- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
kızlar merhaba. bir kaç gün topicte olamıcam haber vermek için girdim. dedem rahatszlanmış hastaneye kaldırmışlar. bizde birazdan onun yanına gidicez. büyük ihtimallede pazara kadar orda olucz aksi bir durum yasanmazsa. p.tesi bildirimine katılırım gbi duruyor ama aksi bir durum için yine de habernz olsun istedm. hepinizie hayrlı günler
kızlar merhaba. bir kaç gün topicte olamıcam haber vermek için girdim. dedem rahatszlanmış hastaneye kaldırmışlar. bizde birazdan onun yanına gidicez. büyük ihtimallede pazara kadar orda olucz aksi bir durum yasanmazsa. p.tesi bildirimine katılırım gbi duruyor ama aksi bir durum için yine de habernz olsun istedm. hepinizie hayrlı günler
Merhaba kızlar.. Geçtiğimiz hafta tam motive olmuştum ki, gribe yakalandımDikkat edemedim, bildirim de yapamadım topige de uğrayamadım tabi.. Anca kendime geliyorum büyük ölçüde iyileştim. Yarın bildirim yapıcam. Öptüm hepinizi ...
Günü gününe menü bildirimi çok zor ama haftada 3-4 gün menü bildirimi zorunlu olsun, herkes elinden geldiğinde aktif olmaya çalışsın.
Bu kim diyorsunuz şimdi:))) ben de aranıza yeni katılıyorum, kabul ederseniz.
70,5 kiloydum ve düzenli bir şekilde diyet yapıyordum ama bu hafta içimdeki canavar ortaya çıktı ve (bu sabah tartılmadım, dün tartlmıştım) 74 kg.yi görmüşüm.
Bugün yeniden aynı istikrarla diyetime başladım ve detoks günündeyim. beslenme uzmanının verdiği menülere uyuyorum. bugünkü menüm:
sabah: sütlü detoks yemeği
öğle: sütlü detoks yemeği
ara: 2 badem ve bitki çayı
akşam: sütlü detoks yemeği
gece: 2 badem ve sinameki çayı
ve 1 saatlik koşu bandında yürüyüş yapıyorum. çabuk kilo olan, zor veren, sağlıklı beslenen ama gece sapıtan biriyim:))
sinemaki çayı yerine yeşil çay içsen daha iyi olur çünkü sinamaki bağırsaktaki yararlı bitkileri öldürüyormuş ve bünye sinemaki çayına alışıyormuş bu arada aramıza hoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?