canım yanına 500ml.lik şişeyi al ve bitirmeye çalış, bardak hesabı zor olur..ben senelerdir hep şişemle dolaşırım aklıma geldikçe su içerim..bak düzenli su içersen çok faydasını göreceksin azıcık dikkat ettin mi alışırsın su içmeyede..günaydın kızlar kış geldi ya suyu çok içemiyorum artık spor yapmadan gitmeyecek bu kilolar ip atlamanın dışında da bişeyler yapmak lazım bide bu elma detoksu işe yarıyor mu kızlar tarifini birdaha paylaşsanız
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ? Bu sabah erken uyandım önceki günlere göre kendime bir çekidüzem vereceğim bugün dikkat edip c.tesi ve pazar pirinç lapası diyeti yapacağım regl olduğum için çünkü pazartesi bildirim günü...Reglim biter bitmezde ayran detoksu yapmayı düşünüyorum yaklaşık 17 kilo verdim ee bunun bir birikimi olmuştur vucutta atılması lazım...Reglim bitincede spora başlayacağım İnşallah...Yılbaşına kadar halledemesemde büyük kısmı gitmiş olur İnşallah...
Aysuncum saol canım...Katılıyorum sana inan önümüzdeki yılıda diyette geçirmek istemiyorum gitsin bu kilolar artık...Gaz vermeye devam edelim ve gerçekten bu yarış işini unutmayalım o zaman kopuyorum ben diyetten...
canım yanına 500ml.lik şişeyi al ve bitirmeye çalış, bardak hesabı zor olur..ben senelerdir hep şişemle dolaşırım aklıma geldikçe su içerim..bak düzenli su içersen çok faydasını göreceksin azıcık dikkat ettin mi alışırsın su içmeyede..
valla elma detoksu işe yarar mı bilmem ben sadece uzun süredir kilo veremiyorum diye ödem atmak amaçlı gün boyu elma yemeyi planlıyordum..daha evvel 1 gün yapmışlığım var ama dediğim gibi su atıyo vücuttan öyle kalıcı kilo vermiyorsun yani elma ilebu detokstan sonra dikkat edersen kilo güzel veriliyor ama sende şu jilliana başlasana 25dk falan sürüyo acayip ter attırıyo ..
ay o ayran detoksu dün gibi aklımda bi kere yapayım dedim de çöpe gitti valla hepsi :26:bi daha denemem öyle antin kuntin şeyleri
bende seninle aynı fikirdeyim artık bu diyet işi bitsin istiyorumen son hedefim oğlumun doğum günü artık 21 ocakta ya bitecek ya bitecek bu iş
hadi bakalım yarış başlasın
Tadı çok mu kötü oluyor...Olsada katlanacağım 2 güncük...
kızlar hadi bakalım parmaklar oynasın görelim kimler neler yapıyo
ben bugun elma yiyecektim gün boyu ama bu akşam balık yapacaktık onu unuttum:44:akşam balığımı yiyeceğim ama gün boyu elmaya devam
şimdide sporum için hazırlandım önce bi size bakayım dedim... benim jillianda 2levelin son günü bugünyarın 3 e geçiyorum inş...artık erimek istiyorummmmmm
Günü gününe menü bildirimi çok zor ama haftada 3-4 gün menü bildirimi zorunlu olsun, herkes elinden geldiğinde aktif olmaya çalışsın.
Bu kim diyorsunuz şimdi:))) ben de aranıza yeni katılıyorum, kabul ederseniz.
70,5 kiloydum ve düzenli bir şekilde diyet yapıyordum ama bu hafta içimdeki canavar ortaya çıktı ve (bu sabah tartılmadım, dün tartlmıştım) 74 kg.yi görmüşüm.
Bugün yeniden aynı istikrarla diyetime başladım ve detoks günündeyim. beslenme uzmanının verdiği menülere uyuyorum. bugünkü menüm:
sabah: sütlü detoks yemeği
öğle: sütlü detoks yemeği
ara: 2 badem ve bitki çayı
akşam: sütlü detoks yemeği
gece: 2 badem ve sinameki çayı
ve 1 saatlik koşu bandında yürüyüş yapıyorum. çabuk kilo olan, zor veren, sağlıklı beslenen ama gece sapıtan biriyim:))
gülercim benim evde net yok o yüzden bildirimlerimi bi ertesi gün yapsam benim için daha iyi olur tabi sizin içinde uygunsa bikaç gündür bildirim yapamıyorum çünkü yeme işini baya abarttım.
Bugünki menüm:
Sabah:1 haşlanmış yumurta...
Ara:4 adet baklava...Nasıl bir tatlı isteğiyse birde midemi bozdum...
Ara:1 tane elma...
Akşam:1 tabak nohut yemeği,2 kaşık pilav...
Yarından sonra kaçamak vs yok yılbaşını baz almıştım ama tutmayacak galiba mart ayında başlamıştım halen 60 kiloya ulaşamadım neredeyse bir seneyi diyet psikolojisinde bitireceğim...Olmuyor böyle bir irademe sahip çıkamıyorum...
ben de çok yoğunum. ev, yemek, bulaşık, çamaşır, kpss (çok çalışamasam da).........
onun için yazamıyorum malesef. bundan sonra da zor gibi gözüküyor.
yazamazsam herkese kolay gelsin diyorum. güler seninle face den görüşürüz artık :)
Adigegupse çok geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorum.
