Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kızlar iyi akşamlar hepinize
gülere çok katılıyorum kızlar hepimiz aldık başımızı gitti sözde diyet günlüğümüz var ama ne hikmetse bi toparlanıp tam randımanlı kilo veremiyoruz(kendim için özellikle!)menülerimiz hep saçma sapan yiyeceklerle dolu ve kimse spor yapmak için azimli değil yada birbirini teşvik etmiyor... artık bu son uyarı olsun ve hakikaten toparlanalım yoksa valla gülerede yazık liste yapmak takip etmek zor iş kızlar yapmadığımız için anlamıyoruz belki sonra şu eksik, bu eksik, yazılmış diye sitemlerde bulunuyoruz(yine bende dahil!)
bişeyleri ciddiye alıp,hem kendi emeklerimize hemde sayfa yöneticimize haksızlık etmeden şu işi kotaralım artık...PES ETMEK YOK,FİT OLANA KADAR YENİDEN BAŞLIYORUZ!
adıgupse dedeciğine acil şifalar diliyorum canım..
nursehulya çok geçmiş olsun canım Allahtan önemli bişey çıkmamış sevindim canım...ayrıca marttan beri 60kiloyu göremedim dediğin cümleye yürekten katılıyorum aynı durumdayım senlehadi ne olur ikimizinde hedef ve diyet başlangıcı aynı birbirimize gaz verelimde bitirelim şu işi kökünden
yakarcım eşin için çok geçmiş olsun aramızda seni görmekten mutluluk duyuyoruz bilmiş ol hep seni arıyo gözlerim...
diğer kızlar hadi bakalım kalanlarla yolumuza devam edelim

yarınki hedefim elma detoksu yapmak kızlar :26:toparlanmam gerek yapıştı kilolarım gitmiyor...
jillianda 2/9 bitti bugün suyumu yeşil çayımı içiyorumyarından tezi yok tam menü bildirimi olacak...ve 6767.ninde dediği gibi uyaralım birbirimizi utanırız belki daha dikkatli oluruz yediklerimiz konusunda:26:

günaydın kızlar kış geldi ya suyu çok içemiyorum artık spor yapmadan gitmeyecek bu kilolar ip atlamanın dışında da bişeyler yapmak lazım bide bu elma detoksu işe yarıyor mu kızlar tarifini birdaha paylaşsanız

Merhaba kızlar. Ders yoğunluğum ve gribimden dolayı internete fazla giremiyordum. Kaçırdığım şeyler olmuş, listeden çıkarılmışım vs.. Neyse, hepinize bol irade ve güzel menüler diliyorum. Inşallah hedefinize ulaşırsınız. Sevgiler...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ? Bu sabah erken uyandım önceki günlere göre kendime bir çekidüzem vereceğim bugün dikkat edip c.tesi ve pazar pirinç lapası diyeti yapacağım regl olduğum için çünkü pazartesi bildirim günü...Reglim biter bitmezde ayran detoksu yapmayı düşünüyorum yaklaşık 17 kilo verdim ee bunun bir birikimi olmuştur vucutta atılması lazım...Reglim bitincede spora başlayacağım İnşallah...Yılbaşına kadar halledemesemde büyük kısmı gitmiş olur İnşallah...

Aysuncum saol canım...Katılıyorum sana inan önümüzdeki yılıda diyette geçirmek istemiyorum gitsin bu kilolar artık...Gaz vermeye devam edelim ve gerçekten bu yarış işini unutmayalım o zaman kopuyorum ben diyetten...

