Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kızlar merhaba. bir kaç gün topicte olamıcam haber vermek için girdim. dedem rahatszlanmış hastaneye kaldırmışlar. bizde birazdan onun yanına gidicez. büyük ihtimallede pazara kadar orda olucz aksi bir durum yasanmazsa. p.tesi bildirimine katılırım gbi duruyor ama aksi bir durum için yine de habernz olsun istedm. hepinizie hayrlı günler

geçmş olsun canım acil şifalar diliyrm

Geçmiş olsun...Acil şifalar dilerim...

smileee geçmiş olsun. 10gündür aramızda yoksun ve son bildirim günü bildirimde yapmadın olayları takip edemedin kaç kere yazdım sana. listeden çıkarıldın çünkü sadece liste günleri kilonu yazıp kayboluyorsun

geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım.

off kızlar artık eskisi gibi değil sayfamız kimse ortalıklarda yok. önceden girdiğimde 1günde 2sayfa ilerlemiş oluyorduk şimdi günde 5-6 msj varsa ne ala. :26: napmamız gerekiyor yeni düzen koymak gerek sayfaya. elbette herkesin işi gücü olabilir hastalık oalbilir ama neredeyse 10günden beri o keyifli sayfamız yok. böyle de olunca insan rekabet içine giremiyor. hevesi hırsı gidiyor.

55 kiloya inene kadar yani 5kilo daha verene kadar bu sayfayı yönetmeyi istiyorum ama birşeyler kopuyor. pes etmek istemiyorum
yeni düzenlemeler için fikriniz var mı? akşamları menü bildirimi zorunlu olsun.
ve mazeret dışında 1hafta uğramayan haber vermeyenleri listeden çıkarsak

Son düzenleme:
bencede akşamları menü bildirimi zorunlu olmalı valla utansak ta kızarsak ta ne yediysek yazmalıyız ki birbirimizi uyarabilelim.....
mesela arkadaşın biri beni uyarmış çok karbonhdrat falan dye cdden bi baktım gün boyu patates yemişim...

valla ben istisnalar harici her akşam yapıyorum bildirimi çok ta memnunum gün içinde liste uzun olmasın diye insan daha bi dikkat edyo sanki...

gülercim belli bi saat koyabiliriz menü bildirimini herkes o saate kadar yapmalı dye ...
milet o zaman birbirini sıkı takip eder ne yemiş ne yememiş kaçamak yapmış mı.....

ama burası bana yne çok iyi geldi kilo verimi süper gdiyo saatlerne dikkat edyorum ...
hoş bugn çocukların hastne işleriyle uğraştım akşama liste braz saçmalıkla dolcak ama olsun yarın yeni bir gün olcak her zamanki gbi....
benm regl de gelemedi gitti için için korkmaya da başladım gebelikten ama hyırlısı bakalım...

Günü gününe menü bildirimi çok zor ama haftada 3-4 gün menü bildirimi zorunlu olsun, herkes elinden geldiğinde aktif olmaya çalışsın.

Bu kim diyorsunuz şimdi:))) ben de aranıza yeni katılıyorum, kabul ederseniz.

70,5 kiloydum ve düzenli bir şekilde diyet yapıyordum ama bu hafta içimdeki canavar ortaya çıktı ve (bu sabah tartılmadım, dün tartlmıştım) 74 kg.yi görmüşüm.
Bugün yeniden aynı istikrarla diyetime başladım ve detoks günündeyim. beslenme uzmanının verdiği menülere uyuyorum. bugünkü menüm:

sabah: sütlü detoks yemeği
öğle: sütlü detoks yemeği
ara: 2 badem ve bitki çayı
akşam: sütlü detoks yemeği
gece: 2 badem ve sinameki çayı

ve 1 saatlik koşu bandında yürüyüş yapıyorum. çabuk kilo olan, zor veren, sağlıklı beslenen ama gece sapıtan biriyim:))

sinemaki çayı yerine yeşil çay içsen daha iyi olur çünkü sinamaki bağırsaktaki yararlı bitkileri öldürüyormuş ve bünye sinemaki çayına alışıyormuş bu arada aramıza hoş geldin.

