menün her zamanki gibi gayet iyiSabah
1fiNcan cay
1 has.yumurta
2dlm peynir
1dlm ekmek
5 zeytin
Ara
3kayisi findik
Öğle
2 dlm ekmek
3 kasik yoğurt
9 kasik kadar karnabahar
Ara
6kayisi yeşil cay
Aksam daha düşünmedim.
Yalniz son 2-3 gündür kendimi kilo veremeyecek. Gibi hissediyorum.
Şali ne cikacak bakalim.
gruplar (gruplara isimde koyabiliriz)
6767 nin grup üyeleri
elifeyza, adigegupse, nrhs, cesminazz, tin
benim grup üyelerim
b_kelebee, nursehulya, aysun, aerosmith
şuan için böyle itirazı olan varsa değişebilir. kate, yakar ortalıklarda yok nerelerdesiniz kuzum??
hypatia şuan aktif değil tam olarak katıldı mı aramıza bilemiyorum.
hoşgeldin o zaman. tanıt bakalım kendini yaş kilo boy hedef başlangıç tarihi vs...
ha şöyle topğe kan gelmiş ama acelem var şimdi çıkmalıyım...KATE BAŞKAN KATE BAŞKAN KATE BAŞKAN olmalı bencede 67 ye katılıyorum
Canim sende pazartesi toplu yaparsin üzülme canim :)grup başkanım benim evde net yok haftasonları bildiririm yapamam
elifim olmadi sen baskan ol kiz bizi takip et gece gunduz :))ha şöyle topğe kan gelmiş ama acelem var şimdi çıkmalıyım...KATE BAŞKAN KATE BAŞKAN KATE BAŞKAN olmalı bencede 67 ye katılıyorum
6767 canım teşekkürler başkanliga layık görmüşsün benide telefondan giriyorum bazen beğen butonu konuya cevap ver açılmıyor aksilikler oluyor. O nedenle eliffeyza olsa daha iyi olur hem benden daha aktif daha sayfaya hakim ben şimdi sizin grupdayim dimi
Evet iyi cekisicez diğer grupla..Gülercim grup fikri çok güzel olmuş aklına sağlık :)
Nursehulya söz karesi grupsunuz yorum yapmiyorumm size ne de olsa rakibiz :))Bugünki menü bildirimim...
Sabah:1 kk beyaz peynir,1 dlm ekmek,5 zeytin,1 domates...
Ara:1 elma,3 petibör bisküvi...
Öğle:1 tabak ıspanak yemeği üzerine 1 kaşık yoğurt...
Akşam:1 tabak ıspanak yemeği,yarım tabak fasülye diblesi yemeyi düşünüyorum ekleme olursa yazarım...
1 lt su içtim dahada içeceğim az oldu ...
menün her zamanki gibi gayet iyi2 dilim peynir yazmışsın ne kadar oluyo merak ettim :44:
sakın dert etme bazen kendimizi şiş görsekte tartıda kilo vermiş oluyoruz şaşırıyorum ben bu duruma...belki sanada öyle bi his geldi kaldı ki veremesen bile bazı haftalar kiloyu korumak bile çok iyi iş hemde kilolar oturmuş olur vücut alışa alışa kiloyu verir...biz sana güveniyoruz
kızlar siz başkanı seçene kadar bizim grup kilo verip geçecek sizi ona görehadi bi karar verin bakalım
haftasonu bildirimine bende katılıyorum çok ekstrem bi durum yoksa yada evde olmadığımız durumlar haricinde mutlaka yazalım yediklerimizi utansakta :26:böyle böyle vazgeçeriz yanlışlarımızdan umarım
mesela bu pazar eşim sözde çalışacaktı ama iptal olmuş mesai bende az yerim bol spor yaparım derdindeydim , ama kaç haftadır beraber kahvaltı yapamadık diye şöyle bi donatırım sofrayı :26: pazartesi uğruna azıcık yerim herhalde zaten yersemde başkan topa tutar beni valla
Canim sende pazartesi toplu yaparsin üzülme canim :)grup başkanım benim evde net yok haftasonları bildiririm yapamam
elifim olmadi sen baskan ol kiz bizi takip et gece gunduz :))ha şöyle topğe kan gelmiş ama acelem var şimdi çıkmalıyım...KATE BAŞKAN KATE BAŞKAN KATE BAŞKAN olmalı bencede 67 ye katılıyorum
6767 canım teşekkürler başkanliga layık görmüşsün benide telefondan giriyorum bazen beğen butonu konuya cevap ver açılmıyor aksilikler oluyor. O nedenle eliffeyza olsa daha iyi olur hem benden daha aktif daha sayfaya hakim ben şimdi sizin grupdayim dimi
Evet iyi cekisicez diğer grupla..Gülercim grup fikri çok güzel olmuş aklına sağlık :)
Nursehulya siz karsi grupsunuz yorum yapmiyorumm size ne de olsa rakibiz :))Bugünki menü bildirimim...