Son düzenleme:
canım yanına 500ml.lik şişeyi al ve bitirmeye çalış, bardak hesabı zor olur..ben senelerdir hep şişemle dolaşırım aklıma geldikçe su içerim..bak düzenli su içersen çok faydasını göreceksin azıcık dikkat ettin mi alışırsın su içmeyede..
valla elma detoksu işe yarar mı bilmem ben sadece uzun süredir kilo veremiyorum diye ödem atmak amaçlı gün boyu elma yemeyi planlıyordum..daha evvel 1 gün yapmışlığım var ama dediğim gibi su atıyo vücuttan öyle kalıcı kilo vermiyorsun yani elma ilebu detokstan sonra dikkat edersen kilo güzel veriliyor ama sende şu jilliana başlasana 25dk falan sürüyo acayip ter attırıyo ..

ay o ayran detoksu dün gibi aklımda bi kere yapayım dedim de çöpe gitti valla hepsi :26:bi daha denemem öyle antin kuntin şeyleri
bende seninle aynı fikirdeyim artık bu diyet işi bitsin istiyorumen son hedefim oğlumun doğum günü artık 21 ocakta ya bitecek ya bitecek bu iş
hadi bakalım yarış başlasın

kızlar hadi bakalım parmaklar oynasın görelim kimler neler yapıyo
ben bugun elma yiyecektim gün boyu ama bu akşam balık yapacaktık onu unuttum:44:akşam balığımı yiyeceğim ama gün boyu elmaya devam
şimdide sporum için hazırlandım önce bi size bakayım dedim... benim jillianda 2levelin son günü bugün yarın 3 e geçiyorum inş...artık erimek istiyorummmmmm

Son düzenleme:

Tadı çok mu kötü oluyor...Olsada katlanacağım 2 güncük...

bütün gün elma yeme bana tarık akanla sanırım necla nazırdı bi filmleri vardı onu hatırlattı kız sürekli kırmızı elma yiyordu :)

jillianı indirmeye çalışıyorum bende bakalım yapabilecekmiyim

herkes okusun !!!

kızlar akşam uyumadım ne kuralı koysam diye düşündüm. çünkü eylül ayında açtığımda topiği kurallar daha fazlaydı ve sayfamız baya yoğundu güzel gidişat vardı. buraya yazmadığımızda boş kaldığında kendimizi salıyoruz. bu yüzden kurallar olmalı!!

---hafta içi akşamları menü bildirimi zorunlu!(mazeret harici) (eğer giremeyen olursa bir sonraki gün paylaşabilir) hafta sonları girmek yazmak mecburi değildir.
---ve yeni bir şey geldi aklıma listedeki arkadaşları ikiye ayırıcam ve haftalık olarak hangi grupta toplam verilen kilo miktarı fazlaysa o grup 1. olacak. nasıl fikir arkadaşlar? tabi grubu 2ye nasıl bölsem bilemiyorum. 6767 ve ben diye düşündüm grubun başkanları. çünkü 6767 sen maşallah sürekli devam edenlerdensin ve azimle kilo vermeye devam ediyosun. 6767 seç bakalım 6 kişi, bende grubum için 6kişi seçicem. aslında diğer grubun başkanı nursehulya ya da elifeyza da olabilir illa ben değil yani. eğer olmak isterseniz söyleyin. ilerideki günler daha da ayrıntı bulabiliriz belki. ÜSTÜSTE 2 HAFTA 1. OLAN GRUBUN BAŞI YÜKSEKLERDE GEZİNECEK daha ne olsun. herkes grubu 1. olsun diye elinden gelenin fazlasını yapacak ve kilo vermeye odaklanacak.

Son düzenleme:
aysun aynen katılıyorum yazdıklarına. kilo bidirim günü geliyor ve bekliyorum acaba yazmayanlar yazar mı napsam falan diye. artık bu işi elimize yüzümüze batırmadan bitirelim ve hepimiz derin bir nefes verdikten sonra gezinelim tüm akraba konu komşu arkadaşlara görsünler bizleri çıtır modunda

hoşgeldin o zaman. tanıt bakalım kendini yaş kilo boy hedef başlangıç tarihi vs...

gülercim benim evde net yok o yüzden bildirimlerimi bi ertesi gün yapsam benim için daha iyi olur tabi sizin içinde uygunsa bikaç gündür bildirim yapamıyorum çünkü yeme işini baya abarttım.