gülercim benim evde net yok o yüzden bildirimlerimi bi ertesi gün yapsam benim için daha iyi olur tabi sizin içinde uygunsa bikaç gündür bildirim yapamıyorum çünkü yeme işini baya abarttım.

geçmiş olsun adigecim Allah acil şifalar versin

sinemaki çayı yerine yeşil çay içsen daha iyi olur çünkü sinamaki bağırsaktaki yararlı bitkileri öldürüyormuş ve bünye sinemaki çayına alışıyormuş bu arada aramıza hoş geldin.

sinameki çayını herzaman içmiyorum zaten kendime sinamekili bir saç maskesi yapardım zamanında, şimdi tiksiniyorum zaten:)) içmesi çok zor. bugün detoks olduğu için içiyorum yoksa yeşilçaycıyım:))

Bugünki menüm:

Sabah:1 haşlanmış yumurta...

Ara:4 adet baklava...Nasıl bir tatlı isteğiyse birde midemi bozdum...
Ara:1 tane elma...

Akşam:1 tabak nohut yemeği,2 kaşık pilav...

Yarından sonra kaçamak vs yok yılbaşını baz almıştım ama tutmayacak galiba mart ayında başlamıştım halen 60 kiloya ulaşamadım neredeyse bir seneyi diyet psikolojisinde bitireceğim...Olmuyor böyle bir irademe sahip çıkamıyorum...

ben de çok yoğunum. ev, yemek, bulaşık, çamaşır, kpss (çok çalışamasam da).........
onun için yazamıyorum malesef. bundan sonra da zor gibi gözüküyor.
yazamazsam herkese kolay gelsin diyorum. güler seninle face den görüşürüz artık :)

Adigegupse çok geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorum.

Guler keşke kural koyalim yazmasaydin iyi kotu yaziyoduk millet tümden kaçacak kiz :))

Aslında hatamiz çok yedik diyerek bildirim yapmiyoruz.
Birbirimizi uyarmiyoruz sadece Beğen butonunu kullanıyoruz.

Hem sen sayfa sahibisin 55inince gidicem demeye getiriyosun. Ev sahibi misafirlerini birakip gider mi kiz:))

Menüm
Sabah
1dlm ekmek
1dlm peynir
1has.yumurta
5zeytin
Domates salatalik
1fincan cay

Ara
3 kayisi findik

Öğle
Karnabahar haşlama
Yoğurt 3kasik
1dlm ekmek

Ara2 galeta

Aksam
3izgara köfte
1dlm ekmek
3kasik yoğurt

Ara
1portakal 1mandalina yemeyi planliyorum.

Suyu az içtim bugün belki 1lt. Bile olmadi (

Kolaylıklar hepimize...

ooo sitemlerimden sonra hareketlenmiş sayfa. ha şöyle kızlar
menü bildirimimi aklımda kalanlarla yazıp çıkıcam, kardeşlerm kahve içmeye gelicekler şimdi. bugün diyet modunda değildim cozuttum abarttım ve dahası...

08:30--- 1yumurtadan tereyağlı omlet, 2dilim peynir, 1dilim ekmek
12:00--- 1elma, 1yeşilçay
14:00--- 1tabak arpa çorbası
15:00--- 1sade türk kahvesi, 1luvavi çikolata, 1dido:18::18:
18:00--- 1tabak patates kızartması:18::18:
18:30--- milka gofret
20:00--- 1maden suyu (bütün yediklerimin üstüne anca bu iyi gider)

BU MENÜDE COZUTTUĞUM RESMİ KANITIDIR hep moral bozukluğundan oldu offf

yazdıklarınızı yarın okurum inşallah. yarın akşama annemleri yemeğe çağırıcam vakit bulduğum gibi burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…