Akşam:1 tabak ıspanak yemeği,yarım tabak fasülye diblesi yemeyi düşünüyorum ekleme olursa yazarım...
menün her zamanki gibi gayet iyi2 dilim peynir yazmışsın ne kadar oluyo merak ettim :44:
sakın dert etme bazen kendimizi şiş görsekte tartıda kilo vermiş oluyoruz şaşırıyorum ben bu duruma...belki sanada öyle bi his geldi kaldı ki veremesen bile bazı haftalar kiloyu korumak bile çok iyi iş hemde kilolar oturmuş olur vücut alışa alışa kiloyu verir...biz sana güveniyoruz
kızlar siz başkanı seçene kadar bizim grup kilo verip geçecek sizi ona görehadi bi karar verin bakalım
haftasonu bildirimine bende katılıyorum çok ekstrem bi durum yoksa yada evde olmadığımız durumlar haricinde mutlaka yazalım yediklerimizi utansakta :26:böyle böyle vazgeçeriz yanlışlarımızdan umarım
mesela bu pazar eşim sözde çalışacaktı ama iptal olmuş mesai bende az yerim bol spor yaparım derdindeydim , ama kaç haftadır beraber kahvaltı yapamadık diye şöyle bi donatırım sofrayı :26: pazartesi uğruna azıcık yerim herhalde zaten yersemde başkan topa tutar beni valla
Bugünki menü bildirimim...
ay ben bayıldım bu fikre bu daha güzel olacak gibi
beni grubuna aldığına emin misinzira ben genelde yerimde sayıyorum ama grubum için elimden geleni yaparım gerekirse tüm gün elma yerim (nrhs hatırlıyorum o filmi valla aynı onun gibi bi durum olacak ama bi günlük )
Merhaba kızlar ben hep buralardayimda yazmıyorum. Biraz ara vermek istemiştim. Grup işi güzel olmuş inşallah bu sefer vericem kilolarımi. Bu arada 78.5 oldum:-(
Bu fikir süper olmuş Başkanım...
Bu grup çekişmesi super olmus..
Yalniz grup baskani beni yapmissinda bende diyorum ki benim yerime elifeyza ya da kate başkan olsun. Hatta kate olsun buraya idare etmek için daha çok azimlenecektir.
Bİr Kural da ben koymak istiyorum.
Hafta sonu da olsa bildirim yapilsin. En kotu ihtimal menü yazip kaçılsın :))
teşekkür ederim canımGülercim grup fikri çok güzel olmuş aklına sağlık :)
evet evet ben de varımm:) ama cumaya kadar iş için yurtdışında olacağım, öbür hafta mı katılsam ne yapsam??
Kozlar aksam yemeğinde 2 izgara tavuk pirzola yoğurt salata ve ekmek yedim
Ara da kacak yaptim bakin neler yedim
Önce 2kucuk hobi sonra
3 kuru incir
Sonra çeyrek porsiyon kazandibi.
Her zan pişman değilim diyordum AMA bu sefer pismanim ben(
Ne diyim saglik olsun kilo olmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?