tamam canım o kuralları koyarken zaruri durumlar dışında elbette. sen ertesi gün yaparsın bildirimlerini o kadar da katı değiliz değil mi bir de yemek yemeği abarttığımız için yazmıyoruz bende de öyle oluyor eğer hergün yazarsak utancımızdan kaçamağı bile az yapıcaz.

evet yaa bende mart ayında başladım ama çok şükür 60a indim. sende ineceksin ha gayret mart ayından bugüne kadar 12kilo verdim

canım olsun günde 1kere yazsan yeterli. bırakma burayı, bıraktığın gibi kendini salıcaksın. ne güzel toparlanmaya başladın. tabii facete de görüşürüz ama kurallarım kimseyi kırmak için değildi emin ol

canım kuralsız olmuyor bak 2gündür yazan yok evet hepimizin sorunu aynı çok yediğimiz günler uğramıyoruz sayfaya. canım ben 1yıldır burada aralıksız çalışıyorum emekli olucam inşallah artık tabii sizleride emekli ettikten sonra inşallah 55kiloya düştükten sonra 2-3ay daha buralardayım yani nereden baksam mayısa kadar buradayım, sizin başınızdayım. 55kilo olduktan sonra 3ay kadar kilomu korumam lazım.

Son düzenleme:
gruplar (gruplara isimde koyabiliriz)

6767 nin grup üyeleri

elifeyza, adigegupse, nrhs, cesminazz, tin

benim grup üyelerim

b_kelebee, nursehulya, aysun, aerosmith

şuan için böyle itirazı olan varsa değişebilir. kate, yakar ortalıklarda yok nerelerdesiniz kuzum??

hypatia şuan aktif değil tam olarak katıldı mı aramıza bilemiyorum.

Merhaba kızlar ben hep buralardayimda yazmıyorum. Biraz ara vermek istemiştim. Grup işi güzel olmuş inşallah bu sefer vericem kilolarımi. Bu arada 78.5 oldum:-(

ay ben bayıldım bu fikre bu daha güzel olacak gibi

beni grubuna aldığına emin misin zira ben genelde yerimde sayıyorum ama grubum için elimden geleni yaparımgerekirse tüm gün elma yerim (nrhs hatırlıyorum o filmivalla aynı onun gibi bi durum olacakama bi günlük )

kızlar ben jillianımı bitirdim çok şükür ama son dakikasında elektrikler kesildi oyuzden hemen ardından yürüyüş yapamadım 70dk yürümeyi planlamıştım ama olmadıyeni geldi elektrik bu saatten sonrada ancak yemek hazırlıklarıyla uğraşırım...kısmet yarına neyseki jillian bitti
menümü de şimdiden yazayım bari
11:00 _220gr elma+90gr armut+15gr ceviz+yarım ç.k. tarçın(rendeledim )+2 büyük kupa yeşil çay
14:00 _70gr elma+1 sade türk kahvesi
16:00_ 150gr elma+bol su:!:
18:00_ ızgara levrek+yağsız havuç salata + soğan salatası+ 3bardak şalgam
eğer acıkırsam en son 20:00de elma yerim gene ama şimdilik bişey yemeyi planlamıyorum
SU: şimdiye kadar 2.5 lt olduen az 1 lt daha gideri var gibi görünüyor
SPOR: jillian 2/10 bitti

Ben içerim herhalde diye düşünüyorum...Evet dediğin gibi damak zevki ve ucunda hafiflemek var...

Bu fikir süper olmuş Başkanım...

Bu grup çekişmesi super olmus..
Yalniz grup baskani beni yapmissinda bende diyorum ki benim yerime elifeyza ya da kate başkan olsun. Hatta kate olsun buraya idare etmek için daha çok azimlenecektir.

Bİr Kural da ben koymak istiyorum.
Hafta sonu da olsa bildirim yapilsin. En kotu ihtimal menü yazip kaçılsın :))

grup başkanım benim evde net yok haftasonları bildiririm yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…