Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Sabah
1fiNcan cay
1 has.yumurta
2dlm peynir
1dlm ekmek
5 zeytin

Ara
3kayisi findik

Öğle
2 dlm ekmek
3 kasik yoğurt
9 kasik kadar karnabahar

Ara
6kayisi yeşil cay

Aksam daha düşünmedim.

Yalniz son 2-3 gündür kendimi kilo veremeyecek. Gibi hissediyorum.

Şali ne cikacak bakalim.

6767 canım teşekkürler başkanliga layık görmüşsün benide telefondan giriyorum bazen beğen butonu konuya cevap ver açılmıyor aksilikler oluyor. O nedenle eliffeyza olsa daha iyi olur hem benden daha aktif daha sayfaya hakim ben şimdi sizin grupdayim dimi

ha şöyle topğe kan gelmiş ama acelem var şimdi çıkmalıyım...KATE BAŞKAN KATE BAŞKAN KATE BAŞKAN olmalı bencede 67 ye katılıyorum

Bugünki menü bildirimim...

Sabah:1 kk beyaz peynir,1 dlm ekmek,5 zeytin,1 domates...

Ara:1 elma,3 petibör bisküvi...

Öğle:1 tabak ıspanak yemeği üzerine 1 kaşık yoğurt...

Akşam:1 tabak ıspanak yemeği,yarım tabak fasülye diblesi yemeyi düşünüyorum ekleme olursa yazarım...

1 lt su içtim dahada içeceğim az oldu ...

menün her zamanki gibi gayet iyi 2 dilim peynir yazmışsın ne kadar oluyo merak ettim :44:
sakın dert etme bazen kendimizi şiş görsekte tartıda kilo vermiş oluyoruz şaşırıyorum ben bu duruma...belki sanada öyle bi his geldi kaldı ki veremesen bile bazı haftalar kiloyu korumak bile çok iyi iş hemde kilolar oturmuş olur vücut alışa alışa kiloyu verir...biz sana güveniyoruz
kızlar siz başkanı seçene kadar bizim grup kilo verip geçecek sizi ona görehadi bi karar verin bakalım
haftasonu bildirimine bende katılıyorum çok ekstrem bi durum yoksa yada evde olmadığımız durumlar haricinde mutlaka yazalım yediklerimizi utansakta :26:böyle böyle vazgeçeriz yanlışlarımızdan umarım
mesela bu pazar eşim sözde çalışacaktı ama iptal olmuş mesai bende az yerim bol spor yaparım derdindeydim , ama kaç haftadır beraber kahvaltı yapamadık diye şöyle bi donatırım sofrayı :26: pazartesi uğruna azıcık yerim herhalde zaten yersemde başkan topa tutar beni valla

evet evet ben de varımm:) ama cumaya kadar iş için yurtdışında olacağım, öbür hafta mı katılsam ne yapsam??

hoşgeldin o zaman. tanıt bakalım kendini yaş kilo boy hedef başlangıç tarihi vs...

hoşbulduk,
hergün bir saat yürüyüş yapıp diyetime uymaya çalışıyordum. 7 kg vermiştim 70 kiloydum ama aralık ayından beri irademi toplayamadığımdan verdiğim tüm kgleri aldım. hedefim 60 kg olmak.

bu akşam yurtdışına çıkacağız, perşembe ya da cuma dönmüş olacağım inş. sanırım döndükten sonra katılmalıyım aranıza.

bugünkü menüm:

sabah: jambonlu tost ve çay domates salatalık
öğle: ıspanak ve yoğurt
ara: kırmızı erik
akşam: tavuk şiş ve ızgara edilmiş içi boş dolmalık biber
ara: mandalina

ha şöyle topğe kan gelmiş ama acelem var şimdi çıkmalıyım...KATE BAŞKAN KATE BAŞKAN KATE BAŞKAN olmalı bencede 67 ye katılıyorum

Canım ya lütfen sen ol telefondan giriyorum ben menü yazarken bile dümdüz görünüyo sen ol benden daha aktifsin

grup başkanım benim evde net yok haftasonları bildiririm yapamam
Canim sende pazartesi toplu yaparsin üzülme canim :)

elifim olmadi sen baskan ol kiz bizi takip et gece gunduz :))

Canim bizim gruptasin ama artik atak zamanki hadi bakalim memnun nerde göremedim

Gülercim grup fikri çok güzel olmuş aklına sağlık :)
Evet iyi cekisicez diğer grupla..
Nursehulya söz karesi grupsunuz yorum yapmiyorumm size ne de olsa rakibiz :))

Aysuncum sabah domates salatalik yoktu bende 2 KK kadar peynir yedim 1 dilim dediğim 1kk yani.

