Merhaba arkadaşlar gülercim gittim bugün dr a ö0ne0mli birşe0ydeğil dedi iltihabi bir hastal0ıktan olabilirmiş....Rabbime binlerce kere şükürler olsun Allah herkesi evladına bağışlasın ...
kayıpsınız millet ne ayak..ben kara kara pazrtesi rübe hedfme ulaşcam mı ki diye düşünürken bi yandan da kaçamak yapıyorum ne hikmetse..aman olsun bee yakarım daha çok var nasılsa
kız güler bu nee..doğru ddüzgn bişy yememişsin bence kısır çokta kötü değil yaa masum geliyo bana nedense ama az yemişin valla...9:15
klasik kahvaltı
15:00
2kase kısır, 4negro bisküvi
17:00 sade türk kahvesi
21:30
1elma, 1portakal, 1kupa yeşilçay
1saat spor ve 2lt su
08.30 1 adet patatesli gül böreği + 5 zeytin + 1 bardak çay
10:30 2 adet mandalina
12:45 2 dilim pizza + 1 bardak ayran
15:30 1 adet elma
17:00 az patates kızartma + bi kaç yudum ayran (( oğlumun beslenmesnden kalmış hiç olmasın dedim))
18:00 2 tabak patates yemeği + 2 bardak ayran + 4_5 dilim turşu (( güya akşam yemeyip öğlende yicem yemek tok karnına konuşmak kolaydı tutamadım tabi boğazımı))
18:30 1,5 küp şekerli kahve
21:00 1 elma + 1mandalina
Merhaba kızlar.. Geçtiğimiz hafta tam motive olmuştum ki, gribe yakalandımDikkat edemedim, bildirim de yapamadım topige de uğrayamadım tabi.. Anca kendime geliyorum büyük ölçüde iyileştim. Yarın bildirim yapıcam. Öptüm hepinizi ...
kız güler bu nee..doğru ddüzgn bişy yememişsin bence kısır çokta kötü değil yaa masum geliyo bana nedense ama az yemişin valla...
ve hiç sorma güzelim bee..sen üstte yazdıklarımı görme olur mu ben o karardan akşam yemeği saatlernde vazgeçtim bilene...
adigegupse bi teşekkür edemedim sana ya jillan linki için hoş hala indirmedm eşime dedim ama unuttuk....
nursehlya geçmiş olsun canım sevndm sonuca..
bugün çok kaçırdım ama napalım menü bildirmi de yapayım şimdi uzuuun uzuuuunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?