ayak..ben kara kara pazrtesi rübe hedfme ulaşcam mı ki diye düşünürken bi yandan da kaçamak yapıyorum ne hikmetse..aman olsun bee yakarım daha çok var nasılsa

hee valla kuzum ne ayak kimsecikler girmemiş sizden başka.. bu hafta nolduysa kimse giremiyor.. evet akşamki öğünü ertesi gün öğlen yemek karlı iş ama gel gör ki iş onu akşam yememekte... evet mide küçülüyor çok kaçırdığın zaman mide spazmı geçirmiş gibi hissediyorsun kendini.. ne mutlu midemiz küçüldü bedenlerde küçülüyor yakında 42beden sonra 40ı görürsün inşallah

Son düzenleme:
kızlar bugün sabah spora gittim eşim bıraktı dönüşte karda kaymayı bile göze alarak yürümeyi düşündüm ama kar çok yağdı önümü bile göremedim atladım arabaya eve geldim. kızıma tatildi okul kar oynamaya çıkacaktık dışarıya komşu kızı aradı oturmaya geldi hemen aceleden kısır yaptım çay demledim o kadar. 2kase kısır yedim ve 4adet N**** (Siyahi) bisküvi yemiş bulundum ama pişman değilimm.
bi şaşırdı misafirim beni görünce. aaa senin için zayıfladı diyolardı ama bu kadar olacağın aklıma gelmemişti dedii
uçtum havalara ama belli etmedim

sizlerden sadece elifeyza ve nursehulya girmiş o kadarcık mı yanii..

9:15
klasik kahvaltı

15:00
2kase kısır, 4negro bisküvi

17:00 sade türk kahvesi

21:30
1elma, 1portakal, 1kupa yeşilçay

1saat spor ve 2lt su

9:15
klasik kahvaltı

15:00
2kase kısır, 4negro bisküvi

17:00 sade türk kahvesi

21:30
1elma, 1portakal, 1kupa yeşilçay

1saat spor ve 2lt su
kız güler bu nee..doğru ddüzgn bişy yememişsin bence kısır çokta kötü değil yaa masum geliyo bana nedense ama az yemişin valla...

ve hiç sorma güzelim bee..sen üstte yazdıklarımı görme olur mu ben o karardan akşam yemeği saatlernde vazgeçtim bilene...

adigegupse bi teşekkür edemedim sana ya jillan linki için hoş hala indirmedm eşime dedim ama unuttuk....

nursehlya geçmiş olsun canım sevndm sonuca..

bugün çok kaçırdım ama napalım menü bildirmi de yapayım şimdi uzuuun uzuuuunnn...

08.30 1 adet patatesli gül böreği + 5 zeytin + 1 bardak çay

10:30 2 adet mandalina

12:45 2 dilim pizza + 1 bardak ayran

15:30 1 adet elma

17:00 az patates kızartma + bi kaç yudum ayran (( oğlumun beslenmesnden kalmış hiç olmasın dedim))

18:00 2 tabak patates yemeği + 2 bardak ayran + 4_5 dilim turşu (( güya akşam yemeyip öğlende yicem yemek tok karnına konuşmak kolaydı tutamadım tabi boğazımı))

18:30 1,5 küp şekerli kahve

21:00 1 elma + 1mandalina

kendimi tebrik ediyorumbaşlangıç tarihnden beri ağzıma asitli içecek sürmedm kaçamak yapsam da bunu zinhar yasak ettim kendime...ayran soda ile devam ediyorum yola valla öle mutluyum ki artık eskisi kadar canım da çekmiyo valla acayip bağımlısıydım ya inanamıyorum kendme...

yanlış anlamanızı istemem ama çok fazla karbonhidrat ve nişastalı olmamış mı gününüz?

Kızlar iyi akşamlar.
Nasılsınız bugün?
Buralar karlı her yer gibi.
Bugünün iyi geçti.
Menümü yaziyim hemen
Sabah
Kahvaltı

Ara
3kayisi
Findik

Öğle
3kofte
Salata
Yoğurt
1dlm ekmek

Ara
8 kayısí

Aksam
3tavuk parcasi avuç içinden buyuktuler.
Yoğurt
salata
1kepce çorba

Ara
1kucuk ekler
3kayisi
1fincan Türk kahvesi
4bardak cay

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
kızlar ben iş ve evde çok yoğunum . ne buraya yazmaya ne de kendimle ilgilenmeye doğru düzgün diyet yapmaya fırsat bulamıyorum. iş yerinde ocak sonuna kadar çok yoğunum bu varken eşim rahatsız rahatsızlandı
sizlere şimdiden kolay gelsin kızlar.inşalllah hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız.

Merhaba kızlar.. Geçtiğimiz hafta tam motive olmuştum ki, gribe yakalandım Dikkat edemedim, bildirim de yapamadım topige de uğrayamadım tabi.. Anca kendime geliyorum büyük ölçüde iyileştim. Yarın bildirim yapıcam. Öptüm hepinizi ...

geçmiş olsun canım bende yeni yeni atlatıyorum gribi çalışıyorsan birde daha zor dinlenemiyorsun doğru düzgün yarın bekliyoruzbildirimlerini görüşürüz ...

günaydın kızlar bu ay 1 hafta önceden regl oldum 2gündürde çikolataya dadandım tam bir diyet yapamıyorum moralim de iyi değil açıkcası gene regl oldum off hayırlısı olsun bikaç gün içinde doktora gitcem inş.

Saol canım Allah razı olsun...

Günaydın arkadaşlar...Nasılsınız...

Bu haftanın kara liste adayı benim sanırım regl oldum ve iştahım çok açık dün akşam menümü bildiremedim çünkü yazmaya yüzüm yoktu...Bugün kalori sayımına başlayacağım...Enazından fazla kalori almamaya çalışayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…