Karesi gruba yazmiyodum ama neyseee :))

grup başkanım benim evde net yok haftasonları bildiririm yapamam
Canim sende pazartesi toplu yaparsin üzülme canim :)

elifim olmadi sen baskan ol kiz bizi takip et gece gunduz :))

Canim bizim gruptasin ama artik atak zamanki hadi bakalim menun nerde göremedim

Evet iyi cekisicez diğer grupla..
Nursehulya siz karsi grupsunuz yorum yapmiyorumm size ne de olsa rakibiz :))

Aysuncum sabah domates salatalik yoktu bende 2 KK kadar peynir yedim 1 dilim dediğim 1kk yani.

Karsi gruba yazmiyodum ama neyseee :))

2 tane mandalina yedim ek olarak...

Kozlar aksam yemeğinde 2 izgara tavuk pirzola yoğurt salata ve ekmek yedim

Ara da kacak yaptim bakin neler yedim
Önce 2kucuk hobi sonra
3 kuru incir
Sonra çeyrek porsiyon kazandibi.

Her zan pişman değilim diyordum AMA bu sefer pismanim ben (

Ne diyim saglik olsun kilo olmasin...

valla pişman etmeyiz birbirimizi umarım:18: bizim grup 1.olacak ona göre. pazartesiden itibaren çekişme başlıyor!!!

Merhaba kızlar ben hep buralardayimda yazmıyorum. Biraz ara vermek istemiştim. Grup işi güzel olmuş inşallah bu sefer vericem kilolarımi. Bu arada 78.5 oldum:-(

kate seni kendi grubuma aldım 4kişiydi benim grubum geldin tamamlandı konu kapandı artık çok çalışmak gerekirrr grubumuz için

Bu fikir süper olmuş Başkanım...

teşekkür ederim canım sayfamıza yeni canlılık gelmesi gerekiyordu.

canım kate benim grubumda sizin başkanınız ne yazıkki olamayacak elifeyza da karar kılınmıştır o zaman. elifeyza hayırlı ve uğurlu olsun. artık grup üyelerine çeki düzen vermen gerekecek. cesminazza ulaş msj falan at burda olsun

teşekkür ederim canım

evet evet ben de varımm:) ama cumaya kadar iş için yurtdışında olacağım, öbür hafta mı katılsam ne yapsam??

sen en iyisi döndüğünde listemizde yer varsa katılırsın canım

benim kaçamaklara göre seninki devede kulak ve ilk defa kaçamağını gördüm. kilo vermeni biraz etkiler o kadar.

Son düzenleme:
Sabah kahvaltıda 2zeytin 2küp peynir 4tane biber kızartması 3 4çatal patates kızartması 2çatal peynirli yumurta ablama gitmiştim:-( akşamda 25tane hamsi bol salata 2dilim kepek ekmeği çok oldu bugün farkındayim yarın daha dikkatli olucam inşallah.

8:30-- klasik kahvaltı
12:00- 1elma, 1yeşilçay
15:00-- 1tabak arpa çorbası
18:00-- 1tabak tavuklu bezelyeli patates yemeği, 6kaşık pilav (1tabağı doldurdu neredeyse)
20:00-- 1dido çikolata ve 5negro bisküvi, bir deeee:18::18::18: eti hoşbeş 1paket:18::18::18:

2lt su
1saat yürüyüş, 1saat spor

bütün gün tut kendini tut sonra akşamları güme gitsin 2gündür annemlerle beraber yiyoruz ondan oluyor böyle. tek başıma çok güzel idare ediyorum ama kalabalık olunca insanın iştahı artıyor

Kate seni bizden aldılar. Bizi unutma. Orda.
Bu arada aksam 25 hamsi yiyebilirsiniz gönlün ferah olsun
bana diyetisyenim 25tane yiyebilirsiniz demişti.

Gulosum pilav 6 kasik... Çok canim 3 veya4 olsun en fazla oda ekmek yemezsen. Ekmek yersen 2kasik daha düş.
Neyse son 2 gün...

Sizi unuturmuyum canım paylaşılmayan olmak güzelmis iyi hissettirdi bana şaka bi yana sıkı durun bu hafta en az 1kilo gidecek inanıyorum peki 3öğün şartmi ya bazen geç kalkıyorum ne olacak bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…