Guler keşke kural koyalim yazmasaydin iyi kotu yaziyoduk millet tümden kaçacak kiz :))
Aslında hatamiz çok yedik diyerek bildirim yapmiyoruz.
Birbirimizi uyarmiyoruz sadece Beğen butonunu kullanıyoruz.
Hem sen sayfa sahibisin 55inince gidicem demeye getiriyosun. Ev sahibi misafirlerini birakip gider mi kiz:))
ay ben bayıldım bu fikre bu daha güzel olacak gibi
herkes okusun !!!
kızlar akşam uyumadım ne kuralı koysam diye düşündüm. çünkü eylül ayında açtığımda topiği kurallar daha fazlaydı ve sayfamız baya yoğundu güzel gidişat vardı. buraya yazmadığımızda boş kaldığında kendimizi salıyoruz. bu yüzden kurallar olmalı!!
---hafta içi akşamları menü bildirimi zorunlu!(mazeret harici) (eğer giremeyen olursa bir sonraki gün paylaşabilir) hafta sonları girmek yazmak mecburi değildir.
---ve yeni bir şey geldi aklıma listedeki arkadaşları ikiye ayırıcam ve haftalık olarak hangi grupta toplam verilen kilo miktarı fazlaysa o grup 1. olacak. nasıl fikir arkadaşlar? tabi grubu 2ye nasıl bölsem bilemiyorum. 6767 ve ben diye düşündüm grubun başkanları. çünkü 6767 sen maşallah sürekli devam edenlerdensin ve azimle kilo vermeye devam ediyosun. 6767 seç bakalım 6 kişi, bende grubum için 6kişi seçicem. aslında diğer grubun başkanı nursehulya ya da elifeyza da olabilir illa ben değil yani. eğer olmak isterseniz söyleyin. ilerideki günler daha da ayrıntı bulabiliriz belki. ÜSTÜSTE 2 HAFTA 1. OLAN GRUBUN BAŞI YÜKSEKLERDE GEZİNECEKdaha ne olsun. herkes grubu 1. olsun diye elinden gelenin fazlasını yapacak ve kilo vermeye odaklanacak.
gruplar (gruplara isimde koyabiliriz)
6767 nin grup üyeleri
elifeyza, adigegupse, nrhs, cesminazz, tin
benim grup üyelerim
b_kelebee, nursehulya, aysun, aerosmith
şuan için böyle itirazı olan varsa değişebilir. kate, yakar ortalıklarda yok nerelerdesiniz kuzum??
hypatia şuan aktif değil tam olarak katıldı mı aramıza bilemiyorum.
daha önce yapmadın mı yaniben yaptında ikinci kez içeceksin sandım canım bu lezzet olayı damak tadı çok farklı bişey bana kötü gelen sana iyi gelir belki çünkü çok içen insan var...umarım içebilirsin ..
herkes okusun !!!
kızlar akşam uyumadım ne kuralı koysam diye düşündüm. çünkü eylül ayında açtığımda topiği kurallar daha fazlaydı ve sayfamız baya yoğundu güzel gidişat vardı. buraya yazmadığımızda boş kaldığında kendimizi salıyoruz. bu yüzden kurallar olmalı!!
---hafta içi akşamları menü bildirimi zorunlu!(mazeret harici) (eğer giremeyen olursa bir sonraki gün paylaşabilir) hafta sonları girmek yazmak mecburi değildir.
---ve yeni bir şey geldi aklıma listedeki arkadaşları ikiye ayırıcam ve haftalık olarak hangi grupta toplam verilen kilo miktarı fazlaysa o grup 1. olacak. nasıl fikir arkadaşlar? tabi grubu 2ye nasıl bölsem bilemiyorum. 6767 ve ben diye düşündüm grubun başkanları. çünkü 6767 sen maşallah sürekli devam edenlerdensin ve azimle kilo vermeye devam ediyosun. 6767 seç bakalım 6 kişi, bende grubum için 6kişi seçicem. aslında diğer grubun başkanı nursehulya ya da elifeyza da olabilir illa ben değil yani. eğer olmak isterseniz söyleyin. ilerideki günler daha da ayrıntı bulabiliriz belki. ÜSTÜSTE 2 HAFTA 1. OLAN GRUBUN BAŞI YÜKSEKLERDE GEZİNECEKdaha ne olsun. herkes grubu 1. olsun diye elinden gelenin fazlasını yapacak ve kilo vermeye odaklanacak.
Bu grup çekişmesi super olmus..
Yalniz grup baskani beni yapmissinda bende diyorum ki benim yerime elifeyza ya da kate başkan olsun. Hatta kate olsun buraya idare etmek için daha çok azimlenecektir.
Bİr Kural da ben koymak istiyorum.
Hafta sonu da olsa bildirim yapilsin. En kotu ihtimal menü yazip kaçılsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?